Találatok a következő kifejezésre: Van valami is ami (694 db)

24hetesen rettenetes hasmenésem van. Van valami kúra, amit lehet ilyenkor? Már az is jó lenne, ha az ivástól nem jönne az inger, és a folyadék bent maradna?

Szombaton kezd?dött, telefon az ügyeletre, akik határozottan leráztak, ebben nem tudnak segíteni, beutalni nem utalnak be se a n?gyógyra, se a belgyógyászatra, hétf?n menjek a háziorvoshoz. Hívom a dokit, mert a wc 2m körzetében tudok csak létezni, aki határozottan lepasszolt a terhesgondozásnak, mert szerinte ?k az illetékesek, a terhesgondozó pedig vissza a házidokinak, mert ez belgyógy probléma.

Legjobb válasz: Köszi csajok. Valamivel jobb a helyzet, tömöm magamba a rizst meg a répát, és iszok... Már csak a pocakfájással kéne kezdeni valamit, és egész jó lenne... Remélem ez az utolsó nap, és jobban leszek. Dokik: a közeli kórház elég érdekesen viseltetik a betegekkel... Mindig kifogom a teltházat a nyavajáimmal, az elsõ babámmal folyt a vizem mikor megkérdezte a szülésznõ, mit keresek ott(13.szülése voltam)... Sürgõsségin terhesség elõtt pár hónappal eszméletvesztéssel voltam... szintén minek jött, csak kis vérnyomásprobléma, azóta sem tudni mi okozta. Széntabit nyomnának a kezembe, és hazaküldenének, mert sok a dolguk, igyak, ha hányás és láz is lenne, akkor adnának fuzit, ami ha lecsepeg menjek isten hírével... ez csak hasmenés, a védõnénik kollektíve nincsenek ma, van valami elõadásuk ezt elõre jelezték két hete, szóval teljesen szuper napom van. A házidokinak sem betegség a hasmenés, sõt, terhesség velejárója is lehet szerinte, van akinek szorulása van akinek hasmenése van. Nõgyógyász pedig bocsi, de másik lukkal foglalkozik, vállat von, valahol jogosan, barátságosan jobbulást kíván, és tényleg ha nagyon nagy gáz van valahogy befektet, ha kell, vagy elküld laborra, ennél többet tenni nem tud, nem a hatásköre.

