Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen mód (114 db)

Van valamilyen mód arra, hogy ingyen tudjam nézni az hbo-t?

Legjobb válasz: nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...

nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...
lehetetlen elõfizetni. amúgy nem olyan szám, amíg nem volt én is nagyon akartam, merthogy milyen jó filmek mennek, aztán amíg volt alig néztem...
Persze, hogy van, de csak ha tudod elvezni az eredeti angol nyelven a filmeket. Vagy roman felirattal. Mi itt teljesen ingyen fogjuk online streaming-ben a roman HBO adasat.

Van valamilyen mód a striák eltüntetésére?

Akármit megteszek, edzek éjjel-nappal, ha az kell, csak nem tudom, hatásos lenne-e. Valaki tud valami viszonylag gyors megoldást? Köszönöm szépen előre is.

Legjobb válasz: Nincs éltüntetésre mód,max mûtét vagy lézer. Halványodik idõvel:)

Nincs éltüntetésre mód, max mûtét vagy lézer. Halványodik idõvel:)
*eltüntetésre
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Van egy fekete gitár, de eléggé karcos van valamilyen mód rá, hogy el lehessen tüntetni őket?

Valamilyen csoda festék vagy nem tudom? Milyen festékkel lehet lefesteni egy gitárt, vagy vmilyen karc kitölt? anyag van ilyen esetekre?! El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Egyszerû megoldásom nincs, de a lecsiszolás majd újrafestés mûködik. Vannak szakemberek akik kimondottan ezzel foglalkoznak.

Egyszerû megoldásom nincs, de a lecsiszolás majd újrafestés mûködik. Vannak szakemberek akik kimondottan ezzel foglalkoznak.
Nem biztos, hogy újra kell festeni. Attól is függ, milyen jellegûek a karcolások és milyen az eredeti lakkozás. Valamennyire ezt is lehet polírozni. Nagyon mély repedéseket fekete pillanatragasztóval szokták kitölteni, kisebbekre lehet használni fekete lakkjavítót (touch-up pen)


Létezik lézeres szemmûtét, és van szemtorna is. azonban fontos, hogy kíméld a szemed.
Nekünk van "szemjavító" szemüvegünk. Tlkp. olyan, mintha lyukacsos mûanyagon néznél át. Állítólag tornáztatja a szemizmokat és így javítja a szemet. Biztos nem jó mindenfajta szemromlásra, tehát szemorvossal kellene tanácskozni, de sok esetben jó lehet. (én pl. szeretem, és még nem is rossz a szemem - persze lehet, hogy enélkül se lenne.)

Van valamilyen mód arra, hogy az 1976-os tisztavatásról kép vagy videonyagot szerezzek?

Kerestem a videómegosztókon meg a neten is de semmi anyagot nem találok róla. Ha valakinek van képanyaga és el tudná küldeni azt megköszönném.

Legjobb válasz: Mtv híradó archívum? Elég sok fennt van a honlapjukon.

Mtv híradó archívum? Elég sok fennt van a honlapjukon.

Van valamilyen módja annak, hogy az itthoni kutyát kivigye az ember magával az USA-ba?

Legjobb válasz: http://www.maok.hu/allatutlevel/utazasok Itt minden benne van :)

Van valamilyen mód, hogy ne nézzünk annyi TV-t?

Akárkit felhívok hogy kijönne e velem mindeki TV-t néz, azon belül legtöbbször kamushowt(valóvilág).

Legjobb válasz: Akinek fontosabb egy TV mûsor, mint a barátai, vagy a családja, az szánalmas, és ott már gond van.

