Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen azt illetően, hogy (5 db)

Lehet végeztetni olyan komlex vizsgálatot, ahol megnézik, hogy van -e az illetőnek valamilyen nemi betegsége? Szóval egy átfogó vizsgálat ahol herpesztől kezdve a szifiliszen át a HIV-ig mindent ellenőriznek?

Legjobb válasz: Biztosan, az urológián vagy nõgyógyásznál meg tudják ezt mondani. Szerintem valamennyi pénzbe is kerül, legalábbis a HIV-szûrés biztos.

Biztosan, az urológián vagy nõgyógyásznál meg tudják ezt mondani. Szerintem valamennyi pénzbe is kerül, legalábbis a HIV-szûrés biztos.
Az elõzõ egy nagy baromságot írt. A HIV szûrés teljesen anonim és ingyenes, én 2 hónapja voltam. Nagyon kedvesek és készségesek, és semmit nem kell elmondanod magadról, csak vért vesznek és pár nap múlva mehetsz az eredményeidért. Ha pesti vagy, akkor menj el a Karolina útra (anonim aids szûrés), és ott megcsinálják. Hepatitis B-t, és HIV-et szûrnek.
Üdv! Engem is érdekelne ilyen komplex szûrés, ha tudna vki segíteni KONKRÉT címekkel, megköszönném. És lehetõleg komplex, aza hiv scifillis candida stb stb szûrés érdekel. Anonim hiv szûrás van több helyen is, de lehetõleg vmi komplexebbet szeretnék.

Van valamilyen előírás azt illetően, hogy mit lehet felvinni a repülőgépre?

Hollandiába utazom repül?vel, csak kézipoggyászt viszek. Szeretném tudni mit vihetek fel magammal. Például szemöldökcsipesz, folyadék, stb. megengedett-e? Úgy tudom tavaly elég szigorúan vették a dolgokat.

Legjobb válasz: Sem szemöldökcsipesz, szem folyadék nem engedett. El fogják venni felszálláskor. Amúgy nagy probléma nincs, ha olyan tárgyat viszel, amely nem megengedett. Elveszik és kidobják.

Sem szemöldökcsipesz, szem folyadék nem engedett. El fogják venni felszálláskor. Amúgy nagy probléma nincs, ha olyan tárgyat viszel, amely nem megengedett. Elveszik és kidobják.
nanan, folyadékot fellehet vinni de csak azt hiszem 2 deciig átlátszó zacsiba téve (már mint a gyógyszert cumisüveget, körömlakot..) kisollo meg ilyenek nem. ami ´szúr .... mivel nem mész messzire ezért pakolj mindent a feladandóba és a kézibe csak a legszükségesebb legyen. pl nekem az öngyujtóért soha nem szoltak. pl papírjaid, notebook, pénz, fényképezö, kamera, olyan gyógyszer ami kell ha rosszul lennél, pl ha aszmás vagy a spré, vagy szív gyógyszer, kicsi töltetlen cukorka , töltetlen csoki. pl ha bort akarsz vinni akkor azt a felandandóba, de oda meg ne tegyél kamerát mert kilophatják. a párom állandóan utazik a probléma hogy viszi a borotvahabját mert nem minden szállodában van és ezért mindig fel kell adni a kicsi csomagját is.
http://www.dft.gov.uk/transportforyou/airtravel/airportsecur.. Beszelsz angolul? ha nem, szolj es leirom a lenyeget magyarul. Jo utat!!!
folyadék, éles tárgy nem lehet az utastérben!mi üdcsit akartunk felvinni az utastérbe, de nem engedték!
telleg elveszik es kidobjak a cuccaid amit nem vihecc fel?nem adjak vissza?ez milyen dolog?XD

Ha valakit letartóztatnak, és már nem is engedik haza, aztán az illető az őrizetben elmondja, hogy van otthon valamilyen állata, amit nem tud más etetni, mi történik az állattal? Ott hal szomjan/éhen?

Legjobb válasz: Valaki csak van a környezetében, aki tudja, hogy ott van az állat, és segít rajta! Tavaly az utcánkban kórházba került egy egyedül élõ idõs néni, és a fél utca etette a kutyáját. Bemásztunk a kerítésen, úgy vittünk neki minden nap enni, inni.

