Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen annak, (89 db)

Van valamilyen hatása annak, ha a tesztet csak 5 másodpercig tartottam a pisiben, miközben 15 volt a papírjára írva?

Késõn olvastam el:( ez számít?

Legjobb válasz: Számít, mert a megadott idõ alatt tud a teszt annyi pisit magába szívni, hogy biztosan kimutassa a várandósságot (legalábbis az én elgondolásom szerint). Ha pozitívat mutat így is, akkor tuti, hogy sikerült a baba, ha negatív, akkor nem biztos, hogy nem vagy terhes, de ebben az esetben amit írtál szerintem nagy esélye van annak, hogy még a kontrollcsík sem jelenik meg.

Számít, mert a megadott idõ alatt tud a teszt annyi pisit magába szívni, hogy biztosan kimutassa a várandósságot (legalábbis az én elgondolásom szerint). Ha pozitívat mutat így is, akkor tuti, hogy sikerült a baba, ha negatív, akkor nem biztos, hogy nem vagy terhes, de ebben az esetben amit írtál szerintem nagy esélye van annak, hogy még a kontrollcsík sem jelenik meg.
Nagyon sajnálom! :( Szorítok, hogy a következõ hónapban sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Negatívak lettek :(
Na, csináltál új tesztet? Mit mutat? Remélem jó híreid vannak ;o)
Én látom a második csíkot, kicsit határozatlanka.. de ott van! Viszont inkább tesztelj mégegyet, az a tuti!
Hanyadik napon vagy? Ez dm-es Intimed teszt?
Sajnos elég homályosak a képek...tényleg jobb lenne, ha csinálnál inkább egy újabb tesztet. Ha nem ugyanilyet veszel, azért elõtte olvasd el a használati utasítását, hátha mást írnak, nehogy aztán megint egy napot izgulnod kelljen ;o) Szorítok neked, hogy holnap kétcsíkos legyen a teszted :o)!
Szerintem tesztelj újat.
A kérdező hozzászólása: csak telefonnal tudok most fotózni, elég homályos, nem tudom látszik-e rajta valami.... élõben kicsit jobb, de eléggé forgatni kell hozzá...:( http://kepfeltoltes.hu/131125/201311251172_1__www.kepfeltolt.. http://kepfeltoltes.hu/131125/201311251173_1__www.kepfeltolt..
Ha halványan látod, az akkor is csík! Tudod linkelni?
Képet tudsz feltenni??
A kérdező hozzászólása: a kontrollcsík kijött, a másik az olyan ha akarom második csík, ha akarom szellemcsík....:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Rám nézve van valamilyen rossz következménye annak, ha olyan sráccal járok, aki füvezik?

Tapasztalatok ilyen téren valakinek esetleg?

Legjobb válasz: ha megdug és beléd élvez akkor kisebb az esély annak, hogy teherbe esel

ha megdug és beléd élvez akkor kisebb az esély annak, hogy teherbe esel
A kérdező hozzászólása: De mivel keserítené meg azzal, hogy mondjuk két hetente szív? Mármint nem ellenkezésbõl kérdezem, hanem nem igazán tudom elképzelni. Nem hinném, hogy pénzt kérne tõlem, nincsenek ilyen gondjai. Egyébként ugyanolyan pluszt ad, mint bármilyen más kapcsolat. :)
Már mindent elmondtak az elõttem szólók. Ezer százalék: pénzt fog kérni tõled; erõltetni fogja, h próbáld ki... amúgy mi pozitívumot ad ez a kapcsolat??? :D Mert, h egy füves pasitól jó szexen kívül semmi mást nem kaphatsz az fix.... szépen megkeseríti az életed.
Igen, lehet. Ha elkapják a rendõrök, és tudják hogy te tudtad, és nem jelentetted, akkor bûntársnak minõsülsz.
A kérdező hozzászólása: 22 éves vagyok, és én nem fogom kipróbálni, mert nem érdekel, nekem ilyen célra bevált az alkohol.
Lassabban fog elmenni, vagyis tovább bírja majd a szexet veled.
Folyamatosan pénzt fog kunyerálni tõled.
mond neki h speedezzen is, akkor még kevesebb az esélye :)
hány éves vagy? ha felnõtt és nem hagyod h befolyásoljon és õ sem tolja durván, akk nincs
kérdezõ: nem, nem fog pénzt kérni. nem, nem fog erõltetni sem semmit. Egyszer kétszer megkínál, Te nemet mondasz: ennyi.

