Találatok a következő kifejezésre: Van valami pattanásokra (134 db)

Van valami tippetek az arcomra? Na az van hogy az arcom miteszeres és pattanások nem a legdurvábban de olyan közepesen. Van Barátnõm de ha majd jönnek a nagyobb csajozások ezek nem lesznek valami jók a pattanások meg a miteszerek.

Házi praktikákat kérnék. Mit ne egyek mit tegyek az arcomra ilyeneket 2000 Ft-nél nem adok ki többet. Mellesleg 13 éves vagyok

Legjobb válasz: A tág mitesszerek genetikai adottság, eltûnni nem fognak. Nálam az iszappakolás vált be, ami szépen kitisztítja azokat. Heti egyszer-kétszer elég is. Van Tescoban is, kapható máshol is, pl. : http://avon-line.hu/product-iszappakolas_arcra_holt-tengeri_..

A tág mitesszerek genetikai adottság, eltûnni nem fognak. Nálam az iszappakolás vált be, ami szépen kitisztítja azokat. Heti egyszer-kétszer elég is. Van Tescoban is, kapható máshol is, pl. : http://avon-line.hu/product-iszappakolas_arcra_holt-tengeri_..
Derminax formula 4
Olcsó praktika, otthon is van: Fogkrém az arca. A legtöbb ismerõsöm azt mondja beválik. (Én is kipróbálom majd ;) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Készíts ecetes tonikot pattanásos bõrre.Ehhez keverj össze fele-fele arányban vizet és étkezési ecetet, majd vattapamacsra csepegtetve a bõröd megtisztítása után törölgesd át vele az arcod minden este. Néhány hétbe bele telik de hatásos.

Angliaban van valami olyan bolt ahol pattanasokra van krem vagy tusfurdo?

A hatam es a mellkasam is tele van veluk es mar tele van vele a hocipom!!

Legjobb válasz: A pattanások jelzések, hogy belül nem oké valami. Kenegetheted bármilyen csodaszerrel kívülrõl, úgyis elõ fognak jönni.

A pattanások jelzések, hogy belül nem oké valami. Kenegetheted bármilyen csodaszerrel kívülrõl, úgyis elõ fognak jönni.
A kérdező hozzászólása: akkor legyszi nem tudnal segiteni hogy leirni mi nem okE?
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat!! :D
Az étkezésed böl hagyd ki az édeset és fûszereset vegyél a boltban sáfrányt/kurkuma /másik nevén.Egy mokkás kanállal tegyél egy pohárba higízsd fel és azzal ecseteld be szépen leszárítja sok sikert üdv
A kérdező hozzászólása: KOszonom!!! :D

Herpesz a kisfiam száján? Kisfiam 1, 5 éves ma reggelre valami pattanás féle jelent meg a szája szélén, olyan mint a kezdődő herpesz. Van ilyen? Mivel tudnám bekenni neki?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, közel sem biztos, hogy herpesz! A fiamnál is elõfordult többször hasonló, általában max. 2 nap alatt nyomtalanul eltûnt, és nem kentem semmivel sem. Véleményem szerint ilyenkor valami szennyezõdés eltömíti a pórusokat, és az okozhatja a pattanás, vagy herpeszszerû foltot.

Ne ijedj meg, közel sem biztos, hogy herpesz! A fiamnál is elõfordult többször hasonló, általában max. 2 nap alatt nyomtalanul eltûnt, és nem kentem semmivel sem. Véleményem szerint ilyenkor valami szennyezõdés eltömíti a pórusokat, és az okozhatja a pattanás, vagy herpeszszerû foltot.

Lett egy elég csúnya pattanás az arcomon, elég gyulladt, pénteken színházba mennék és ezért eléggé elkeserít, van valami házi, egyszerű módszer, amit ajánlanátok?

