Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen azt (893 db)

Van valamilyen az Uncharted-hoz vagy The Last of Us-hoz hasonló KALAND játékot PC-re?

(de ilyenket írjatok, hogy a Google a báratod meg ilyenek!) ja és TPS legyen

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
Nagyon nagy vonalakban experience 112, tömb raiderek, esetleg syberia.
I am alive

Normál esetben, van-e az emberi szervezetben valamilyen állat? (pl. féreg)

Legjobb válasz: Állat nincs. Ha valamilyen állat él a szervezetedben az élõsködõnek számít. Baktérium viszont rengeteg van, több él bennünk és a bõrünkön, mint ahány sejtünk van. És például az emésztést segítik, vitamint termelnek, szabályozzák a bõr pH-ját.

Állat nincs. Ha valamilyen állat él a szervezetedben az élõsködõnek számít. Baktérium viszont rengeteg van, több él bennünk és a bõrünkön, mint ahány sejtünk van. És például az emésztést segítik, vitamint termelnek, szabályozzák a bõr pH-ját.
hát állítólag mikroszkoppal látható féreg lehet bennünk, sokukban van, meg bacik, és hát van akinek szemmel is látható bélférge van, ha egy olyan húst eszik, amiben volt ilyen pete és nem sütötték át a húst, akkor beléd kerülhet, megeszed a húst és a féreg szépen megnõ, nem is tudnak róla sokan, csak van hogy valaki kakil és akkor talál a wc ben ilyen undi állatkát.
Az egész tested tele van apró bacilusokkal. Ha nem lennének akkor nemtudnál emészteni ....
Nincs.
Normál esetben mikroszkopikus féreg sem lehet bennünk! Csak baktérium, de sokuk hasznos, ahogy már elõttem is írták.
Szárazon és csak a kezem!
Néha vibrátor a makkra, vagy mûvagina. De többségében kéz.
natúr bõrhúzogatás síkosítós makk dörzsölés belül bordázott gumi, belül síkosítva
A 3. kezem.
A kérdező hozzászólása: ezt nemértem 3. kezed?
alap maszti, meg hasonmaszti technikna! :)
kéz + nyál vagy síkosító. Néha a végbélnél is ingerlem magam de semmi olyan, hogy feldugok vmit (ez inkább zuhanynál fordul elõ). Meg a makk dörzsölés persze, amikor már a talpam is bizsereg az az igazi:D
Én csajt használok hozzá
Néha síkosító, vibrációs gyûrû vagy épp mû punci. De legtöbbet csak simán a kezem.

Van valamilyen mód arra, hogy ingyen tudjam nézni az hbo-t?

Legjobb válasz: nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...

nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...
lehetetlen elõfizetni. amúgy nem olyan szám, amíg nem volt én is nagyon akartam, merthogy milyen jó filmek mennek, aztán amíg volt alig néztem...
Persze, hogy van, de csak ha tudod elvezni az eredeti angol nyelven a filmeket. Vagy roman felirattal. Mi itt teljesen ingyen fogjuk online streaming-ben a roman HBO adasat.

Az őszülésnek van valamilyen hormonális alapja?

Ha, igen, milyen hormonok játszanak szerepet a/z (korai) ?szülésben?

Legjobb válasz: A túlzott stressz hatása lehet korai kopaszodás és õszülés is. Az adott területen valamilyen ok miatt a melanociták aktivitása /festékszemcsék/ zavart szenved.

A túlzott stressz hatása lehet korai kopaszodás és õszülés is. Az adott területen valamilyen ok miatt a melanociták aktivitása /festékszemcsék/ zavart szenved.

Mit tegyek, ha útépítésen vagy építkezésen szeretnék dolgozni segédmunkásként, hol lehet ilyenekre jelentkezni, és hogyan választják ki az embereket, hogy derül ki, hogy alkalmas vagyok-e (elegendõ a jó erõnlét, vagy van valamilyen próbamunka? )

Legjobb válasz: van amit neten hirdetnek van ahova ismerõs segíthet bejutni, de a helyszínen is meg lehet kérdezni, csak erõnlét kell, próbamunka van végül is... ha látják hogy nem bírod, nem csinálod stb. elküldenek !

van amit neten hirdetnek van ahova ismerõs segíthet bejutni, de a helyszínen is meg lehet kérdezni, csak erõnlét kell, próbamunka van végül is... ha látják hogy nem bírod, nem csinálod stb. elküldenek !

Lenne egy problémám. Deszkás vagyok. Feltettem egy videót, Facebookra, és azt vette, észre, hogy valamilyen szerzői jog sértés miatt letörlődött a videóm. De van fent azon kívül 14 videó fent. Mi lehet a baj?

Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: > De miért? Mert a zenét nem te írtad, nem vásároltad meg a felhasználás jogait. > Másnak is van fent ilyen videó. Ettõl még a jogsértés fennáll. Attól, hogy más nem bukott le vele, attól te még igen. Analóg példa: attól, hogy van olyan tolvaj, aki nem bukott le, attól még jogos egy másik elítélése. > De mostm it csináljak? - Tegyél nem jogvédett zenét a videó alá. - Ne tegyél zenét a videó alá. - Fogadd el, hogy ha jogvédett zenét teszel a videó alá, akkor alkalmasint fennakadhat a szûrõn és törölhetik.

> De miért? Mert a zenét nem te írtad, nem vásároltad meg a felhasználás jogait. > Másnak is van fent ilyen videó. Ettõl még a jogsértés fennáll. Attól, hogy más nem bukott le vele, attól te még igen. Analóg példa: attól, hogy van olyan tolvaj, aki nem bukott le, attól még jogos egy másik elítélése. > De mostm it csináljak? - Tegyél nem jogvédett zenét a videó alá. - Ne tegyél zenét a videó alá. - Fogadd el, hogy ha jogvédett zenét teszel a videó alá, akkor alkalmasint fennakadhat a szûrõn és törölhetik.
a zenei alafestesre szoktak raugrani a 'jogvedok'.
A kérdező hozzászólása: De miért? Másnak is van fent ilyen videó. Ez megy alatta: Fort minor remember the name. De mostm it csináljak?

Van olyan teszt az interneten ami igazolja ha van valamilyen személyiségzavarom?

Legjobb válasz: Egyetlen teszt sem igazol semmit (nem is cáfol), legfeljebb orientál. Fõleg, ha az interneten van. Azt meg neked kell eldönteni, hogy a problémáid elég súlyosnak érzed-e, hogy professzionális segítséget vegyél igénybe. Magyarul egyébként nem tudok ilyen tesztet. http://similarminds.com/personality_disorder.html

Egyetlen teszt sem igazol semmit (nem is cáfol), legfeljebb orientál. Fõleg, ha az interneten van. Azt meg neked kell eldönteni, hogy a problémáid elég súlyosnak érzed-e, hogy professzionális segítséget vegyél igénybe. Magyarul egyébként nem tudok ilyen tesztet. http://similarminds.com/personality_disorder.html
Google > személyiségzavar teszt online
TERMÉSZETESEN NINCS, ahhoz komolyabb teszt kell, pl MMPI, ami több mint 500 kérdésbõl áll, ha neten fenn is vannak a kérdések (angolul, olaszul láttam) kiértékelése szakértelmet kíván, és az anamnézist is felveszik hozzá. És még ez sem jelent semmit, mert ahány kórház, annyiféle diagnózis
A kérdező hozzászólása: Szóval sosem tudhatom meg.. azért kösz
Azt csak tudod, hogy van-e valamilyen olyan hosszabb ideje fennálló jellemvonásod, szokásod, amely negatívan befolyásolja az életminõségedet. Ha meg diagnózis kell, akkor pszichiátert keress fel. Ahogy a második is írja komplex tesztek illetve beszélgetés, a kórelõzmények feltárása alapján lehet csak megmondani. Ha unatkozol, akkor tesztek százai várnak az interneten. Csak az eredményüket nem lehet készpénznek venni.
"Ahogy a második is írja" Ahogy a harmadik. Mert a második én vagyok. :)

Gyerekkorom óta szenvedek migrénes fejfájástól. Vajon a neurálterápia vagy az akupunktúra segíthet megszüntetni? Vagy ha bárkinek van valamilyen BEVÁLT gyógymódja, szívesen venném, ha megosztaná velem!

Hosszú ideje járok neurológushoz, semmilyen okot nem találtak, hogy mi okozhatja a gyakori és kínzó fejfájásaimat, sem a CT-n, sem az MR-en, sem a szememet vizsgáló kismilliónyi vizsgálat során. Huszonpár éves koromra teljesen tönkretettem a gyomromat a sok fájdalomcsillapítóval, és a most szedett migrénmegelőző gyógyszer sem tesz neki jót, amit minden nap be kell vennem, viszont még ennek ellenére is túl gyakran (1-2 hetente biztosan, de van, hogy gyakrabban) vannak migrénes rohamaim, amiket gyakorlatilag képtelen vagyok megelőzni és elmulasztani egyaránt. Sem a recept nélkül kapható, sem a vényköteles fájdalomcsillapítók nem érnek már semmit sem, illetve egy van, ami használ, de annak meg csillagászati ára van, képtelen vagyok kifizetni, és nem is akarok gyógyszereken élni. Egy szó, mint száz, egyszer s mindenkorra véget akarok vetni a migrénesdinek, mert rettenetesen megkeseríti a mindennapjaimat.

