Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen a nem (431 db)

Már több mint 2 hete menstruállok, és sajnos álandóan ez a helyzet. Van, hogy 1 hónapig semmi, és van, hogy 2 hetente. Van valamilyen gyógyszer (nem fogamzásgátló) ami be állítja nekem?

Szeretnénk kisbabát, de így elég nehéz! Milyen megoldás van erre?

Legjobb válasz: Egyébként normális mennyiségû, vagy csak maszatol? Doki mit mond? Nekem is hasonló gondom volt, ha gondolod megírom priviben.

Egyébként normális mennyiségû, vagy csak maszatol? Doki mit mond? Nekem is hasonló gondom volt, ha gondolod megírom priviben.
Talán egy orvos, aki kivizsgál konkrétabbat tudna mondani, mint közülünk bárki. Ebben nem lehet tanácsot adni, mindenkinek más a problémája.
A kérdező hozzászólása: Elösször csak maszatolt( úgy egy hétig), de utánna rendesen meg jött erõs görcsökkel (5 napog) 2 nap szünet, és újra gyengén! És mondjuk az egész elött volt egy hét szünet. Tudom, hogy vissza kell mennem dokihoz, csak kíváncsi voltam, hogy valakin tudtak-e már segíteni. Én már kaptam Clostyt is.Addíg rendszeres is volt amíg szedtem!

Van valamilyen megoldás? Nem indul el a telefon.

Felraktam rá a CWM-t. Felraktam vele egy romot. Újraindítás után, sony ericsson logó után elsötétül de nem megy tovább. SEUS-sal próbáltam újra rakni a régi szoftot, de nem ismeri fel.

Legjobb válasz: be tudsz lépni CWM-be? Kéne csinálni egy factory resetet

be tudsz lépni CWM-be? Kéne csinálni egy factory resetet
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok, van valamilyen más megoldás rá, hogy belépjek?

Ha az oviban valamilyen fizetõs zenés vagy bábelõadás van, amire a nem ovis kistesóval is lehet menni, hány fõre vennél "belépõt"?

Veszek egyet az ovisnak, egyet a kistesónak. Eddig így gondoltam, de eszembe jutott, hogy végülis mindenhol kell venni jegyet a szülõnek is.

Legjobb válasz: Miért lenne fura ha magadat is befizetnéd? Ha veszel a gyerekeknek jegyet, akkor szerintem természetes, hogy magadnak is kifizeted, hiszen te is végignézed.

Miért lenne fura ha magadat is befizetnéd? Ha veszel a gyerekeknek jegyet, akkor szerintem természetes, hogy magadnak is kifizeted, hiszen te is végignézed.
magadnak is, így természetes és korrekt
Teljesen természetes, hogy magadnak is kell venni.
Evidens, hogy haromra.....
Attól függ. Nekem a nagy 5 éves, a kicsi 3 lesz. Pár hete volt elõadás, befizettem a kicsit is, ovónõknek szóltam, hogy én elmennék, dolgom van, ennyi.Annyira már nem kicsi, hogy muszáj lett volna ottmaradnom velük, nem igényelnek az ovónõk plussz szülõt. Tavaly még kicsinek éreztem otthagyni, akkor maradtam én is, természetesen vettem magamnak is jegyet.

Van valamilyen állatotok (nem kutya, macska) a lakásban?

Szeretnék valamilyen kisállatot (rágcsáló, hüll?) de nem tudom mi lenne az ideális, mivel van egy 2 éves lányom.

Legjobb válasz: Halacska, az jó lehet a babának. Mi csigát-afrikai óriáscsiga- tartunk, terráriumban. Õk eléggé passzívak,de ha beindulnak, akkor öröm nézni, ahogy hullámzik a lábacskájuk, meg minden. :)

