Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen azt illetően, (11 db)

Lehet végeztetni olyan komlex vizsgálatot, ahol megnézik, hogy van -e az illetőnek valamilyen nemi betegsége? Szóval egy átfogó vizsgálat ahol herpesztől kezdve a szifiliszen át a HIV-ig mindent ellenőriznek?

Legjobb válasz: Biztosan, az urológián vagy nõgyógyásznál meg tudják ezt mondani. Szerintem valamennyi pénzbe is kerül, legalábbis a HIV-szûrés biztos.

Biztosan, az urológián vagy nõgyógyásznál meg tudják ezt mondani. Szerintem valamennyi pénzbe is kerül, legalábbis a HIV-szûrés biztos.
Az elõzõ egy nagy baromságot írt. A HIV szûrés teljesen anonim és ingyenes, én 2 hónapja voltam. Nagyon kedvesek és készségesek, és semmit nem kell elmondanod magadról, csak vért vesznek és pár nap múlva mehetsz az eredményeidért. Ha pesti vagy, akkor menj el a Karolina útra (anonim aids szûrés), és ott megcsinálják. Hepatitis B-t, és HIV-et szûrnek.
Üdv! Engem is érdekelne ilyen komplex szûrés, ha tudna vki segíteni KONKRÉT címekkel, megköszönném. És lehetõleg komplex, aza hiv scifillis candida stb stb szûrés érdekel. Anonim hiv szûrás van több helyen is, de lehetõleg vmi komplexebbet szeretnék.

Ha valakire éveken keresztül sokat gondol az ember az illető megérzi azt valamilyen formában? /Nem szerelemről van szó. /

Legjobb válasz: Elõfordulhat. Nekem van egy olyan barátom, akivel érezzük sokszor, hogy a másik telefonálni fog. De ez mindenkinek az egyéni érzékenységétõl is függ, illetve jelentõsen az életvitelétõl. Pl. ha sokat meditálsz és nyugodt vagy, akkor jobban megnyílsz az ilyen érzetek felé, míg egy stresszes idõszakban a fejedben kavargó problémák elnyomják a megérzéseket.

Elõfordulhat. Nekem van egy olyan barátom, akivel érezzük sokszor, hogy a másik telefonálni fog. De ez mindenkinek az egyéni érzékenységétõl is függ, illetve jelentõsen az életvitelétõl. Pl. ha sokat meditálsz és nyugodt vagy, akkor jobban megnyílsz az ilyen érzetek felé, míg egy stresszes idõszakban a fejedben kavargó problémák elnyomják a megérzéseket.
Nem érzi meg, csak az illetõ energiáját vonnod el tulajdonképpen akkor, amikor gondolsz rá. Sokan álmodoznak népszerû, közismert lányokkal, ilyenkor az energiáját vonják el a személynek, más nem történik.
A kérdező hozzászólása: Nem szerelemrõl van szó, nem is híresség az illetõ. Nagy hatással volt rám az egyénisége, tény, hogy felnézek rá. Szeretnék rá hasonlítani, de nem majmolom.
En is evek ota gondolas a volt szerelmemre es megkerdeztem egy szakembert azt mondta azert van mert o is gondol ram.szamomra hiheto mert volt ilyen massal is es aztan az illeto jelentkezett
Ezt kár volt beírni, mert eléggé eltér a valóságtól. "Nem érzi meg, csak az illetõ energiáját vonnod el tulajdonképpen akkor, amikor gondolsz rá. Sokan álmodoznak népszerû, közismert lányokkal, ilyenkor az energiáját vonják el a személynek, más nem történik." (A második komment.) Vannak bizonyos esetek, amikor nyitottabbak vagyunk egy-egy ember felé, s akkor bizony nagyon is jól át tudjuk venni az õ érzéseit, még akár a gondolatait is. Attól függ, ki mennyire van ilyen "képességgel" megáldva.
A kölcsönös kaocsolat sokat számit, de vannak eltérések, pro kontra.
Biztosan meg fogja erezni.
Ha idegen, akkor nem, ha ismerõs, akkor igen. Megérzi, ha közel álltatok egymáshoz. Én is megérzem, egy barátommal kapcsolatban, még azt is, hogy mi fog történni vele.
Ha korábban volt köztük kapcsolat, akkor minél erõsebb volt az a kapcsolat, annál nagyobb a valószínûsége, hogy ez elõforduljon.
Ha pontosan rá tudsz hangolódni az illetõre, és õ elég érzékeny, ráadásul tudja, hogy kb. mikor figyeljen oda, akkor megérezHETi. De ez minden.
Az embert úgy alkotta meg a természet, hogy a látott, tanult viselkedésminták alapján sajátítson el tudást. Az, hogy valakire ideálként nézel, a világon a legtermészetesebb dolog, hiszen van valamilyen cél, magasság, ahová el akarsz jutni, és a motiváció a példaképed. Sajnos ettõl még õ nem fogja érezni, tudni, hogy Te gondolsz rá, de itt most nem is az a fontos, hogy õ értesüljön ezekrõl, hanem, hogy Te haladj a saját céljaid felé.