Van valamilyen hivatalos útja annak, hogy még életemben kijelöljem a gyerekem leendõ gyámjait, akikhez a gyerek akkor kerülne, ha meghalnánk vagy tartósan cselekvõképtelenné válnánk mindketten a férjemmel?

Babát várok, és beszélgettünk a dologról a férjemmel. A legjobb barátomra és a feleségére szeretnénk bízni a gyereket, ha úgy alakulna. És kellene valami papír errõl, mert a bevett gyakorlat szerint a gyerek a legközelebbi rokonokhoz kerül másképp. Nagyszülõk, illetve a sógoromék nem jöhetnek szóba, semmiképp sem akarjuk, hogy õk neveljék a gyereket.

Legjobb válasz: Van, de nem tudom, pontosan mi. Viszont ha jól tippelek, a gyámhivatalnál ha érdeklõdsz, tudnak segíteni.

Van, de nem tudom, pontosan mi. Viszont ha jól tippelek, a gyámhivatalnál ha érdeklõdsz, tudnak segíteni.
Általában a keresztszülõket pont erre a szerepre szán/ták/ják. Legalábbis ez volt a szerepük régen, hogy a szülõk halála esetén a keresztszülõhöz kerülnek a gyerekek. Volt aki rokont, volt aki barátot kért fel ennek a "tisztségnek" a betöltésére. Ma már nem tudom, hogy jogilag a keresztszülõség mekkora hangsúllyal bír, mindenképpen kérdezz meg errõl egy ügyvédet, és ha kell közjegyzõhöz menjetek el ezzel a kéréssel. Ti is legyetek ott, meg a barátaitok is akik vállalják a szülõ szerepet.
Ilyenre még gondolni is rossz.
A kérdező hozzászólása: #3, persze hogy rossz ilyesmire gondolni, nem is tervezünk meghalni a férjemmel. :) De sosem lehet tudni, mi történik, és szerintünk igenis tartozunk annyi felelõsséggel a gyerekünk iránt, hogy nem engedjük, hogy az én alkoholista anyám, a férjem idegbeteg testvére, vagy a férjem súlyosan beteg apukája nevelje fel, ha mi ne adj' isten meghalunk. Szeretnénk, ha a gyerek akkor is biztonságban, szeretõ környezetben nõne fel, ha mi már esetleg nem leszünk.
A keresztszülö jogilag nem létezö fogalom. A kérdésre: azt értelmetlen dolog kikötni, hogy ki legyen adott esetben a gyerek gyámja, mert könnyen elöfodulhat, hogy mire odakerülne a sor, addigra a választott gyámok már régen elváltak egymástól, esetleg anyagi vagy egészségügyi okból nem tudják vállalni a gyereket. Éppen ezért ilyenre nincs is lehetöség. Amit esetleg meg lehet oldani, hogy kikötitek, hogy ki NEM lehet a gyám, kellöképpen megindokolva. Abban az esetben, ha a gyerek megárvulna, a gyámhatóság eleve megvizsgálja a körülményeket, és nem aszerint dönt, hogy ti mit akartatok volna.
Az 5-nek van igaza, kár volt lepontozni (de én segítettem ezen:) ). Kérdezõ: menjetek el egy ügyvédhez vagy egy közjegyzõhöz, és csináltassatok mindketten végrendeletet. Egyedül is meg lehet írni, de laikusnak jobb, ha szakihoz megy. Életedben kirednelni gyámot nem lehet, de azt meg lehet indokolni, hogy kit és miért ne akarsz a gyereknek gyámul. Figyelembe fogják venni. A keresztszülõk nem jogi kategória, csak vallási formalitás, ezért nem is törõdnek vele a GYH-on.

Annak van valamilyen hátránya ha sok böngésző van egy gépen?

pl. 6

Legjobb válasz: Nincs. Sõt webfejlesztõknek kell is.