Halacska, az jó lehet a babának. Mi csigát-afrikai óriáscsiga- tartunk, terráriumban. Õk eléggé passzívak, de ha beindulnak, akkor öröm nézni, ahogy hullámzik a lábacskájuk, meg minden. :)
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem nem azért szeretném hogy neki legyen mit nyúzni, mert szerintem neki még nem való ilyen kisállat.
Nekünk egy nagy akváriumunk van, és a kisfiunk babaként is imádta nézni, most meg már vannak kedvenc halai, és Õ eteti apával! Én személy szerint nem vagyok rágcsáló párti(de majd ha kikönyörgi biztos lesz hörcsöge, hörcsög nélkül egy gyerek sem nõlhet föl ugye :) )De kétévesen még ez is korai.Mivel még csak nézegeti szerintem hal vagy teknõsbéka.Más hüllõt én nem tudok elképzelni ott ahol pici gyerek van, kivétel ha felelõs hozzáértõk a szülõk.
Vadászgörényünk van. Õ az elsõ gyermekünk (persze csak viccbõl hívjuk így, az igazi neve Gergõ). Én nem vennék gyerekek mellé, mert egész egyszerûen nincs elég idõnk foglalkozni már vele. Ennek ellenére a gyerekek imádják, õ is szereti õket. A 9 hónapos kisfiam elsõ szava Gergõ volt. Sosem bántaná õket, téphetik, nyúzhatják õt, szerintem Nekem sosem tûrné ezeket el.
Vadászgörény, pintyek. A görit nem ajánlom kis gyerek mellé, mert nagyon sokat kell foglalkozni vele és jobb ha elõbb van a göri utána a baba. Nálunk ez vált be. A lányom nagyon szereti, persze be kell tartani bizonyos szabályokat, de mindkettõt ehhez szoktattuk. A pintyek jók, mert adnak kis alapzajt, de nem túl hangosak. Foglalkozni nem kell sokat velük (naponta friss víz és magok, zöld: 1 perc), de nézni jó õket. De nálunk még a halak a tuti befutók - a gyerek nagyon szeret nekik cuppogni.
Nekünk papgájunk van.Bár sokmindent nem lehet vele kezdeni de a kislányom imádja.Viszont nekem gyerekként tengerimalacom volt.Imádtam és lehet hogy nemsokára veszek egyet megint.
Tengerimalacunk van, a 2 éves kislányom adja neki a zöldséget gyümölcsöt és simogatni lehet!:)

Van valamilyen szer, amivel ha befújom magam akkor nem szállnak rám a méhek? Vagy valamilyen illatanyag.

A szomszédom házi méheket tart, és már elég sok találkozásom volt velük kert babrálás közben,de mivel nem vagyok a szomszéddal túl jó viszonyban,ezért.....

Legjobb válasz: Az ecet szagát nagyon utálják. Ezt egy méhészcsaládban felnõtt ember mondja neked.

Az ecet szagát nagyon utálják. Ezt egy méhészcsaládban felnõtt ember mondja neked.
Kerüld az édes ételeket, illatokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mind kettõtöknek!! Méhekkel 1ébként semmi gondom úgy alapjába, de régen nagy mutterom terrorizáltak, most pedig én vagyok én soron... Még1x köszi;)
Még valami... Ha nem rajzanak, vagy nincs pergetés akkor nem kell törõdni vele, ha az ember körül röpköd. Ne csapkodj és simán elrepül. A fenti esetekben... hujjuj nagyon bolondok tudnak enni.
A kérdező hozzászólása: Igen a kalimpálásra csak reagálnak, jól tudom...a rajzás pedig elég sûrûn elõfordul, van , hogy az egyik alma fára rakódnak, hol meg cseresznyére..de olyankor persze ki sem megyek.Ezt csak leírtam, és nagyon köszönöm! Neten nem nagyon találtam errõl semmit...
igen az ecet a legjobb. mikor mamám mellé odatelepítettek egy jó száz kaptáros családot...hát szó szerint ecettel fújkáltam magam, büdi lettem de kikerültek :D az ecetes trükköt egyébként nekem is a méhész mondta aki oda cuccolt :) más hasznosat még én sem találtam. bár egyszer volt valami virágom amit nagyon nagy ívben kikerültek de már nem tudom mi volt az...viszont amíg az volt az ablakomban addig nem jöttek be méhek vagy darazsak csak sajnos kidöglött -.-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat zsebev és a kis történetet. És a szabóméhészetnek az infót;)

Le lehet szokni? Mar 25 eve dohanyzom es nem tudok leszokni. Mar voltam 3 gyomorfekelyel korhazban amit reszben a cigi okozott. Ha valakinek van valamilyen tippje hogyan szokjak le, IRJON. 49/F

Legjobb válasz: Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl,nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:

Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl, nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsokat.Van egy lanyom es felesegem.Ok nagyon szeretnek ha leszoknak.Azok is irjanak akik mar leszoktak.Meg egyszer koszi.
Kérd meg õket, különösen a feleségedet, hogy segítsenek! Továbbá van nikotintapasz, és nikotinos rágó. Inkább a rágót ajánlanám, mert addig is van valami a szájban.
Ha végképp semmi nem használ, menj el agy pszichiáterhez (NEM pszichológus!!!), akinek mondd el a gondod. És kérd meg, hogy írja fel ezt a gyógyszert: WELLBUTRIN SR 150 mg. Beszéltem egy dohányossal, aki napi min 30 szálat szívott, és neki semmi más nem használt. Ez viszont teljesen bevált! Magam úgy tettem le a cigit, hogy egyik nap nem gyújtottam rá, és a cigis doboz ott volt a zsebembe. Ezt másnap is sikerült megtennem. Fél év után kidobtam a cigit... Azóta is úgy érzem, hogy minden nap rágyújtanék, de nem gyújtok. Akarat volt nálam.
30 évesen én is elgondolkoztam, mert 14 éves koromtól cigiztem, napi két doboz tigris, ha meg jobban ment, piros Marlbi. A háziorvos rámszólt egy kardiológiai kivizsgálás után. Kipróbáltam egy halom csodamódszert, de nekem nem jöttek be. Sem a rágó, sem a tapasz, sem a mágneskütyü. Aztán kezdõdõ gyomorfekély, Omeprazol. Háziorvos még jobban rámszólt. Véletlenül belefutottam egy civil csapatba, akik hasonló okok miatt letették a bagót. Hittem is, meg nem is, de õk is fel akarják nevelni a kölkeiket alapon, ha nekik sikerült, hátha. Csináltam, amit mondtak, nagyon rossz volt, fõleg az elsõ hét. Az elsõ 3 nap pedig kiesett, borzalmas volt. Iszonyat. Elsõ nap vedeltem a vizet, majdnem szomjanhaltam, másnap hasmenés, 7-8 liter víz ki, arcom, végtagjaim lezsibbadva. Vérnyomásesés, megszédülés, de elkaptak. Két, két és fél doboz piros Marlbi, imádtam, egybõl le nullára. Most 34 leszek és nem dohányzom. Fél év után újra aktívan tudtam sportolni, a béta-blokkoló a szívemre sajnos maradt, de tudok futni és nem fújtatok a negyediken. Nem szedek vérnyomáscsökkentõt, kevesebb a gyomorsavam, meg tudok csinálni 100 fekvõtámaszt.... Megérte, 10 évet fiatalodtam. De elhatázozás kell, némi nyugató, altató sem árt a családorvostól, meg hagytam, hogy kivigyenek ingerszegény környezetbe. Telefon kikapcs, asszonynak kuss, csak a jó levegõ. Egy hét kínpad, két hét regenerálódás a szenvedésbõl és utána mentem vissza Pestre. Mindenkinek azt mondtam, hogy nyaralok, így nem volt feltûnõ. És megérte, gyógyszerre sem, cigire sem költök, jól vagyok szerencsére, és mivel némi orvosi felügyelettel azonnal elkezdtem a napi sportot, nem is híztam. De az elsõ hét egy pokol volt, borzalmak borzalma, végig csak arra szabad gondolni, hogy letelik. Ha rágyújtasz, akkor is letelik, és nem csináltál semmit, ha kínokban vergõdsz, akkor is letelik, de utána jobb lesz. Nekem egyedül nem ment volna, a negyedik napon még támogattak az utcán....de kibírod, ha igazi férfi vagy! Hajrá! Állítólag csak a heroinról ilyen rossz még leszokni, valami orvosis honlapon olvastam. Még valami: van egy haverom. Hazamegy melóból, várja a triplaszájú duplaseggû felesége, meg a két kárálógép lánya. Mindig mondja, hogy le akar szokni. Soha nem fogja letenni. Ahhoz meg kéne szabaduljon a családjától, Õ is beismeri. Ha valakinek már a cigi-kávén kívül semmi jó nem maradt az életében, bajosan szokik le. A leszokáshoz kell valami motiváció, alsóhangon egy normál elviselhetõ családi légkör. A barátom a kocsmába menekül a 3 némber elõl, hogy ne legyen otthon. Nem a cigirõl fog leszokni, hanem alkoholosta lesz mellé. Ilyen esetekben, ha az áldozat nem tud a teljes életvitelén változtatni, leszokásról ne is álmodjon. Neki azt hiszem, már reszeltek.
Vasakarattal. ha érzed, hogy jön a késztetés, próbáld elterelni a figyelmedet. pokoli nehéz, de meg lehet csinálni. én az elsõ napokban borzasztó feszült voltam, mindenkivel összevesztem, ingerült voltam. 10 évet cigiztem. 24 N

Ha valakinek sok fülbevaló van a fülében annak emiatt lehet valamilyen baja? Gondolom minél több lyuk van valakinek a fülében annál nagyobb a valószíűsége hogy begyullad a fül, vagy nem? És ezenkívül lehet még valamilyen panasz?