Ha valakit letartóztatnak, és már nem is engedik haza, aztán az illető az őrizetben elmondja, hogy van otthon valamilyen állata, amit nem tud más etetni, mi történik az állattal? Ott hal szomjan/éhen?

Legjobb válasz: Valaki csak van a környezetében, aki tudja, hogy ott van az állat, és segít rajta! Tavaly az utcánkban kórházba került egy egyedül élõ idõs néni, és a fél utca etette a kutyáját. Bemásztunk a kerítésen, úgy vittünk neki minden nap enni, inni.

Valaki csak van a környezetében, aki tudja, hogy ott van az állat, és segít rajta! Tavaly az utcánkban kórházba került egy egyedül élõ idõs néni, és a fél utca etette a kutyáját. Bemásztunk a kerítésen, úgy vittünk neki minden nap enni, inni.
Ha van hozzatartozo vagy ismeros, akkor hatosag jelenleteben kinyitjak a lakast es az adott szemely elviheti az allatot.
Egy ismerõsömet pár éve azonnali hatállyal kitoloncolták Olaszországból. a kutyája ott maradt az albérletben, még azt sem engedték meg neki, hogy elhozza vagy legalább ismerõsének elvigye. Azóta sem tudjuk, mi történt a kutyussal. :(


Szerintem ez hülyeség. Nem adnak kedvezmény, mert munkanélküli vagy
nekem rémlik valami ilyesmi, és azt hiszem a diákok is kedvezményt kaphatnak, de ezt az adott tanfolyam indítóival kéne megbeszélni.
Agykontroll tanfolyam? Ez most komoly?
Gondolom szeretnél menni agykontroll tanfolyamra, amit jól is teszel, de jegyezd meg, hha elvégzed, attól még neked kell megoldani a problémádat a tettek mezején is, mint pl 10 mp-t eltölteni a google-n, h megkapd a választ: A 40 órás, 4 napos agykontrolltanfolyam részvételi díja 36 000 Ft , a (Magyarországon tanuló) nappali tagozatos diákok és (a magyarországi) nyugdíjasok díja 24 000 Ft, a gyermektanfolyamot végzetteké 18 000 Ft. A részvétel alsó korhatára 14 év. Papok, lelkészek, rabbik, szerzetesek, valamint érvényes munkaszerzõdést felmutató hitoktatók - elõzetes jelentkezés után - ingyen vehetnek részt a kurzuson. Tehát munkanélküliek nem kapnak kedvezményt.

Születésnapira bulira szeretnék valamilyen témát, az illető nő és 24 éves lesz. Esetleg valakinek van ötlete?

Ne kérdezzétek az érdekl?dési körét, csak úgy mondjatok ötleteket, kösziii :)

Legjobb válasz: Szereti a csajos dolgokat vagy inkább fiúsabb?

Szereti a csajos dolgokat vagy inkább fiúsabb?
nincs
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy érzem vennem kell egy vonatjegyet nekem és pár barátomnak...
csak simán elküldted neki mint csomagot?
A kérdező hozzászólása: Igen, a postán a csomagfeladasnál.Elvileg egy bicikli vàzat cseréltünk volna õ is feladtaa postán a csomagot csak õ nem azt küldte amit megbeszéltünk és elvileg még nem szállították ki neki és.gondoltam hát ha valahogy megtudom akadályozni hogy megkapja a csomagot
Ahol feladtad a levelet, érdeklõdd meg, mert elvileg van olyan szolgáltatás, hogy a "Feladó utólagos módosítása", különdíj ellenében, lehet címet változtatni is. De ennek talán feltétel, hogy a kézbesítõ még ne vigye ki a csomagot, gondolom én. De mondom menj be a postára és kérdezd meg holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: Mylon holnap reggel mindenképp reggel nyitás után bemegyek csak az a baj hogy nekem már több napja átvették a csomagot szóval õ holnap mindenképp megkell hogy kapja de megpróbálom hátha valami probléma miatt még tudnak módosítani. Köszi a segítséget!!
A kérdező hozzászólása: Lazán ellehetett volna intézni hogy nekapja meg az ügyfélszolgálaton egy telefonba került volna csak az illetõ már több napja átvette csak azt hazudta hogy még nem kézbesítették neki......