Nincs. Sõt webfejlesztõknek kell is.
Mai nap 1. értelmes kérdése az eddigi 8-ból. :) Grat :D
Ha ki van kapcsolva az automatikus frissítésük, akkor semmi, tétlenül gubbasztanak a gépeden, csak a helyet foglalják. Ja, meg a registryt hosszítják, de ez egy mai gépen nem cucc. Feltéve, hogy nem a települt keresõsávokat (Ask toolbar, stb.) titulálod böngészõnek, mint némelyek...
A kérdező hozzászólása: Pedig az automatikus frissítés például a chromenál be van kapcsolva...
Az még csak 1...
A lényeg, hogy az automatikus frissítés esetleg akkor is folyton kérdezgeti a netet, ha különben nem használod a programot. Hogy ez melyiknél van tényleg így, és melyik ellenõrzi csak akkor, ha elindítod, nem tudom. Ez végülis minden programra igaz, nem csak a böngészõkre.

Hol tudok feladni tippmixet December 26-án? Nyitva van valamilyen lottozó?

Legjobb válasz: Néhány MOL bezinkúton lehet, egyébként zárva vannak a lottózók.

Néhány MOL bezinkúton lehet, egyébként zárva vannak a lottózók.
én jól megszivtam mert utaztam vagy 20 km-t mol benzinkuthoz és nem lehetett tippmixet feladni.. -.-'' kérdezõ neked siekrült?

Van valamilyen jele annak h. ha sikerült a beágyazódás? Ha igen mi?

Már izgulok nagyon h.sikerult e a baba....

Legjobb válasz: Még elég messze van a 7.-e, és nem tudom mikor voltatok együtt. Ha csak pár napja, akkor még nem hiszem hogy érezhetõ lenne bármi is (legalábbis bármi ami a terhességet jelzi már). A beágyazódás eltart egy ideig 7-10 nap legalább, és szurkálás, nyilallás is lehet a tünete, de valóban csak a mensi kimaradása és a teszt fog pontosat mutatni neked.

