Találatok a következő kifejezésre: Van valami nemi (5861 db)

Azért ebben van valami, nem?

http://nol.hu/lap/allaspont/20110412-a_jupiter-terv

Legjobb válasz: Nem tudok meglepõdni. Ha a Fidesz csinál valamit az mindig pozitív meg segítség a magyaroknak ha meg valaki más akkor az mindig rossz és megszorító meg hazaáruló.

Nem tudok meglepõdni. Ha a Fidesz csinál valamit az mindig pozitív meg segítség a magyaroknak ha meg valaki más akkor az mindig rossz és megszorító meg hazaáruló.
van, de a népszabi is "megéri a pénzét"

Egy hagyományos vérvétel kimutatja ha van valami nemi betegségem? 22/L

Pár hónappal ezel?tt orális szexben volt részem és több mint valószín? hogy a srác akivel voltam beteg,de mivel nem történt erekció így vajon mennyi az esélye hogy elkaptam t?le valami fert?zést?

Legjobb válasz: Jól írják, akkor mutatható ki, ha célzottan keresik az STD-ket (így rövidítik a nemi betegségeket). Ilyen akkor van, ha: -véradónak jelentkezel. Azért nem árt tudni, hogy a legtöbb STD csak az aktus után 2-3 héttel lesz kimutatható, mert ennyi idõ után kezdenek megjelenni az antitestek, amiket ezek a vizsgálatok kimutatnak. Vagyis, ha valaki összefekszik például egy heroinos, afrikai bevándorlóval gumi nélkül, akkor hiába rohan másnap a véradóba, mert akkor még nem lehet kimutatni a HIV-et/HCV-t/HBV-t/szifiliszt/trippert stb.-t... -Panaszaid vannak, melyek STD-re utalnak és a kezelõorvos célzottan kéri ezeket a vizsgálatokat. Egyéb esetben "véletlenül" (mondjuk, egy fogamzásgátló felíratása miatt végzett véralvadási panelbõl) nem fog kiderülni. Ne feledjük, hogy a "vérvétel" nem egy konkrét vizsgálat, mivel a vérbõl kb. 1000féle vizsgálat kérhetõ! (És értelemszerûen nincs se idõ, se pénz, se laborkapacitás, sõt egyes helyeken még technikai feltételek sem, hogy mindet elvégezzék).

