Találatok a következő kifejezésre: Van valami hogy hogy megy (220 db)

Mit vegyek vagy csináljak a barátnőmnek a ballagásunkra mert nem egy iskolába megyünk utána és hogy egyedi legyen és szép is van valami ötletetek hogy mi legyen az?

Legjobb válasz: Szia! :) Lehet valami saját készítésû (akár karkötõ, saját fotóalbum stb.), vagy ha van olyan dolog amit eggyütt szerettetek csinálni vagy például eggyütt rajongtok érte. :) Szerintem inkább saját készítésû legyen, mert azt nem tudja megvenni sehonnan és mindig eszébe jutsz majd róla! :)

Szia! :) Lehet valami saját készítésû (akár karkötõ, saját fotóalbum stb.), vagy ha van olyan dolog amit eggyütt szerettetek csinálni vagy például eggyütt rajongtok érte. :) Szerintem inkább saját készítésû legyen, mert azt nem tudja megvenni sehonnan és mindig eszébe jutsz majd róla! :)
Michael Jackson - Earth Song? :D szép, lassú szám sok "uuu"-val meg ilyesmikkel :D
És a dalszöveg úgy van hogy: What about sunrise? What about rain? What about all the thing That you said we were to gain
A kérdező hozzászólása: igen ez az köszönöm szépen :D nagyon köszi

Van valami tecnikája, hogy hogy megy a kiegészítő etetés?

Itt a sorrendre gondolok vagy bármire. Nagyon úgy t?nik, hogy muszáj lesz tápszerhez nyúlnom.

Legjobb válasz: Hogyha még tudsz szoptatni akkor elõbb szopi és hogyha nem elég neki utána tápszer. Van aki úgy csinálja,hogy reggel este tápszer a többi etetéskor szopi.

Hogyha még tudsz szoptatni akkor elõbb szopi és hogyha nem elég neki utána tápszer. Van aki úgy csinálja, hogy reggel este tápszer a többi etetéskor szopi.
Minden etetésnél elõször szoptattam és utána adtam tápszert.
Azért kell elõbb szoptatni, hogy az anyatejbõl minél több jusson a baba pocijába, mert az a fontos, értékes neki. Ha tápszerrel kezdenéd akkor jóllakna azzal és már nem akarna szopni, mert tele lenne a hasa.
Az egyetlen lehetõséged a tampon, ha strandon fürödni akarsz menstruáció alatt.
Old meg. Nehogy már egy egy férfi mondja meg, mit kell csinálni.

Ha egy férfi rendszeresen túl hamar megy el, van valami "módszer" hogy késleltesse amivel késleltetni tudja agy ez "gyógyíthatatlan"?

A következ? módszerek cs?döt mondanak: vastag gumi, 2 gumi, szeretkezés el?tt 2-3 órával lenullázás, squeeze (nem szeretené ha közben meg kéne a dolgot szakítani)

Legjobb válasz: Pont az a baj, h. a nõd nem partner. Több hónap kell hozzá, hogy javuljon jelentõsen. A gyakorlást ajánlom, de létezik lidocainos óvszer is pl. a Rakonak. Ez enyhén érzéstelenít, így nyújtva meg az együttlétet. Vagy segítsen rajtad az elején gyorsan és ugye a következõ jó hosszú lesz, de akkor sosem lesz önkontrollod.

Pont az a baj, h. a nõd nem partner. Több hónap kell hozzá, hogy javuljon jelentõsen. A gyakorlást ajánlom, de létezik lidocainos óvszer is pl. a Rakonak. Ez enyhén érzéstelenít, így nyújtva meg az együttlétet. Vagy segítsen rajtad az elején gyorsan és ugye a következõ jó hosszú lesz, de akkor sosem lesz önkontrollod.
http://www.szexterapia.hu Mazsolázgass, minden hasznos info rajta van a problémáddal kapcsolatban!
Tudom jól, mennyire megviselhet ez egy férfit. Szerintem az a megoldás, ha a barátnõd tényleg partner és rengeteg idõt szántok a dologra, segítetek egymásnak. Több hónap kell a javuláshoz, de semmiképpen nem "gyógyíthatatlan" csak hatalmas türelem kell a megoldásához.Soha ne add fel, egyszer még valaki hálás lesz érte. : )

19 évesen nem merem elmondani hogy van barátom, a szüleimmel nem jó a viszonyom és így mindig ki kell találnom valamit hogy hova megyek el. Hogyan beszéljek velük?

Legjobb válasz: Nos ezt egy darabig én is csináltam! Szerintem a legjobb ha elmondanád a szüleidnek ha titkolozol az csak bajt hoz! Ha szereted a srácot mutasd be nekik de ne síettesd szépen apránként.

