Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen annak, ha elhal (2 db)

Van valamilyen jele annak, ha elhal a terhesség?

Most nem kimondottan a vetélésre gondolok, hanem amikor abban a tudatban vagy, hogy minden rendben, közben meg mégsem.

Legjobb válasz: Szia. Nekem tavaly nyáron volt egy elhalt terhességem, 10 hetes voltam. Én semmi tünetet nem észleltem belõle. nem véreztem, nem görcsöltem. Amikor elõször voltam uh-on 7 hetesen már akkor mondta a doki, hogy nem igazán jó az uh eredményem, de mivel ez lett volna az elsõ terhességem azt mondta várjunk még 2 hetet. Amikor visszamentem már egyértelmû volt, hogy elhalt a terhességem, sajnos 2 nap múlva mûszeresen meg is szakították. Remélem Te nem jársz így.

Szia. Nekem tavaly nyáron volt egy elhalt terhességem, 10 hetes voltam. Én semmi tünetet nem észleltem belõle. nem véreztem, nem görcsöltem. Amikor elõször voltam uh-on 7 hetesen már akkor mondta a doki, hogy nem igazán jó az uh eredményem, de mivel ez lett volna az elsõ terhességem azt mondta várjunk még 2 hetet. Amikor visszamentem már egyértelmû volt, hogy elhalt a terhességem, sajnos 2 nap múlva mûszeresen meg is szakították. Remélem Te nem jársz így.
Nem minden esetben van jele. A második terhességemnél csak az uh-on derült ki hogy megállt a pici szive. Vannak esetek amikor görcs és vérzés jelentkezik.

Ha a 30. hét után valami oknál fogva elhal a baba annak vannak valamilyen jelei? Az egyértelmű hogy olyankor már nem lehet érezni, de ezenkívül valami más jel?

Utoljára tegnap délután éreztem hogy csuklik. Azóta semmi és már nagyon félek. Bíztam az estében mert 8-10 között mindig olyan kabarét rendez hogy rendesen hullámzik a hasam. De ez sem volt és azóta se semmi. Úgy gondoltam ha délig nem jelentkezik akkor elmegyek a véd?n?hoz szivhangot hallgatni. Légyszi írjatok ha valaki már járt így hogy milyen tünetek lehetnek!

Legjobb válasz: van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!

van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védõnõhöz ne ilyenre ne is gondolj!! NYugi!
Szia.Reméljük nincs semmi baja a babának, lehet csak lustálkodik a drága !!!:) Majd ird meg, mi történt.Szerintem semmi baj sincs.31 hetes.
Egyél csokit, szõlõcukrot vagy valami édeset.
Akár bunkónak tartotok, akár lepontoztok, szerintem nagyon nem jó ez így! És nem akarlak ijesztgetni, de ha ennyi ideig nem mozdult meg, akkor minél elõbb védõnõ vagy doki! Ezzel nem jó játszani! Még, hogy lusta....., már ne haragudjatok, de én is 34 hetes vagyok és ha nem is érzem a kis manókát, csak megsimizem a hasam és ha csak egy leheletnyit, de megmoccan! És egyátalán nem fekszik el fél napoka! Azt írta tegnap délután óta, és ezt reggel fél 10 körül írta! Inkább menjen el feleslegesen, mintsem késõ legyen!!!!!! 34 hetes kismama
Ne aggódj, eléggé a végefele jársz, biztos pihen a babád, kicsi a helye is. A csoki tényleg segit. Irj mi volt!
Szia! Én tavaly jártam így. Nem éreztem pár órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhangja. Azt nem tudjuk 100%-ra mi történt, mert a vizsgálatok szerint egészséges volt. Valószínû a köldökzsinórt rántotta meg. Mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy csak valami miatt nem kap elég oxigént, de akkor is nagyon fontos, hogy lásson orvos!
Utolsó válaszoló vagyok, 36hetes voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!