Legjobb válasz: Én is ontosan igy vagyok. Mikor minden szervi okot kizártak a neurológián kötöttem ki. Ott egy gyógyszert irtak fel, amik CSAK akkor kell bevennem, mikor rohamom van. Te miért kell rendszeresen járj neurológushóz? És hogy hogy megelõzõ gyógyszert kell szedj? Mondtad neki, hogy a gyomroddal baj lett a sok gyógyszertõl? Szerintem olyan tablettát kellene szedned, amit csak akkor kell bevenned. Van olyan amit nem kell lenyelni, a nyelv alá kell helyezni, ezzel a gyomrodat is megkimélheted.

Én is ontosan igy vagyok. Mikor minden szervi okot kizártak a neurológián kötöttem ki. Ott egy gyógyszert irtak fel, amik CSAK akkor kell bevennem, mikor rohamom van. Te miért kell rendszeresen járj neurológushóz? És hogy hogy megelõzõ gyógyszert kell szedj? Mondtad neki, hogy a gyomroddal baj lett a sok gyógyszertõl? Szerintem olyan tablettát kellene szedned, amit csak akkor kell bevenned. Van olyan amit nem kell lenyelni, a nyelv alá kell helyezni, ezzel a gyomrodat is megkimélheted.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nincs konkréten összefüggésben az idõjárással a migrénem, legalábbis nekem nem sikerült felfedeznem, még mikor naplót vezettem róla sem. Az mondjuk egyértelmû, hogy a szeles idõt nem viselem jól, tehát amikor erõs szél fúj, mindig megfájdul a fejem, de nem kizárólag akkor. Ha van weboldala a klinikának, szívesen megnézném, bár egyelõre sajnos tartok tõle, hogy nem fér bele a keretembe, hacsak a családot meg nem tudom gyõzni, hogy támogassanak egy kicsit :) Szóval ide azt a linket vagy telefonszámot vagy címet, vagy bármit! Köszönöm!
Szia, az elõzményeket nem olvastam el csak a kérdésedet. Korábban volt egy ilyen távolabbi ismerõsöm, akinek egész életében mindennap migrénes fejfájásai voltak és ugyanúgy nem tudták neki se kezelni, végül elment természetgyógyászhoz és ott azt hiszem sikerült neki megoldaniuk...ezt sajnos biztosra nem tudom, mert ez egy magán klinika volt és én korábban eltávozhattam, mint õ. Drágák az ottani kezelések, de talán, ha érdekel egy konzultáció legalább, akkor megadhatom az elérhetõségeket. Egyébként én is hasonló gondokkal küzdök, a gyomrom kikészült a gyógyszerektõl, mindennap fáj a fejem, frontoktól pedig migrénem van...és nem igazán jutok én se orvosokkal elõrébb! :( Én még bennem az merült fel, hogy mi van, ha esetleg neked is az itteni idõjárástól vannak ezek a dolgok akár gyerek korod óta is? :(
Igen, akkor nem csak én tapasztaltam ezt, hogy miután lenyugszik körülöttm minden, akkor lesz migrénem. Én pl az utóbbi idõben sokat kellett tanuljak, és most próbáltam nem egybõl abbahagyni, hanem szép fokozatosan csökknteni a tanulás mennyiségét. Lehet lelki oka is (nálam). Ha valami piszkálja a lelkem, és a tudatalattimban marad, addig kinóz a migrén. Azóta megtanultam lazábban venni a dolgokat, vagy ha valami nagyon zavar sportban leveztem, mert ugye senkinek nincs ideje olyankor rám mikor a legnagyobb szükségem lenne, hogy kibeszéljem magam. Már pszichológust sem tudok fizetni, mert nincs pénz, igy tényleg csak a sport maradt. Sokáig én is ugy álltam hozzá, de mit és hogyan, meg nincs idõm. De egyszer csak pontot tettem erre és a youtubon kerestem valami jó ki kardiógyakorlatot és hetente legalább háromszor csinálom és nem sok idõ. Azóta jobban is alszok. Neked is jó lenne figyelni erre, hogy jól pihend ki magad, és aludj legalabb 8 órát.
Az nagyon nem jó, hogy éjszaka is dolgoznod kell. Valahol ugyolvastam, hogy a migrénesek mindig egy idõpontban kell lefeküdjenek és kelljenek, na meg ez érvényes az étkezésre is. Nem tudnál munkahelyet változtatni? Ez igy téyleg nem tesz jót. Én is évekig nem jöttem rá, mi váltja ki, de megérte kinyomozni. Úgy tudom az idõjárás érzékenységet is lehet valahogy kezelni. Esetleg, ha nem kérdezted még az orvosod, akkor kérdezd meg. Pszichológussal probálkoztál? Tudom, hogy az is pénz, de lehet õ tudna segiteni, hogy gyógyszerek nélkül elkerüld a migrént.