Levittem az igényeimet. De nagyon. Ha az illető hölgyeménynek nincs foga, túlsúlyos (100kg+), esetleg valamilyen lelki, szervi, szellemi betegsége van (? )

vagy esetleg a viselkedése, megbotránkoztató, ellenszenves és ennek hangot is ad idegen emberek el?tt utcán, buszon, barátok stb-k jelenlétében.

Legjobb válasz: ne itt sajnáltasd magad. én inkább prostizok, mert azok még mindig jobban néznek ki

ne itt sajnáltasd magad. én inkább prostizok, mert azok még mindig jobban néznek ki
Ilyen hozzáállással nem sok embernek fogsz kelleni, lehet akár 250 kilós is...24/L
hiába 100+ kg egy nõ, te tényleg nem kellenél neki, de akkor sem, ha te lennél az utolsó férfi. gondolkodj el a hozzáállásodon, és azon, hogy milyen vagy. nem a külsõségeken.
A kérdező hozzászólása: hozzáállás? szerintem azzal nincs gondom. én pozitív vagyok. bárkit elfogadnék. legyen akármilyen hibája.
én is levittem már az igényeimet. egy szuvas fogú, bõrbeteg, de amúgy helyes sráccal "jártam" aki vidékiesen beszélt, voltak gyöngyök a pélójában direkt, hogy jobb legyen a nõnek - de én mindig elkaptam minden nemibajt tõle (megrepedhetett a hüvelyfal és szabad lett az út a kórokozóknak) és amikor azt meséltem, hogy szakítottam valakivel, kiröhögött, úgy gondolta engem mindenki kidob hogy te? és amikor hencegett, hogy el is vesz feleségül, õt röhögték ki, hogy ezt a nõt te nem fogod, az tuti (mert amúgy jó nõ vagyok ha én 8 pontos a srác kb3) és a végén még õ szakított velem. de hogy? elõször mosolyogva a képembe vágta, hogy megcsalt, aztán letagadta, de egy idõ múlva már fel sem hívott. szóval ha leadod, önmagadat nézed le. amit simán meglátnak benned, hogy egy senki vagy. ami amúgy nem, csak épp magad alatt vagy, és nehéz belõle kimászni, mert senki nem fogja a kezed. és kapaszkodsz másba. de az nem soha nem fog értékelni.
A kérdező hozzászólása: hmmm...nem érdekel a dolog. te bajod. így jártál.
kérdezõ te egy köcsög vagy és remélem egyedül halsz meg. mit vársz ha egy ilyen utolsó senkiházi vagy?! azt is leszólod aki segítene akar? hát pusztulj meg szépen! 17/F most pedig várom, hogy milyen kemény beszólást fogsz nekem ide leírni. sok sikert a reménytelen életedhez te bunkó paraszt.
A kérdező hozzászólása: nem érdekel a dolog. nem is nagyon akarom én ezt. szeretném elérni azt az állapotot, hogy ne sóvárogjak kapcsolat és szerelem után. az ismerõsöm már elérte, nem érdekli semmi és senki, õ is akarta, hogy legyen neki barátnõje, de soha nem jött össze, így hát beletörõdött. Félek, hogy én nem fogok tudni beletörõdni és így én fogok beletörni az egészbe. nem reagálom túl, ez 1 igen elszomorító állapot, érzés.
Akkor meg ne itt add a mártírt, hanem tegyél le a nõkrõl végleg, azt' jó napot. A te életed, a te döntésed. Tiszta tehetetlen vagy, közben meg itt flegmázol a hozzászólókkal, akik csak segíteni akarnak neked, te majom. Nekem akkor sem kellenél, ha úgy néznél ki, mint Brad Pitt.
A kérdező hozzászólása: nem mártírkodom. életvitelt váltok és ez nagyon nehéz. lemondani valamirõl nagyon nehéz, de úgy érzem menni fog. igen. menni fog.
Úgy legyen!
A kérdező hozzászólása: nem
nem hiszem. mutatsz egy képet?
A kérdező hozzászólása: soha nem lesz senkim. ezért tettem le az igényekrõl. mind1 milyen. nekem 8. de sajna õk nekik sem kellek. rám sem néznek. ennyire visszataszító lennék, vagyok.
Én elég igényes vagyok egyéb területen is. Barátnõ terén meg pláne! A válaszom: NEM nekem nem kell ilyen.
A kérdező hozzászólása: 1. húzz a vérbe! nem ezt kérdeztem. a kérdésre!
miért vitted le ennyire az igényeid?
Én nõ vagyok ugyan, de akkor sem járnék egy fogatlan túlsúlyos szellemi fogyatékossal, ha az utolsó férfi lenne a Földön. :D
Én jártam már 100 kilós nõvel. Ruhaügyileg, smink-haj rendben volt, igényesebb volt, mint jó pár vékonyabb lány ismerõsöm. Választékosan beszélt. Viszont, ha ivott iszonyú alpári lett. Nem volt tartós kapcsolat.
Szánalmas vagy.
Én sosem értettem ezt, mi az, hogy leviszem az igényeimet? Egy lányt én nem úgy választok ki, mint mondjuk egy telefont azt akciós újságból. Hogy ez túl drága, én megelégszem egy szerényebbel is... Hanem leginkább véletlenszerûen megtetszik valaki. Csak azért, hogy legyen valaki, nem fogok direkt igénytelen lányok között válogatni. Majd lesz valaki, aki tényleg tetszik. Persze, lehet, hogy elutasít, de lehet, hogy nem. Próbálkozni kell. 20 évesen még nem lehetsz annyira elkeseredett.
A kérdező hozzászólása: De
szerintem se légy elkeseredve :) majd megtalálod az igazit :)
ez aztán értelmes válasz volt. ilyen ember minek kérdez, most komolyan? de legalább értem, hogy miért vagy ilyen szinten.
A kérdező hozzászólása: :D igen, sikerült. most már nem érzek késztetést arra, hogy barátnõm vagy barátaim legyenek. és már az irigység is eltûnt belõlem. most elég jól érzem magam. nem is tudom, hogy miért kattogtam ezen folyton.