A kérdező hozzászólása: Köszi csajok. Valamivel jobb a helyzet, tömöm magamba a rizst meg a répát, és iszok... Már csak a pocakfájással kéne kezdeni valamit, és egész jó lenne... Remélem ez az utolsó nap, és jobban leszek. Dokik: a közeli kórház elég érdekesen viseltetik a betegekkel... Mindig kifogom a teltházat a nyavajáimmal, az elsõ babámmal folyt a vizem mikor megkérdezte a szülésznõ, mit keresek ott(13.szülése voltam)... Sürgõsségin terhesség elõtt pár hónappal eszméletvesztéssel voltam... szintén minek jött, csak kis vérnyomásprobléma, azóta sem tudni mi okozta. Széntabit nyomnának a kezembe, és hazaküldenének, mert sok a dolguk, igyak, ha hányás és láz is lenne, akkor adnának fuzit, ami ha lecsepeg menjek isten hírével... ez csak hasmenés, a védõnénik kollektíve nincsenek ma, van valami elõadásuk ezt elõre jelezték két hete, szóval teljesen szuper napom van. A házidokinak sem betegség a hasmenés, sõt, terhesség velejárója is lehet szerinte, van akinek szorulása van akinek hasmenése van. Nõgyógyász pedig bocsi, de másik lukkal foglalkozik, vállat von, valahol jogosan, barátságosan jobbulást kíván, és tényleg ha nagyon nagy gáz van valahogy befektet, ha kell, vagy elküld laborra, ennél többet tenni nem tud, nem a hatásköre.
széntabletta ami így rögtön eszembe jutott, de látom az neked már megvolt...normaflortól ne várj csodát, az nekem se jött be!.....szerintem valami durva vírus és félõ h kiszáradsz, ez már tényleg orvosi segítség, valószínû infúzióra kötnének rögtön! védõnõk nagyon rendesek és szoktak segíteni, ügyeletes kórház, ill. területileg illetékes telefonon érdeklõdve......
Valami vírust elkaptál, erre nem írják a dokik semmit, vírust nincs gyógyszer, és a széntabletta sem hat! Ilyenkor rengeteget kell inni, tea víz, minimum 2 liter hogy ki ne szàradj, és hogy kimosdd a szervezetedbõl a vírust, valamint egész nap enni kell a háztartási kekszet, fõtt burgonyát! 3-4 nap alatt túl leszel rajta, engem annó 17 hetesen kapott el valami ilyen vírus! Igyál annak ellenére hogy utánna wc-reckell menni mert a folyadékvfontos, kiszáradsz! Gondolj bele a babának is kell a magzatvizet termelned!
Én 12 hetesen estem át egy ilyenen. Magas láz kíséretében. Smecta port igyál, az jó. Normaflore most nem kell, hanem lehet kapni patikában Normilyt port. Azt fel kell oldani vízben és meginni. Ez ásványi anyag pótló, olyan mint az infúzió. Lehet még kapni azt hiszem hipp sárgarépa rizs pürét, ezt babáknak adják hasmenésre, nekem ezeket ajánlották a gyógyszertárban, és 2-3 nap alatt rendbe jöttem. Ezeket próbáld, de ha ez sem használ jó lenne mégis valami orvos. Az én dokim 1 nap hasmenés után infúzióra akart kötni (ekkor találtuk ki a Normolyt port, mert azért az infúziót túlzásnak éreztem). Mielõbbi jobbulást neked!

Csótányproblémánk van! A héten ez volt a 2. nap, hogy találtam, (illetve ő talált meg engem) nem is kis példányokat. ( Összesen 2 db) Állítólag van valami spray ami jó a dögökre, tudtok e róla valamit, és ha igen Kecskeméten hol lehet venni?

Egyébként garzonról van szó, tiszták vagyunk tehát valahonnan ide csatangoltak. Bár ők ott vannak mindenhol.Eddig is láttam már itt egyet kettőt, de azok kisebbek voltak, ha 4 havonta láttam egyet sokat mondok. Mire jönnek ? Hogy tudom (kiirtani nem lehet ) elterelni őket ?

Legjobb válasz: Attól hogy még tiszták vagytok ugyanúgy megjelenhetnek. Nos a spré jó megoldás erre az igaz, csak tudni kéne a forrását hogy honnan másznak elõ. Ha van szomszédotok ahol nagy a rendetlenség akkor lehet onnan másznak át hozzátok. De az is elképzelhetõ sõt gyakoribb probléma szokott lenni hogy a szennyvíz elvezetõ csatornánál van valami gubanc fõleg a szag elfogónál, vagy valahol kivan rohadva egy rács és onnan kerülnek elõ, vagy valahol akár a kád mögött ha van vagy a zuhany tálca alatti részen akkora disznóól van hogy onnan is elõkerülhetnek akár. De az is elképzelhetõ hogy ha valamelyikõtök vagy te vagy a párod vagy bárki akivel együtt laksz õ össze szedte valahol, elég ha a táskába bemászik és már ott is van és simán elszaporodhatott.. Esetleg a konyhabútorok mögött is megeshet. Én javaslok egy nagytakarítást és mindenhol befújnám sprével a helyet ahol csak lehetséges.

