Találatok a következő kifejezésre: Van valami nemi betegség (68 db)

Egy hagyományos vérvétel kimutatja ha van valami nemi betegségem? 22/L

Pár hónappal ezel?tt orális szexben volt részem és több mint valószín? hogy a srác akivel voltam beteg,de mivel nem történt erekció így vajon mennyi az esélye hogy elkaptam t?le valami fert?zést?

Legjobb válasz: Jól írják, akkor mutatható ki, ha célzottan keresik az STD-ket (így rövidítik a nemi betegségeket). Ilyen akkor van, ha: -véradónak jelentkezel. Azért nem árt tudni, hogy a legtöbb STD csak az aktus után 2-3 héttel lesz kimutatható, mert ennyi idõ után kezdenek megjelenni az antitestek, amiket ezek a vizsgálatok kimutatnak. Vagyis, ha valaki összefekszik például egy heroinos, afrikai bevándorlóval gumi nélkül, akkor hiába rohan másnap a véradóba, mert akkor még nem lehet kimutatni a HIV-et/HCV-t/HBV-t/szifiliszt/trippert stb.-t... -Panaszaid vannak, melyek STD-re utalnak és a kezelõorvos célzottan kéri ezeket a vizsgálatokat. Egyéb esetben "véletlenül" (mondjuk, egy fogamzásgátló felíratása miatt végzett véralvadási panelbõl) nem fog kiderülni. Ne feledjük, hogy a "vérvétel" nem egy konkrét vizsgálat, mivel a vérbõl kb. 1000féle vizsgálat kérhetõ! (És értelemszerûen nincs se idõ, se pénz, se laborkapacitás, sõt egyes helyeken még technikai feltételek sem, hogy mindet elvégezzék).

Jól írják, akkor mutatható ki, ha célzottan keresik az STD-ket (így rövidítik a nemi betegségeket). Ilyen akkor van, ha: -véradónak jelentkezel. Azért nem árt tudni, hogy a legtöbb STD csak az aktus után 2-3 héttel lesz kimutatható, mert ennyi idõ után kezdenek megjelenni az antitestek, amiket ezek a vizsgálatok kimutatnak. Vagyis, ha valaki összefekszik például egy heroinos, afrikai bevándorlóval gumi nélkül, akkor hiába rohan másnap a véradóba, mert akkor még nem lehet kimutatni a HIV-et/HCV-t/HBV-t/szifiliszt/trippert stb.-t... -Panaszaid vannak, melyek STD-re utalnak és a kezelõorvos célzottan kéri ezeket a vizsgálatokat. Egyéb esetben "véletlenül" (mondjuk, egy fogamzásgátló felíratása miatt végzett véralvadási panelbõl) nem fog kiderülni. Ne feledjük, hogy a "vérvétel" nem egy konkrét vizsgálat, mivel a vérbõl kb. 1000féle vizsgálat kérhetõ! (És értelemszerûen nincs se idõ, se pénz, se laborkapacitás, sõt egyes helyeken még technikai feltételek sem, hogy mindet elvégezzék).
Vérvétellel az mutatható ki amit vizsgálnak. Pl ha a vércsoportodat nézik, akkor abból senki nem fogja megmondani neked h beteg vagy e vagy sem. Szóval akkor mutatható ki ha a vizsgálat a betegségre irányul, és azt nézik hogy megnövekedett e a nemtommilyen immunglobulinod, vagy éppen alacsony, vagy a kórokozó megtalálható e a véredben. Hogy elkaptad-e az attól függ milyen betegség hordozója volt az illetõ, és hogy ki kinek adott orális kielégítést.. Pl ha herpeszes volt a szája és téged elégített ki akkor igen elkaptad. De ha szifilises volt vagy aides akkor nem valószínû, de nemtom nem vagyok orvos. Szóval attól függ hogy az adott betegség milyen úton terjed, és hogy te mennyire vagy fogékony a betegségre(nyilván a komolyabb betegségre mindneki fogékony)
Menj el a Bõr- és Nemibeteggondozóba és kérj egy STD szûrést. Egy általános vérkép nem mutat ki semmit, vagy ha igen, akkor már késõ.
A kérdező hozzászólása: Hoppsz igazad van tényleg keverem XD A lényeg hogy ejakuláció nem történt viszont a fiú nem tiszta :SSS
Kérdezõ, te kevered az erekciót (=merevedés) és az ejakulációt!!! Amúgy ilyenkor fõleg HSV (herpesz), HPV (torokban is megtelepszik), és szifilisz (ez érintéssel is terjed; a kórokozó átfúrja magát a bõrön, ezért laborban is óvatosan kell vele dolgozni) terjed.
A kérdező hozzászólása: 4.válaszoló Merevedés természetesen volt, de a körülmények miatt kellett finoman szólva is abbahagynunk így ezért nem történt erekció. Ja és biztos forrásból tudom hogy a srác beteg...
Ha nem történt még erekció (merevedés) sem, akkor az milyen orális szex volt? Vagy te csináltál valamit nagyon rosszul (esetleg rossz számmal kezdõdik a személyi számod), vagy a srác csinálta a dolgát, (de akkor meg hogyan kaphattál volna el valamit tõle?)
Mibõl gondolod hogy beteg volt akkor is amikor együtt voltatok? és Milyen betegségrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Nyilván én elégítettem ki õt, de a szája egyáltalán nem volt herpeszes sõt úgy összességében nem látszott rajta semmiféle betegség jele. Az általános vérvételt pedig azért kérdeztem mert annál alapjába véve elég sok dolgot néznek így arra gondoltam talán ezt is kimutathatják vele.
"véradónak jelentkezel." 1. Könyörögve kérek mindenkit, ezt szóba se hozza. Aki arra gyanakszik, hogy elkapott valamit, véradásnak közelébe se menjen. 2. A véradás során nem STD-kre, hanem vér útján terjedõ fertõzésekre szûrnek. Van átfedés, de messze nem ugyanaz.

