Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen gyógymód a (16 db)

Vannak módszerek, de ha ilyen tüneteid vannak orvoshoz kell menned, hogy megtudd az okát. Hány éves vagy?
Szia! Ez az állapotod nem normális. Feltétlen menj el egy normális nõdokihoz ultrahangra. Sok sikert!!
Hát, lehet próbálkozni olyan házi módszerekkel mint melegvizes palack, infra lámpa, gyógytea, masszírozás, stb, de ezek szerintem inkább csak a hókuszpók kategóriába tartoznak. Nekem kb 14 évesen jött meg, most 18 vagyok, de 15 éves korom óta muszáj ez miatt fogamzásgátlót szednem, mert nem egyszer kerültem kórházba is a görcsök miatt. Mindenképp látogass meg egy orvost. És a gyógyszertõl sem kell félni ha arra van szükség.
Ugyan ez volt velem is, elájultam, görcsöltem, én se tudtam felkelni ha rámjött, mert nekem ez ilyen rohamokban szokott jönni... Mindig. Sajnos semmi sem vált be csak a gyógyszerek(erõs fájdalomcsillampítók pl. cataflam)... Megszoktam igazából, együtt tudok vele élni, csak pl utcán kellemetlen szokott lenni, ilyenkor valaki mindig kísér... :D
Cataflam-ot próbáltad már? Ajánlom, nekem segít :)
Orvos: olyat keress, akinek van végzettsége tinik vizsgálatára. Vérzés: a mennyisége csökkenthetõ nagy adag C-vitaminnal. (Ne kérdezd, miért.. :) ) Fájdalom: gyógyszer - ami neked beválik. Hossz: ha alkoholt iszol, megváltozik a simaizmok mûködése. Pl. ellazít, elõbb felerõsíti a folyamatot, majd lerövidíti. Háttér: a testi problémán kívül lehet lelki is. Keress egy jó (!!!) szakembert, akivel végig tudod gondolni, hol, miben sérülhetett a nõiségedrõl alkotott elképzelésed. Rendbe jöhet ez is. Jó szakembert nagyon nehéz találni, ne csodálkozz, ha csak a 10-dikre sikerül, nyugodtan hagyj ott mindenkit, aki nem tetszik, vagy aki rád akarja erõltetni az õ elképzelését a te életedrõl. (Persze ne köszönés nélkül távozz, nyugodtan zárjátok le a beszélgetések folyamatát, ha hagyja az illetõ.) Egy jó pszichológus kivárja, amíg megtalálod a saját válaszaidat, és nem skatulyáz be mindenféle elméletekbe. Sok sikert, fontos, hogy dolgozz rajta, késõbb a szülésed, az Anyaságod is könnyebb lesz, ha ezt sikerül rendezgetni addig.
Édesanyámnak vannak még ilyen tünetei. Sokat vérzel mellé? Mert anyunak nagyon sok is van mellé, bocs, hogy ír írom, se majdnem, hogy folyik. Nála kiderült, hogy másfélszer nagyobb a méhe az átlagnál, emiatt van. Egy dolog volt hatásos, ne nevess ki. De amikor én kicsi voltam, a fazék tetõt feltettem a gázra felforrósítani, azt bebugyoláltam egy konyharuhába, és azt tettem anya hasára. Mire kihûlt, vittem a következõt. Lehet nem nagyon egészséges, ezt nem tudom, de a forróság mindig jót tett neki.
Nekem ennyire heves görcseim nincsenek ugyan, de azért volt belõle rendelõlátogatás, mert nem bírtam menni. Meleg vizes palack, catafalm vagy apranax használ egyedül. Mozgás. Vannak direkt menstruációs tornák az segített nekem.
Elsõkörben biztosan elmennék egy nagyon jó orvoshoz. Ha pesti vagy én Fülöp doktort ajánlom. Ez az állapot NEM NORMÁLIS, ha fájdalom csillapító mellett is így fáj, akkor azzal kezdeni kell valamit. Ne kísérletezz, hanem menj el nõdokihoz ULTRAHANGRA!!! Ha egyébként minden ok, akkor szoktak akár fogamzás gátlót felírni...sokat segít az is. MINDEKÉPP JÁRJ UTÁNA!!!!!! Ha gondolod írj privátban! J.