Valaki csak van a környezetében, aki tudja, hogy ott van az állat, és segít rajta! Tavaly az utcánkban kórházba került egy egyedül élõ idõs néni, és a fél utca etette a kutyáját. Bemásztunk a kerítésen, úgy vittünk neki minden nap enni, inni.
Ha van hozzatartozo vagy ismeros, akkor hatosag jelenleteben kinyitjak a lakast es az adott szemely elviheti az allatot.
Egy ismerõsömet pár éve azonnali hatállyal kitoloncolták Olaszországból. a kutyája ott maradt az albérletben, még azt sem engedték meg neki, hogy elhozza vagy legalább ismerõsének elvigye. Azóta sem tudjuk, mi történt a kutyussal. :(


nincs
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy érzem vennem kell egy vonatjegyet nekem és pár barátomnak...
csak simán elküldted neki mint csomagot?
A kérdező hozzászólása: Igen, a postán a csomagfeladasnál.Elvileg egy bicikli vàzat cseréltünk volna õ is feladtaa postán a csomagot csak õ nem azt küldte amit megbeszéltünk és elvileg még nem szállították ki neki és.gondoltam hát ha valahogy megtudom akadályozni hogy megkapja a csomagot
Ahol feladtad a levelet, érdeklõdd meg, mert elvileg van olyan szolgáltatás, hogy a "Feladó utólagos módosítása", különdíj ellenében, lehet címet változtatni is. De ennek talán feltétel, hogy a kézbesítõ még ne vigye ki a csomagot, gondolom én. De mondom menj be a postára és kérdezd meg holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: Mylon holnap reggel mindenképp reggel nyitás után bemegyek csak az a baj hogy nekem már több napja átvették a csomagot szóval õ holnap mindenképp megkell hogy kapja de megpróbálom hátha valami probléma miatt még tudnak módosítani. Köszi a segítséget!!
A kérdező hozzászólása: Lazán ellehetett volna intézni hogy nekapja meg az ügyfélszolgálaton egy telefonba került volna csak az illetõ már több napja átvette csak azt hazudta hogy még nem kézbesítették neki......

Van-e itt valakinek olyan keserű tapasztalata, hogy bárcsak ne ismert volna meg egy olyan személyt, aki valamilyen értelemben nagyon megsértette? Ha igen, miért és kicsoda az illető, akit bár ne ismert volna soha?

Legjobb válasz: Nincs. Voltak személyek akik nagyon megbántottak vagy mélyen csalódtam bennük, de ezek is olyan tapasztalatok az életemben, amiken keresztûl kellett mennem ahoz, hogy megtanuljam kikkel nem szabad szóba állni.

Nincs. Voltak személyek akik nagyon megbántottak vagy mélyen csalódtam bennük, de ezek is olyan tapasztalatok az életemben, amiken keresztûl kellett mennem ahoz, hogy megtanuljam kikkel nem szabad szóba állni.
rengeteg ilyen van. többnyire excsajok. nem az, hogy bárcsak ne ismertem volna meg õket, inkább az, hogy bárcsak ne mentem volna tovább az elsõ szexnél. :)
Ha most élném újra, nem mennék a fõiskolai gólyatábromba. Jobb lett volna sokminden anélkül a pár nap nélkül. Nem az én világom, ami ott volt, és egy nagyon jó rendezvényt hagytam ki, de ha már kifizettük, végig ott maradtam, bár lehet, hogy most eljönnék másnap, és nem érdekelne, mennyi volt.
Igen van, a legjobb barátnõmnek adta ki magát, meglopott, hazudott...kell ennél tõbbet mondanom?:) Szerinte én élõsködtem anyámékon, mert elvégeztem az érettségit és utána mentem továbbtanulni...Nem úgy "dolgozni", mint õ: prosti lett belõle..
Hát a régi ált. sulis osztályomból csomó embert utálok, mert elég durván kiközösítettek röpke 8 évre. Aztán gólyatáborban az egyik csaj szobatársamat bárcsak nem ismertem volna meg. GT-ban végig egymás nyakán lógtunk, nagyon bejött minden szempontból és mikor cselekvésre szántam el magam (finom célozgatások) kiderült hogy õ sem tétlenkedett és talált mást. Nem volt gerince odajönni hozzám és elmondani, hogy hagyjuk ezt, inkább elkezdett távolságtartó lenni, képtelenség volt vele kettesben maradni, végül már nem is köszönt nekem és átnézett rajtam, pedig minden nap látom...ennek már lassan egy éve és semmi sem változott azóta. Talán életem legnagyobb félreismerése volt...
A kérdező hozzászólása: Kérdésem motiválója egy olyan személy, aki annak ellenére, hogy pedagógus, irtó bunkó stílussal rendelkezik. Értsd: még a telefon üzenetrögzítõjén szimpla szövege a hangsúlyozás miatt idegen számára is gyomorforgató, hát még olyan személynek ez a bunkó stílus borzasztóan irritáló, ami oda vezetett (nálam), hogy bárcsak soha nem ismertem volna...!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!