Honan veszed eszrre h hiv fertozot vagy? Vagy h van valami nemi betegseged kerlek normalisan valaszoljatok

Legjobb válasz: rendszerint sehonnan...csak ha elmész vérvételre és megnézeted...vannak anonim szûrések

rendszerint sehonnan...csak ha elmész vérvételre és megnézeted...vannak anonim szûrések
Használj gumit.
Nem nincs semmilyen betegséged
Nem a tisztálkodástól függ, hanem a partnereidtõl. Ha mondjuk összejössz egy lotyóval, nagy esélyed van elkapni valamit.
Nem valószínû :)
A kérdező hozzászólása: Romaniaba elek jol korulmenyek kozt tisztalkodok. Meg szuz vagyok 17 eves fiu . Lehet ijen problemam???
HIV tesztet csak külön kérésre csinálnak bõr és nemi-beteg gondozóban. Csináltathatsz egyéb tesztet is nemi-betegségre, de általában ha keresnek, találnak is valamit.
http://www.kiskegyed.hu/szerelem-es-szex/szex/4-legveszelyes.. Itt le van írva egy pár. Van hogy hamar, van hogy sok év múlva jönnek a tünetek.
Akkor lehet már késõ. Menj orvoshoz.
Mihez használjon gumit ember, hisz nem akar semmit csak kérdezte hogy egészséges-e??? se.ggfej

Az beteges, hogy félek attól, hogy olyannal fekszek le, akinek van valami nemi betegsége? (Tudom, tegnap is feltettem a kérdést, de a 90% bunkó volt, hátha ma értelmesebbek a válaszolók)

Szóval, mint írtam, még nem feküdtem le senkivel (21 éves lány vagyok), de már volt barátom.