Van valamilyen természetes gyógymód a haspuffadás leküzdésére?

(nem gyógyszertári tablettára gondolok) El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha nem rendszeres, akkor köménymagból fõzött tea segíthet, vagy az édeskömény kellemesebb izû, de nem olyan hatásos. Ha rendszeres, akkor orvoshoz kell fordulni, sok minden okozhatja.

Ha nem rendszeres, akkor köménymagból fõzött tea segíthet, vagy az édeskömény kellemesebb izû, de nem olyan hatásos. Ha rendszeres, akkor orvoshoz kell fordulni, sok minden okozhatja.
tedd fel ezt a kérdésed ezen az oldalon mert itt szakemberek adnak tanácsot és csak természetes szerek vanak.www.homeopátia.info.hu
a pukizás
Bizonyám. A jókora fingások. Azért légy résen, nehogy a sûrûje is jöjjön...

Elég gyakran van valamilyen hüvelyi fertőzésem. Minden alkalommal nem mehetek a nőgyógyászhoz. Van rá valami itthoni gyógymód, vagy esetleg megelőzés?

Legjobb válasz: Régebben én is mindig elkaptam mindent, bár én rendszeresen járok uszodába. Jó ideje használok intim mosakodót, reggel-este, azóta javult a helyzet.

Régebben én is mindig elkaptam mindent, bár én rendszeresen járok uszodába. Jó ideje használok intim mosakodót, reggel-este, azóta javult a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Épp most mondta nekem egy urológus, hogy a hüvelyi fertõzések nõknél nagyon makacsak tudnak lenni, gyakran több hónapos kezelést igényelnek. Keresni kell egy hozzáértõ dokit, aki rendesen kikezel a bajodból.
igen gyakran vissza térõ fertõzések miatt: 1. lépés: hosszan tartó gomba elleni kezelés (14-21 napos) 2. lépés: napi savas hüvelyöblítés 1 hétig (amit amúgy nem szabadna, csak két-három naponta, de most kúráról írok) 3. lépés: hetente 2-3 szor savas hülyelykúp alkalmazása (a savas háztartásban nem élnek meg a bacik) 4. ha van párod, gomba ellen õt is kezelni kell - ha van tünete, ha nincs 1 hétig szex után, elalvás elõtt bekenni a krémmel(canesten, vagy ilyesmi). 5. a párod ha vége a kúrának lefekvés elõtt mossa a péniszét neogmanolos vízben(1 db neogmanol tablettát 1 l vízben kell feloldani) ez után nem kell már mosakodnia a kúra 4-5 havonta ismételhetõ csak. egyébként a heti 2-3 savas hüvelyöblítés elegendõ megelõzni bármilyen betegséget. (leszámítva a vírusos dolgokat, mint az aids vagy ilyesmi, ezek ellen nem ér semmit) és a legfontosabb NE spermicid ölõ hatású óvszert használjatok - ezek segítik a coli bacik megtelepédését.
Nekem gyógynövényes hüvelykúpot ajánlott a nõgyógyászom, amit érdemes évente 2x kúraszerûen megcsinálni. Vény nélküli a neve cikatridina. Kb 25010 Ft egy doboz. Van benne 12 ha jól emlékszem.
mosódióval mosok..csak kimaradt az oda vonatkozó ige.
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/GYNOFLOR_huvely.. Az orvossal történõ konzultációt nem hagynám ki, fõképp a megelõzés tárgyában, mert sok-sok oka lehet. A termék vényköteles. És részben az általános immunrendszer-bélflóra- megerõsítéséhez a Pro Gastro 825-el hallottam kedvezõ tapasztalatokat. Sajnos, nem túl olcsó egyik készítmény sem, ez utóbbi viszont nem receptköteles.
Kezeld a párodat is, veled egyidejûleg. Nyugodtan kend be a fütyijét canestennel. Egyébként a mosószertõl is viszkethetsz, vagy öblítõtõl. A mûszálas fehérnemû is kedvez a gombás fertõzések szaporodásának. Intom lemosót az orvosok nem ajánlják, mert egy idõ után tönkreteszi a hüvely saját flóráját, ezáltal elveszti védekezõképességét a baktériumokkal és gombás fertõzésekkel szemben. Ergo: én abbahagytam a foggátlót, mert az is okozhat gombásodást. Csak manna mosódióval (dm-ben is kapható mosódió) és természetes manna szappannal tisztálkodom. Lekopogjam, azóta semmi viszketés.
A kérdező hozzászólása: Én is használok, meg cickafark teát iszok szinte minden nap, de nem sokat változott a helyzet :S
#8 ...és hozzá járj kezelésre maszekba....pénztárcád ne hagyd otthon! Esetleg hitelt is kapsz nála...

