Találatok a következő kifejezésre: Van valami jel, hogy fiú (8 db)

Van e valami jele, hogy fiú vagy lány a pocaklakó ha ultrahangról nem tudtuk még meg?

Gondolok itt hasformára vagy er?sebb sz?rösödés vagy másfajta ételt kivánunk ilyenkor ha fiú???

Legjobb válasz: Ha ilyenekkel traktálnak az mind néphiedelem. A belsõ megérzéseiden kívül, semmi másra nem hagyatkozhatsz sajnos. Üdv, egy 31 hetes kismama

Ha ilyenekkel traktálnak az mind néphiedelem. A belsõ megérzéseiden kívül, semmi másra nem hagyatkozhatsz sajnos. Üdv, egy 31 hetes kismama
Ne higyj semmilyen szóbeszédnek, csak az orvosnak és az ultrahangnak! Lényeg hogy egészség legyen, meg jókedv. Gratulálok a babához! :)
Az égvilágon semmi, ne hidd el a szóbeszédet és nehogy beleéld magad bármelyik nembe! Vagy megtudjátok még, vagy meglepi - így is, úgy is örülni fogtok! Jó babavárást!
Nekem mindenki azt mondja fiam lesz a hasam formaja utan.Pedig lany...
Szegény :( Azt hiszem, hogy jobb fülben fülbevaló, szivárványmintás ruhanemûk, ilyesmik vannak.
Ja, hogy te tetszel-e neki? Halvány fingom sincs :)
lehet de csak óvatosan lehet hogy át akar b...ni
ha küldesz egy fb linket akkor beszélgethetünk ;) akkor ilyeneken kár gondolkodni mert ha megtetszünk egymásnak és megismerkedünk én szívesen :) 21f
Úgy látom beszéltél Lapua dokival.
Nincs titkos meleg kód, ha arra gondolsz.. Mindegy kirõl van szó, ha tetszel valakinek, akkor meg fog nézni, végigbámul, esetleg mosolyog, véletlenül hozzád ér. Nézd a szemét, mert az mindent elárul. Akire néz az nagy eséllyel tetszik neki.
Sokat néz, szemezni próbál veled. Az megeshet, hogy hirtelen félrenéz ugyan is sokan félnek, hogy "lebuknak".
ja, nekem mindig ez jut eszembe szerintem annyira aranyos :) [link]
Sajna nincs:( pedig jó lenne...

Elso randin honnan tudhatom, hogy tetszek a fiunak? Mik a jelei? Tudom, hogy ha lesz 2. randi, de meg elotte, van valami jele?

Legjobb válasz: Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.

Randira általában azért hívnak egy illetõt, mert tetszik valakinek.
A kérdező hozzászólása: Vakrandi volt - bocsi ezt nem irtam.


Miről lehet felismerni, ha egy 14 éves lány már szeretne fiút magának? Hogy viselkedik, ha meglát mondjuk a buszon vagy utcán egy fiút? Van valami jel?

Legjobb válasz: Hülyét csinál magából... Azt hiszi, õ már nagy lány, (pedig dehogy...) és megpróbál úgy is viselkedni mintha... (pedig dehogy!... ) Na szóval, ha látsz egy KISLÁNYT aki nagy lánynak akar látszani, akkor neki tetszeni akar valakinek. De ha megrontod, én is megrontalak téged egy lapátnyéllel...

Hülyét csinál magából... Azt hiszi, õ már nagy lány, (pedig dehogy...) és megpróbál úgy is viselkedni mintha... (pedig dehogy!... ) Na szóval, ha látsz egy KISLÁNYT aki nagy lánynak akar látszani, akkor neki tetszeni akar valakinek. De ha megrontod, én is megrontalak téged egy lapátnyéllel...
Miért te hány éves vagy? Ha ez valami pedofil kérdés.....akkor remélem egy jó nagy fa*kú néger megerõszakol.
vagy csak egy inkompetens anyuka...
Van majd megbolondul hogy összejöjjön valakivel..pl.:néz téged.. és már a szarral is összejönne csak hogy legyen barátja..a viccet félre téve, bámul és nem mer oda menni mert fél, a fiú menjen oda azt várja..és magányos

Honnan tudhatom, hogy fiu lesz vagy lány? Van valami jele?

Fiut szeretnék,:-)...8 hetes km

Legjobb válasz: Hagyatkozz a megérzésedre...nekem midkétszer bejött!!!(egy lány egy fiú)