Legjobb válasz: használjatok óvszert

használjatok óvszert
Ez már csúcs ez a nõ. XD
Egy évet vártatok a szexre? Mondjuk most ahogy számolom, 18 évesen mentél férjhez...nem volt korai? Én nem küldtem el egyik barátomat sem vizsgálatra (bizalom megvolt) mert védekeztek elõttem is, nem is volt soha semmi baj, de ha ennyire félsz, akkor az a biztos, ha tesztet csináltattok.
Teljesen igazad van, hogy azt szeretnéd, ha az elsõnél nem lenne gumi a srácon. De azért remélem másfajta védekezsé lesz, mert pont az elsõtõl teherbe esni ... Egyébiránt teljesen jogos a félelem. De erre a következõt tudom javasolni. Statisztikailag kimutatható a nemi betegségek és a gyakori 1 éjszakás kapcsolatokat folytató személyek között valami összefüggés. De ha tényleg ez lesz az elsõ, akkor ne kapkodd el. Elõször ismerd meg a srácot alaposan, "járjatok" kicsit, akár 1-2 hónapot is elõtte. És amikor eljön az idõ akkor te döntöd el, hogy mennyire bízol meg benne. Ha úgy gondolod, nem lépett félre, és bízol benne annyira, hogy elhidd, ha lenne valami betegsége, akkor elmondta volna(1-2 hónap alatt észre kelett volna vennie a legtöbbet), akkor nincs gond. Amúgy meg ha nagyon félsz beszélj a sráccal a félelmedrõl, és ha tényleg tiszta szívbõl szeret, akár el is megy vizsgálatra, hogy megnyugtasson. (Én elmennék) 21f
Ha minden válaszra van kibúvód, akkor minek kérdezel? Gumi vagy orvosi teszt, hogy rendben VAGYTOK MINDKETTEN (persze utóbbihoz olyan kapcsolat is kell). Ha ez se tetszik, akkor hagyd az egészet, mert ilyen hozzáállással sehogy se fog összejönni, ráadásul eleve rágörcsölsz egy olyan kérdésre, amit könnyen át lehetne lépni, ami pedig akár zavarokat is eredményezhet (túl szûk leszel, száraz stb.).
Ne feküdj le mindenkivel 1 hét után és kész. Ha megismersz valakit komolyabban és bízol benne akkor nem hiszem hogy ettõl fogsz félni.
ha mégis sikerül, jön az a kérdés, h nem mész el és segítsünk, tényleg beteges vagy, én hozzád se nyúlnék
Hova lehet egyébként ilyen esetben küldeni az embernek a párját? Milyen orvos foglalkozik azzal, hogy egy tünetmentes emberen elvégezzenek mindenféle szûrést? Egyedül hiv szûrésrõl hallottam, arról nem, hogy mindenféle nemi betegséget szûrnének valahol ingyen. De most én komolyan kérdezem. Mert már sokszor olvastam, hogy küld el a barátodat, barátnõdet, de hova lehet menni?
Gumi témát még megértem, én is utálom az óvszert, de ha összejössz valakivel akkor egy idõ után kialakul a bizalom, ha a fickó olyan, de még mindig elmehettek együtt vizsgálatra és akkor nincs gond! Ennyit tehetsz, mást nem tudom mit vársz. Mondjuk a kivizsgálás meg pénzes dolog. 22/F
Elsõ kör a háziorvos. Aztán jöhet a nõgyógyász vagy ha férfi akkor talán urológus. De ha jól tom a háziorvos is tud adni beutalót a nemibeteg-gondozóba kivizsgálásra, habár ez nem tuti. Habár én még nem jártam ennek annyira utánna.
Próbálj komoly kapcsolatot kialakítani és megbízni a pasidban. Különben betegség ide v oda nem lesz élvezetes a szex. Nõgyógyásznál kérdezz rá a betegségekre, mond el a problémád. Talán õ is tud hasznos tanácsokat adni.
Kedves Válaszolok! Miért kell kigúnyolni a Kérdezõt? Ne ti döntsétek már el, mi a fontos és nem fontos kérdés a számára. Valszeg azért kérdezte, mert ez fontos neki. Meg lehetne adni a kellõ tiszteletet is. Egyébiránt nekem most a barionos anyag mozgása, és az univerzum tágulása a legfontosabb kérdés, ha errõl tennék fel kérdést tuti hasonló kritikát kapnék. (Megjegyzem a ti életek is azon múlik, szétesik-e az univerzum vagy még van idõnk öregkorunkban meghalni!)
kedves kérdezõ, lehet hogy unatkozol? nincs pasid, óvszert visszautasítod. szerintem neked az a gondod, hogy nincs pasid
A kérdező hozzászólása: Köszi, egyet leszámítva. Nem azért kérdem, mert most lesz az elsõ, mert most nincs barátom, csak majd ha.. Szóval értitek. 27/N, látom, te megértesz, hogy nem vagyok hülye, köszi.
9éve vagyok lassan férjnél. 1 év után feküdtem le a jelenlegi férjemmel és elõtte elküldtem vérvételre és Aids-szûrésre. Neki már volt több lánnyal is dolga elõttem és nem védekezett. szerintem manapság könnyelmûen kezelik ezt a dolgot. Senkire nincs ráírva, hogy nemi beteg... van egy barátnõm, õ folyamatosan hazárdírozik... de addig jár a korsó, a kútra.... 27/N
A kérdező hozzászólása: De óvszert használjak egy csomó ideig? Lehet, hülyén hangzik, de én nem akarom, hogy egy gumi vegye el a szüzességem, én "rendesen" szeretném, szóval lehet tényleg orvosahoz kellene mennem a félelmeimmel?
Bizony az indok nélküli kivizsgálás nem ingyenes!

