Találatok a következő kifejezésre: Van valami hogy hogy megy a (174 db)

már igy se tudja meguszni....ugyanis a gk.tulaj a felelõs...
Be kell tartani a KRESZ-t. Bizonyos esetekben lehet méltányossági kérelem segítségével mérsékelni (vagy megúszni) a büntetést (édesapám így tarthatta meg a jogsiját, bár nem büszke rá), de ehhez elég súlyos (és igazolható) indok kell, még úgyse mûködik sokszor. (Beteg nagymama szállítása kórházba, munkához elengedhetetlenül szükséges jogosítvány, rendkívül rossz anyagi helyzet) Esély nem sok van, de ami nagyobb gond, nem tudom, hova kellene beadni a helyi kapitányságon belül.
Nincs méltányosság május 1-jétõl gyorshajtásnál. Zéró tolerancia van. Közigazgatási bírságot szabnak ki, nem pedig szabálysértésit. A szabálysértésire lehet "sírni". A közigazgatásira már nem. A közigazgatási bírságot az üzembentartó megúszni már nem fogja, azonban a tanúvallomást megtagadhatja - ha hozzátartozó vagy õ maga vezette a gépjármûvet - ezzel a szabálysértési eljárást megúszhatja. (Büntetõpontot így nem kap, illetve a jogsija sem kerül veszélybe.)
30 helyett 39, nagy kaland. Egyébként meg viselni kell a következményeket.
Szia! Minden sebességhatárt max. 10%-kal "lehet átlépni". Ennyit ugyanis minden autó sebességmérõje csalhat. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig a felsõhatárt kell súrolni. Tavasszal, mielõtt kijött volna a 300ezres büntetési tarifa-rendszer, keringett egy kör e-mail a büntetési tétel táblázattal, és a szerint is 10%-os sebesség túllépéstõl indult a büntetés.

Mit vegyek vagy csináljak a barátnőmnek a ballagásunkra mert nem egy iskolába megyünk utána és hogy egyedi legyen és szép is van valami ötletetek hogy mi legyen az?

Legjobb válasz: Szia! :) Lehet valami saját készítésû (akár karkötõ, saját fotóalbum stb.), vagy ha van olyan dolog amit eggyütt szerettetek csinálni vagy például eggyütt rajongtok érte. :) Szerintem inkább saját készítésû legyen, mert azt nem tudja megvenni sehonnan és mindig eszébe jutsz majd róla! :)

Szia! :) Lehet valami saját készítésû (akár karkötõ, saját fotóalbum stb.), vagy ha van olyan dolog amit eggyütt szerettetek csinálni vagy például eggyütt rajongtok érte. :) Szerintem inkább saját készítésû legyen, mert azt nem tudja megvenni sehonnan és mindig eszébe jutsz majd róla! :)
Michael Jackson - Earth Song? :D szép, lassú szám sok "uuu"-val meg ilyesmikkel :D
És a dalszöveg úgy van hogy: What about sunrise? What about rain? What about all the thing That you said we were to gain
A kérdező hozzászólása: igen ez az köszönöm szépen :D nagyon köszi

Egy barátomnak szeretnék írni ma egy érdeklõdõ levelet, hogy van hogy megy a tanulás és hogy várom már haza. Bele szeretnék csempészni valamit amibõl leeshet neki, hogy nagyon várom és szeretem. Mit?

Legjobb válasz: Szerintem abból hogy nagyon várod, bõven érezni fogja, fõleg ha ez szokatlan, mert gondolom nem igazán ír neki ilyet senki. Fõleg nem egy ellenkezû nemû. :)

Szerintem abból hogy nagyon várod, bõven érezni fogja, fõleg ha ez szokatlan, mert gondolom nem igazán ír neki ilyet senki. Fõleg nem egy ellenkezû nemû. :)
"hiányzol" - írd ezt
"Szia Édes. Pacalpörkölt és nokedli fog várni téged, amint visszatérsz a hosszú zarándokutadról, Mandzsúriából. A zserbóból már nincsen, mert beburkoltuk mindet még mielõtt asztalra került volna, de én azért szeretlek téged. Csókollak, XY."
"hiányzol" - írd ezt
A kérdező hozzászólása: oké. Lehet most majd háborogni, de remélem nem fogtok. Biszex vagyok. Valószínûleg õ is az. Kialakulóban van valami köztünk. De még egyikünk sem meri bevallani a másiknak.

Van valami olyan szám hogy a refrén: Na-nananana-nanana. Kezdődik lenn megy feljebb s megint lenn: valahol igy "re-re-re-re-rerere-szo-szoszoszoszo-mimimimimimi. Uristen ebből ha valaki rájön elismerés, nem tudom jobban de érdekel. MElyik ez?

Legjobb válasz: igy elsore Adiemus-t tippelek, de csak tipp egyik hasonlo szovegu szamuk pl: http://www.youtube.com/watch?v=lZqQRi-zQfI erdemes csekkolni a tobbit ha valami hasonlo az amit keresel

igy elsore Adiemus-t tippelek, de csak tipp egyik hasonlo szovegu szamuk pl: http://www.youtube.com/watch?v=lZqQRi-zQfI erdemes csekkolni a tobbit ha valami hasonlo az amit keresel

Van egy olyan problémám hogy mikor megyek a motorral tiszta 2t lesz a hátam. Ezzel nem lehet valamit csinálni? A motoron sport kipufogó van. Még talán azt megtudom próbálni h a gyárit rá teszem. De az számítana valamit?

