Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen hogy (948 db)

Ez valamilyen betegség? Mit csináljak, hogy érezzek teltségérzet? Van valamilyen gyógyszer rá?

Nem érzek teltségérzetet. Ehetek akármennyit, nem érzek semmit, s?t, még éhesebb is leszek, minél többet eszek. Létezik valamilyen betegség vagy valami, hogy az agy nem érzékeli, hogy a gyomorba étel került, vagy valami hasonló? Ma reggelire például megettem 5 szelet rozskenyeret(250g) 5 szelet kecskesajttal(150g), egy almát, 5 db szaloncukrot, két marék mogyorót, és semmi, ugyanolyan állapotban volt a gyomrom, mint miel?tt ettem volna... Nem hiszem, hogy ez normális lenne.

Legjobb válasz: náha velem is van ilyen! de valamikor meg már kevés ételtõl is hányingerem lesz. ez mostanában jött elõ (nem nem vagyok terhes vagy ilyesmi:D) És pl ez volt ma este is, szülinapi vacsi, másfél szelet rántotthús egy kis krumplival, 2 szelet süti és nem hogy jóllakott voltam, egyenesen hányingerem volt és ki kellett mennem mert még a gyomrom is fájt. Pedig ma még csak 2.-szorra ettem.:D Szóval nemtudom mi lehet ez de szerintem sok embernek vannak étkezési zavarai.

náha velem is van ilyen! de valamikor meg már kevés ételtõl is hányingerem lesz. ez mostanában jött elõ (nem nem vagyok terhes vagy ilyesmi:D) És pl ez volt ma este is, szülinapi vacsi, másfél szelet rántotthús egy kis krumplival, 2 szelet süti és nem hogy jóllakott voltam, egyenesen hányingerem volt és ki kellett mennem mert még a gyomrom is fájt. Pedig ma még csak 2.-szorra ettem.:D Szóval nemtudom mi lehet ez de szerintem sok embernek vannak étkezési zavarai.
lehet, hogy bélféreg. De csak tippelek.

Mit gondoltok azokról, akiknek orrpiercingjük van? Van valamilyen előítéletetek vagy éreztek olyat, hogy ez valamilyen körhöz való tartozást jelképez?

Elég visszafogott lány vagyok, jó tanuló az egyetemen, szeretem az elegáns ruhákat, kosztümöket, egyáltalán nem vagyok bulizós fajta, de valamiért nagyon megtetszettek az orrpiercingek (pici csillogó k?, nem karika vagy ilyesmi). Viszont volt már, aki azt mondta, hogy finom hölgyek nem viselnek ilyesmit, satöbbi, és 90%-ban tényleg csak diszkós lányokon látom.

Legjobb válasz: Ha neked tetszik, amit látsz, amikor tükörbe nézel, és jó érzéssel viseled, akkor mások is így fogják látni. Semmi köze az értelmiségnek, meg a kifinomultságnak a testékszerekhez, már ne haragudj, de még a kiskosztümhöz sem. :) Van egy telepiercingezett barátnõm, aki elegánsabb a hétköznapokban mint a vállat igazgatója. Nem a testékszer kelt olcsó benyomást hanem ahogyan viselik. :)

Ha neked tetszik, amit látsz, amikor tükörbe nézel, és jó érzéssel viseled, akkor mások is így fogják látni. Semmi köze az értelmiségnek, meg a kifinomultságnak a testékszerekhez, már ne haragudj, de még a kiskosztümhöz sem. :) Van egy telepiercingezett barátnõm, aki elegánsabb a hétköznapokban mint a vállat igazgatója. Nem a testékszer kelt olcsó benyomást hanem ahogyan viselik. :)
Hát ha te tényleg ilyen fajta lány vagy, és a baráti köröd is, akkor ne csodálkozz, hogy nem fogják díjazni...:) azt, hogy kibeszélnek, vagy ilyesmi azt neemtudom, de én is néznék, ha egy kiskosztümös lánynak lennek orr pc-je. Viszont ne érdekeljen más véleménye, ha tetszik és bemered vállalni akkor nyugodtan rakass be, maximum kiszeded.:)
Személy szerint nekem is nagyon tetszik, gondolkozom azon is, hogy rakatok be..:) (elõzõ voltam)
Nekem olyan "olcsó" hatást kelt, mert elég sok igénytelen diszkós lány rakat magára. Persze nem rád értem :) De ez az egyetlen piercing ami egyáltalán nem tetszik.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ettõl félek, hogy a legtöbb lányon, ha látom, én is ezt az "olcsó" hatást érzem és sok emberen tényleg igénytelenséget mutat - ettõl tartok. Eddig nagyon ellene voltam, de most valahogy nagyon tetszik. Mások véleménye annyiban érdekel, hogy mondjuk mit szólnak az egyetemen a tanárok vagy ismerkedésben mennyire hátrányos... Amúgy már bent van és nekem tetszik, de én nem tudom objektíven megítélni, hogy milyen lehet az elsõ benyomás...
A kérdező hozzászólása: Szóval a fenti "kritikákat" akkor kaptam/hallottam, amikor már megcsináltattam, elõtte nem nagyon gondoltam rá, hogy ez ilyen benyomást kelthet.
hasonló a helyzet velem, jól tanulok, elegáns ruhák, mégis van orrpcm :) senki nem szól érte, mondjuk nekem nem pici kõ, hanem hol szívecske, hol vmi más alakú :) attól függ melyiket teszem be :) szerintem ettõl nem leszel kevesebb, csak több, fõleg a saját szemedben. :)