Ha valakinek van valami elmezavara, betegsége és nem kezelték, nem foglalkoztak vele, akkor felnőtt korban lehet kezdeni vele valamit? Hol keressen orvost? Milyet?

Gyerekkorában azt mondták, hogy visszamaradott lesz a többi gyerektől (talán a kisgyerekkori sok kórház is benne van ebben), de tanulásban nem voltak problémái. Otthon sok veszekedést, balhét élt át, később az iskolában csúfolták testi rendellenessége miatt. Gondolkodása más, mint az átlagnak és a viselkedése is. Idegbajos, utál mindent és mindenkit, undorodik mindentől. 26 éves és ilyen. Nem is tudom elmagyarázni, hogy miért nem is "normális". A gondolatai nagyon másak. Milyen orvoshoz mehetne, hogy megállapítsák a bajt és gyógyítsák? Nem sima depresszióról van szó, itt más is van. Tudja, hogy valami nem jó, erre szeretne rájönni, hogy mi az.

Legjobb válasz: Az is a betegség része, hogy E/3 személyben beszél saját magáról?

Az is a betegség része, hogy E/3 személyben beszél saját magáról?
A kérdező hozzászólása: Ehhez semmi közöd, de így jobban le tudtam írni. De tényleg, ezt kérdeztem vajon? :S
Ja igen, agykontroll tanf-on hallottam (ez is egy jo modszer, ha tenni akarsz magadert!), de a hivatalos medicina szerint is, a sejtek ujratermelödnek, megpedig gyorsabban, mint gondolod. (Regi elpusztul, uj keletkezik.) Informaciot atadjak, de idövel az is lehet, h ez mar eddig is valtozott, es ezutan is valtozhat. 23.12
ez normális....
Hiába fürdik, a hüvelyébõl jön. Uramisten..
az is lehet h fel van fázva, akkor erõsebb a fehérfolyás
Ha nem viszket neki akkorcsak fehérfolyás, ez normális másoknak is van, bár szerintem szex elõtt ha fel van izgúlva akkor inkább áttetszõbbnek kellene lennie, mert hígúl, de inkább menjen el dokihoz azt utána kiderül mi van
szex elõtt, szex után... Ott van az végig, csak elõtte nem látni annyira mint utána, mert szex közben kipumpálod belõle és akkor jobban látható. És kérlek, ne mond neki, hogy fehér trutyi. Ok? erre háklisak a csajok. Fõleg az igényesek.
Fehérfolyása van.
Bizony akkor jól tetted hogy nem nyaltad ki , mert valami fertõzést/gombát elkapott valahol (és nem feltétlen valakitõl) . Zavard el orvoshoz mielött bármit csinálnátok .
Ja, .. Az a fertõzés jele. Kezeltesse magát. Bárkivel elõfordulhat ez, ki ne találd, hogy megcsalt, vagy koszos stb....! Sõt, még te is megfertõzhetted, valami lappangó cuccal.
így igaz. Ha gomba, , az ilyen picit darabos cucc. A fehér váladék önmagában lehet természetes. Ez nem jelenti hogy fürdetlen, vagy valami...
A nyálka azért van, mert a barátnõd felizgult, ez teljesen természetes. Ha megváltozik az állaga, túrószerû, akkor gombás fertõzés, de egyébként kell lennie ilyen nyálkának, hiszen ez teszi lehetõvé a behatolást! Csak nedvesedik attól, hogy kíván. Ha száraz lenne, nem menne a szex.
Nos, akkor tisztázzuk. A hüvelyváladék a ciklus során nem mindig ugyanolyan. Van, amikor fehéres, van, amikor teljesen átlátszó, vízszerû. Az izgalmi állapotkor keletkezõ folyadékra ez szintúgy igaz. Van, hogy fehér, van, hogy átlátszó. Ha gombás fertõzésrõl van szó, akkor nem nyálkás, hanem száraz, túrós a hüvelyváladék állága, nem mellesleg a hölgy égõ, viszketõ érzéssel küzd, szóval nem valószínû, hogy nem tud róla. 26/N
Lehet hüvelygombája van, csak még nem tud róla...
"Fõleg az igényesek." Baromi igényesek lehetnek, ha nem fürdenek.
A kérdező hozzászólása: Szex elõtt? Miért?
Aki kapásból azt írja a fehérfolyásra hogy gombás meg menjen el vele orvoshoz az nem látott még puncit. Ha nincs semmi egyéb panasza akkor ez teljesen természetes. Kérdezõ: Nyald csak ki nyugodtan, ez vele jár.

