Találatok a következő kifejezésre: Van valami módszer, hogy teherbe essek (2 db)

Van valami biztos módszer, hogy teherbe essek? Vagy mondjuk valami ami elősegíti, hogy az legyek?

Legjobb válasz: A szeretkezés petérés környékén és aznap. Ez egy 20%-os módszer. Nagyobb biztonsággal teherbe esésrõl nem tudok. Hallottam olyat hogy kétnaponta szerelmeskedni is jó lehet. Fõleg PÉ környékén.

A szeretkezés petérés környékén és aznap. Ez egy 20%-os módszer. Nagyobb biztonsággal teherbe esésrõl nem tudok. Hallottam olyat hogy kétnaponta szerelmeskedni is jó lehet. Fõleg PÉ környékén.
NINCS biztos módszer. próbálkozni lehet, aztán vagy összejön, vagy nem. én eddig sajnos az utóbbi kategóriába tartozok. az jó ha tudod, hogy mikor van peteérésed, mert akkor nem lövöldöztök vaktába. a vitaminok segíthetnek, de biztos módszer nincs.

Van valami módszer arra hogy egy nő könnyebben teherbe essen?

Hiába próbálkozunk már 7 hónapja nincs eredménye. Itt az oldalon olvastam hogy sokan teáznak de nem tudom ezek mire valók, leírnátok nekem? Nevükkel és ha lehet áraikkal együtt. Gyógyszertárban vagy dm rossmannban is lehet kapni?

Legjobb válasz: Szia! Elõször kezd a méhpempõvel vagy a barátcserjével,ezeket nem kell fõzni,csak bekapni a tabit vagy kapszulát.Ára:2000-felfelé,attól függ,hol vásárolod.Általában természetgyógyász,vagy gyógynövényes boltban kapható,de megpróbálhatod a patikában is.Aztán van a HormeelS cseppek vagy kapszula,ami segiti a teherbeesést,sterilitás esetén is használ:ez kb.2500,ha jól tudom. Egyébként rendben van nálatok minden?A férjed spermái jók,mert lehet kevesebb vagy lassúbb és ez is lehet gond.Egy egyszerû vizsgálattal megállapitható és onnantól könnyebb kezelni a dolgokat.Bocsi,hogy beleszóltam csak segiteni szeretnék!Sok sikert!

Szia! Elõször kezd a méhpempõvel vagy a barátcserjével, ezeket nem kell fõzni, csak bekapni a tabit vagy kapszulát.Ára:2000-felfelé, attól függ, hol vásárolod.Általában természetgyógyász, vagy gyógynövényes boltban kapható, de megpróbálhatod a patikában is.Aztán van a HormeelS cseppek vagy kapszula, ami segiti a teherbeesést, sterilitás esetén is használ:ez kb.2500, ha jól tudom. Egyébként rendben van nálatok minden?A férjed spermái jók, mert lehet kevesebb vagy lassúbb és ez is lehet gond.Egy egyszerû vizsgálattal megállapitható és onnantól könnyebb kezelni a dolgokat.Bocsi, hogy beleszóltam csak segiteni szeretnék!Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!