Androidra van valamilyen komolyabb forma 1-es játék? (a komolyabb alatt azt értem, hogy valamilyen jobb grafikás, élethûbb játék)

Samsung Galaxy S Advance

Legjobb válasz: a Samsung Galaxy S Advance meg a "jobb grafikás, élethûbb játék" nem épp csereszabatos kifejezések az a telefon örül ha mûködik az 1gigás procijával, nem hogy élethû forma1es játékot futtasson...

a Samsung Galaxy S Advance meg a "jobb grafikás, élethûbb játék" nem épp csereszabatos kifejezések az a telefon örül ha mûködik az 1gigás procijával, nem hogy élethû forma1es játékot futtasson...
A kérdező hozzászólása: De én azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan játék. Az már más kérdés, hogy megy-e rajta vagy nem.
[link]

A Sim Cityhez kijött már valamilyen dlc, vagy van valamilyen lehetõség arra, hogy nagyobb területû városokat építhess?

Mert lehet megvenném, csak mindenhol azt hallom, hogy borzalmasan kevés a hely.

Legjobb válasz: Nem kevés, dlc kijött rá, amit az alábbi weboldalon tudsz elérni: [link] A helyet pedig a játék kezdésénél be lehet állítani, hogy hol akarsz kezdeni... Az utolsó 3 hely a legnagyobb területet biztosítja, így azt ajánlanám a te céljaidra... ~ Remélem Tudtam Segíteni!

Nem kevés, dlc kijött rá, amit az alábbi weboldalon tudsz elérni: [link] A helyet pedig a játék kezdésénél be lehet állítani, hogy hol akarsz kezdeni... Az utolsó 3 hely a legnagyobb területet biztosítja, így azt ajánlanám a te céljaidra... ~ Remélem Tudtam Segíteni!

1.63 vagyok de meg szeretnek nyulni min.1.70 hogy lehetseges ez? Es a fogyassal van valamilyen tippetek 68kg vagyok egyszeruen utalom ahogy kinezek, utalom a testem

modell szeretnek lenni kulfoldon,4 eves koromtol ez szeretnek lenni de kulfoldon.most 14 eves vagyok es lany egyszeruen hogy erhetem el az almom?

Legjobb válasz: a rokonságodban magasak a nõk? ha nem akkor max fotómodell lehetsz:/ fogyás: futás,biciklizés,intenzív gyaloglás,valamilyen sport(tenisz,tollas,ping-pong,röpi,kosár,foci,tánc,zumba,aer obik..stb),sok víz

a rokonságodban magasak a nõk? ha nem akkor max fotómodell lehetsz:/ fogyás: futás, biciklizés, intenzív gyaloglás, valamilyen sport(tenisz, tollas, ping-pong, röpi, kosár, foci, tánc, zumba, aerobik..stb), sok víz
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem magassak de mit ertesz azon hogy fotomodell, es sportolok futok es tai bo-ra jarok amugy koszonom szepen
Ez még pont normál testtömegnek számit. http://www.webbeteg.hu/calc_testsuly?gclid=CJTm7uf3iagCFYu-z.. ezzel számitottam ki:) Szerintem álj neki tornázni mindenképpen http://tornavideo.hu/ pl ezzel, Ebben mindent megtalálsz És még egézségesebb is lehetsz ezzel. Próbáld meg elhagyni a tulzott édessgéfogyasztást és cukrozott üditõket. De mindenképp fokozatosabban tedd, és ne egyszerre vond meg magadtól. Semmiképpen ne vidd tulzásba! a Link amit elküldtem abban rengetekmindenvan, és ha kérsz édzéstervethttp ://tornavideo.hu/edzesterv/ akkor kordába tarthatod. Énis 14 éves vagyok, kb fél éve elkezdtem 73kg voltam, ugy a felét tartottam bexd nem volt elég elszántságom de még ugyis fogytam 13 kg ot, Szval megéri.:D És mivel fiatal avgy még könyebben belevághatsz és nagyobb hatás lesz:D
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen

Van valamilyen mód arra, hogy ingyen tudjam nézni az hbo-t?