Legjobb válasz: nyomd ki,és kezeld le valami pattanásr való krémmel. nekem a nagy bub pattanások is igy tûnnek el. kinyomom,lekezelem a szokásos pattanásos krémmel,és 2 nap mulva semmise látszik.

nyomd ki, és kezeld le valami pattanásr való krémmel. nekem a nagy bub pattanások is igy tûnnek el. kinyomom, lekezelem a szokásos pattanásos krémmel, és 2 nap mulva semmise látszik.
Tegyél rá fogkrémet, az leszárítja. Ha gyulladt, akkor nyomj rá egy darab jeget, esetleg kamillával borogasd!
Fertõtlenítsd le, törj össze por állagúra egy gyulladáscsökkentõt pl. fájdalomcsillapítót(én legutóbb "készlethiány" miatt az Algoflex M rózsaszín részébõl csináltam és mûködött:) , és ezt kamillateával vagy a fertõtlenítõ folyadékkal pasztásítsd, kend vastagon rá éjszakára vagy száradás után ismételd meg. Vigyázz, csak a patt.-ra mert agresszív a módszer.
elõzõ vagyok, elfelejtettem: a fogkrémrõl úgy tudom, hogy a fluor tartalma miatt fertõzés> gyulladásveszélyes (max. a mentoltartalom miatt tûnik úgy, h segít)

Hogyan tudom eltüntetni a pattanásaimat? . /sajnos vannak. Valami egyszerű módszer érdekelne. Kommenteket köszönöm.

Legjobb válasz: Én elmentem a bõrgyógyászhoz, aki kiért két tonikot, mind a kettõ a gyógyszertárban kapható receptre, az egyik (ami a pattanásokra van) 300 Ft, a másik (ami a nagy, vörös aknékra van) 2100 Ft. Január óta használom õket és kb. 2 hónapja makulátlan a bõröm. Én azt javaslom, hogy menj el a bõrgyógyászhoz, õ tudni fogja, hogy neked mi kell.

Én elmentem a bõrgyógyászhoz, aki kiért két tonikot, mind a kettõ a gyógyszertárban kapható receptre, az egyik (ami a pattanásokra van) 300 Ft, a másik (ami a nagy, vörös aknékra van) 2100 Ft. Január óta használom õket és kb. 2 hónapja makulátlan a bõröm. Én azt javaslom, hogy menj el a bõrgyógyászhoz, õ tudni fogja, hogy neked mi kell.

Pattanasok ellen van valami arcpakolas (ami hasznal is)?

Legjobb válasz: Pattanás ellen ne arcpakolást akarj. Drága és semmit nem ér. (Igen, most a következõ szõke nõ rám fog cáfolni, de én mondok neked jobbat..) Menj be az elsõ drogériába vagy akárhova, és kérj az eladótól egy Fabulon-t (Fabulon - Tini Tonik). Egy keskeny, magas, mûanyag üvegben, kék, vastag mûanyag kupakos üvegben zöldesnek látszó folyadék. Nem tudom, hogy hány féle kiszerelésben van, én asszem 200 ml-est szoktam venni. Veszel hozzá még egy ilyen kis vattát, ezt a kör alakút, nemtom mi a neve, ráöntesz egy nagyon keveset - ilyen adagoló kupakja van - és bekened vele az arcod, tényleg nem kell sok. Olcsó, hatékony és sokáig elég. Tényleg jó. Próbáld ki, mert nagyon megéri!

Pattanás ellen ne arcpakolást akarj. Drága és semmit nem ér. (Igen, most a következõ szõke nõ rám fog cáfolni, de én mondok neked jobbat..) Menj be az elsõ drogériába vagy akárhova, és kérj az eladótól egy Fabulon-t (Fabulon - Tini Tonik). Egy keskeny, magas, mûanyag üvegben, kék, vastag mûanyag kupakos üvegben zöldesnek látszó folyadék. Nem tudom, hogy hány féle kiszerelésben van, én asszem 200 ml-est szoktam venni. Veszel hozzá még egy ilyen kis vattát, ezt a kör alakút, nemtom mi a neve, ráöntesz egy nagyon keveset - ilyen adagoló kupakja van - és bekened vele az arcod, tényleg nem kell sok. Olcsó, hatékony és sokáig elég. Tényleg jó. Próbáld ki, mert nagyon megéri!

Van valami jó szer (lehetőleg ne mesterséges "szarokat" mint a C&C vagy OXY) pattanásokra?

Elegem van a "mesterséges" cuccokból....

