Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen azt (928 db)

Van valamilyen az Uncharted-hoz vagy The Last of Us-hoz hasonló KALAND játékot PC-re?

(de ilyenket írjatok, hogy a Google a báratod meg ilyenek!) ja és TPS legyen

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
Nagyon nagy vonalakban experience 112, tömb raiderek, esetleg syberia.
I am alive

Normál esetben, van-e az emberi szervezetben valamilyen állat? (pl. féreg)

Legjobb válasz: Állat nincs. Ha valamilyen állat él a szervezetedben az élõsködõnek számít. Baktérium viszont rengeteg van, több él bennünk és a bõrünkön, mint ahány sejtünk van. És például az emésztést segítik, vitamint termelnek, szabályozzák a bõr pH-ját.

Állat nincs. Ha valamilyen állat él a szervezetedben az élõsködõnek számít. Baktérium viszont rengeteg van, több él bennünk és a bõrünkön, mint ahány sejtünk van. És például az emésztést segítik, vitamint termelnek, szabályozzák a bõr pH-ját.
hát állítólag mikroszkoppal látható féreg lehet bennünk, sokukban van, meg bacik, és hát van akinek szemmel is látható bélférge van, ha egy olyan húst eszik, amiben volt ilyen pete és nem sütötték át a húst, akkor beléd kerülhet, megeszed a húst és a féreg szépen megnõ, nem is tudnak róla sokan, csak van hogy valaki kakil és akkor talál a wc ben ilyen undi állatkát.
Az egész tested tele van apró bacilusokkal. Ha nem lennének akkor nemtudnál emészteni ....
Nincs.
Normál esetben mikroszkopikus féreg sem lehet bennünk! Csak baktérium, de sokuk hasznos, ahogy már elõttem is írták.

Az hogy van hogy az otthonomtól távol dolgozom akkor kapok valamilyen segédet?

hallottam hogy aki az otthonától távol dolgozik az kap valamilyen pénz ha van egy gyereke és hogy van? Mert nekem van Nyíregyházi állandó lakcímen de Budapesten dolgozom és itt is élek! köszi elõre is mindenkitõl a választ.

Legjobb válasz: Max munkáltató ad valamilyen támogatást, de nem kötelezõ.

Max munkáltató ad valamilyen támogatást, de nem kötelezõ.

Androidra van valamilyen komolyabb forma 1-es játék? (a komolyabb alatt azt értem, hogy valamilyen jobb grafikás, élethûbb játék)

Samsung Galaxy S Advance

Legjobb válasz: a Samsung Galaxy S Advance meg a "jobb grafikás, élethûbb játék" nem épp csereszabatos kifejezések az a telefon örül ha mûködik az 1gigás procijával, nem hogy élethû forma1es játékot futtasson...

a Samsung Galaxy S Advance meg a "jobb grafikás, élethûbb játék" nem épp csereszabatos kifejezések az a telefon örül ha mûködik az 1gigás procijával, nem hogy élethû forma1es játékot futtasson...
A kérdező hozzászólása: De én azt szeretném megtudni, hogy van-e olyan játék. Az már más kérdés, hogy megy-e rajta vagy nem.
[link]
Szárazon és csak a kezem!
Néha vibrátor a makkra, vagy mûvagina. De többségében kéz.
natúr bõrhúzogatás síkosítós makk dörzsölés belül bordázott gumi, belül síkosítva
A 3. kezem.
A kérdező hozzászólása: ezt nemértem 3. kezed?
alap maszti, meg hasonmaszti technikna! :)
kéz + nyál vagy síkosító. Néha a végbélnél is ingerlem magam de semmi olyan, hogy feldugok vmit (ez inkább zuhanynál fordul elõ). Meg a makk dörzsölés persze, amikor már a talpam is bizsereg az az igazi:D
Én csajt használok hozzá
Néha síkosító, vibrációs gyûrû vagy épp mû punci. De legtöbbet csak simán a kezem.

Van valamilyen mód arra, hogy ingyen tudjam nézni az hbo-t?