Akinek fontosabb egy TV mûsor, mint a barátai, vagy a családja, az szánalmas, és ott már gond van.
Itt lakom a valóvilágvillától, és az RTL székháztól nem messze, ha küldesz nekem pár kézigránátot, akkor szívesen bedobálom nekik :) Amúgy az tényleg gáz, hogy a "barátaidnak" fontosabbak ezek a végtelenül primitív mûsorok, mint te. :/
Ha ilyenek a barátaid az az õ bajuk egyszer csak rájönnek hogy nem csak a TV van a világon. Nekem is volt ilyen haverom akárhányszor hívtam sörözni vagy bárhova mindig mondta hogy most TV-t néz majd máskor 5. ilyen után nem hívtam többet sehova ez volt 1-2 éve kb és persze azóta csak rosszabb ember lett már barátai sincsenek szinte
Barátok ezek egyáltalán? Az egyik "barátnõm" meghívott magához, elõtte hónapokig nem tudtunk találkozni, mert külföldön voltam, és mikor megérkeztem, nem velem kezdett beszélgetni, hanem elõtte elkezdte nézni a Barátok Köztöt, én meg ott ültem és unatkoztam, amíg vége lett.
Te se érj rá ha õk hívnak, egyszer csak észre veszik magukat. Nem igazán lehet leszoktatni másokat a tévézésrõl. Keress más barátokat, ezek nem igazán azok.
Minden a szokásokon múlik- ha valaki veszi a fáradságot és új szokásokat akar kialakítani, elõször nehéz, de utána szép lassan átveszi az uralmat egy új szokás. Ezt kívülrõl nem tudod senkire rákényszeríteni, de beszélj velük errõl-lehet jobb belátásra térnek, de mindenképpen belsõ igénynek kell lenni-egyébként ez minden szokásra igaz, nem csak tv.
hat nem tudjak hogy manipulalva vannak ezaltal. kuldjel nekik linkeket a neten, amibol megtudjak hogy miert ne nezzenek tv-t! pl: http://www.youtube.com/profile?annotation_id=annotation_2080..
Jaj, ezt ismerem :D Másik kifogás: "de hát nincs más a tévében, vasalás közben pedig MUSZÁJ nézni valamit" - aztán valamilyen módon a tévé egész nap bekapcsolva marad, vasalás után is, és a nép meg beszopja ami ömlik belõle. A barátok köztöt én is nézem, mert legyen bármekkora idiótaság, legalább értelme van. A tévét ilyenkor sem kapcsolom be, a neten nézem vissza, közben szobabiciklizek meg ilyesmi. De ha holnap bejelentenék, hogy nem megy tovább, akkor egy pillanatig sem bánkódnék miatta. És ha bármi más közbejön, akkor inkább azt választom. A barátok közt gagyi, de néha jólesik egy kis gagyulás. Viszont azt nem bírom megérteni, miért nézi valaki a valóvilágot... az nem gagyi, az GUSZTUSTALAN, és ha valaki odavan érte, akkor az beteg...

Van valamilyen módja annak, hogy sérült DVD-lemezről "megmentsük" a tartalmát?

Kislányom mese DVD-ir?l lenne szó, amik sajnos olyan karcosak, hogy akadnak, illetve már el sem indítja a lejátszó... :-(

Legjobb válasz: A csikarásnál vékonyan kend be fogkrémmel. Nem vicc! Azért nem játsza le rendesen, mert a csikarásnál (ami a védõrétegen van) megtörik a fény (lézer, ami olvassa a DVD-t). Ha bekened fogkrémmel, akkor kitöltöd az üres részt és nem fog megtörni a fény. 1 lejátszást kibír, még lemásolosd. Ezt a tippet nekünk az informatika tanárunk mondta.

A csikarásnál vékonyan kend be fogkrémmel. Nem vicc! Azért nem játsza le rendesen, mert a csikarásnál (ami a védõrétegen van) megtörik a fény (lézer, ami olvassa a DVD-t). Ha bekened fogkrémmel, akkor kitöltöd az üres részt és nem fog megtörni a fény. 1 lejátszást kibír, még lemásolosd. Ezt a tippet nekünk az informatika tanárunk mondta.
Létezik az IsoBuster amit erre a problémára találtak ki>http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. ...viszont hallottam már, hogy felpolírozzák a karcos lemezt, és ismét jó lesz...de, még nem probáltam....
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Meg fogom próbálni! Viszont van még valami... Eredeti, másolásvédett lemezekrõl van szó... Arra gondoltam, a gépemre kellene feltenni, és onnan kiírni újra. Tudtok segíteni?
Több prg van, de egyszerûen kezelhetõ a DvdShrink. A mostani gondolom 6-7 GB-os filmbõl mészít egy 4, 3 GB körüli filmet(másolás védelmet feloldva), amit kitudsz írni normál dvd lemezre, 99%-os minõségben>>DvdVideo(!!!) formátumban. Elsõre a Full Disc módot használd! A kész anyagot kiírás elõtt nézd meg valami lejátszóval, hogy mûködik-e? (PowerDVD, GomPlayer..stb) Leírás>http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=23&..

Van valamilyen módja annak, hogy az ember visszaemlékezzen elõzõ életére?

nem a reinkarnációra gondolok, hanem arra, hogy van egy olyan ember aki 14 évesen elveszítette az emlékezetét. most éppen 21 éves. van erre valamilyen módszer. Most komolyan kérdezem!

Legjobb válasz: 3x2 liter Kõbányai után azt sem tudom mi volt tegnap, nemhogy évekkel ezelõtt :)

