Találatok a következő kifejezésre: Van valami növény vagy (7 db)

Hali.A sziámi ormányos márna szereti az ecsetalgát.Nálad arany élete lenne:)
A kérdező hozzászólása: sajnos beépített 3d háttér fixen beragasztva. megpróbálok pár halat venni bele. hol kapok ilyen algázót? 2 ancym van de azok nem algáznak nekem legalább is ecsetalgát nem.
Hol kapsz azt nem tudom.Nálunk néha lehet, de néha összekeverik a repülõ rókával ami egyáltalán nem eszi az ecsetalgát.
A sziámi ormányos márnát én is írtam ha végig olvastad a fentebbi linket ott javasoltam a sorstársadnak. Javai mohával nem megy, ha van benn azt az ecset alga elé sorolja a táplálékok között lerágják a rügyeket. 15cm-es csapathal, ha ilyen drasztikus az algásodás akkor vízparaméter probléma van amin a sziámi mivel naponta 4-5 órát eszik csak ront, ha nem kap enni megeszi a növényeket, zöldséggel szoktam õket etetni akkor adnak pici sanszot a javainak meg az apró szálas növényeknek. http://www.youtube.com/watch?v=mgMmjGoQZwo A fenti linkbe leírt tippek elõbb, ha van 120-150 liter az akva és fedett akkor lehet sziámi ha annyira sok az alga akkor õ sem fogja tudni megenni, beleunnak és jönnek a növények.
Én sem tudok mást mondani, B.Joci tökéletesen leírt minden lehetõséget, az okot kell megszüntetni és utána jöhet a többi praktika. Talán a félelmetes gyorsasággal burjánzó tüskéshínár telepítését megemlíteném az algák kiszorítására, de csak azután, hogy rendbe tettél mindent amit csak tudtál.

Van olyan növény gyümölcs vagy valami ami előre hozza pár nappal a menstruációm kezdetét?

nagyon fontos lenne

Legjobb válasz: nincs. De most komolyan! miért van ennyi hülye ember?

nincs. De most komolyan! miért van ennyi hülye ember?
Nincs. Mi lehet ennyire fontos?
Az alkohol tágítja az ereket => vértöbblet a méhben is, tehát lehetséges, hogy elõbb megjön. A vörösbor meg vérképzõ. De azért ne rúgj be. Szex=testmozgás, ha nekiállsz hasizomra gyúrni, lehet tényleg elõbb jön meg, mert megmozgatod a "belsõ részeket", és így a méhnyálkahártya is "bemozoghat" és elkezd leválni. Szerintem mozogj egy kicsit, az nem árthat, vagy megjön vagy nem, és még sportolsz is.
Jó sok orgazmus egymás után. Az is megmozgatja a méhet.
A vörösbor (vagy bármi más alkohol), és a szex elvileg elõbbre hozza. Meg a hoxán olvastam a sós vízben fürdést, hát.. az elõzõ 2-nek jobban hiszek. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=1387&p4=0
Ezt a marhaságot! Ha a szex elõbbrehozza akkor nekem folymatosan menstruálnom kéne! Ha pedig a vörösbor is, akkor a sógornõm menstruálna folyton. Ne terjesszetek már ilyen marhaságokat.
Nincs. Akkor a nõk összevissza menstruálnának, ha esznek is.
A kérdező hozzászólása: bocsi h nem szeretnék vízpart mellett görcsölõ hassal ülni..
ajjj....istenem, nemhiszemel h még mindig itt tartunk h mivel hozhatnám elõbbre? meg mitõl múlik el hamarabb? semmitõl bazeg. úgy jön meg és úgy múlik el ahogyan azt kell. vagy szedjél tablettát azt megvan oldva a problémád.
Esetleg hasizom és orgazmus együtt.
A kérdező hozzászólása: tudtommal az alkohol eltolja... azért köszönöm a próbálkozást...csak abból indultam ki ha a stressz meg a betegségek eltolják akkor mivel lehetne siettetni?..mindegy
én a citromról hallottam. és én ittam is napi pár kortyot és 3 nappal elöbb jött meg. (: szerintem megéri kipróbálni.

Van valami hatásos növény vagy fűszer amit nem bírnak a molyok?