Még elég messze van a 7.-e, és nem tudom mikor voltatok együtt. Ha csak pár napja, akkor még nem hiszem hogy érezhetõ lenne bármi is (legalábbis bármi ami a terhességet jelzi már). A beágyazódás eltart egy ideig 7-10 nap legalább, és szurkálás, nyilallás is lehet a tünete, de valóban csak a mensi kimaradása és a teszt fog pontosat mutatni neked.
Szia! Én minden hónapban olyanokat éreztem hogy csak na, és nem volt eddig semmi. Szentül elhatároztam, hogy csak a kimaradt mensi elsõ napján tesztelek, és nem figyelem magam. Nehéz lesz:) Viszont nekem is fájdogált néha, a párom büszke is volt a méreteire, persze nagyon óvatos volt. Csak az volt a furi, hogy régen nem fájt. Kiderült, méhszájsebem volt, az volt érzékeny. Említsd meg majd a dokidnak a fájdalmat! Mindenesetre nagyon szorítok, hátha neked összejön most! Zebrásodj;)
beágyazódáskor nekem pecsételõ barnázásom volt, ami nem is ért véget a nemvártig. de ez nem mindennapos, azt gondolom. szerintem egyébként lehet babád, nem biztos, hogy 10 nap alatt nem jut el a beágyazódásig a psejt. Én szorítok neked nagyon!
Nekem volt a beágyazodásnál pecsételo vér zés. De már csak visszagondolva tudom, hogy az volt. Akkor ugy gondoltam, hogy a kertben dolgoztam és megeroltettem magam. Jaj, és a nemvárt elotti napokban a férjem megjegyezte, hogy megnottek a melleim. Már akkorra feladtam a számolgatást, méresgetést és azonnal teherbe is estem. 16 hos kislány anyukája
Mi is peteéréskor voltunk együtt már kb 3 szor mégsem estem teherbe.reméljük neked sikerül.majd ird meg_:)
Ne haragudj, de a beágyazódás vége kb 12-14 nap, mire megjönne a menstruációd.Hajlamos ilyenkor az ember beképzelni magának bármit.Nekem is szokott szúródni pé után, de az nem terhesség vagy beágyazódás.Félre ne értsd, de még nagyon korai bármit is mondani! Az viszont nem jó ha nem stimmel valami az együttlétkor! Azért szorítok hogy babád legyen!
A sikeres beágyazódásnak az elmaradt mensi és a pozi terhességi teszt a jele! Ilyenkor persze nehéz a várakozás, de türelem, ne figyeld magad nagyon, mert nem tesz jót. Gondolj arra, hogy a kisbabád egy nyugodt kiegyensúlyozott anyukához akar jönni. Valamivel próbáld magad lefoglalni. 32hkm
14. vagyok. Nálam a teszt negatív. :( Nálad mi a helyzet? Hogy vagy?
És tényleg meg is betegedtem:( (5-re nem vártam.) Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: jah amugy segitettél...bar meg olyan váladékom nem volt...de attol figyelem
A kérdező hozzászólása: nekem ma reggel vmi fehér volt a wc papiron...ilyenem nem volt meg vagy csak nem figyeltem...
Az elõzõ vok: ja és amibõl rájöttem, hogy ne reménykedjek: mensi elõtt a hüvelyváladék a nyúlós átlátszóból vizessé, nem nyúlóssá változik (most ezt történt) a terhességeknél maradt nyúlós. Talán ezzel segítettem.
A kérdező hozzászólása: Hát Nekem még nem jött meg... A bal oldali petefészkem nagyon fájt egész nap...olyan mintha lenne rajta valami...De nem tudom h.mivan... vettem be fájdalom csillapitot...most elviselhetõ az alhasam. Néha rámjön az émelygés...de pár ora mulva abbahadja... Hát nem tudom mivan...jolenne tudni, mert mar naon izgulok
A kérdező hozzászólása: amugy meg sajnalom...szoritottam pedig
A kérdező hozzászólása: a nemvart napon megjott...vagyis tegnap...alig volt.valami....ma meg elmult...tippem sincs ez miert van...ilyen meg sosem volt...
Mi ujság? Már biztos kiderült...
?????? Izgulunk!
A kérdező hozzászólása: holnap tesztelek csak.varni akartam h.tuti legyen az eredmény. Annyi h. 5 napie enyhe barnas pecsetelesem volt, akkor amikor megkellet volna jonnie a mensimnek.. holnap irok h.mit mutatotr a teszt...
A kérdező hozzászólása: hát sajnos megint negativ lett a tesztem... Nem értem hisz nagyon rosszul vagyok napok ota...émelygek stb... De sajnos nem vagyok terhes... Teljesen kész vagyok mert akkor már nem tudom miért vagyok ilyen rosszul...:(
13. vagyok, aki 5-re nem várja. Mégsem tesztelek, elég tapasztalt vagyok már ahhoz, hogy tudjam ebbõl mensi lesz:(( De azért majd jelzek . Neked szorítok és írj eredményt!
A kérdező hozzászólása: barcsak ugy lenne...en lennek a vilag legboldogabb embere...;) Hat nem tom mikor teszteljek...megvarom a 7 et...ha nem jon meg akkor 8 an tesztelek.
Jujjjjj, nekem is hasonló! (14. vagyok) Bár én nem émelygek, de néha fáj a mellem, zabálok meg iszok folyamatosan. Szagokra kicsit érzékenyebb vagyok most én is. Én továbbra sem reménykedem, de holnap ellövök egy 10-es tesztet reggel. Remélem, lesz eredménye... Te mikor tesztelsz? Nem akarom elkiabálni, de az az erõs gyanúm, megérzésem van, hogy te babás vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Én pont egy hete voltam együtt a párommal és pont aznap volt az ovum is...Szoval én nagyon reménykedek...
A kérdező hozzászólása: Hmm...akkor majd kiderül....de azért köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: köszike....kedves vagy..
A kérdező hozzászólása: köszike kedvességeteket...hát remelem sikerult....majd megirom az eredményt... Igaz h.nem volt pecsételésem...de nyilalgat az alhasam...és tegnap a mellem is elkezdett nyilalni... Szoval reménykedek..
Szia! Nekem minden hónapban van szurkálódás, nyilallnak a petefészkeim. Ez csupán annyit jelent, hogy megvolt a peteérés, messzemenõ következtetéseket nem lehet belõle levonni. Akkor is ugyanezeket éreztem, amikor pozi lett a tesztem, és akkor is, amikor nem. Két jele van a babásodásnak : kimaradó menses és pozitív teszt. A többi nem jelent semmit. Megy a drukk! :-)
Én június 5-re nem várom, tehát 2 nappal korábban, mint te. Sajnos progeszteronom alacsony, azért mégis reménykedek. Nekem viszont még nincs szurkálás, max mellfájdalom, de az a hormon probléma miatt sajnos nem ritka. Majd konzultáljunk, hogy kivel mi lett. Elég nehéz a várakozás. Szorítok magunknak!
Amikor nekünk sikerült a beágyazódás, akkor én egyszerûen nem tudtam sehogy sem együtt lenni a párommal, mert mindenhogyan nyomta a hasamat. Ez azon a napon volt, amikor meg kellett volna jönnie. A mellem meg... hozzá sem lehetett érni. Abba kellett hagynunk az egész ágyjelenetet, mert nem esett jól. 3 nappal késõbb még mindig nem jött meg, akkor teszteltem a pozitívat.
A kérdező hozzászólása: Már naon nehezen telnek a napok....fõleg ugy h.tegnap ota émelygek.... Jolenne tudni h.sikerült e....de annyira félek h.megint nem és csak a szervezetem szorakozik velem. Olyan nehéz várni.... Régen azt gondoltam h.nem lesz nehéz teherbeesni...de tevedtem
13. hsz. vagyok: nekem mindig nagyon könnyen sikerült (immár négyszer), de egy sem maradt meg:(
A kérdező hozzászólása: ohh sajnálom....és találtak valami okot rá??
Elõzõ vagyok: igen, de mindig mást:( Az utolsónál, ahogy már írtam is, az alacsoy progeszteron szintet. Te hogy vagy? Mit érzel? Én kedden tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Ma naon nem vagyok jol...mindentõl émelygek...És iszonyat ehes vagyok allandoan akarmennyit is eszek.Nah meg bal oldalt az alhasam iszonyat faj.Mar akkor is h.ha ulok, vagy setalok... Nem tudom h.sikerult e de naon izgulok miatta... majd ird meg h.milyen lett a teszt eredmenye....szoritok
Menj el orvoshoz! A teszt is csalhat... nekem is csak 6 hetes terhességet mutatott ki...