Attól hogy még tiszták vagytok ugyanúgy megjelenhetnek. Nos a spré jó megoldás erre az igaz, csak tudni kéne a forrását hogy honnan másznak elõ. Ha van szomszédotok ahol nagy a rendetlenség akkor lehet onnan másznak át hozzátok. De az is elképzelhetõ sõt gyakoribb probléma szokott lenni hogy a szennyvíz elvezetõ csatornánál van valami gubanc fõleg a szag elfogónál, vagy valahol kivan rohadva egy rács és onnan kerülnek elõ, vagy valahol akár a kád mögött ha van vagy a zuhany tálca alatti részen akkora disznóól van hogy onnan is elõkerülhetnek akár. De az is elképzelhetõ hogy ha valamelyikõtök vagy te vagy a párod vagy bárki akivel együtt laksz õ össze szedte valahol, elég ha a táskába bemászik és már ott is van és simán elszaporodhatott.. Esetleg a konyhabútorok mögött is megeshet. Én javaslok egy nagytakarítást és mindenhol befújnám sprével a helyet ahol csak lehetséges.
A lefolyokbol erkeznek hozzad a lakasban, tehat te hiaba vagy tiszta, ha a tobbi lakorol ez nem mondhato el pl. Az arab-obolben nagyon sok csotany van, itt a kinti emesztobe szokas rendszeresen gazolajat onteni, mivel ez kiirtja oket. A lefolyokat rendszeresen tisztitani, vannak specialis tisztitoszerek erre, es ejszakara bedugni, igy akadalyozva van a bejutasuk, de az ajton, ablakon is bejuthatnak.
Az lenne a legjobb megoldás, ha szólnátok a többi lakónak és szakembert hívnátok, aki az egész házat lefertõtlenítené.. csak így érdemes, mert hiába irtjátok ki a sajátotokban, a szomszédból simán átjönnek megint.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! Ma kitakarítottam alaposan mindent, szóltam a folyosón is a többi lakónak most figyelünk, hogy mi lesz.
Bábolna bio csótánycsapda. Beleragadnak a dögök. Sztem még a tecsóban is van.
A mortein mindenre jó :)
nekem volt vape meg mortein.Ettõl csak megdöglenek, de el nbem tûnnek.

Meg fogok halni úristen! A mellemben van valami keményedés ami fáj, a nyakamon is van valami és a fejem is szokott fájni az egyik oldalon. Mennyi idő lehet hátra? Nagyon félek basszus.

Legjobb válasz: Ha infarktust kapsz félelmedben, akkor nem sok. Mi lenne, ha esetleg elmennél orvoshoz. Mekkora a melled? Ha kicsi, a bordákat is érezheted. Fájhat attól is, hogy meg fog jönni vagy peteérésed van. A nyakadon mi van? A fejfájás meg nem jelent semmit. Az enyém is szokott, meg még több millió emberé. Ha agydaganatra gondolsz, az nem ilyen.