Tud segiteni valaki? 2 héten belül születik a babánk, együtt szeretnénk aludni hármasban, de a férjem annyira horkol hogy nem lehet mellette megmaradni. Se orrtapasz se spray nem használ. Mit lehet még tenni? Van rá valamilyen gyógymód?

Legjobb válasz: Szia! A horkolás nem nagyon kezelhetõ külsõ szerekkel. Ált. orrsövényferdülés okozza, amit meg lehet mûtettni. Hát , az én férjem (meg én is) néha tisztességesen horkol :), de ha egy baba mélyen alszik , az ilyesmire abszolút nem riad fel.Legalábbis nálunk. Megoldás lehet az is, ha külön csináltok neked és a babának helyet.(ha van rá lehetõség)

Szia! A horkolás nem nagyon kezelhetõ külsõ szerekkel. Ált. orrsövényferdülés okozza, amit meg lehet mûtettni. Hát , az én férjem (meg én is) néha tisztességesen horkol :) , de ha egy baba mélyen alszik , az ilyesmire abszolút nem riad fel.Legalábbis nálunk. Megoldás lehet az is, ha külön csináltok neked és a babának helyet.(ha van rá lehetõség)
Ha a férjem horkol, megkérem, hogy forduljon az oldalára. Az szokott mûködni. Úgy jobban kap levegõt.
Sajnos én is ugyanebben a cipõben járok. Nálunk 4 hét múlva érkezik a Manó és elképzelésem sincs, hogyan fogok aludni ezután. Eddig füldugót használtam, de az a Csöppség érkezése után kilõve. Abban bízom, hogy a férjem is éberebben fog aludni, akkor talán nem horkol majd annyira. Kitartás és ha felfedezel valami tuti módszert, megoszthatnád velem is.
a babót az elsõ 3 hónapban nem zavarják a külsõ zajok, sõt mi azt tapasztaltuk hogy a monoton zajok- kézimixer, porszívó, HORKOLÁS- pillanatok alatt elaltatta 3 hó után már más volt de az még odébb van most csak élvezzétek az édes hármast:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen hallottam hogy a babát nem zavarja, legalábbis az elején, fõleg hogy már odabent is hallhatta mikor aludtunk. Viszont engem zavar, és olykor a füldugó sem segít, az oldalra fordulás sem, semmilyen spray, tapasz, vagy bármi... tehát én nem tudok aludni, pedig annyira szeretnék 3-asban :( Tud valaki információt horkolás elleni mûtétrõl?

Tisztelt Doktor Úr! Citológiai leletem: Reaktív elváltozás. Degeneratio. Leukocyták, histiociták. Mit jelent ez? A nőgyógyászom Ortho-gynest hüvelykúpot írt, de nem merem használni, mert a melleim tele vannak cisztákkal. Tud ajánlani valamilyen gyógymódot

Tisztelt Doktor Úr! Citológiai leletem: Reaktív elváltozás. Degeneratio. Leukocyták, histiociták. Mit jelent ez? A nőgyógyászom Ortho-gynest hüvelykúpot írt, de nem merem használni, mert a melleim tele vannak cisztákkal. Tud ajánlani valamilyen gyógymódot, aminek nincs mellékhatása? Köszönettel, Tamara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Természetes alternatívaként a Cikatridina kúpot ajánlom Önnek. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Természetes alternatívaként a Cikatridina kúpot ajánlom Önnek. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Citológiai leletem: Reaktív elváltozás. Degeneratio. Leukocyták, histiociták. Mit jelent ez? A nőgyógyászom Ortho-gynest hüvelykúpot írt, de nem merem használni, mert a melleim tele vannak cisztákkal. Tud ajánlani valamilyen gyógymódot

