Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen gyakorlat, (10 db)

Sokszor fáj a derekam. Becsípődik, és ez zavar a tornában. Sokszor leülni is csak nyíl egyenes háttal tudok. Mit csinljak, hogy elmúljon? Van valamilyen gyakorlat?

Legjobb válasz: nekem a hátam csípõdik be, van olyan, h a fejemet sem tudom mozgatni olyankor, az akkor olyan terminátoros :D énmég nemj9öttem rá mitlehet ezellen tenni. kb semmit. kenegetem mindenféle fastummal, és társaival, de nemmúlik el, csak magától, idõvel.

nekem a hátam csípõdik be, van olyan, h a fejemet sem tudom mozgatni olyankor, az akkor olyan terminátoros :D énmég nemj9öttem rá mitlehet ezellen tenni. kb semmit. kenegetem mindenféle fastummal, és társaival, de nemmúlik el, csak magától, idõvel.

Van valamilyen gyakorlat a befelé csavarodó térdek korrigálására?

Szóval nem az x lábra gondolok, amikor a vádli oldalrább (kijjebb) van a combhoz képest, hanem amikor a csontok amúgy normálisan nőttek, de a rossz tartás (megszokás?) miatt a térdek nem egyenesen néznek előre, hanem befelé, még úgy is, ha a lábfejek előre néznek, de valamikor a lábfejek is befelé állnak. (Kisgyerekeknél szokott főleg ilyen lenni.) Tudom tartani normálisan is (ha "kifelé csavarom" a térdeimet), de ha nem figyelek oda, akkor befelé áll, úgy kényelmes. Van valami gyakorlat, hogy a normális állapotban is egyenesek legyenek a lábak?

Van valamilyen gyakorlat, amivel vékonyítani lehet a bokát?

Sajnos elég vastagok:( Nem tudom, ezen hogy lehetne változtatni, vagy egyáltalán lehet e. 19/L

Legjobb válasz: boka az egy csont szal nincs törd el

boka az egy csont szal nincs törd el
reszelõvel lehet vagy ha nagyon hardcore vagy akkor fûrész
ez alkati adottság.bár ha van rajtad sulyfelesleg, azt le kéne adni és valszeg a bokádrol is lemegy akkor.
Nem a vádlidra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: Nem, a bokámra gondoltam. Gondoltam, hogy nem lehet vékonyítani, csak gondoltam megkérdezem hátha mégis..:( reménykedtem benne.. Az ilyen válaszokat, hogy: "reszelõvel lehet vagy ha nagyon hardcore vagy akkor fûrész" meg hogy "törd el", kösz nem kérek belõlük.. amúgy nem vagyok kövér meg semmi baj az alakommal csak a bokám..:( Mindegy azért köszike..


Van valamilyen gyakorlat, amivel növelni lehet a mellméretet?

egyáltalán lehet növelni?

Legjobb válasz: Igen,va olyan. Masszírozni kell,de nem mindegy hogyan. Nem emlékszem már rá,hogy kifelé,vagy befelé kell körkörös mozdulatokkal. Az egyik kisebbít,a másik növeli.:) Elõadáson mondta egy természetgyógyász. Pedig fel is írtam,de elfelejtettem hová.:D

Igen, va olyan. Masszírozni kell, de nem mindegy hogyan. Nem emlékszem már rá, hogy kifelé, vagy befelé kell körkörös mozdulatokkal. Az egyik kisebbít, a másik növeli.:) Elõadáson mondta egy természetgyógyász. Pedig fel is írtam, de elfelejtettem hová.:D
ha lehetne olyan látványosan akkor nem plasztikáztatná annyi nö.
Elsõ válaszoló, nem néznél utána, hogy mi a pontos menete a masszírozásnak? Bocsi, hogy offolok, de ez érdekelne engem is :D
engem is érdekelne:Dlécci nézd +!
Szerintem egy kis mellizomnöveléssel lehet látványos növekedést elérni. Persze nem szabad túlzásba vinni sem.

Pénzügyi és számviteli ügyintéző szakon van külső gyakorlat amit valamilyen melóhelyen kell megcsinálni?

Ha igen akk milyen, mit kell csinálni, és mennyit?