Sajnos képtelen vagyok kiírtani a molyokat a konyhámból. Nem válogatnak, akár a piros paprikába is beköltöznek. Mit tehetnék ellenük?

Legjobb válasz: Amikor ruhát csomagolunk el zsákba vagy dobozba, mert nincs elég hely a szekrényben és a téli holmit elrakjuk, akkor dohánylevelet teszünk közé a moly ellen. Nem tudom mennyire ismerõs, amit falun a mai napig termelnek, cigaretta készül belõle. Ez hatásos a ruhák között, de nem tudom a konyhában mennyire lehet alkalmazni.

Amikor ruhát csomagolunk el zsákba vagy dobozba, mert nincs elég hely a szekrényben és a téli holmit elrakjuk, akkor dohánylevelet teszünk közé a moly ellen. Nem tudom mennyire ismerõs, amit falun a mai napig termelnek, cigaretta készül belõle. Ez hatásos a ruhák között, de nem tudom a konyhában mennyire lehet alkalmazni.
Én száritott levendulavirágot tartok a kamrában és a szobában is. Az utóbbi években nem sokszor látogattak a kamrában a molyok.
Vegyél egy cserép levendulát, vagy illóolajat is párologtathatsz.Amúgy is nagyon hangulatos virág a levendula:)
Levendula minden mennyiségben. Igaz, hogy én pl. a levendulát jobban utálom, mint a molyokat :)
A levendula a legjobb, mert olcsó, könnyen beszerezhetõ, s jó az illata.

Olyan problémám van, hogy élő növényt vásároltam nem is egyszer az akváriumba és elkezdett rohadni. Ezt megtudom előzni valamivel? Hetente cserélem a vizet. Feltétlenül szükséges élő növény az akváriumba? Vagy elég egy mű is?

Legjobb válasz: Nem biztos hogy rohad az.A növényevõ halak rámennek hamar.Nem tudsz mit tenni.Nem a vizet,a növényt kell cserélni.Nekem a boltban mindig azt javasolták-mert én is ragaszkodtam az élõ növényhez-hogy tegyek bele inkább mûanyagot.

Nem biztos hogy rohad az.A növényevõ halak rámennek hamar.Nem tudsz mit tenni.Nem a vizet, a növényt kell cserélni.Nekem a boltban mindig azt javasolták-mert én is ragaszkodtam az élõ növényhez-hogy tegyek bele inkább mûanyagot.
A növénynek pát, co2, és megfelelõ fény is kell.Nemm csak víz kell hozzá.És vannak kényes és kevésbé kényes növének is.Pl az egyik legkevésbé kényes az átokhínár.Amugy, a hõmérséklet se mindegy.A mûnövény ronda, és nem hasznos.
Nekem is ez a problémám. Elõször arra gyanakodtunk, hogy az az 1mm ami kilátszik a vízbõl, rosszat tesz neki, így több vizet tettünk az akváriumba. De a víz alatti része is elvékonyodott. Megpróbáljuk a CO2 tablettát.:)
Le tudnád fotózni?
Lehet, hogy nem vizinövény, vagy echinodorus, amit szárazon neveltek. Lehet hogy most nem tetszik neki hogy víz alatt van és megilyedt, hogy hirtelen megváltozott a környezete.

Olyan cuccot keresek ami feldob felpörget lehet valami tabletta ital vagy növény is lehet amit belehet szerezni van ilyen?

Legjobb válasz: elvileg csak a kávéhoz juthatsz hozzá, de ha utánakérdezgetsz akkor be lehet szerezni egy kis spurnyákot.

elvileg csak a kávéhoz juthatsz hozzá, de ha utánakérdezgetsz akkor be lehet szerezni egy kis spurnyákot.
Megiszol egy bombát és elmész futni.:)
Több ilyen drog is van, de nem írok, mert illegális és még így ismeretlenül se támogatnám, hogy tönkretedd magad :) De van pl. szõlõcukor, csoki(magas kakaótartalmú), kóla, kávé, energiaital (minden koffein-tartalmú) és tea.Csak az a baj, hogy kb. a tea és a szõlõcukor kivételével nem valami egészségesek fõleg az energiaital...meg csak ideiglenesen dobnak fel, utána meg rosszabb vagy mint elõtte...tehát ha nem akarsz mosott sz_r lenni:ALVÁS!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!