Van valamilyen módja annak, hogy az itthoni kutyát kivigye az ember magával az USA-ba?

Legjobb válasz: http://www.maok.hu/allatutlevel/utazasok Itt minden benne van :)

Ha valaki nemi betegség hordozó, annak van valamilyen mellékhatásai vagy jelei?

Legjobb válasz: Ez az adott betegségtõl függ, keresgélj google-ban, mindnek más tünetei vannak.

Ez az adott betegségtõl függ, keresgélj google-ban, mindnek más tünetei vannak.
Nekem zöld pöttyök vannak a makkomon, amelyek idõnként kifakadnak. Canestennel kenem, de dokihoz nem megyek vele el.
Nem minden esetben. Sok betegségnél létezik lappangási idõ is ugyebár, amíg nem látható a dolog. Illetve van olyan nemi betegség, amely csak az egyik nem képviselõit érinti, de a másik fél szervezetébe is átkerülhet, és tünetmentes hordozóvá válik.

Annak van valamilyen speciális neve, amikor valaki nem eszik péksüteményeket?

Lehet, hogy hülye kérdés, de a mai világban már mindennek adnak nevet.

Legjobb válasz: Van. Idióta.

Van. Idióta.
doboszolival értek egyet
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetném, miért?
Igen. Még a húst valahogy megértem, mert annak lehet egészségügyi, lelki, egyéb oka, vagy egyszerûen divatból vega valaki. Ám, hogy a kifli, meg a zsemle miért ellensége valakinek, arra nincs épeszû magyarázat. Na ezért.
A kérdező hozzászólása: Mert mondjuk nem szereti az ízét. Vagy fogyózik, és azért nem eszik ilyesmit. Vagy lisztérzékeny. Lehet választani!
Péksüteményrõl volt szó. Kenyeret meg eszik/ehet? Ez így elég sárkányos ügy.
A kérdező hozzászólása: A kenyér is péksütemény - legalábbis felénk. Sárkányos? o_O

Van valamilyen oka annak hogy a terhesség alatt egyesek hánynak rosszul vannak, másoknál meg semmi? Vagy csak egyszerűen adottság?

Legjobb válasz: Adottság. Minden ember különbözik. Ez nem csak a terhességre érvényes.