Legjobb válasz: nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...

nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...
lehetetlen elõfizetni. amúgy nem olyan szám, amíg nem volt én is nagyon akartam, merthogy milyen jó filmek mennek, aztán amíg volt alig néztem...
Persze, hogy van, de csak ha tudod elvezni az eredeti angol nyelven a filmeket. Vagy roman felirattal. Mi itt teljesen ingyen fogjuk online streaming-ben a roman HBO adasat.
Igen használható net nélkül PL IGO-val vagy sygic-el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vâlaszt. És ez teljesen ingyenes?
Igen az, be tudod szerezni, file megosztó oldalról a navi programot, ha írsz privit segítek
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam köszi. Mûködik.

Megmondta volna, hogy van valamilyen komolyabb daganatom?

Van a hónom alatt egy kis dudor. Elmentem vele orvoshoz, és adott 2 hónapra id?pontot ultrahangra, és most várok. Azt mondta, hogy egy zsírcsomó csak, és semmi olyan komoly. Mit gondoljak? Tényleg igaz?

Legjobb válasz: Tapintással - elvileg - meg lehet állapítani nagyjából, hogy nyirokcsomó vagy "zsírcsomó", de belelátni az orvos sem tud. Esetleg valamilyen formában meg kellene sürgetni az Ultrahangos vizsgálatot, és talán nem ártana egy laborvizsgálat sem (?)

Tapintással - elvileg - meg lehet állapítani nagyjából, hogy nyirokcsomó vagy "zsírcsomó", de belelátni az orvos sem tud. Esetleg valamilyen formában meg kellene sürgetni az Ultrahangos vizsgálatot, és talán nem ártana egy laborvizsgálat sem (?)
ha valami nagyon gyanús dolog lett volna rögtön kaptál volna beutalót ultrahagra. nem hiszem hogy 2 hónapot várna a doki.ha azt mondta zsírcsomó akkor valószínüleg az is.
Ha "gyanújuk" lesz, akkor szövettanihoz vesznek mintát, de még akkor sem mond semmit az orvos, mert amikor még nem biztos valami, addig nem "állíthatják", hogy ez, vagy az van. De addig, hogy szövetminta-vétel szükségét lássák, még elõtte is rengeteg féle vizsgálatot elvégeznek. Tehát egyelõre semmi okod az aggodalomra! Most még csak arra kíváncsi, hogy a sok minden más közül mi az, ami ott van! Ne aggódj, lehet nyirokcsomó duzzanat, ami akár síma tablettás kezeléssel is rendbehozható, és még ki tudja mi minden más okozhatta. Nem kell rögtön "rémeket" látni. Nyugi, minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Jobb kedvre derültem tõlük egy pillanatra. :)
Biztosan megmondta volna, hiszen súlyos orvosi mulasztás, ha daganatgyanús embert hagynak két hónapot kezeletlenül. Valószínûleg zsírcsomó, vagy begyulladt az egyik nyirokcsomód a hónaljban - anyámnak az utóbbi volt. Tiszta ideg volt, hogy rákos (az anyja abban halt meg). Tök egyszerûen kezelhetõ. Ha nagyon idegesít a dolog, akkor menj el egy magándokihoz, hogy megnyugodj. Semmi értelme két hónapig enni magad és elcseszni a karácsonyt is, ha ennyire félsz.
Ha meglesz az ultrahang eredménye, akkor biztosabbat tud mondani az orvos, de ha gyanúsnak találja, akkor elküld szövettanra és csak akkor lehet teljesen biztosan megmondani, hogy mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Akkor remélem nem mulasztás. Biztos, hogy nem az.

