Találatok a következő kifejezésre: Van valami jel, hogy fiú lesz (3 db)

Van valami megkülönböztethető jel, hogy fiú lesz vagy lány?

Legjobb válasz: Vannak módszerek, hogy gömbölyû, vagy csúcsos a has, de ez eléggé bizonytalan módszer! Ha az ultrahnagon megmutatja magát a pici, akkor lehet tudni, ha nem akkor nem! Menj el 4D ultrahangra, ott több esély van rá, hogy megmondják.

Vannak módszerek, hogy gömbölyû, vagy csúcsos a has, de ez eléggé bizonytalan módszer! Ha az ultrahnagon megmutatja magát a pici, akkor lehet tudni, ha nem akkor nem! Menj el 4D ultrahangra, ott több esély van rá, hogy megmondják.
Én is a 4D ultrahangot javaslom nagyobb az esély arra hogy lehessen látni a baba nemét:) Sok sikert 27hetes kismama:)
Hát igen, leginkább az ultrahangon van esélyed kideríteni, de még ott sem biztos. Nekem most, a 32. héten tudták csak megmondani, de erre is azt mondták, hogy nem biztos, hogy fiú lesz, csak úgy látszik. Jó példa erre, hogy engem is fiúnak jósoltak az ultrahang alapján :)
Kedves kérdezõ! A válasz nagyon egyszerû. Ha fiú a kisbaba, egy apró kis fityegõ van a lába között, ha ellenben lány egy kagyló alakú vágatot kell látnod. ha mindekttõt látsz... na az nagy szívás!
Szerintem külsõleg, az anyuka hasára pillantva ez nem dönthetõ el teljes bizonyossággal. Minden gyerek úgy helyezkedik el, ahogyan neki a legkényelmesebb, tehát ha éppen csúcsos a pocak, az kisfiú és kislány lábacskája is lehet...
Szia! Szerintem nincs, a népi babonákra nem lehet adni! Nekem 16 hetesen ultrahangon megmondták hogy fiam lesz, 18 hetesen pedig megerõsítették! Sok sikert a babához!!
Én 25 éve szültem, amikor még nem ultrahangoztak, s bejött a "népi babona". Az utcán is állítottak meg, hogy kedveském, tudja, hogy fia lesz? :) A csúcsos hasamról állapították meg.

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.

Honnan tudhatom, hogy fiu lesz vagy lány? Van valami jele?

Fiut szeretnék,:-)...8 hetes km

Legjobb válasz: Hagyatkozz a megérzésedre...nekem midkétszer bejött!!!(egy lány egy fiú)

Hagyatkozz a megérzésedre...nekem midkétszer bejött!!!(egy lány egy fiú)
kés az ágy alá!! -állitólag-
Nincs jele, majd megmondják a 20-22 hét körül. A fogantatás körülményeibõl következtethetsz, ezen a fórumon már volt róla szó.
Bizz a megerzeseidben; en amiota gyereket akartam, mindig azt mondtam, hogy kislanyt szeretnek, amikor megfogant, attol a pillanattol ereztem, hogy kislany lesz, a mult heten mondta meg az orvos, hogy kislanyunk lesz.A jonas naptar es a kinai naptar szerint is kislany kellett legyen.Esetleg megnezheted, hogy mikor fogant es a naptar szerint mi lesz, tobb anyukat ismerek, akinek bevallt ez a modszer. 17+6 hetes km
persze, ha falun élsz és rádnéz a javasasszony akkor fiúd lesz, ha a kocsmáros, akkor lányod.
Én a kínai naptárban nem hiszek, nekem pont az ellenkezõjét mutatta. A megérzésem viszont nekem is bejött. Igazából abban jobban hiszek, hogy ha peteérés elõtt vagy együtt a pároddal, akkor lány lesz, ha utána akkor fiú. De persze semmire sincs garancia. :) Viszont ezt a vicc kedvéért megnézheted, amíg a kicsi meg nem mutatja ultrahangon, hogy valóban mije is van: Fiú: http://bertengo.com/29/fiu-vagy-lany-modszerek-1/ Lány: http://bertengo.com/39/fiu-vagy-lany-modszerek-2/
nekem azt mondták, ha hátulról, fenékre hizok akkor kislány, ha elõrõl domborodik hamarabb a pocak kisfiú, legalábbis akárki látott eddig mindenki ezt mondta, ja és szerintük én kisfiút várok, hát izgatottan várom, mi lesz a jóslat vége :) :) Boldog várakozást mindenkinek
Szerintem nincs jele. Bár nekünk kisfiunk lesz és sokan megmondták hogy az lesz, abból, hogy szépnek találtak. Tény, hogy se pattanás se zsíros haj nem keseríti meg az életem az elmúlt pár hónapban. De a pocakom az kocka forma, nem hegyes...stb. Az uh mondja meg fiú e vagy leányka.
12 hetesen ha elmész 4d-re, ott már meg tudják mondani, mivel addigra kifejlõdnek a szervek, 12. hét betöltése után már lehet menni Én is 8 heteske, és lányt szeretnék :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!