Van-e itt valakinek olyan keserű tapasztalata, hogy bárcsak ne ismert volna meg egy olyan személyt, aki valamilyen értelemben nagyon megsértette? Ha igen, miért és kicsoda az illető, akit bár ne ismert volna soha?

Legjobb válasz: Nincs. Voltak személyek akik nagyon megbántottak vagy mélyen csalódtam bennük, de ezek is olyan tapasztalatok az életemben, amiken keresztûl kellett mennem ahoz, hogy megtanuljam kikkel nem szabad szóba állni.

Nincs. Voltak személyek akik nagyon megbántottak vagy mélyen csalódtam bennük, de ezek is olyan tapasztalatok az életemben, amiken keresztûl kellett mennem ahoz, hogy megtanuljam kikkel nem szabad szóba állni.
rengeteg ilyen van. többnyire excsajok. nem az, hogy bárcsak ne ismertem volna meg õket, inkább az, hogy bárcsak ne mentem volna tovább az elsõ szexnél. :)
Ha most élném újra, nem mennék a fõiskolai gólyatábromba. Jobb lett volna sokminden anélkül a pár nap nélkül. Nem az én világom, ami ott volt, és egy nagyon jó rendezvényt hagytam ki, de ha már kifizettük, végig ott maradtam, bár lehet, hogy most eljönnék másnap, és nem érdekelne, mennyi volt.
Igen van, a legjobb barátnõmnek adta ki magát, meglopott, hazudott...kell ennél tõbbet mondanom?:) Szerinte én élõsködtem anyámékon, mert elvégeztem az érettségit és utána mentem továbbtanulni...Nem úgy "dolgozni", mint õ: prosti lett belõle..
Hát a régi ált. sulis osztályomból csomó embert utálok, mert elég durván kiközösítettek röpke 8 évre. Aztán gólyatáborban az egyik csaj szobatársamat bárcsak nem ismertem volna meg. GT-ban végig egymás nyakán lógtunk, nagyon bejött minden szempontból és mikor cselekvésre szántam el magam (finom célozgatások) kiderült hogy õ sem tétlenkedett és talált mást. Nem volt gerince odajönni hozzám és elmondani, hogy hagyjuk ezt, inkább elkezdett távolságtartó lenni, képtelenség volt vele kettesben maradni, végül már nem is köszönt nekem és átnézett rajtam, pedig minden nap látom...ennek már lassan egy éve és semmi sem változott azóta. Talán életem legnagyobb félreismerése volt...
A kérdező hozzászólása: Kérdésem motiválója egy olyan személy, aki annak ellenére, hogy pedagógus, irtó bunkó stílussal rendelkezik. Értsd: még a telefon üzenetrögzítõjén szimpla szövege a hangsúlyozás miatt idegen számára is gyomorforgató, hát még olyan személynek ez a bunkó stílus borzasztóan irritáló, ami oda vezetett (nálam), hogy bárcsak soha nem ismertem volna...!!!