Jól írják, akkor mutatható ki, ha célzottan keresik az STD-ket (így rövidítik a nemi betegségeket). Ilyen akkor van, ha: -véradónak jelentkezel. Azért nem árt tudni, hogy a legtöbb STD csak az aktus után 2-3 héttel lesz kimutatható, mert ennyi idõ után kezdenek megjelenni az antitestek, amiket ezek a vizsgálatok kimutatnak. Vagyis, ha valaki összefekszik például egy heroinos, afrikai bevándorlóval gumi nélkül, akkor hiába rohan másnap a véradóba, mert akkor még nem lehet kimutatni a HIV-et/HCV-t/HBV-t/szifiliszt/trippert stb.-t... -Panaszaid vannak, melyek STD-re utalnak és a kezelõorvos célzottan kéri ezeket a vizsgálatokat. Egyéb esetben "véletlenül" (mondjuk, egy fogamzásgátló felíratása miatt végzett véralvadási panelbõl) nem fog kiderülni. Ne feledjük, hogy a "vérvétel" nem egy konkrét vizsgálat, mivel a vérbõl kb. 1000féle vizsgálat kérhetõ! (És értelemszerûen nincs se idõ, se pénz, se laborkapacitás, sõt egyes helyeken még technikai feltételek sem, hogy mindet elvégezzék).
Vérvétellel az mutatható ki amit vizsgálnak. Pl ha a vércsoportodat nézik, akkor abból senki nem fogja megmondani neked h beteg vagy e vagy sem. Szóval akkor mutatható ki ha a vizsgálat a betegségre irányul, és azt nézik hogy megnövekedett e a nemtommilyen immunglobulinod, vagy éppen alacsony, vagy a kórokozó megtalálható e a véredben. Hogy elkaptad-e az attól függ milyen betegség hordozója volt az illetõ, és hogy ki kinek adott orális kielégítést.. Pl ha herpeszes volt a szája és téged elégített ki akkor igen elkaptad. De ha szifilises volt vagy aides akkor nem valószínû, de nemtom nem vagyok orvos. Szóval attól függ hogy az adott betegség milyen úton terjed, és hogy te mennyire vagy fogékony a betegségre(nyilván a komolyabb betegségre mindneki fogékony)
Menj el a Bõr- és Nemibeteggondozóba és kérj egy STD szûrést. Egy általános vérkép nem mutat ki semmit, vagy ha igen, akkor már késõ.
A kérdező hozzászólása: Hoppsz igazad van tényleg keverem XD A lényeg hogy ejakuláció nem történt viszont a fiú nem tiszta :SSS
Kérdezõ, te kevered az erekciót (=merevedés) és az ejakulációt!!! Amúgy ilyenkor fõleg HSV (herpesz), HPV (torokban is megtelepszik), és szifilisz (ez érintéssel is terjed; a kórokozó átfúrja magát a bõrön, ezért laborban is óvatosan kell vele dolgozni) terjed.
A kérdező hozzászólása: 4.válaszoló Merevedés természetesen volt, de a körülmények miatt kellett finoman szólva is abbahagynunk így ezért nem történt erekció. Ja és biztos forrásból tudom hogy a srác beteg...
Ha nem történt még erekció (merevedés) sem, akkor az milyen orális szex volt? Vagy te csináltál valamit nagyon rosszul (esetleg rossz számmal kezdõdik a személyi számod), vagy a srác csinálta a dolgát, (de akkor meg hogyan kaphattál volna el valamit tõle?)
Mibõl gondolod hogy beteg volt akkor is amikor együtt voltatok? és Milyen betegségrõl van szó?
A kérdező hozzászólása: Nyilván én elégítettem ki õt, de a szája egyáltalán nem volt herpeszes sõt úgy összességében nem látszott rajta semmiféle betegség jele. Az általános vérvételt pedig azért kérdeztem mert annál alapjába véve elég sok dolgot néznek így arra gondoltam talán ezt is kimutathatják vele.
"véradónak jelentkezel." 1. Könyörögve kérek mindenkit, ezt szóba se hozza. Aki arra gyanakszik, hogy elkapott valamit, véradásnak közelébe se menjen. 2. A véradás során nem STD-kre, hanem vér útján terjedõ fertõzésekre szûrnek. Van átfedés, de messze nem ugyanaz.

Bézs vagy pezsgő színű rúzsai melyik márkának vannak? Valami nem túl drágát keresek.

Legjobb válasz: Hát,nekem van pezsgõ színû amit az Avontól rendeltem.Nagyon gyönyörû,szépen csillog és nem olyan drága :) Glazewear a neve,de van többféle is.

Hát, nekem van pezsgõ színû amit az Avontól rendeltem.Nagyon gyönyörû, szépen csillog és nem olyan drága :) Glazewear a neve, de van többféle is.
Én a szûzhártyára teszem a voksomat!:)
a szûzhártya véletlenül sem ott van, hanem a hüvelyben van. az a kis bõr pedig lehet születési rendellenesség, ha nem zavar akkor nincs vele semmi baj.
A kérdező hozzászólása: de a barátom még nem látta...kicsit szégyellem..
Nem nagyon tudom elképzelni, mi lehet az, végül is a gát is bõr:) (Persze ebbe bele fognak kötni, de úgy értem kívülrõl ott bõr van:D) Ilyen: http://www.maternet.ro/Portals/0/nemi%20szervek/szemeremtest.. Ha ettõl nagyon eltér, akkor menj el nõgyógyászhoz. Sajnos mi így látatlanba nem tudunk neked mit mondani:)
A kérdező hozzászólása: nem teljesen ilyen..hanem mintha kb 70 mm lágy bõrdarab lenne ott..:(
elsõ vagyok. Ha szégyelled, bár nem vok orvos és nem tudom mi lehet az, akkor menj el vele egy orvoshoz, és kérdezd ki õt hogy mi lehet ez! hogy meg-e lehet egyáltalán szüntetni! Nagyon feltünõ? Mert ha nem is látszik akkor mért foglalkozol vele? Ha látszik, akkor meg tényleg ettõl ne félj, megkérdezni nem bûn az orvost, sõt... bátorság! Ja mellesleg kedves, a barátod nem azért fog belõled kiábrándulni! Ha szeret igazán, akkor a testedet is el kell fogadnia olyannak, amilyen! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Honan veszed eszrre h hiv fertozot vagy? Vagy h van valami nemi betegseged kerlek normalisan valaszoljatok