Adottság. Minden ember különbözik. Ez nem csak a terhességre érvényes.
Sõt. Még csak nem is az hogy az egyénen múlik, hanem a terhességen is. Ezt azért mondom, mert az elsõ babámmal olyan rosszul voltam az elsõ trimeszterben, hogy csak na. Most a második babámat várom, és semmi bajom (egy kis álmosságot leszámítva). A két terhességem teljesen különbözik egyébként mindenben, nem csak abban hogy most majd kicsattanok. Más dolgokat kívánok (sõt, annyira nem is vagyok kívánós), más ütemben hízok, stb... Szóval nem is az hogy egyénenként változik ez, hanem terhességenként is!
Hormonháztartás teljesen átalakul, felborul a szervezet addigi rendje, a gyomorsav és még sok minden más. Van aki a változásra így reagál, mások jobban viselik. Adottság, hogy kit mennyire visel meg, de még egy adott nõnél is változó lehet a különbözõ terhességek során.
Ez terhességenként változik, így csak arra tudok gondolni, hogy a szervezet/hormonháztatrás átalakulása befolyásolja. Az elsõ terhességem ikerterhesség volt, néha egy-egy nagyon enyhe hányingerrel kb. a 10. hétig. Most egy babával vagyok terhes, a 14. hétig fájt a gyomrom, hányingerem volt, 2 óránként farhaséhes voltam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Egy gyerekem van, de nálam nem volt semmi! Pedig vártam, mert a tévében is az láttam hogy aki terhes az hány, rosszul van, kívánós stb. De én ugyan úgy voltam mint elõtte. Majd lehet a második babánál másképp lesz, meglátjuk!
Ebben a cikkben sokat irnak rola: http://naturastart.shp.hu/hpc/web.php?a=naturastart&o=116385.. A megnovekedett hcg, osztrogen es pajzsmirigyhormon szint miatt van, pontosabban nem is emiatt, hanem azok miatt az idegi mechanizmusok miatt, amiket ez a novekedes beindit. Merthogy novekedes mindenkinel van, de nem mindenki reagal rajuk hanyassal, a nem hanyoknal ez a hatas elmarad. Az agy hanyingerert felelos reszeben hcg receptorok vannak, ha megnovekszik a hcg szint, akkor beindul a terhessegi rosszullet. Es igazabol meg most sem tudjak, hogy pontosan miert van az, hogy vagy hany a kismama folyamatosan, vagy szinte alig... Mondjuk a cikk masodik fele arrol szol, hogy statisztikak alapjan a nem hanyos kismamak kozul minden 5. elveszitette a babat, az emelygok kozul csak minden tizedik, a hanyosok kozul pedig csak minden huszadik. Mondjuk nagyon furcsak nekem ezek a szamok, mert sok statisztikai tablaval volt mar dolgom, de ilyen szep rendezett eredmeny (5, 10, 20) meg soha nem jott ki. Ez pont olyan gyanus eredmeny, mint amikor valaki azt irja a munkaltatoi igazolasra, hogy kereken 90ezer forint a netto bere. A netto ber kb sohasem kerek osszeg... Szoval olyankor mar huzom a szemoldokom es arulasra tippelek. :-) Mellesleg en ket gyermeket szultem, nulla vetelesem volt, a ket gyerek egeszsegesen, 40. heten, 3-4 kilo kozotti sullyal szuletett, pedig egyetlen egyszer sem hanytam, vagy emelyegtem terhessegeim soran.
Én az elsõ terhességemet végighánytam. A legelejétõl a szülés hetéig (a nyákdugó távozása után is). Most vagyok 11 hetes terhes nevetséges, de csak minden szombaton reggel hányok! :) A keresztapám barátnõje 15 hetes és még csak nem is émelygeg. Alkati kérés és terhessége válogatja! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nem jó a link. Nekem teljesen mindentõl zavartalan, terhességem volt. A lányom elsõre összejött, és makk egészséges szerencsére! Én nem nagyon hiszek ezeknek a statisztikáknak!
Nem tudom miert nem muxik a link, nekem behozza innen is az oldalt, de mindegy, mert azt irjak, amit leirtam. A statisztikak egyebkent nagyon jo kepet tudnak alkotni, en szeretem, ezzel is foglalkozom, viszont a kiforditott statisztikak annyit ernek, mint kb a pletykak. Semmi hiteluk nincs. Lehet, hogy ez megis valamilyen nagyon tudomanyosan alatamasztott dolog, de nekem gyanusak a szamok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!