Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen a vetélésnek (2 db)

Van valamilyen előjele a vetélésnek? Például napokkal a baj előtt?

Nincs semmi baj, csak sokszor van ilyen félelmem, mível els? terhesség és még sok érzést nem tudok hova tenni. Néha szurkál, néha fáj a hátam, van, hogy menzi érzésem van, bár nincs er?s görcs, de néha megijedek ha rosszul fekszem az ágyon és szúr a pocim.7 hetes babás

Legjobb válasz: szia a vetélésnek van,hogy semmilyen jele nincs mi is elveszítettük az elsõ babánkat 8 hetesen de ez csak a 12.heti UH-n derült ki.Én akkor állandóan rettegtem,hogy valami baj lesz.Azt javaslom az összes ilyen gondolatot hessegesd el és nem lesz semmi baj.Most én is így tettem és már a 35.hétben járunk.Az agyad hidd el sok mindenre képes.NE GONDOLJ ROSSZRA.Csak az legyen elötted minden oké.Nekem a dokim azt mondta ha valamelyik baba el akar menni az el is fog ha valamelyik nem akkor fejen is állhatsz akkor sem lesz semmi baja.Jó babavárást és sok sikert.üdv

szia a vetélésnek van, hogy semmilyen jele nincs mi is elveszítettük az elsõ babánkat 8 hetesen de ez csak a 12.heti UH-n derült ki.Én akkor állandóan rettegtem, hogy valami baj lesz.Azt javaslom az összes ilyen gondolatot hessegesd el és nem lesz semmi baj.Most én is így tettem és már a 35.hétben járunk.Az agyad hidd el sok mindenre képes.NE GONDOLJ ROSSZRA.Csak az legyen elötted minden oké.Nekem a dokim azt mondta ha valamelyik baba el akar menni az el is fog ha valamelyik nem akkor fejen is állhatsz akkor sem lesz semmi baja.Jó babavárást és sok sikert.üdv
A kérdező hozzászólása: És semmilyen elõjel, vagy vérzés nem jelentkezett?
A vetélésnek több "formája" is lehet. Pl. elhalt vagy ki nem fejlõdõ magzatnál semmi jel nem tual arra, hogy valami nem stimmel, míg spontán vetélésnél heves, hosszantartó hasi görcs és vérzés (vagy barnázás) jelentkezik. Én ez utóbbit éltem át pár héttel ezelõtt (7 hetesen). Igazából nem kell izgulnod, a tüneteid teljesen természetesek. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtatást.
Nekem 10 hetes terhességet kellet megszakítani elhalás miatt. Semmit nem éreztem csak a rendszeres UH-ra mentem el, ott derült ki.

A barnás váladékozás lehet vetélés miatt vagy valamilyen hormonális oka van?

A menstruációmnak aug 16-án kellet volna megjönnie. Azóta csináltam tesztet ami pozitiv lett az orvos viszont nem látott még semmit . tegnap óta wc-re menés után egy kicsi barnás váladékozásom van!ez lehet vetélés miatt vagy esetleg csak valamilyen hormonális oka van. ?nekem a terhességem ellött mindig volt ilyen folyásom ugy középid?ben.

Legjobb válasz: szia! mivel még csak 29-e van, az orvos azért nem láthatta a babát. menj el egy másik orvoshoz 2 hét mulva, akkor valószínûleg már többet fog tudni. nekem is volt barna folyásom 2x is. én is megijedtem, hogy vetélés de megnyugtattak, hogy amíg csak barna meg nem fáj a hasam, addig nincs baj, csak a terhesség jele. a tesztek általában a pozitívat helyesen mutatják. ha valamilyen panaszod van, rosszul vagy, akkor azonnal menj orvoshoz. gratu a babához és nyugodj meg!

szia! mivel még csak 29-e van, az orvos azért nem láthatta a babát. menj el egy másik orvoshoz 2 hét mulva, akkor valószínûleg már többet fog tudni. nekem is volt barna folyásom 2x is. én is megijedtem, hogy vetélés de megnyugtattak, hogy amíg csak barna meg nem fáj a hasam, addig nincs baj, csak a terhesség jele. a tesztek általában a pozitívat helyesen mutatják. ha valamilyen panaszod van, rosszul vagy, akkor azonnal menj orvoshoz. gratu a babához és nyugodj meg!
Még pici a baba ha van ezért nem látta a doki. Vérzés nekem is volt még hét hetesen is és ettõl függetlenül minden rendben volt. Csinálj még egy tesztet egy hét múlva és ha az is pozitív akkor menj vissza dokihoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!