Van valamilyen előírás azt illetően, hogy mit lehet felvinni a repülőgépre?

Hollandiába utazom repül?vel, csak kézipoggyászt viszek. Szeretném tudni mit vihetek fel magammal. Például szemöldökcsipesz, folyadék, stb. megengedett-e? Úgy tudom tavaly elég szigorúan vették a dolgokat.

Legjobb válasz: Sem szemöldökcsipesz, szem folyadék nem engedett. El fogják venni felszálláskor. Amúgy nagy probléma nincs, ha olyan tárgyat viszel, amely nem megengedett. Elveszik és kidobják.

Sem szemöldökcsipesz, szem folyadék nem engedett. El fogják venni felszálláskor. Amúgy nagy probléma nincs, ha olyan tárgyat viszel, amely nem megengedett. Elveszik és kidobják.
nanan, folyadékot fellehet vinni de csak azt hiszem 2 deciig átlátszó zacsiba téve (már mint a gyógyszert cumisüveget, körömlakot..) kisollo meg ilyenek nem. ami ´szúr .... mivel nem mész messzire ezért pakolj mindent a feladandóba és a kézibe csak a legszükségesebb legyen. pl nekem az öngyujtóért soha nem szoltak. pl papírjaid, notebook, pénz, fényképezö, kamera, olyan gyógyszer ami kell ha rosszul lennél, pl ha aszmás vagy a spré, vagy szív gyógyszer, kicsi töltetlen cukorka , töltetlen csoki. pl ha bort akarsz vinni akkor azt a felandandóba, de oda meg ne tegyél kamerát mert kilophatják. a párom állandóan utazik a probléma hogy viszi a borotvahabját mert nem minden szállodában van és ezért mindig fel kell adni a kicsi csomagját is.
http://www.dft.gov.uk/transportforyou/airtravel/airportsecur.. Beszelsz angolul? ha nem, szolj es leirom a lenyeget magyarul. Jo utat!!!
folyadék, éles tárgy nem lehet az utastérben!mi üdcsit akartunk felvinni az utastérbe, de nem engedték!
telleg elveszik es kidobjak a cuccaid amit nem vihecc fel?nem adjak vissza?ez milyen dolog?XD

Van egy lakásunk, fele-fele arányban a férjemmel. A részét át akarjuk íratni az én nevemre. Még hitel van rajta. Kell-e valamilyen illetéket, vagy szerződésmódosítási díjat fizetni? És mennyit?

Legjobb válasz: Nem tudom melyik bankkal álltok jogviszonyban, így csak tájékoztatásképpen: szerzõdésmódosítási díj 40.000 értékbecslés 40.000 vagyonszerzési illeték (ingatlan értékének 25 %-a) Közjegyzõ 25.000

Nem tudom melyik bankkal álltok jogviszonyban, így csak tájékoztatásképpen: szerzõdésmódosítási díj 40.000 értékbecslés 40.000 vagyonszerzési illeték (ingatlan értékének 25 %-a) Közjegyzõ 25.000
Szia! A lakásban, amiben élek 11M Ftot ér, kb 8M hitel van rajta! A szüleim vették fel a kölcsönt rá, mert nekem nem volt munkaviszonyom, hogy megadják! 1 éve bementem az OTPbe, hogy az én számlámról megy a törlesztés, ezt õk is látják, én élek a lakásban, a szüleimmel szerzõdést is írtunk, hogy az enyém a lakás, de nem engedi az OTP, hogy átírják az én nevemre! Kikalkulálták, hogy közel 4 M forintot kéne letennem ahhoz, hogy az én nevemen lehessen a lakás!!! A mai napig nem tudom felfogni, hogy miért!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!