Ha infarktust kapsz félelmedben, akkor nem sok. Mi lenne, ha esetleg elmennél orvoshoz. Mekkora a melled? Ha kicsi, a bordákat is érezheted. Fájhat attól is, hogy meg fog jönni vagy peteérésed van. A nyakadon mi van? A fejfájás meg nem jelent semmit. Az enyém is szokott, meg még több millió emberé. Ha agydaganatra gondolsz, az nem ilyen.
nyugi, ahelyett hogy pánikolsz, húzz el a dokihoz. Az is lehet, sõt biztos hogy nem halálos hanem a nyirok csomóid durrantak be valami fertõzés miatt, vagy épp menstruálsz esetleg? Rengeteg oka lehet nem kell egybõl halál madarat látni! Gyerünk az orvoshoz! Most!
Na nekem meg háromszor is lejött a válasz! Nem én tehetek róla, hanem a rendszer.
Jaj ne!Ne veszítsd el ennyire a reményt. A keményedés lehet ciszta is, vagy tejmirigy duzzanat is. Vagy gyulladásos folyamat.Lehet valami krónikus gyulladásod, ami a nyaki nyirokcsomó duzzanatot okozhatják. A fejfájásod már a stressztõl lehet. Irány a háziorvosod. Jobbulást kívánok!
Jaj ne!Ne veszítsd el ennyire a reményt. A keményedés lehet ciszta is, vagy tejmirigy duzzanat is. Vagy gyulladásos folyamat.Lehet valami krónikus gyulladásod, ami a nyaki nyirokcsomó duzzanatot okozhatják. A fejfájásod már a stressztõl lehet. Irány a háziorvosod. Jobbulást kívánok!
Jaj ne!Ne veszítsd el ennyire a reményt. A keményedés lehet ciszta is, vagy tejmirigy duzzanat is. Vagy gyulladásos folyamat.Lehet valami krónikus gyulladásod, ami a nyaki nyirokcsomó duzzanatot okozhatják. A fejfájásod már a stressztõl lehet. Irány a háziorvosod. Jobbulást kívánok!
Sipirc a dokihoz! Nincs rinyálás, halogatás!
A kérdező hozzászólása: inkább ne válaszoljon senki
mind meg fogunk halni. de azt a legjobb orvosok sem tudják megtippelni, hogy mikor, éveket, néha évtizedeket szoktak tévedni.
A rák nem fáj... Csak már késõn, elõtte pedig egy sor általános tünet (fogyás, gyengeség, émelygés, hajhullás... ) jelentkezik általában. A nyakadon lehet pl. nyirokcsomóduzzanat, a fejed meg azért fáj, mert hülyeségeket képzelsz be magadnak.

Az Elevit gyógyszer tényleg jó, még az elött is, hogy teherbe esnék? Vagy valaki használta már? Esetleg van valami ilyan ami segit? Tea vagy ilyesmi! Vagy a páromnak valami? ö is tehetne valamit vagy nem? :-)

Legjobb válasz: Az Elevit, szerintem jó.Nyugodtan lehet szedni már családtervezés elõtt.Teából pedig a palástfû teát szokták ajánlani.

Az Elevit, szerintem jó.Nyugodtan lehet szedni már családtervezés elõtt.Teából pedig a palástfû teát szokták ajánlani.
Jó ha szeded a terhesvitamint már mielõtt teherbe esnél. Ami még jó cickafark tea a menstruáció elsõ napjától peteérésig és azután palástfû tea.Az elõbbi a peteérést a másik a beágyazódást és a terhesség megtartását segíti.
A párod szedhetne e-vitamint, vagy ginzeng-et.
nekem nem vált be, sem a gravida, hasmenésem volt állandóan töle, nekem a hipp natalt ajánlották és bevált, finom is és sok vitamin van benne.
Nyugodtan elkezdheted szedni "terv készültekor", mert nembiztos hogy rögtön másnap sikerül, terveztek, probálkoztok, s addigra meg már a szervezeted raktároz el vitamin egyebet az Elevit-böl4A párod is tehet, kevesebb cigi-s kevesebb sör :-))) Üdv.: 13hetes
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!igy most egy icsit elöbre vagyok!köszönöm

Hova kéne tovább mennem? Értek a számitó gépekhez is ehez kötödöen van valami szakma ami jól fizet?

Elöször is melyik szakma fizet jobban: Befektetési tanácsadó,közgazdász,Ügyvéd,Épitész,Vállalkozo?

Legjobb válasz: Az, hogy közgazdász, az elég tág fogalom. Több mindent csinálhatsz közgazdászként. Én akár még a befektetési tanácsadót is belesorolnám. Az ügyvédeknek nehéz a kezdés. Csak akkor keresnek jól, ha saját ügyvédi irodát nyitnak. Viszont ahhoz is tõke kell. Plusz be is kell indítani, tehát nem árt nevet szerezni magadnak a szakmában. Vállalkozó is elég tág fogalom, mivel attól függ mivel akarsz foglalkozni.... Az építész az kb. tiszta ügy, ott fontosak az érzékek (rajzhoz, esztétikához, térlátás, stb...). Igazából sztem az számít, hogy mi érdekel jobban azok közül, amiket felsoroltál.