Le lehet szokni? Mar 25 eve dohanyzom es nem tudok leszokni. Mar voltam 3 gyomorfekelyel korhazban amit reszben a cigi okozott. Ha valakinek van valamilyen tippje hogyan szokjak le, IRJON. 49/F

Legjobb válasz: Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl,nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:

Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl, nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsokat.Van egy lanyom es felesegem.Ok nagyon szeretnek ha leszoknak.Azok is irjanak akik mar leszoktak.Meg egyszer koszi.
Kérd meg õket, különösen a feleségedet, hogy segítsenek! Továbbá van nikotintapasz, és nikotinos rágó. Inkább a rágót ajánlanám, mert addig is van valami a szájban.
Ha végképp semmi nem használ, menj el agy pszichiáterhez (NEM pszichológus!!!), akinek mondd el a gondod. És kérd meg, hogy írja fel ezt a gyógyszert: WELLBUTRIN SR 150 mg. Beszéltem egy dohányossal, aki napi min 30 szálat szívott, és neki semmi más nem használt. Ez viszont teljesen bevált! Magam úgy tettem le a cigit, hogy egyik nap nem gyújtottam rá, és a cigis doboz ott volt a zsebembe. Ezt másnap is sikerült megtennem. Fél év után kidobtam a cigit... Azóta is úgy érzem, hogy minden nap rágyújtanék, de nem gyújtok. Akarat volt nálam.
30 évesen én is elgondolkoztam, mert 14 éves koromtól cigiztem, napi két doboz tigris, ha meg jobban ment, piros Marlbi. A háziorvos rámszólt egy kardiológiai kivizsgálás után. Kipróbáltam egy halom csodamódszert, de nekem nem jöttek be. Sem a rágó, sem a tapasz, sem a mágneskütyü. Aztán kezdõdõ gyomorfekély, Omeprazol. Háziorvos még jobban rámszólt. Véletlenül belefutottam egy civil csapatba, akik hasonló okok miatt letették a bagót. Hittem is, meg nem is, de õk is fel akarják nevelni a kölkeiket alapon, ha nekik sikerült, hátha. Csináltam, amit mondtak, nagyon rossz volt, fõleg az elsõ hét. Az elsõ 3 nap pedig kiesett, borzalmas volt. Iszonyat. Elsõ nap vedeltem a vizet, majdnem szomjanhaltam, másnap hasmenés, 7-8 liter víz ki, arcom, végtagjaim lezsibbadva. Vérnyomásesés, megszédülés, de elkaptak. Két, két és fél doboz piros Marlbi, imádtam, egybõl le nullára. Most 34 leszek és nem dohányzom. Fél év után újra aktívan tudtam sportolni, a béta-blokkoló a szívemre sajnos maradt, de tudok futni és nem fújtatok a negyediken. Nem szedek vérnyomáscsökkentõt, kevesebb a gyomorsavam, meg tudok csinálni 100 fekvõtámaszt.... Megérte, 10 évet fiatalodtam. De elhatázozás kell, némi nyugató, altató sem árt a családorvostól, meg hagytam, hogy kivigyenek ingerszegény környezetbe. Telefon kikapcs, asszonynak kuss, csak a jó levegõ. Egy hét kínpad, két hét regenerálódás a szenvedésbõl és utána mentem vissza Pestre. Mindenkinek azt mondtam, hogy nyaralok, így nem volt feltûnõ. És megérte, gyógyszerre sem, cigire sem költök, jól vagyok szerencsére, és mivel némi orvosi felügyelettel azonnal elkezdtem a napi sportot, nem is híztam. De az elsõ hét egy pokol volt, borzalmak borzalma, végig csak arra szabad gondolni, hogy letelik. Ha rágyújtasz, akkor is letelik, és nem csináltál semmit, ha kínokban vergõdsz, akkor is letelik, de utána jobb lesz. Nekem egyedül nem ment volna, a negyedik napon még támogattak az utcán....de kibírod, ha igazi férfi vagy! Hajrá! Állítólag csak a heroinról ilyen rossz még leszokni, valami orvosis honlapon olvastam. Még valami: van egy haverom. Hazamegy melóból, várja a triplaszájú duplaseggû felesége, meg a két kárálógép lánya. Mindig mondja, hogy le akar szokni. Soha nem fogja letenni. Ahhoz meg kéne szabaduljon a családjától, Õ is beismeri. Ha valakinek már a cigi-kávén kívül semmi jó nem maradt az életében, bajosan szokik le. A leszokáshoz kell valami motiváció, alsóhangon egy normál elviselhetõ családi légkör. A barátom a kocsmába menekül a 3 némber elõl, hogy ne legyen otthon. Nem a cigirõl fog leszokni, hanem alkoholosta lesz mellé. Ilyen esetekben, ha az áldozat nem tud a teljes életvitelén változtatni, leszokásról ne is álmodjon. Neki azt hiszem, már reszeltek.
Vasakarattal. ha érzed, hogy jön a késztetés, próbáld elterelni a figyelmedet. pokoli nehéz, de meg lehet csinálni. én az elsõ napokban borzasztó feszült voltam, mindenkivel összevesztem, ingerült voltam. 10 évet cigiztem. 24 N


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!