Találatok a következő kifejezésre: Van valamilyen a (1998 db)

Tudom hogy ilyen kérdésbõl annyi van mint a csillag, de. Van valamilyen a csábításból jeleshez hazonló játékot?

Tudom hogy sok ilyen kérdés van, de egy nél sem találtam értelmes választ. Nem kell legarapni a fejem, így is kapok elég szidást, de tud valaki egy csábításból jeleshez hasonló játékot? Lehet angol nyelvû is. Sõt akkor gyakorolhatom az angol nyelvet. Köszi elõre is. És kérlek ne szidjatok! :)

Legjobb válasz: Hát... nincsenek nagyon ilyenek, mint a csj, és még megkérdezhetik húszan, akkor sem lesz.

Hát... nincsenek nagyon ilyenek, mint a csj, és még megkérdezhetik húszan, akkor sem lesz.
Majd 2014-ben lesz az Eldarya, de elõször csak franciául, és a fene se tudja mikorra fordítják magyarra. Addig is ennyi van: http://eldarya.com/ (fordíttasd le az oldalt magyarra, és kattincs a képre :) )
A kérdező hozzászólása: Hallottam az Eldarya-ról és eléggé várom. Úgy tünik játszhatom a CsJ-t egy darabig.:D köszi a válaszokat!
Van egy csomó hasonló játék amiket angolul is megtalálsz (az eredeti japán), csak azok nem online hanem letöltös darabok. De sokkal szebb grafikával.
Az utolso kommentelot megkernem hogy kuldjon nekem linket egy par csj-hez hasonlo jaterol....nem baj ha le kell tolteni... itt az e-mail: [email protected]. elore is koszi :)

Van ilyen gyantapatronom, amit otthon fel lehet melegíteni vízben, és ehhez muszáj lesz megint vennem gyantacsíkot, vagy van valamilyen más anyag, amit fel lehetne használnom? Illetve mi a legjobb anyag, ami lehozza ezt a ragadós gyantát?

Legjobb válasz: A gyantázáshoz kell a gyantacsík, esetleg valamilyen erõsebb szövet. Én inkább a gyantacsíkot ajánlom. Gyantázás után a gyantamaradékot valamilyen olajjal (teljesen mindegy milyen) könnyen le lehet szedni. Egyébként van olyan gyanta amihez nem kell csík, ha jól emlékszem cukorgyanta a neve.

A gyantázáshoz kell a gyantacsík, esetleg valamilyen erõsebb szövet. Én inkább a gyantacsíkot ajánlom. Gyantázás után a gyantamaradékot valamilyen olajjal (teljesen mindegy milyen) könnyen le lehet szedni. Egyébként van olyan gyanta amihez nem kell csík, ha jól emlékszem cukorgyanta a neve.
Kell, inkább ne kísérletezz, mert a végén az anyag elszakad, és te meg leshetsz gyantával a lábadon. XD De kb háromszáz forint, nem nagy kiadás azért. :D A cukorgyanta amit kézzel is le lehet szedni valóban, csak abból se a patronos. :D Na meg hozzáértés nélkül nem szórakoznék vele, mert könnyû a bõrt is lenyúzni akár. :S
nincs
A csirke+rizs károsít valamit? Nézd meg az összetevõket, ez csak KAJA, FEHÉRJE+SZÉNHIDRÁT!
Nem káros, ez is csak kaja.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Elég elkeseredett lehetsz, ha direkt önbizalomhiányos lányt keresel.
Nekem elég kicsi mellem van, de én igazából sz.rok rá, gyönyörû vagyok! :D:D:D http://www.funsted.com/pdata/t/l-1725.jpg
Szeplõs vagyok, anyajegyes, helyenként pattanásos, fehér bõrû, kis mellû, csúnya arcú, de leszarom, mert kockás a hasam és így is szeretnek a pasik. :DD 22L
Minden lánynak van valamilyen problémája a külsejével. Nekem kicsi a mellem (bár a fogamzásgátló szerencsére helyretette :) ), egyik barátnõmnek nagy a feneke, a másik túl alacsony, a harmadiknak túl göndör a haja, satöbbi, satöbbi. De idõvel az ember lánya megtanulja, hogy ez van, el kell fogadni, illetve nem törõdni vele.
A kérdező hozzászólása: Azt vettem észre, hogy az ilyen lányok jobban szerethetõbbek, mint mondjuk egy olyan aki világ szépének hiszi magát és mindenkinek tetszeleg, na ezeket a csajokat már nagyon unom!
a szeplõ mióta esztétikai probléma?
A kérdező hozzászólása: akkor lesz valami esztétikai probléma, ha zavarja a viselõjét és sok embert zavar, hogy szeplõs. De vannak olyan lányok akiken még tetszik is.
Pont h olyan lanyt nehez talani aki mindennel elegedett sot megkockaztatom nincs is ilyen
#8: Khhöömmmm.... nézz körül a plázákban.