Legjobb válasz: Akkor lehet baj, ha rossz helyre lövik/szúrják, mert ha akupunktúrás pontot eltalálnak, az nagyon kellemetlen (hosszasan gyógyul, folyamatos fej és fülfájás, volt olyan ismerõsöm aki nem bírta hordani, ki kellett vennie). Ha megfelelõen van kezelve lövés/szúrás után nem fog begyulladni.

Akkor lehet baj, ha rossz helyre lövik/szúrják, mert ha akupunktúrás pontot eltalálnak, az nagyon kellemetlen (hosszasan gyógyul, folyamatos fej és fülfájás, volt olyan ismerõsöm aki nem bírta hordani, ki kellett vennie). Ha megfelelõen van kezelve lövés/szúrás után nem fog begyulladni.
Így van, ahogy az elsõ hozzászóló megírta, annyit tennék még hozzá, hogy az éjszaka lehet még kényelemetlen, fõleg a porcos fülbevalóknál sokáig megszenvedi az ember a rajta fekvést. Legalábbis én az industriálommal sokszor felébredtem szúrás után is 1-2 hónappal, hogy fáj, mert rosszul feküdtem a fülemen:S...
Nekem volt még tavaly porcban 3-3 mindkét fülemben..kezeltem szépen meg minden, de mégis úgy begyulladt és iszonyúan fájt...sõt nekem mig bent voltak a hajam is elkezdett hullani..majd kivettem és elmaradt a hajhullás..mostanában akartam volna visszarakni õket, de mind be van már nõve..újra
Én decemberben lövettem plusz két lyukat a balba és semmi panaszom nem volt rá azóta, már aznap tudtam rajta feküdni fájdalom nélkül. Az egyetlen dolog, amire ügyelni kell, az a megfelelõ kezelés, ergo a kezdeti szakaszban (elsõ hónap) ajánlott néha óvatosan megtekergetni és napi kétszer lealkoholozni a cimpát. Nem tudom, honnan vetted a kérdésben leírtakat.
Vannak módszerek, de ha ilyen tüneteid vannak orvoshoz kell menned, hogy megtudd az okát. Hány éves vagy?
Szia! Ez az állapotod nem normális. Feltétlen menj el egy normális nõdokihoz ultrahangra. Sok sikert!!
Hát, lehet próbálkozni olyan házi módszerekkel mint melegvizes palack, infra lámpa, gyógytea, masszírozás, stb, de ezek szerintem inkább csak a hókuszpók kategóriába tartoznak. Nekem kb 14 évesen jött meg, most 18 vagyok, de 15 éves korom óta muszáj ez miatt fogamzásgátlót szednem, mert nem egyszer kerültem kórházba is a görcsök miatt. Mindenképp látogass meg egy orvost. És a gyógyszertõl sem kell félni ha arra van szükség.
Ugyan ez volt velem is, elájultam, görcsöltem, én se tudtam felkelni ha rámjött, mert nekem ez ilyen rohamokban szokott jönni... Mindig. Sajnos semmi sem vált be csak a gyógyszerek(erõs fájdalomcsillampítók pl. cataflam)... Megszoktam igazából, együtt tudok vele élni, csak pl utcán kellemetlen szokott lenni, ilyenkor valaki mindig kísér... :D
Cataflam-ot próbáltad már? Ajánlom, nekem segít :)
Orvos: olyat keress, akinek van végzettsége tinik vizsgálatára. Vérzés: a mennyisége csökkenthetõ nagy adag C-vitaminnal. (Ne kérdezd, miért.. :) ) Fájdalom: gyógyszer - ami neked beválik. Hossz: ha alkoholt iszol, megváltozik a simaizmok mûködése. Pl. ellazít, elõbb felerõsíti a folyamatot, majd lerövidíti. Háttér: a testi problémán kívül lehet lelki is. Keress egy jó (!!!) szakembert, akivel végig tudod gondolni, hol, miben sérülhetett a nõiségedrõl alkotott elképzelésed. Rendbe jöhet ez is. Jó szakembert nagyon nehéz találni, ne csodálkozz, ha csak a 10-dikre sikerül, nyugodtan hagyj ott mindenkit, aki nem tetszik, vagy aki rád akarja erõltetni az õ elképzelését a te életedrõl. (Persze ne köszönés nélkül távozz, nyugodtan zárjátok le a beszélgetések folyamatát, ha hagyja az illetõ.) Egy jó pszichológus kivárja, amíg megtalálod a saját válaszaidat, és nem skatulyáz be mindenféle elméletekbe. Sok sikert, fontos, hogy dolgozz rajta, késõbb a szülésed, az Anyaságod is könnyebb lesz, ha ezt sikerül rendezgetni addig.
Édesanyámnak vannak még ilyen tünetei. Sokat vérzel mellé? Mert anyunak nagyon sok is van mellé, bocs, hogy ír írom, se majdnem, hogy folyik. Nála kiderült, hogy másfélszer nagyobb a méhe az átlagnál, emiatt van. Egy dolog volt hatásos, ne nevess ki. De amikor én kicsi voltam, a fazék tetõt feltettem a gázra felforrósítani, azt bebugyoláltam egy konyharuhába, és azt tettem anya hasára. Mire kihûlt, vittem a következõt. Lehet nem nagyon egészséges, ezt nem tudom, de a forróság mindig jót tett neki.
Nekem ennyire heves görcseim nincsenek ugyan, de azért volt belõle rendelõlátogatás, mert nem bírtam menni. Meleg vizes palack, catafalm vagy apranax használ egyedül. Mozgás. Vannak direkt menstruációs tornák az segített nekem.
Elsõkörben biztosan elmennék egy nagyon jó orvoshoz. Ha pesti vagy én Fülöp doktort ajánlom. Ez az állapot NEM NORMÁLIS, ha fájdalom csillapító mellett is így fáj, akkor azzal kezdeni kell valamit. Ne kísérletezz, hanem menj el nõdokihoz ULTRAHANGRA!!! Ha egyébként minden ok, akkor szoktak akár fogamzás gátlót felírni...sokat segít az is. MINDEKÉPP JÁRJ UTÁNA!!!!!! Ha gondolod írj privátban! J.