Legjobb válasz: nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...

nincs. ha csak nem töröd fel valamilyen módon, de az sem biztos, hogy ez lehetséges...
lehetetlen elõfizetni. amúgy nem olyan szám, amíg nem volt én is nagyon akartam, merthogy milyen jó filmek mennek, aztán amíg volt alig néztem...
Persze, hogy van, de csak ha tudod elvezni az eredeti angol nyelven a filmeket. Vagy roman felirattal. Mi itt teljesen ingyen fogjuk online streaming-ben a roman HBO adasat.

Az őszülésnek van valamilyen hormonális alapja?

Ha, igen, milyen hormonok játszanak szerepet a/z (korai) ?szülésben?

Legjobb válasz: A túlzott stressz hatása lehet korai kopaszodás és õszülés is. Az adott területen valamilyen ok miatt a melanociták aktivitása /festékszemcsék/ zavart szenved.

A túlzott stressz hatása lehet korai kopaszodás és õszülés is. Az adott területen valamilyen ok miatt a melanociták aktivitása /festékszemcsék/ zavart szenved.

Van valamilyen hatással az ismerkedésre a média?

Jön egy kép a médiából és azt tartjuk szépnek, jónak és így a mérce ahhoz lesz igazítva, de tudjuk, hogy olyan ember nagyon kevés van, mint ez az ideáll kép, ezért szerintem nehezebben találják meg az emberek a párjukat. Mert pl.: sok az elhízott az országban, de a média egy vékony sportos képet állít be, hogy az a jó. Ti hogy látjátok?

Legjobb válasz: Én azt látom, hogy a média és a közvélemény sok ember párkapcsolatát teszi tönkre, mert sokakra nagy hatással van és félnek attól, hogyha megszólják õket, most a napokban olvastam itt egy kérdést, hogy van egy lány (a kérdés kérdezõje), akinek a párja egy mackós fiú és mindig ezzel szekálják, hogy õ szebbet érdemelne, stb...Õ meg össze volt zavarodva, na itt meglátszik a média és a közvélemény, ami nyilvánvalóan az elõzõbõl fakad, mert ezt látják mindenhol.Úgy szar ez az egész rendszer, amiben élünk, ahogy van, de sajnos mindenhol ez megy.

Én azt látom, hogy a média és a közvélemény sok ember párkapcsolatát teszi tönkre, mert sokakra nagy hatással van és félnek attól, hogyha megszólják õket, most a napokban olvastam itt egy kérdést, hogy van egy lány (a kérdés kérdezõje), akinek a párja egy mackós fiú és mindig ezzel szekálják, hogy õ szebbet érdemelne, stb...Õ meg össze volt zavarodva, na itt meglátszik a média és a közvélemény, ami nyilvánvalóan az elõzõbõl fakad, mert ezt látják mindenhol.Úgy szar ez az egész rendszer, amiben élünk, ahogy van, de sajnos mindenhol ez megy.
Sokszor volt már errõl szó ja. Volt valamikor a Life networkon egyszer arról szó, hogy a reklámokba se egy család szerepel mint család, mert összeválogatnak egy tökéletes gyereket egy tökéletesnek tûnõ szép nõt és egy jóképû sportos férjet. A való életben pedig megmutatták, hogy a férfinek nincs gyereke, és nem is akar soha gyereket, a nõ pedig leszbikus.
Meg merem kockáztatni, hogy az emberek 90%-nak teljesen más személyisége lenne, ha a média a mai formájában nem létezne.

Van valamilyen lista hogy melyik gén mit csinál? (már mint az ismertek) Vagy valami hasonló? Ha van eltudnátok küldeni?

Legjobb válasz: Sok helyen sokféle kereshetõ adatbázis van, melyik élõlény érdekel? Kezdésnek ott a PubMed, átfogó, sok külsõ linkkel, ha továbbiak is érdekelnek, de az elején van egy rövid összefoglaló a génrõl, itt ír a funkcióról is.

Sok helyen sokféle kereshetõ adatbázis van, melyik élõlény érdekel? Kezdésnek ott a PubMed, átfogó, sok külsõ linkkel, ha továbbiak is érdekelnek, de az elején van egy rövid összefoglaló a génrõl, itt ír a funkcióról is.
A kérdező hozzászólása: emberi gének
[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!