Legjobb válasz: Hát ez nem természetes dolog. Hogy álla a kipuff? Felfelé? Max a ruhádnak kéne bevenni az olajszagot, nem pedig olajfoltosnak lenni. Rakd vissza rá a gyárit, egy próbát megér. Amúgy milyen motor?

Hát ez nem természetes dolog. Hogy álla a kipuff? Felfelé? Max a ruhádnak kéne bevenni az olajszagot, nem pedig olajfoltosnak lenni. Rakd vissza rá a gyárit, egy próbát megér. Amúgy milyen motor?
A kérdező hozzászólása: http://www.ebay.com/itm/POT-DECHAPPEMENT-LEOVINCE-V6-MALAGUT.. nem ez az enyém de nagyábból ugyan így néz ki. nem lesz foltos csak a ruhámnak lesz olyan szaga..és hát mivel sok helyre ezzel járok nem szoktam hozzá külön motoros ruhát fel venni és igazából én annyira nem is érzem csak haverok mondják..de ha meg szagolom a ruhát olyan mint ha a motorfüstbe állnék..
Nekem bármilyen 2T motorom volt ez volt a jelenség , nem tudsz mit tenni még 4T nél is érezni.
1. válaszoló vagyok. Értem már, én úgy értelmeztem a kérdésed, hogy olajfoltos lesz a hátad. :) A szaggal nem lehet mit csinálni, ez minden 2t motornál így van. A gyári kipuffal is ez lenne, kár visszarakni.

Az Instagramnál szeretném hogy a Facebook os ismeröseimet lássam hogy kinek van de amikor rá megyek a Facera akkor valami [email protected] r ki. Valaki tud Segíteni?

..."A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik." Valaki tud segíten hogyan kell beállítani?

Legjobb válasz: Rámész az adatlapodra telefonról és ott látni fogsz a jobb sarokban 3 kis kockát, oda rámész és mindjárt az elsõ az, hogy "Find Friends", ha rámentél akkor pedig ott van, hogy "Facebook friends" :)

Rámész az adatlapodra telefonról és ott látni fogsz a jobb sarokban 3 kis kockát, oda rámész és mindjárt az elsõ az, hogy "Find Friends", ha rámentél akkor pedig ott van, hogy "Facebook friends" :)
Persze, nekünk akkor már megmondták 100%-ra. :)
na mondtak?:D
A kérdező hozzászólása: Akkor reménykedem:)
persze :) Nekem a 12. héten megmondták 100 %-ra és be is igazolódott :)
Attól függ, hogy megmutatja-e magát a baba. Nekem már 12. héten mondták, hogy fütyije van, de még nem 100 %-ra. A 18 hetes UH-on mondták, hogy még mindig ott van neki. 26 hetesen voltunk 4D-n, ott már egyértelmûen látszott minden, mondták is, hogy lányt semmikép ne vigyek haza a kórházból. Úgy tudom, hogy a fiúk hamarabb megmutatják, hogy mi van a lábuk között, a lányok inkább csak késõbb.
Nekem 15 hetesen meg tudta mondani, hogy fiú. Állítólag a fiúkat könnyebb azonosítani :)
Csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, hogy minden a picitõl függ, hogy megmutatja-e magát! Elvileg már simán látszik, de lehet takargatja! Nekem 18hetesen nem mert mondani semmit a dokim, azt mondta, majd inkább legközelebb! 22hetes ultrahangon mondta, hogy kisfiú! :) 28hkm
Elképzelhetõ.De ahhoz nagyon meg kell mutatnia magát. Ne éld bele magad, de ha szét van tárva a lába, akkor bizony láthatja, hogy fiúból vagy lányból van.Nekem magánorvosom van, õ a 16.héten mondta, hogy inkább rózsaszín.Az is maradt. Ma 3 hónapos :) )
Hát azért nagyon ne éld bele magad. 17 hetes vagyok, és csak a 19. héten fogja megmondani a doki, ha látja egyáltalán. Mondjuk én sztk.-ba járok. Fogadott orvos is csak akkor mond valamit, ha rendesen látja.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem jutottam be a dokihoz, elfogyott a sorszám:(Így csak csütörtökön tudok menni, de megírom, ha megtudok valamit:)

Van valami tecnikája, hogy hogy megy a kiegészítő etetés?

Itt a sorrendre gondolok vagy bármire. Nagyon úgy t?nik, hogy muszáj lesz tápszerhez nyúlnom.

Legjobb válasz: Hogyha még tudsz szoptatni akkor elõbb szopi és hogyha nem elég neki utána tápszer. Van aki úgy csinálja,hogy reggel este tápszer a többi etetéskor szopi.

Hogyha még tudsz szoptatni akkor elõbb szopi és hogyha nem elég neki utána tápszer. Van aki úgy csinálja, hogy reggel este tápszer a többi etetéskor szopi.
Minden etetésnél elõször szoptattam és utána adtam tápszert.
Azért kell elõbb szoptatni, hogy az anyatejbõl minél több jusson a baba pocijába, mert az a fontos, értékes neki. Ha tápszerrel kezdenéd akkor jóllakna azzal és már nem akarna szopni, mert tele lenne a hasa.
Az egyetlen lehetõséged a tampon, ha strandon fürödni akarsz menstruáció alatt.
Old meg. Nehogy már egy egy férfi mondja meg, mit kell csinálni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!