A kérdező hozzászólása: Vannak olyan szituációk, amikor jobb eséllyel jönnek elõ a migrénes rohamok, de nem tudom egyértelmûen behatárolni sajnos, hogy mi váltja ki. Illetve az idõjárás ugye... A szeles, viharos idõt nem tudom megkerülni... De van, hogy egyszerûen iszonyatos migrénnel ébredek reggel, na az ellen tényleg nem tudok mit tenni. Nyilván próbálom kerülni a stresszes helyzeteket, bár ez így a vizsgaidõszak kellõs közepén nem könnyû, bár az elmúlt másfél hétben nem panaszkodhattam. Plusz az sem tesz jót, hogy egy hétig éjszaka, egy hétig délelõtt dolgozom. Hétvégén, amikor át kell állnom egyik mûszakról a másikra, szinte 100%-os valószínûséggel borítékolhatok egy migrént, hacsak nem vagyok szabadságon vagy ilyesmi, és hát ugye ezt nemigen lehet kikerülni.
Huha, nagyon nehéz helyzetben lehetsz. Nekem is ilyen gyógyszerem van kb ezért az árért 2 db-os kiszerelés. Meg kellene kapjad a migréneid okát és azokat valahogy kikerülni, mert tényleg nem lesz jó ez a sok gyógyszer. Nálam pl az váltja ki, ha sokáig nem tudok rendesen aludni és pihenni. (Nálam általános probléma az alvászavar). Vagy, ha szellemileg nagyon lefáradok. Pl. sok tanulás -> stressz -> alvási nehézség... Ilyenkor ha egybõl leteszem a tanulnivalót és pihenni kezdek kitörik a migrén és szenvedhetek. Vagy állandó lelki teher. Neked is jó lenne megtalálni az okot és valahogy kerülni azt.
A kérdező hozzászólása: Mondtam az orvosnak, hogy még így is vannak fejfájásaim, az ilyen esetekre írt fel egy migrénes fájdalomcsillapítót, ami 2 db-os kiszerelésben kapható és 2000 Ft-ba kerül -> nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust, hogy ilyet kapkodjak be minden fejfájás alkalmával. Múlt év végén volt az, hogy az országban teljesen elfogyott minden raktárkészletrõl az a gyógyszer, amit minden nap szedek, és mire a helyettesítõjét beszereztem, addigra teljesen elfogyott az elõzõ adag, így akkor kb. 2 hétig nem tudtam szedni, na azt a két hetet senkinek sem kívánom, pont karácsony környékén... De azt mondta a neurológus, hogy egy évnél tovább nemigen szabad szedni ezt a gyógyszert, szóval mikor legközelebb megyek, valószínûleg elkezdjük a "leszokást", tehát a 100 mg helyett már csak 75-öt, aztán csak 50-et kell majd szednem, aztán meglátjuk, hogy úgy mit tapasztalok.
hmmm... rossz lehet. Ezt szerintem mondd el az orvosodnak, hogy igy is kéthetente fáj a fejed, hátha tud vmit segiteni. A nem vényköteles fájdalomcsillapitok közül egyik sem segitett? A kezelés mellett nem-e szedsz valami vitaminokat. Én amióta szedem az Omega3-at 1, 5 hónaponként van csak migrénem. Tényleg nem tudom, hogy tudnék segiteni, remélem az orvos tud majd. P.S: Vajon, ha megpróbálnál kis szünetet tartani, vagy abba hegyni azt a kezelést visszatérnének olyan gyakorisággal a fájdalmak?
A kérdező hozzászólása: Azért kell megelõzõ gyógyszert szednem, mert olyan gyakoriak a rohamok, hogy célszerûbb és olcsóbb így kezelni, megpróbálni megelõzni, mint mindig fájdalomcsillapítózni. Mióta szedem minden nap, jóval ritkábban jön elõ, elõtte gyakorlatilag egy hónapból 20 napot biztosan fájt a fejem, még ha nem is mindig olyan intenzíven, de teljesen sajnos még így sem sikerült megelõzni, ezért tettem fel a kérdésemet. És azért járok rendszeresen neurológushoz, mert a megelõzõ gyógyszert csak õ írhatja fel, a háziorvos nem, és mindig megbeszéljük a tapasztalatokat is.
Lelki okok is csinálhatják, akár még gyerekkorban is. Pszichológus látott már? Viccen kívül, tehát nem gúnyûzés akar lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!