Hagyatkozz a megérzésedre...nekem midkétszer bejött!!!(egy lány egy fiú)
kés az ágy alá!! -állitólag-
Nincs jele, majd megmondják a 20-22 hét körül. A fogantatás körülményeibõl következtethetsz, ezen a fórumon már volt róla szó.
Bizz a megerzeseidben; en amiota gyereket akartam, mindig azt mondtam, hogy kislanyt szeretnek, amikor megfogant, attol a pillanattol ereztem, hogy kislany lesz, a mult heten mondta meg az orvos, hogy kislanyunk lesz.A jonas naptar es a kinai naptar szerint is kislany kellett legyen.Esetleg megnezheted, hogy mikor fogant es a naptar szerint mi lesz, tobb anyukat ismerek, akinek bevallt ez a modszer. 17+6 hetes km
persze, ha falun élsz és rádnéz a javasasszony akkor fiúd lesz, ha a kocsmáros, akkor lányod.
Én a kínai naptárban nem hiszek, nekem pont az ellenkezõjét mutatta. A megérzésem viszont nekem is bejött. Igazából abban jobban hiszek, hogy ha peteérés elõtt vagy együtt a pároddal, akkor lány lesz, ha utána akkor fiú. De persze semmire sincs garancia. :) Viszont ezt a vicc kedvéért megnézheted, amíg a kicsi meg nem mutatja ultrahangon, hogy valóban mije is van: Fiú: http://bertengo.com/29/fiu-vagy-lany-modszerek-1/ Lány: http://bertengo.com/39/fiu-vagy-lany-modszerek-2/
nekem azt mondták, ha hátulról, fenékre hizok akkor kislány, ha elõrõl domborodik hamarabb a pocak kisfiú, legalábbis akárki látott eddig mindenki ezt mondta, ja és szerintük én kisfiút várok, hát izgatottan várom, mi lesz a jóslat vége :) :) Boldog várakozást mindenkinek
Szerintem nincs jele. Bár nekünk kisfiunk lesz és sokan megmondták hogy az lesz, abból, hogy szépnek találtak. Tény, hogy se pattanás se zsíros haj nem keseríti meg az életem az elmúlt pár hónapban. De a pocakom az kocka forma, nem hegyes...stb. Az uh mondja meg fiú e vagy leányka.
12 hetesen ha elmész 4d-re, ott már meg tudják mondani, mivel addigra kifejlõdnek a szervek, 12. hét betöltése után már lehet menni Én is 8 heteske, és lányt szeretnék :) )

Van valami megkülönböztethető jel, hogy fiú lesz vagy lány?

Legjobb válasz: Vannak módszerek, hogy gömbölyû, vagy csúcsos a has, de ez eléggé bizonytalan módszer! Ha az ultrahnagon megmutatja magát a pici, akkor lehet tudni, ha nem akkor nem! Menj el 4D ultrahangra, ott több esély van rá, hogy megmondják.

Vannak módszerek, hogy gömbölyû, vagy csúcsos a has, de ez eléggé bizonytalan módszer! Ha az ultrahnagon megmutatja magát a pici, akkor lehet tudni, ha nem akkor nem! Menj el 4D ultrahangra, ott több esély van rá, hogy megmondják.
Én is a 4D ultrahangot javaslom nagyobb az esély arra hogy lehessen látni a baba nemét:) Sok sikert 27hetes kismama:)
Hát igen, leginkább az ultrahangon van esélyed kideríteni, de még ott sem biztos. Nekem most, a 32. héten tudták csak megmondani, de erre is azt mondták, hogy nem biztos, hogy fiú lesz, csak úgy látszik. Jó példa erre, hogy engem is fiúnak jósoltak az ultrahang alapján :)
Kedves kérdezõ! A válasz nagyon egyszerû. Ha fiú a kisbaba, egy apró kis fityegõ van a lába között, ha ellenben lány egy kagyló alakú vágatot kell látnod. ha mindekttõt látsz... na az nagy szívás!
Szerintem külsõleg, az anyuka hasára pillantva ez nem dönthetõ el teljes bizonyossággal. Minden gyerek úgy helyezkedik el, ahogyan neki a legkényelmesebb, tehát ha éppen csúcsos a pocak, az kisfiú és kislány lábacskája is lehet...
Szia! Szerintem nincs, a népi babonákra nem lehet adni! Nekem 16 hetesen ultrahangon megmondták hogy fiam lesz, 18 hetesen pedig megerõsítették! Sok sikert a babához!!
Én 25 éve szültem, amikor még nem ultrahangoztak, s bejött a "népi babona". Az utcán is állítottak meg, hogy kedveském, tudja, hogy fia lesz? :) A csúcsos hasamról állapították meg.
Please accept this [gift/present] as a token of our friendship.

Lányok, ha egy fiúval nem jön össze valami egyik este, másnap van olyan, hogy mérgesek vagytok kicsit magatokra, hogy nem voltatok engedékenyebbek, vagy nem küldtetek elég jelet neki?

vagy betudjátok a dolgot annak, hogy afiú béna volt, nem volt elég rámenős...

Legjobb válasz: Hogy a fenébe ne lennék mérges magamra, ha valami nem jön össze. Minden ember elkezdi keresni azt, hogy hol rontotta el, én egyébként is nagyon önmarcangoló típus vagyok.

Hogy a fenébe ne lennék mérges magamra, ha valami nem jön össze. Minden ember elkezdi keresni azt, hogy hol rontotta el, én egyébként is nagyon önmarcangoló típus vagyok.
Azt nem bánom meg, hogy nem voltam engedékenyebb. Hogy(ha) nem küldtem elég jelet, és ezzel rontottam el, azt igen.
Ha a szexre gondolsz, akkor ott a vége.
Ja természetesen, ha az a szituáció áll fenn, hogy egész este ott bambulok egyedül és a kutya nem jön oda, azt nem bánom, mert kit érdekel? Majd jön máskor. Viszont ha ott van egy személy, aki nekem fontos, érdeklõdik és utána minden abbamarad, na akkor elkezdem ostorozni magam, hogy mi a búbánatos fenét csináltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!