Legjobb válasz: Zsíros arcbõrre én heti kétszer használok élesztõs maszkot, negyed élesztõt tejjel összekeverek hagyom megszáradni a bõrömön, utána szép matt lesz tõle az arcom. Meg szoktam fõzni jó erõs kamillafõzetet, és esténként vattapamaccsal azzal törölgetem az arcom. Érdemes sokszor gõzölni és radírozni az arcot, így sokkal könnyebben felszínre jönnek a pattanások, és nem maradnak hegek. Ha van infra vagy bioptron lámpád az is sokat segít. Ezenkívûl egyél sok A-vitamint az jót tesz a bõrnek.

Zsíros arcbõrre én heti kétszer használok élesztõs maszkot, negyed élesztõt tejjel összekeverek hagyom megszáradni a bõrömön, utána szép matt lesz tõle az arcom. Meg szoktam fõzni jó erõs kamillafõzetet, és esténként vattapamaccsal azzal törölgetem az arcom. Érdemes sokszor gõzölni és radírozni az arcot, így sokkal könnyebben felszínre jönnek a pattanások, és nem maradnak hegek. Ha van infra vagy bioptron lámpád az is sokat segít. Ezenkívûl egyél sok A-vitamint az jót tesz a bõrnek.
A kérdező hozzászólása: sajnos nálam az élesztõk régen semmit sem segítettek..emlékszem, mindig vasárnap reggel kevertettem anyámmal ilyen élesztõs izét, rákentem az arcomra, mondjuk rohadt büdös volt arra emlékszem, de nemigazán használt....
Patikában lehet kapni, az a neve, hogy Aknesol (Aknezol) nekem bejött. Baromira szárít, a megkévõ pattanások gyorsan leszáradnak, és magamon úgy vettem észre, hogy a miteszereket is fokozatosan eltünteti. Kb. 1000 ft, és sokáig elég. Olyan mint a tonikok, vattapamaccsal felkened arcmosás után.
dr. pál szagtalan fokhagyma zselé Nekem ez nagyon bejött
jah és ez tényleg nem büdös
Köszi.

A péniszemtõl balra a hajlathoz közel van 3 pattanás nagyságú csomó szerû kis dudorom. Ha kinyomom ugyanúgy fehér valami jön ki, de nem tûnnek el. Nem viszket/fáj. Lehet ez nemi betegség? Vagy gomba/fertõzés? Tudom valahogy diszktrétan kezelni? 14/F

Legjobb válasz: Lánnyal voltál már? Ha nem, akkor a nemi betegség kizárható. :) Biztosan nem pattanás, amit nem nyomtál ki rendesen? Látatlanban nehéz bármit is mondani, szóval bõrgyógyászhoz kellene fordulnod, ha hosszú ideig nem múlik el!