3x2 liter Kõbányai után azt sem tudom mi volt tegnap, nemhogy évekkel ezelõtt :)
Menny haza... részeg vagy!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem anyámékkal sokat beszéltem errõl. nem hiszem, hogy lett volna bármi ilyesmi az életemben orvosnál is voltam nem találtak nálam semmi rendellenességet. különbözõ vizsgálatokat csináltak nálam, de semmit sem találtak. én emlékszem a szüleimre, testvéreimre, nagyszüleimre stb. csak arra nem, hogy én milyen gyerek voltam. magamról semmi emlékem sincs. ezért tettem fel a kérdést itt. :D
kiegészitésként: elöfordulat az is hoyg a szülök és rokonság hallgatnak az egykori eseményröl, mert esetleg kellemetlen dolgokat, érzéseket kavarhat fel vele. Sok esetben igy is akarják védeni szeretett családtagjukat, egy esetleges kellemetlen dologra való visszaemlékeztöl. Amenyiben az emlékezetkihagyás neked gondot jelent, és a család sem ad az elmúlt idökröl kielégitö válaszokat, érdemes egy pszichológushoz fordulni, hogy ezt a lelkiállapotot fel tudd dolgozni. Igaz egy pszichológus sem tudja biztosra visszaadni az emlékezeted, de esetleg egyes elemeit feltudja eleveniti, de legalábbis segiteni tud abban, hogy hogyan kezeld és hogyan tudj élni ezzel a lelkidefizittel. Identitás teljes, vagy részbeni elvesztése nem kisdolog!Valóban komoly (további)lelkisérülésekhez vezethet!
Az emberek többsége nem képes, vagy csak foszlányokban képes emlékezni a gyermekkorára 5-6 kora elött. Ha viszont mnt nálad valami nagyobb kihagyás van az emlékezetedben ...akkor álltalában valami történt, betegség, baleset, lelki bántalom...valamilyen trauma.... Egyetlen módszer talán kérdéseket tenni, beszélgetni a szüleiddel, rokonokkal, barátokkal. Lehetséges, ha valami kellemetlen esemény volt akkoriban (pl baleset), a megkérdezettek hallgatni fognak, vagy kitérnek a kérdések elöl.... talán kellö türelem után csak megszólal valaki és tud válaszolni a kérdésedre.... Esetleg kérdezösködhetsz az egykori iskoládban, sport-clubban, kezelö orvosnál stb. Bizonyos adatokat gondolom megtalálhatsz a papirjaid között, pl az egykori iskola, kezelöorvos, stb.
A kérdező hozzászólása: csak arra emlékszem 14 évesen sokat graffitiztem haverokkal. gondolom elõtt nem voltam egy falvédõs kisgyerek. :-D
A kérdező hozzászólása: ki bántott volna? a szüleim vallásosak még csúnyán sem beszélnek. egyedül én vagyok aki nem vallásos.
Nem tudsz arról, hogy bántottak volna? Az ugyanis elõfordul, hogy valamilyen kellemetlen emléket az agy így próbál elérhetetlen mélyre ásni.
Igen klón vagy :D :D Jordan 2 Delta :D
A kérdező hozzászólása: rosszul tettem fel a kérdést. nem vagyok amnéziás csak semmilyen emlékem sincs 14 éves korom elõtt. a gyerekkorom teljes rejtély marad számomra. gondolkodtam már azon is, hogy esetleg klón vagyok. sztem nem normális, hogy valaki nem emlékszik a saját gyerekkorára. :-D
Állítólag az illatok a legjobb emlékeztetõk.
Hát én nem tudom, mivel rengeteg "csoda" történt már az ilyen eseteknél. Ha vannak képeid arról az idõszakról, akkor nézegesd õket, vagy kérd meg a szüleidet, hogy minél többet meséljenek Neked a gyerekkorodról. Milyen voltál, miket csináltál. Meg pl. ha voltatok állatkertbe családdal, akkor menjetek el oda megint, hátha felidézõdik majd valami.:)
A kérdező hozzászólása: "nem a reinkarnációra gondolok" értetlenek vagytok? én egyáltalán nem vagyok vallásos
Több milliárd embernek erre esélye sincs. (még akkor sem, ha létezik reinkarnáció). Egyszerûen azért, mert korábban nem élt annyi ember, mint ma. Lehet mondani, hogy sok lélek nem volt a Földön, hanem "fönt" (hol?), de elõzõ élete a legtöbb embernek akkor sem volt. És akkor sem, ha beleszámítjuk az állatokat, tücsköket - bogarakat, krokodilokat is. Ez bizony csüggesztõ hír a reinkarnáció hívõknek.
A kérdező hozzászólása: #3 Én egyáltalán nem hiszek az elõzõ életben Bevallom, én voltam, a 14 éves srác semmilyen emlékém nincs arról, hogy milyen voltam azelõtt. teljes filmszakadás # 4 köszönöm a normális választ.
Hát a zene fel idézhet dolgokat, legalábbis nálam mûködött. Nekem volt egy idõszak az életemben amikor el felejtettem a multamból sok mindent egy agyrászkódás következtében ès ez nekem be vàlt és az elõzõ élet feltérkèpezére is van mód elvileg álmaikban de errôl még nem olvastam eleget. (a helyes írásért bocsi de telórol nem nagyon tudok írni)
Mibõl gondolod hogy lenne bárkinek is elõzõ élete?
A kérdező hozzászólása: Ez nem vicces pedig nagy nehezen tettem fel a kérdést. :-D
A kérdező hozzászólása: Kedves # 18 Nem vagyok részeg, de te biztos, hogy az vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!