Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen azt illetően, hogy mit (2 db)

Van valamilyen előírás azt illetően, hogy mit lehet felvinni a repülőgépre?

Hollandiába utazom repül?vel, csak kézipoggyászt viszek. Szeretném tudni mit vihetek fel magammal. Például szemöldökcsipesz, folyadék, stb. megengedett-e? Úgy tudom tavaly elég szigorúan vették a dolgokat.

Legjobb válasz: Sem szemöldökcsipesz, szem folyadék nem engedett. El fogják venni felszálláskor. Amúgy nagy probléma nincs, ha olyan tárgyat viszel, amely nem megengedett. Elveszik és kidobják.

Sem szemöldökcsipesz, szem folyadék nem engedett. El fogják venni felszálláskor. Amúgy nagy probléma nincs, ha olyan tárgyat viszel, amely nem megengedett. Elveszik és kidobják.
nanan, folyadékot fellehet vinni de csak azt hiszem 2 deciig átlátszó zacsiba téve (már mint a gyógyszert cumisüveget, körömlakot..) kisollo meg ilyenek nem. ami ´szúr .... mivel nem mész messzire ezért pakolj mindent a feladandóba és a kézibe csak a legszükségesebb legyen. pl nekem az öngyujtóért soha nem szoltak. pl papírjaid, notebook, pénz, fényképezö, kamera, olyan gyógyszer ami kell ha rosszul lennél, pl ha aszmás vagy a spré, vagy szív gyógyszer, kicsi töltetlen cukorka , töltetlen csoki. pl ha bort akarsz vinni akkor azt a felandandóba, de oda meg ne tegyél kamerát mert kilophatják. a párom állandóan utazik a probléma hogy viszi a borotvahabját mert nem minden szállodában van és ezért mindig fel kell adni a kicsi csomagját is.
http://www.dft.gov.uk/transportforyou/airtravel/airportsecur.. Beszelsz angolul? ha nem, szolj es leirom a lenyeget magyarul. Jo utat!!!
folyadék, éles tárgy nem lehet az utastérben!mi üdcsit akartunk felvinni az utastérbe, de nem engedték!
telleg elveszik es kidobjak a cuccaid amit nem vihecc fel?nem adjak vissza?ez milyen dolog?XD

Ha valakit letartóztatnak, és már nem is engedik haza, aztán az illető az őrizetben elmondja, hogy van otthon valamilyen állata, amit nem tud más etetni, mi történik az állattal? Ott hal szomjan/éhen?

Legjobb válasz: Valaki csak van a környezetében, aki tudja, hogy ott van az állat, és segít rajta! Tavaly az utcánkban kórházba került egy egyedül élõ idõs néni, és a fél utca etette a kutyáját. Bemásztunk a kerítésen, úgy vittünk neki minden nap enni, inni.

Valaki csak van a környezetében, aki tudja, hogy ott van az állat, és segít rajta! Tavaly az utcánkban kórházba került egy egyedül élõ idõs néni, és a fél utca etette a kutyáját. Bemásztunk a kerítésen, úgy vittünk neki minden nap enni, inni.
Ha van hozzatartozo vagy ismeros, akkor hatosag jelenleteben kinyitjak a lakast es az adott szemely elviheti az allatot.
Egy ismerõsömet pár éve azonnali hatállyal kitoloncolták Olaszországból. a kutyája ott maradt az albérletben, még azt sem engedték meg neki, hogy elhozza vagy legalább ismerõsének elvigye. Azóta sem tudjuk, mi történt a kutyussal. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!