Tisztelt Doktor Úr! Citológiai leletem: Reaktív elváltozás. Degeneratio. Leukocyták, histiociták. Mit jelent ez? A nőgyógyászom Ortho-gynest hüvelykúpot írt, de nem merem használni, mert a melleim tele vannak cisztákkal. Tud ajánlani valamilyen gyógymódot, aminek nincs mellékhatása? Köszönettel, Tamara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Természetes alternatívaként a Cikatridina kúpot ajánlom Önnek. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Természetes alternatívaként a Cikatridina kúpot ajánlom Önnek. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A férjemnél azospermiát állapítottak meg. Gyerekorában nem szálltak le a heréi. Műtétile egyiket lehozták. De most 33 évesen az ejakulátumban nincs spermium. Van e valamilyen gyógymód, vagy gyógyszer, amivel ellehetne érni a spermiumok termelődését?

Legjobb válasz: KEdves Kérdezõ! Sajnos, ha a mûtétre 9-10 éves kor után került sor, akkor a heréiben az ivarsejt-termelõ rész visszavonhatatlanul károsodott. Mi több, ajánlott lenne a másik heréjét is lehozni, vagy eltávolítani, mert a hasüregben rekedt herében sokkal gyakoribb a daganat. Amit lehetne tenni, az herebiopszia, egyrészt a patológus látja, hogy van-e egyáltalán spermium-érés a heréjében, másrészt lehet (ha van érés) a herebiopsziás mintából ivarsejteket kinyerni lombikbébi-módszerhez. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KEdves Kérdezõ! Sajnos, ha a mûtétre 9-10 éves kor után került sor, akkor a heréiben az ivarsejt-termelõ rész visszavonhatatlanul károsodott. Mi több, ajánlott lenne a másik heréjét is lehozni, vagy eltávolítani, mert a hasüregben rekedt herében sokkal gyakoribb a daganat. Amit lehetne tenni, az herebiopszia, egyrészt a patológus látja, hogy van-e egyáltalán spermium-érés a heréjében, másrészt lehet (ha van érés) a herebiopsziás mintából ivarsejteket kinyerni lombikbébi-módszerhez. Üdv: dr. Szalai Krisztián
A kérdező hozzászólása: több mûtét is volt, de a here lehozásának pontos idejét nem tudom. tavaly voltunk herebiopszián is, a mintából tudtak lefagyasztani spermiumokat a lombikhoz. de sajnos a két beültetett embrio nem tapadt meg. nem volt életképes a spermium gyenge minõsége miatt. most FER14el és c vitaminnal tömöm a férjem, hogy javítani tudjunk a spermiumok minõségén és ha lehet mennyiségén is. de jó lenne elérni hogy a következõ beültéshez az ejakulátumból lehessen spermákat használni. ezért szeretnék a témáról még többet negtudni. akupunktúra, homeopátia, vagy bármilyen megoldás érdekel.
Irány a természetgyógyász!! Az én férjem is ugyanilyen betegségben szenvedett, mígnem addig keresgéltünk, kutattunk , amíg rábukkantunk egy nagyszerû gyógymódra!A neve : reiki.. nagyon sok cikket találsz róla és én teljes szívembõl ajánlom! De egy egészéges embernek is lehet kezeléseken részt venni! Szerintem sokat segítene a férjeden!! Hajrá!:-)

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? E

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? Első baba lesz és nem vagyok tájékozott ez ügyben de azt olvastam ez a baci nagyon makacs. Most megint vizelettenyésztést kellett leadnom, hogy megtudjuk hogyan tovább. Előre is köszönöm a válaszát! Üdv, Krisztina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? E