Legjobb válasz: rendszerint sehonnan...csak ha elmész vérvételre és megnézeted...vannak anonim szûrések

rendszerint sehonnan...csak ha elmész vérvételre és megnézeted...vannak anonim szûrések
Használj gumit.
Nem nincs semmilyen betegséged
Nem a tisztálkodástól függ, hanem a partnereidtõl. Ha mondjuk összejössz egy lotyóval, nagy esélyed van elkapni valamit.
Nem valószínû :)
A kérdező hozzászólása: Romaniaba elek jol korulmenyek kozt tisztalkodok. Meg szuz vagyok 17 eves fiu . Lehet ijen problemam???
HIV tesztet csak külön kérésre csinálnak bõr és nemi-beteg gondozóban. Csináltathatsz egyéb tesztet is nemi-betegségre, de általában ha keresnek, találnak is valamit.
http://www.kiskegyed.hu/szerelem-es-szex/szex/4-legveszelyes.. Itt le van írva egy pár. Van hogy hamar, van hogy sok év múlva jönnek a tünetek.
Akkor lehet már késõ. Menj orvoshoz.
Mihez használjon gumit ember, hisz nem akar semmit csak kérdezte hogy egészséges-e??? se.ggfej

Budapest, Fót környékén milyen gimik vannak? Valami nem nagyon erõs gimit nem tudtok?

Köszi csak a tanárunk ebben semmit sem segít nekem meg nincs sok elképzelésem! :/ Köszi!^^

Tisztelt Doktor úr! 29 éves nő vagyok, több hónapja menstruációs zavarral küszködöm, ami azt takarja, hogy 40-54 napokra jelentkezik. Természetesen nem szedek semmilyen hormontartalmú tablettát. Mi lehet az oka, és mit tehetek ellene? Van valami nem hormo

Tisztelt Doktor úr! 29 éves nő vagyok, több hónapja menstruációs zavarral küszködöm, ami azt takarja, hogy 40-54 napokra jelentkezik. Természetesen nem szedek semmilyen hormontartalmú tablettát. Mi lehet az oka, és mit tehetek ellene? Van valami nem hormon tartalmú készítmény, amit szedhetek, hogy helyreálljon ez a probléma? Válaszát előre is köszönöm! Edina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panaszok esetén egy részletesebb, hormonvizsgálatokat is magába foglaló kivizsgálást javaslok. Felelősséggel csak ezek után lehet tanácsokat adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panaszok esetén egy részletesebb, hormonvizsgálatokat is magába foglaló kivizsgálást javaslok. Felelősséggel csak ezek után lehet tanácsokat adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 29 éves nő vagyok, több hónapja menstruációs zavarral küszködöm, ami azt takarja, hogy 40-54 napokra jelentkezik. Természetesen nem szedek semmilyen hormontartalmú tablettát. Mi lehet az oka, és mit tehetek ellene? Van valami nem hormo

Tisztelt Doktor úr! 29 éves nő vagyok, több hónapja menstruációs zavarral küszködöm, ami azt takarja, hogy 40-54 napokra jelentkezik. Természetesen nem szedek semmilyen hormontartalmú tablettát. Mi lehet az oka, és mit tehetek ellene? Van valami nem hormon tartalmú készítmény, amit szedhetek, hogy helyreálljon ez a probléma? Válaszát előre is köszönöm! Edina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panaszok esetén egy részletesebb, hormonvizsgálatokat is magába foglaló kivizsgálást javaslok. Felelősséggel csak ezek után lehet tanácsokat adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panaszok esetén egy részletesebb, hormonvizsgálatokat is magába foglaló kivizsgálást javaslok. Felelősséggel csak ezek után lehet tanácsokat adni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!