Az, hogy közgazdász, az elég tág fogalom. Több mindent csinálhatsz közgazdászként. Én akár még a befektetési tanácsadót is belesorolnám. Az ügyvédeknek nehéz a kezdés. Csak akkor keresnek jól, ha saját ügyvédi irodát nyitnak. Viszont ahhoz is tõke kell. Plusz be is kell indítani, tehát nem árt nevet szerezni magadnak a szakmában. Vállalkozó is elég tág fogalom, mivel attól függ mivel akarsz foglalkozni.... Az építész az kb. tiszta ügy, ott fontosak az érzékek (rajzhoz, esztétikához, térlátás, stb...). Igazából sztem az számít, hogy mi érdekel jobban azok közül, amiket felsoroltál.

Van egy UPC modemünk ami Wi-fi-t is súgározz. De hát a jelszó! Van valami program amivel a jelszót kilehet nézni géprõl?

Legjobb válasz: Nincs, vagy megkérdezed upc mit állított be(vagy aki beállította) vagy egy reset után magad állítasz be egy új jelszót, viszont akkor a routert is konfigurálni kell.

Nincs, vagy megkérdezed upc mit állított be(vagy aki beállította) vagy egy reset után magad állítasz be egy új jelszót, viszont akkor a routert is konfigurálni kell.
*Kérdezõ
Kérdõ: A második hozzászólásodba leírtad mi a WiFi jelszava. :D
A kérdező hozzászólása: Milyen adat kell? Mit csináljak?
Igen, mondtad már, hogy jelszö kell, de mi fejbõl hogy találjuk ki?
A kérdező hozzászólása: Ki van írva a wi-fi, erõs csak jelszó kéne xd
A kérdező hozzászólása: Emlitettem hogy UPC? jah mondtam!
T-homenál 3play de ez upc
A kérdező hozzászólása: A modem alján van: MODEL: TC7200 U 2.4GHz SSID: UPC1127190 (egy lakat szimbólum): XCBWGRHF 5.0GHz SSID: UPC6127190 (Megint a lakat) : AHGKAZGK
A modem aljára, dobozára nincs ráírva? Használati útmutatóba sincs?
Nem ismerek olyan programot, ami kifejezetten wifi jelszó módosító
Szia! Parancssorba írd be "ipconfig", nézd meg az IPv4 címet, azt írd be a nöngészõbe, mint domain, enter, és, ha mindent jól írtam le, akkor itt már eligazods, keress wifi címszót! Ha az "oldal nem található", akkor a parancssorban nézd meg egy másik hálózat IPv4 címét!
A kérdező hozzászólása: Hát a konfigurálást elkerülném, szóval inkább a program! Jól bevan állítva nem nyulok hozzá.
A kérdező hozzászólása: Köszi! megvan! :D csók, királyak vagytok!

Euro truck simulator 2. van valami kód amivel pénzt lehet gyártani? Ha végképp nincs akkor program is jó lessz.

Legjobb válasz: Ne máár :( Pénzkód olyan uncsi, inkább játszál vele, ha már megvan :) Már 41.000.000-ám van úgy hogy nem is pénzkódoztam... De ha mindenképp muszáj akkor "Cheat engine" program minden offline játékhoz jó. De elõtt nézz róla egy bemutatóvideót hogy hogy kell használni ;)

Ne máár :( Pénzkód olyan uncsi, inkább játszál vele, ha már megvan :) Már 41.000.000-ám van úgy hogy nem is pénzkódoztam... De ha mindenképp muszáj akkor "Cheat engine" program minden offline játékhoz jó. De elõtt nézz róla egy bemutatóvideót hogy hogy kell használni ;)
Itt a videó, amit megemlített #1. http://www.youtube.com/watch?v=nOaAHxJsYts

Van valami nyugtató, amit szoptatás alatt is lehet szedni?