Van valamilyen szer, amivel ha befújom magam akkor nem szállnak rám a méhek? Vagy valamilyen illatanyag.

A szomszédom házi méheket tart, és már elég sok találkozásom volt velük kert babrálás közben,de mivel nem vagyok a szomszéddal túl jó viszonyban,ezért.....

Legjobb válasz: Az ecet szagát nagyon utálják. Ezt egy méhészcsaládban felnõtt ember mondja neked.

Az ecet szagát nagyon utálják. Ezt egy méhészcsaládban felnõtt ember mondja neked.
Kerüld az édes ételeket, illatokat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mind kettõtöknek!! Méhekkel 1ébként semmi gondom úgy alapjába, de régen nagy mutterom terrorizáltak, most pedig én vagyok én soron... Még1x köszi;)
Még valami... Ha nem rajzanak, vagy nincs pergetés akkor nem kell törõdni vele, ha az ember körül röpköd. Ne csapkodj és simán elrepül. A fenti esetekben... hujjuj nagyon bolondok tudnak enni.
A kérdező hozzászólása: Igen a kalimpálásra csak reagálnak, jól tudom...a rajzás pedig elég sûrûn elõfordul, van , hogy az egyik alma fára rakódnak, hol meg cseresznyére..de olyankor persze ki sem megyek.Ezt csak leírtam, és nagyon köszönöm! Neten nem nagyon találtam errõl semmit...
igen az ecet a legjobb. mikor mamám mellé odatelepítettek egy jó száz kaptáros családot...hát szó szerint ecettel fújkáltam magam, büdi lettem de kikerültek :D az ecetes trükköt egyébként nekem is a méhész mondta aki oda cuccolt :) más hasznosat még én sem találtam. bár egyszer volt valami virágom amit nagyon nagy ívben kikerültek de már nem tudom mi volt az...viszont amíg az volt az ablakomban addig nem jöttek be méhek vagy darazsak csak sajnos kidöglött -.-
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat zsebev és a kis történetet. És a szabóméhészetnek az infót;)
Igen használható net nélkül PL IGO-val vagy sygic-el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vâlaszt. És ez teljesen ingyenes?
Igen az, be tudod szerezni, file megosztó oldalról a navi programot, ha írsz privit segítek
A kérdező hozzászólása: Már megoldottam köszi. Mûködik.

Le lehet szokni? Mar 25 eve dohanyzom es nem tudok leszokni. Mar voltam 3 gyomorfekelyel korhazban amit reszben a cigi okozott. Ha valakinek van valamilyen tippje hogyan szokjak le, IRJON. 49/F

Legjobb válasz: Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl,nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:

Múltkor találtam valamilyen reklámot az elektromos cigirõl, nem olcsó de szerintem hatásos lehet. Keress rá!(:
A kérdező hozzászólása: Koszonom a tanacsokat.Van egy lanyom es felesegem.Ok nagyon szeretnek ha leszoknak.Azok is irjanak akik mar leszoktak.Meg egyszer koszi.
Kérd meg õket, különösen a feleségedet, hogy segítsenek! Továbbá van nikotintapasz, és nikotinos rágó. Inkább a rágót ajánlanám, mert addig is van valami a szájban.
Ha végképp semmi nem használ, menj el agy pszichiáterhez (NEM pszichológus!!!), akinek mondd el a gondod. És kérd meg, hogy írja fel ezt a gyógyszert: WELLBUTRIN SR 150 mg. Beszéltem egy dohányossal, aki napi min 30 szálat szívott, és neki semmi más nem használt. Ez viszont teljesen bevált! Magam úgy tettem le a cigit, hogy egyik nap nem gyújtottam rá, és a cigis doboz ott volt a zsebembe. Ezt másnap is sikerült megtennem. Fél év után kidobtam a cigit... Azóta is úgy érzem, hogy minden nap rágyújtanék, de nem gyújtok. Akarat volt nálam.
30 évesen én is elgondolkoztam, mert 14 éves koromtól cigiztem, napi két doboz tigris, ha meg jobban ment, piros Marlbi. A háziorvos rámszólt egy kardiológiai kivizsgálás után. Kipróbáltam egy halom csodamódszert, de nekem nem jöttek be. Sem a rágó, sem a tapasz, sem a mágneskütyü. Aztán kezdõdõ gyomorfekély, Omeprazol. Háziorvos még jobban rámszólt. Véletlenül belefutottam egy civil csapatba, akik hasonló okok miatt letették a bagót. Hittem is, meg nem is, de õk is fel akarják nevelni a kölkeiket alapon, ha nekik sikerült, hátha. Csináltam, amit mondtak, nagyon rossz volt, fõleg az elsõ hét. Az elsõ 3 nap pedig kiesett, borzalmas volt. Iszonyat. Elsõ nap vedeltem a vizet, majdnem szomjanhaltam, másnap hasmenés, 7-8 liter víz ki, arcom, végtagjaim lezsibbadva. Vérnyomásesés, megszédülés, de elkaptak. Két, két és fél doboz piros Marlbi, imádtam, egybõl le nullára. Most 34 leszek és nem dohányzom. Fél év után újra aktívan tudtam sportolni, a béta-blokkoló a szívemre sajnos maradt, de tudok futni és nem fújtatok a negyediken. Nem szedek vérnyomáscsökkentõt, kevesebb a gyomorsavam, meg tudok csinálni 100 fekvõtámaszt.... Megérte, 10 évet fiatalodtam. De elhatázozás kell, némi nyugató, altató sem árt a családorvostól, meg hagytam, hogy kivigyenek ingerszegény környezetbe. Telefon kikapcs, asszonynak kuss, csak a jó levegõ. Egy hét kínpad, két hét regenerálódás a szenvedésbõl és utána mentem vissza Pestre. Mindenkinek azt mondtam, hogy nyaralok, így nem volt feltûnõ. És megérte, gyógyszerre sem, cigire sem költök, jól vagyok szerencsére, és mivel némi orvosi felügyelettel azonnal elkezdtem a napi sportot, nem is híztam. De az elsõ hét egy pokol volt, borzalmak borzalma, végig csak arra szabad gondolni, hogy letelik. Ha rágyújtasz, akkor is letelik, és nem csináltál semmit, ha kínokban vergõdsz, akkor is letelik, de utána jobb lesz. Nekem egyedül nem ment volna, a negyedik napon még támogattak az utcán....de kibírod, ha igazi férfi vagy! Hajrá! Állítólag csak a heroinról ilyen rossz még leszokni, valami orvosis honlapon olvastam. Még valami: van egy haverom. Hazamegy melóból, várja a triplaszájú duplaseggû felesége, meg a két kárálógép lánya. Mindig mondja, hogy le akar szokni. Soha nem fogja letenni. Ahhoz meg kéne szabaduljon a családjától, Õ is beismeri. Ha valakinek már a cigi-kávén kívül semmi jó nem maradt az életében, bajosan szokik le. A leszokáshoz kell valami motiváció, alsóhangon egy normál elviselhetõ családi légkör. A barátom a kocsmába menekül a 3 némber elõl, hogy ne legyen otthon. Nem a cigirõl fog leszokni, hanem alkoholosta lesz mellé. Ilyen esetekben, ha az áldozat nem tud a teljes életvitelén változtatni, leszokásról ne is álmodjon. Neki azt hiszem, már reszeltek.
Vasakarattal. ha érzed, hogy jön a késztetés, próbáld elterelni a figyelmedet. pokoli nehéz, de meg lehet csinálni. én az elsõ napokban borzasztó feszült voltam, mindenkivel összevesztem, ingerült voltam. 10 évet cigiztem. 24 N

Van valamilyen vitamin ami a köröm egézségéhez szükséges?

csak azért kérdezem mert van hogy letöredeznek a körmeim és valami vitamintól er?ssebbek jó lenne ... és hülye válaszokat nem kérek

Legjobb válasz: Nekem is letöredezik könnyen a körmöm. Rendeltem az avonból körömerõsítõ köröm lakkot, átlátszó, tele van valamilyen vitaminokkal és nekem bevált. :)

Nekem is letöredezik könnyen a körmöm. Rendeltem az avonból körömerõsítõ köröm lakkot, átlátszó, tele van valamilyen vitaminokkal és nekem bevált. :)
A kérdező hozzászólása: szia megmondanád a nevét??

Győr közelében van valamilyen bölcsészeti egyetem? Ha van mi a neve? Vagy valamilyen más fősulit ajánlanátok ahol szociológiát vagy anglisztikát lehet tanulni?

Anglisztikát,vagy szociológiát szeretnék tanulni,de mivel nyugat-szlovákiai vagyok,ezért jó lenne ha Gy?r közelében (max Bp) találnék f?iskolát...köszi a válaszokat

Legjobb válasz: a felvi.hu -n minden kérdésedre választ kapsz, van külön hely szerinti intézmény és szak keresõ + egy kis keresgéléssel te magad is megtalálod a speciális keresõ nélkül is.

a felvi.hu -n minden kérdésedre választ kapsz, van külön hely szerinti intézmény és szak keresõ + egy kis keresgéléssel te magad is megtalálod a speciális keresõ nélkül is.
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!