Lánnyal voltál már? Ha nem, akkor a nemi betegség kizárható. :) Biztosan nem pattanás, amit nem nyomtál ki rendesen? Látatlanban nehéz bármit is mondani, szóval bõrgyógyászhoz kellene fordulnod, ha hosszú ideig nem múlik el!
Felelõtlenség lenne látatlanban állítani bármit is, de a legvalószínûbb, hogy tényleg pattanásokról van szó. A nemi betegségek tényleg gyakorlatilag kizárhatóak, ezen felesleges aggódnod. A pattanások maguktól is elmúlnak, de abból sem lehet semmi gond, megfelelõ módon te magad kezeled. Nagyon fontos a tisztaság. Alaposan mosd meg a kezed és az érintett területet is. Célszerû fertõtleníteni is. Drogériákban, gyógyszertárakban kapható például olyan fertõtlenítõ spray, amit injekciók adásánál is használnak. Ezután nyomás hatására könnyen felrepedhet a pattanás, jellemzõen az eltömõdött szõrtüszõnél, de egy steril tûvel is felszúrhatod, de csak óvatosan, majd alaposan nyomjál ki belõle mindent, és töröld is le. Közben is használd nyugodtan a fertõtlenítõt. És tényleg alaposan nyomd ki, az az igazán jó, ha nemcsak a sárga gennyes váladék jön ki, hanem egy sûrûbb dolog is (a felgyülemlett faggyú és még teljesen el nem folyósodott szövetek). Ha egy picit vérzik, az nem probléma. Ha kiújul, és hasonlóan néz ki utána is, csináld meg újra. Ha csúnyább, vagy nagyon nem akar elmúlni, esetleg nagyon fájdalmassá válik, menj el bõrgyógyászhoz. Kellemetlen dologról van szó, néha nekem is elõfordul. Ha lenne még kérdésed, nyugodtak kereshetsz akár privát üzenetben is, szívesen segítek. :)
A kérdező hozzászólása: A pattanások eltûnnek maguktól?
borotválod esetleg? szõrtüszõgyulladás lehet szerintem. néha lassan gyógyul mert nem szellõzik igazán. ne kapargasd.
# 5 Nemi betegségnek általában a szexuális úton terjedõ betegségeket hívják. Ezeket aktív nemi élet híján csak nagyon ritkán lehet elkapni. ”Az STD betegségek szoros érintkezés, szexuális érintkezés útján terjednek, és csak kivételes esetekben fürdõzés, közös törölközõ használata során." [link] Kérdezõ! Látatlanban alternatív megoldást nem igazán tudunk javasolni! Remélhetõleg csak pattanások, amik maguktól el fognak múlni, ha nem bántod õket. De ha nem múlnak el, beszélj a szüleiddel és ha szükséges, mutasd meg orvosnak!
"Lánnyal voltál már? Ha nem, akkor a nemi betegség kizárható." Nemibetegséget nem csak szexuális úton lehet kapni. Néhány példa: strand nyilvános wc koszos kézzel nyúlsz a bréhez
A kérdező hozzászólása: Nem, nem voltam még lánnyal, de akkor valaki tud valami alternatív megoldást?
# 2 Ezt kérdezni egy 14 éves fiútól ma már nem életszerûtlen kérdés, hiába írsz mindig valami hasonló okosságot, amikor valaki ilyesmit kérdez... Ja és olvasd el lassan a második mondatom is, mert az volt a burkolt célzás része, csak sajnos azt már nem sikerült értelmezned... ;)
Igen 1 es, volt már lánynál.Ez köti le a 14 éveseket ! Inkább ne nyomkod, ha semmi egyéb tünete nincsen .Így nem okozol fertõzést, ami gondot okozhatna .Több dolgot lehetne itt emliteni , de egyik sem szorul orvosi kezelésre .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Mind sokat segített, a pattanásoktól meg annyit, hogy megint kiújultak, miután kinyomtam õket persze.

Van valami jó és olcsó gyógymód háton és arcon levő pattanásokra és mitesszerekre?

Már próbáltam mindent, de semmi nem használ.Már régóta kínlódok vele és még csak 20 éves vagyok, de nem szeretnék bőrgyógyászhoz menni.

Legjobb válasz: Én avon clearskin termékeket használok, s többnyire a pattanások napok alatt eltûnnek. Újságból rendelve kb. 600-700Ft. 16/L

Én avon clearskin termékeket használok, s többnyire a pattanások napok alatt eltûnnek. Újságból rendelve kb. 600-700Ft. 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi, de már azokat is próbáltam, a tonikot is, a tusfürdõt is, sõt a hátra való spray-t is, de hasztalan :(
Mosd le minden nap szódabikarbónás vízzel! Nem hat azonnal, de hosszútávon tökéletes megoldás. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem beválik :)

Elkezdtem kondizni és a mellkasomon elég sok pattanás kijött. Ez a konditól van? Valamit lehet ellen?

Legjobb válasz: Gondolom fiatal fiú vagy .A hormonok is dolgoznak benned A pattanások és a kondizás nincs összefüggésben egy mással .

Gondolom fiatal fiú vagy .A hormonok is dolgoznak benned A pattanások és a kondizás nincs összefüggésben egy mással .
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok.
Hát attól függ... ha szedsz bizonyos "segédanyagokat" is a gyúrás mellett, akkor igen, attól van. Meg ha esetleg nem tisztítod meg alaposan a bõrt, attól is lehet, tusolj le mindig rendesen, valami arctisztítót is használhatsz akár, hátha segít. :)
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit! az elõfordulhat, hogy az izzadás miatt eltömõdnek a pólusok mert csak miután hazaérek akkor zuhanyzok le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!