Nagyon ingerült vagyok és feszült. Félek, nehogy elmenjen a tejem. Vehetek be valamit? Ráadásul már a baba is ny?gös, teljesen kivagyok! (3 hónapos)

Legjobb válasz: Én nyugtatót nem szednék,mert átmegy a tejbe. Inkább magnézium vagy B vitamin készítményt. Nem ártana elmenned az orvoshoz vérvételre,mert lehet,hogy vashiányod van. Én emiatt voltam kicsit idegesebb. Próbáld magad kipihenni napközben,amikor a baba alszik,mert a fáradságtól is lehet. Én lefekvés elõtt mindig ittam langyos mézes tejet,egy kicsit megnyugtatott.

Én nyugtatót nem szednék, mert átmegy a tejbe. Inkább magnézium vagy B vitamin készítményt. Nem ártana elmenned az orvoshoz vérvételre, mert lehet, hogy vashiányod van. Én emiatt voltam kicsit idegesebb. Próbáld magad kipihenni napközben, amikor a baba alszik, mert a fáradságtól is lehet. Én lefekvés elõtt mindig ittam langyos mézes tejet, egy kicsit megnyugtatott.
1. a tejed attól megy el, hogy idegeskedsz rajta 2. egyél rendesen, az is nyugtat (ez persze csak saját tapasztalat, mert én attól vagyok ideges, ha nincs idõm enni) 3. citromfûtea ártalmatlan nyugtató (a babád se lesz nyûgös tõle)

Hogy lehet gyorsan letudni a menstruációt? Sok sport? Van valami praktika, amivel egy nap lefolyása alatt meg is van? Velem történt már olyan, hogy csak 1-2 napig volt meg.

Legjobb válasz: Személytõl függ általában sok mozgás , meleg kezdõ vagy direkt ilyen dologra kitalált zselés zacsi amit a (méhedhez raksz) de az savanyúságra esküsznek az szokták mondani az öreasszonyok. :-P

Személytõl függ általában sok mozgás , meleg kezdõ vagy direkt ilyen dologra kitalált zselés zacsi amit a (méhedhez raksz) de az savanyúságra esküsznek az szokták mondani az öreasszonyok. :-P

Felraktam a win 7 loadert és eltűnt a felhasználó váltás gombom, ez miért lehet? Egyszerre 2 laptopon is. Hogyan tudnám visszarakni a felhasználóváltás gombot? Vagy van valami billentyűkombináció ami arra való?

Legjobb válasz: Próbáld meg a ctrl+alt+del kombinációt hátha... Vagy próbáld meg kitörölni az összes profilt a 1 kivételével, és megcsinálni õket újra, ha ez sem segít, talán van olyan opció a loaderen, amivel le tudod szedni vagy hasonló, és utána egy másikat használni. Ezzel próbáld meg, ha az elõbbi utat választod.(Az É-t töröld ki) http://www.4sharÉed.com/rar/zmDWSj_P/Windows_7_Loader.html Ha semelyik sem segít, akkor jön az újratelepítés.

Próbáld meg a ctrl+alt+del kombinációt hátha... Vagy próbáld meg kitörölni az összes profilt a 1 kivételével, és megcsinálni õket újra, ha ez sem segít, talán van olyan opció a loaderen, amivel le tudod szedni vagy hasonló, és utána egy másikat használni. Ezzel próbáld meg, ha az elõbbi utat választod.(Az É-t töröld ki) http://www.4sharÉed.com/rar/zmDWSj_P/Windows_7_Loader.html Ha semelyik sem segít, akkor jön az újratelepítés.
A kérdező hozzászólása: Köszi jó lett, mert le tudtam törölni. Most nem írja ki, hogy nem eredeti a windows remélem így is marad, ha nem akkor felrakom amit írtál.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!