Van ilyen? Hallottam, hogy van valamilyen lehetőség számlaadásra, akkor is ha nem vagyok vállalkozó, még másodállásban sem. Mi ennek a neve, ha létezik ilyen?

Legjobb válasz: Van ilyen, adószámos magánszemélynek vagy 7-es adószámosnak hívják (az adószám 7-essel kezdõdik). Igazából csak bizonyos tevékenységek végezhetõk vele. Te mire használnád?

Van ilyen, adószámos magánszemélynek vagy 7-es adószámosnak hívják (az adószám 7-essel kezdõdik). Igazából csak bizonyos tevékenységek végezhetõk vele. Te mire használnád?
A kérdező hozzászólása: Gyógymasszõri tevékenységet szeretnék Gyes mellett, nem sok vendéggel, mert ahol lakom nincs rá igény, hirdetni meg nem tudom számla nélkül.
Gyógymasszõrként szerintem max vállkozó lehetsz. Adószámos magánszemélység a mûvészeti lelkeknek jár , meg bérbeadóknak. :(( Mi lenne, ha valaki csinálna egy vállalkozást neked?

Zalaegerszegre fogok menni a telefongyarba es mielott felvesznek van valamilyen logikai feladat, ami ha nem sikerul nem vesznek felm hogy nezhet ez ki?

aki tud kuldjon egy linket vagy valamit h viszonyitani tudjak , mert nemszeretnem ha hiaba utaznek olyan messzire es fel sem vesznek

Legjobb válasz: ez bármi lehet, ezer féle van. de ez rendszerint csak arra szolgál hogy megnézzék hogy mennyire vagy értelmes, kreatív. nem lesz nehéz dolgod megoldani.

ez bármi lehet, ezer féle van. de ez rendszerint csak arra szolgál hogy megnézzék hogy mennyire vagy értelmes, kreatív. nem lesz nehéz dolgod megoldani.
Ez általában alapfokú matematikai mûveleteket jelent: írásbeli összeadás, kivonás, szorzás, osztás, halmazok, szöveges matek feladatok, esetleg adott idõ alatt kell icipici kis mütyüröket egy tálcán pontosan meghatározott helyére rakni és azt mérik, mennyit sikerül jó elhelyezned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!