Tisztelt Doktor úr! 30 hetes várandós anyuka vagyok és sajnos sok a baci a vizeletemben, ami többszöri antibiotkumos (Zinnat) kezelésre se múlik. Mennyire árthat a babának illetve nekem? Illetve van-e valamilyen természetes gyógymód a gyógyszeren kívűl? Első baba lesz és nem vagyok tájékozott ez ügyben de azt olvastam ez a baci nagyon makacs. Most megint vizelettenyésztést kellett leadnom, hogy megtudjuk hogyan tovább. Előre is köszönöm a válaszát! Üdv, Krisztina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen várja meg a tenyésztés eredményét, s ezután érdemes konzultálni a gondozó orvossal, hogy szükséges-e újabb antibiotikumkezelés. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Babamnak faj a pocija. A szelcsovet hasznaljuk, de nemigazan hasznal-nem mindig jon puki rajta-. Isszuk a komenymagos teat, infacolt, es az expumisant is kirrobaltuk. Melegvizses zacsit is hasznalunk. Van meg valamilyen gyogymod?

Legjobb válasz: Szia! Próbáld meg adj neki kamillateát és tegyél bele egy pici cukrot.Én úgy szoktam csinálni neki, hogy a vízbe kb fél percig lógatom a filtert és utána teszek bele annyi cukrot, hogy érezni lehessen az ízén, hogy édes.1.5 dl vízbõl szoktam csinálni és legalább 40-50 ml-t igyon meg belöle.Nálunk csak ez segített pedig õ is csak hõmérõzéssel tudott kakilni.Eleinte naponta adtam neki aztán 2 naponta és utána meg is szünt a probléma.Csak arra figyelj, hogy rendszeresen nem szabad kamillát adni neki mert kiszárítja a bélbolyhokat.Nálunk 1 hét alatt rendezõdtek a dolgok!Remélem sikerül!

Szia! Próbáld meg adj neki kamillateát és tegyél bele egy pici cukrot.Én úgy szoktam csinálni neki, hogy a vízbe kb fél percig lógatom a filtert és utána teszek bele annyi cukrot, hogy érezni lehessen az ízén, hogy édes.1.5 dl vízbõl szoktam csinálni és legalább 40-50 ml-t igyon meg belöle.Nálunk csak ez segített pedig õ is csak hõmérõzéssel tudott kakilni.Eleinte naponta adtam neki aztán 2 naponta és utána meg is szünt a probléma.Csak arra figyelj, hogy rendszeresen nem szabad kamillát adni neki mert kiszárítja a bélbolyhokat.Nálunk 1 hét alatt rendezõdtek a dolgok!Remélem sikerül!
Köménymagos tea a lányomnak hasfájást okozott, úgyhogy ezzel csak óvatosan!Esetleg angol víz, vagy a gyerekorvos írhat fel "gyógyszert" hasfájásra(speciálisan a gyógyszertárban keverik ki).
Szia! egy tuti tipp nálnk mind a háromszor ez vált be CHAMOMILLA VULGARIS a neve egy homeopátiás bogyónak a gyógyszertárba lehet kapni az elsõ két napon adjál a babának 3*5 gólyócskát mûanyag kanálban feloldva kell 1-2 óra mire feloldódik, étkezés elõtt 20 perccel ad neki és utána se egyen 20 percig utána fokozatosan csökkentheted az adagot napi 2*4 golyóra. 1-2 nap kell mire észreveszed a hatását ez a bogyó annyira bevált hogy itt ahol lakunk az összes kismama ezt adja a gyéremékének az én javaslatomra, persze nem hittek benne, de mindenkinek bevált. sok sikert eredményrõl írj légyszi
Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: 11hetes
11 hetesen ennyi szeren túl vagytok?! Biztos, hogy a hasa fáj? Pontosan mit csinál a kezével, lábával, amikor fáj a hasa? Mikor tör rá a hasfájás (evéshez képest)? Mit, milyen gyakran eszik?
Itt találhatsz hasznos infókat, nálunk a képen látható fogás vált be. http://2005babak.uw.hu/hasznossagok/hasfajas.html
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy a pocija faj.Huzgalja a labait, es osszegornyed.Nem tudom idohoz kotni, barmikor elojon ez neki.Anyatejet kap es 3orankent szopik.A homeopatias szert megvettem...
a chamomilla vulgaris tényleg jó

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!