Hüvelygombára utaló tünetekkel mentem nőgyógyászhoz, de a doki azt mondta hogy szerinte ez nem az. Vett kenetet, 1 hét múlva kell visszamenni. Mi lehet ez? Van valami hasonló betegség?

Legjobb válasz: Számos fertõzés lehet, nem feltétlen gombás, hanem pl baktériumos. A laborvizsgálat alapján a kitenyésztett kórokozót azonosítják, úgy írják fel neked az antibiotikumot. Sajnos sok ember kb úgy hiszi, h csak hüvelygombás fertõzés létezik (az van felfújva), pedig neeeeem...

Számos fertõzés lehet, nem feltétlen gombás, hanem pl baktériumos. A laborvizsgálat alapján a kitenyésztett kórokozót azonosítják, úgy írják fel neked az antibiotikumot. Sajnos sok ember kb úgy hiszi, h csak hüvelygombás fertõzés létezik (az van felfújva), pedig neeeeem...
Mik a tüneteid? Ha nem gombás, akkor valószínûleg bakteriális fertõzés. A kettõ között nagy különbség, hogy gombás fertõzés esetén fehér, darabos míg bakteriális fertõzés esetén sárgás folyás jelentkezik.
Baktérium. Ne izgulj, semmi komoly, kúpot fogsz rá kapni. Azért kell a kenet, hogy pontosan megállapítsák, milyen baktérium, hogy a megfelelõ gyógyszert kaphasd.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! a tünetem a viszketés, ami inkább belül érezhetõ ja és szûz vagyok
nem gondoltuk hogy a kicsapongo szexualis eleted miatt van ;). Nyugi ez mindenkivel megesik. Én imadok uszni de Sajna erzekeny vagyok az Ilyen szarokra es Mindig beszedek vmi bacit Szoval kabe tobbet jarok nogyogyaszhoz mint egy prosti(nak kellene). A kup meg atmegy szuzhartyan is, foleg hogy a legtobbhoz van aplikator amikor Sztem megkonnyiti. Ha uszodazol akkor nekem azt mondta a doki hogy ugy Lehet az ilyeneket elkerulni hogy betadinba aztatsz mini tampont es azt felteszed amig uszol. Amúgy nekem a feherkes folyasomra mondta már hogy normalis huvelyvaladek, es hogy azert viszketek meg vagyok piros mert vmi illatositott vegyszers anyag irritalja. Abbahagytam az illatositott tisztasagi betet hasznalatat es elmult.... Szoval a gomba tenyleg kisse tul letter marketingelve.

Hogyan lehet meg állapitani hogy van-e valami nemi betegségem?

vannak olyanok amik nem okoznak külső elváltozást? ha megfertőződtem észreveszem ?

Legjobb válasz: Elmész vérképet csináltatni,abból biztos kiderül.Gondolom én.

Elmész vérképet csináltatni, abból biztos kiderül.Gondolom én.
A kérdező hozzászólása: engem csak az érdekelne hogy észreveszem e ha elkaptam valami nyavalyát

Mi történik egy vizsgálaton ahol megnézik, hogy van-e valami nemi betegségem?

A barátn?m kért meg és kicsit parázok, hogy mit néznek meg hogy zajlik le egy ilyen vizsgálat, bár kétlem, hogy lenne valami bajom.

Legjobb válasz: Elküldenek vérvételre (vagy ott helyben leveszik), és vesznek kenetet a húgycsõbõl is.

Elküldenek vérvételre (vagy ott helyben leveszik), és vesznek kenetet a húgycsõbõl is.

A párom nemi szerv szőrzetén van egy kevés pattanás ugye nem valami nemi betegség?

Legjobb válasz: A szõrzeten nem lehet semmiféle pattanásszerûség. Legfeljebb lapostetû lehet.