Legjobb válasz: Az intézmény ahol tanulsz az elõirja hogy van-e. Ha van akkor a feladatokat a munkáltató fogja kiadni :)

Az intézmény ahol tanulsz az elõirja hogy van-e. Ha van akkor a feladatokat a munkáltató fogja kiadni :)

Hol lehetne eltárolni a faanyagot az építkezés kezdetéig, ha nem tudjuk a helyszínre szállítani, van valamilyen megoldás erre? Van olyan gyakorlat hogy addig a tüzépen maradna a fizetési papír ellenében?

tavasszal kezdenénk, de most lenne érdemes megvenni, viszont nem vinnénk ki a helyszínre, mert nem tudunk addig ránézni...

Legjobb válasz: Ismerõs, aki kertes házban él?

Ismerõs, aki kertes házban él?

Van valamilyen torna gyakorlat, amivel tudok segíteni, hogy át tudjon fordulni?

Kislányom 6 hónapos, két hónapja hátról hasra tud fordulni, de vissza még mindig nem, nem is próbálkozik. Tudok neki segíteni? Csak az a baj, hogy én sem tudom hogy szoktak a babák visszafordulni, hol van a kezük? Mert én mindig úgy gördítem vissza, hogy a törzse mellé teszem a kezét nehogy fájjon neki v. ki van nyújtva a fejük mellett?

Legjobb válasz: A válluk alatt van a kezük vagy nyújtva a test mellett. Úgy tolják magukat hátra a másik kezükkel. De szerintem ne agódj, fog neki sikerülni, hagyd sokat hason esetleg egyszer-kétszer mutasd meg neki hogy lehet visszafogdulni, lehet, hogy szeret hason lenni és ezért nem próbálkozik. Elég hamar fordult meg, még nem elég erõs hogy visszaforduljon. Bár valamelyik baba elõbb hátról hasra fordul és csak utána hasról hátra. Változó. 3 hónapos kislány gyógytornász anyukája

A válluk alatt van a kezük vagy nyújtva a test mellett. Úgy tolják magukat hátra a másik kezükkel. De szerintem ne agódj, fog neki sikerülni, hagyd sokat hason esetleg egyszer-kétszer mutasd meg neki hogy lehet visszafogdulni, lehet, hogy szeret hason lenni és ezért nem próbálkozik. Elég hamar fordult meg, még nem elég erõs hogy visszaforduljon. Bár valamelyik baba elõbb hátról hasra fordul és csak utána hasról hátra. Változó. 3 hónapos kislány gyógytornász anyukája

Dévényes anyukák! Van valamilyen otthoni gyakorlat, amivel erősíthetem 6 hónapos babám hátizmait?

Dévényre járunk, mert feszes volt a nyaka.

Legjobb válasz: Dévényes gyakorlatot nem tudsz otthon csinálni, mert ezek speciális gyakorlatok. A gyógytornászod kérdezd esetleg, ha mindenáron szeretnél otthon gyakorolni.

Dévényes gyakorlatot nem tudsz otthon csinálni, mert ezek speciális gyakorlatok. A gyógytornászod kérdezd esetleg, ha mindenáron szeretnél otthon gyakorolni.
A kérdező hozzászólása: Köszi! De nem kifejezetten Dévényes fogásra vagyok kíváncsi, hanem bármilyen gyakorlat, ami a hátizomra hat!
sztem a labdára hasaltatás és elõre hátra ringatás jó a hátizom erõsítésére
Mi nem Dévényes tornára jártunk, de így kellett itthon erõsíteni a babánk hátát: Felülteted, egyik kezeddel elõröl támasztod a másikkal pedig egy-egy ujjad a gerince mellett mindkét oldalon végighúzod. Akkor egész hátra fogja feszíteni magát, azt mondta nekünk a gyógytornász, hogy ezzel a hátizmait erõsítjük. Remélem érthetõen sikrült leírnom.

Lányok! Van valamilyen módszer vagy gyakorlat amivel növelhetnék a melleimen?

Elég szerencsétlen alkatú vagyok, talán a legrosszabb ami lehet: Molett alkat kicsi mellekkel. :/

Legjobb válasz: masszázs nálam 10e/h

masszázs nálam 10e/h
fogigatlo..
Ingyenes kézrátétellel tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Kézrátételes: Nem vicc a kérdés, de hidd el nem élveznéd annyira, sajnos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!