A szõrzeten nem lehet semmiféle pattanásszerûség. Legfeljebb lapostetû lehet.
Simán lehet a hõség miatt a szõrzet alatt pattanás, még ha mosakszik is rendesen.
Húzass vele óvszert/ne szexeljetek egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Jaja azt tom a HPV manapság nagyon terjed. És eért is parázok, mert nem tudhatod hogy kinek van... :S
Nem tudom, miért féltek annyira a gumitól. Nekem teljesen természetes volt, hogy elmentem a boltba, vettem gumit, és használtam is, nem pedig a kifogásokat kerestem. Nem csak magam miatt, a lánynak is jelent valamit. És nem illúzióromboló, zokniban és társai, ez mind hülyeség, kifogásnak jó. Ha már a kérdés felmerül, hogy valami baja lehet, mindenképpen csak óvszerrel vállalnám.
A kérdező hozzászólása: Igazad van kedevs válaszoló. És tudnál neke ajánlani jó fajta óvszereket? elõre is köszi :)
A kérdező hozzászólása: Nem szedek foggátlót. Nem vállalnám h valami kárt tegyen a szervezetemben...
A Rossmannban kapni nagyon jó és nagyon olcsó óvszereket. Nekünk bevált. Azt sajnos nem tudod elkerülni, hogy HPV-t kapj el, hiszen a fertõzöttek többsége sosem mutat tünetet, és a férfiakra szinte veszélytelen. Minimalizálhatod a fertõzõdés veszélyét, ha csak szûz fiúval kezdesz, mindenesetre létezik olyan védõoltás, amivel megelõzhetõ néhány veszélyes típus fertõzése. Elõször azokat adasd be, akkor mindent megtettél.
"Nem szedek foggátlót. Nem vállalnám h valami kárt tegyen a szervezetemben..." Tehát mindenféle védekezés nélkül akarsz szexelni, kockáztatva egy terhességet és egy nemi betegséget, de te "nem akarsz kárt tenni a szervezetedben". Hát ezen nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
Az tény, hogy a kérdezõ elég nagy idióta, ezen nincs is mit vitatkozni. Viszont egy jó tanács, óvszert csak is gyógyszertárban vásárolj! Durex Extra Safe-et ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak azt akartam eldönteni, hogy mivel védekezzek. Mindenképp védekeztem volna valamivel. Azért még nem kéne leidiótázni...
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok ez a 2. fiúm és mindegyik szûz volt mikor velem összejött :P
Ne légy buta szõke. Amíg nincs állandó partnered, addig csak óvszerrel.Ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak a többiek. Az embernek csak egy élete van és arra nagyon vigyázni kell.
Sõt, némelyiket óvszer mellett is, pl a HPV és egyéb bõrkontaktus útján terjedõ nemi bajokat. Bizony a szex kockázatos biznisz.
A kérdező hozzászólása: Tudtommal az orális szexel is ugyanúgy lehet nemi betegségeket kapni. Nem? De úgy amúgyse szeretnék.
Az óvszer nem csak a nemi betegségek ellen véd. Vagy szedsz fogamzásgátlót?
feküdj le olyannal akit ismersz nagyon jól és jóban vagytok..mondjuk a pasiddal?... -.-
A kérdező hozzászólása: te óvszerrel szoktál? úgy nem illúzió romboló?
Te hàny éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19 Mert?
20:48 vagyok. Ha tõlem kérdezted, hogy óvszerrel szoktam-e, akkor a válasz nem, mert fogamzásgátlót szedek és 3 éve vagyok együtt a párommal és tudom, hogy nincs nemi betegsége. De ha ismeretlennel fekszel le (vagy olyannal, akivel nem vagy kapcsolatban és nem tudod, kivel volt akár elõzõ nap), akkor tanácsos gumit használni, de nem csak a betegségek miatt, hanem, és elõsorban, hogy ne legyél terhes. Ezért kérdeztem, hogy szedsz-e valamit.
bakker az alkalmi szex csak óvszerrel lehetséges sehgy máshogy... illúzióromboló vagy sem ha nem akarsz elkapni semmit és nem akarsze gy olyan embertõl gyereket akit alig vagy nem is ismersz akkor KELL az óvszer mese nincs és sztem fölösleges errõl beszélni... vagy max csak orális formában
Mi a fene illúzióromboló egy óvszerben? Nekem pl az égvilágon semmi bajom vele. Legalább tablettát szedsz? Amúgy felõlem feküdj le vele. Nem én fogok nemi betegsége kapni, nem az én bajom.
óvszer vagy sehogy
A kérdező hozzászólása: De orális formában is el lehet kapni...úgy tudom :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!