Nos ezt egy darabig én is csináltam! Szerintem a legjobb ha elmondanád a szüleidnek ha titkolozol az csak bajt hoz! Ha szereted a srácot mutasd be nekik de ne síettesd szépen apránként.
Na ez engem is érdekelne, csak én fiú vagyok.
Nem értem, miért nem mondod meg nekik. 19 éves vagy, van valakid akivel szeretitek egymást. Ennyi. :) Szerintem butaság emiatt hazudozni.
09, 24-nek igaza van.Miért kell neked otthon hazudoznod? A szüleid miért nem örülnek ha boldog vagy valakivel? Egyébként meg felnõtt ember vagy, nincs szükséged az engedélyükre semmihez.Természetesen ehhez az is hozzá tartozik, hogy ez esetben meg kell állnod a saját lábadon. Miért rossz a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: Hát úgy értem a rossz viszont a szüleimmel, h soha nem kérdeztek még rá eddig h szerelmes vagyok e, van e barátom vagy valami......:S Szóval soha nem beszéltünk ilyen dolgokról, még a szexrõl sem :S

Egy média céghez jobinterjura megyek nemsokára. Van valami tippetek, hogy mi vegyek fel?

Halszálkás öltöny az tulzó? Van rózsaszín ingem is vagy kék kockás ilyenek. Öltöny fels? farmer alsó az hülyeség? Minden tanácsnak örülnék 24 éves éppen nem pályakezd? vagyok

Legjobb válasz: Rendes öltönyben menj!

Rendes öltönyben menj!
Attól függ milyen pozi, ha mezei alkalmazotti akkor belefér egy szép ing + normális farmer, de a normális öltönnyel nem lõhetsz mellé.

A meggyet hogyan adjátok a babátoknak? Van valami receptötletetek a meggyel? 6, 5 hónapos a kisfiam

Legjobb válasz: Szûrõszitán átszûröm, és babakeksszel összetöröm.

Szûrõszitán átszûröm, és babakeksszel összetöröm.
meggy + csirke/pulyka husi. meggy + banán meggy + alma
meggy + gesztenye a lányom kedvence!
Icipici sóval és annyi cukorral, hogy finom legyen megfõzöm annyi vízben, amennyi ellepi. Kukoricaliszttel és kb. 1 kanál olajjal "rántást" csinálok, és besûrítem vele. Nálunk az egész család nagyon szereti, a picikédnek turmixold össze, hogy csak nyelni kelljen:) A nagyfiam már eszi, ahogy van:)
Ez nálunk teljes ebéd a kicsinek egy kis fõtt krumplival, csirkemellel. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen át kell törni?
és szerinted a f*sás egyenlõ a fogyással ? pfff
Nem azt mondta, hogy egyenlõ vele. Ha nem érted a kérdést akkor ne is reagálj rá. Miért kell mindjárt bunkónak lenni...
Ennyi erõvel akár Tisasent is ehetnél. Az is fosat, és elvileg akkor attól is lehet fogyni. Azért mert az ilyen fosatós szirszarokra ráírják, hogy gyógynövény (pl. a szûztea is ilyen)attól még ugyanolyan káros, mint a hashajtó. Ugyanúgy kihajtja a tápanyagokat is. Igaz fogyni vmennyit fogsz tõle, de kb. 3 hétig fogod tudni azt a súlyt tartani. Én is jártam már így pár éve. Hála Istenne azóta megjött az eszem.
A kérdező hozzászólása: az 1. válaszadónak: elõször értelmezd a kérdést, és ha meg is értetted, akkor válaszolj. a 2. és 3. válaszadónak, köszönöm szépen a válaszokat, csak azért kérdeztem, mert egy ismerõsöm kb. 6 éve így fogyott le, igaz szerintem már nagyon vékony lett, és azóta is tartja a súlyát, nem hízott vissza. hogy azóta milyen a bélrendszere ill. a gyomra? azt nem tudom mert nem beszélek vele:( na mindegy köszi szépen még egyszer
már igy se tudja meguszni....ugyanis a gk.tulaj a felelõs...
Be kell tartani a KRESZ-t. Bizonyos esetekben lehet méltányossági kérelem segítségével mérsékelni (vagy megúszni) a büntetést (édesapám így tarthatta meg a jogsiját, bár nem büszke rá), de ehhez elég súlyos (és igazolható) indok kell, még úgyse mûködik sokszor. (Beteg nagymama szállítása kórházba, munkához elengedhetetlenül szükséges jogosítvány, rendkívül rossz anyagi helyzet) Esély nem sok van, de ami nagyobb gond, nem tudom, hova kellene beadni a helyi kapitányságon belül.
Nincs méltányosság május 1-jétõl gyorshajtásnál. Zéró tolerancia van. Közigazgatási bírságot szabnak ki, nem pedig szabálysértésit. A szabálysértésire lehet "sírni". A közigazgatásira már nem. A közigazgatási bírságot az üzembentartó megúszni már nem fogja, azonban a tanúvallomást megtagadhatja - ha hozzátartozó vagy õ maga vezette a gépjármûvet - ezzel a szabálysértési eljárást megúszhatja. (Büntetõpontot így nem kap, illetve a jogsija sem kerül veszélybe.)
30 helyett 39, nagy kaland. Egyébként meg viselni kell a következményeket.
Szia! Minden sebességhatárt max. 10%-kal "lehet átlépni". Ennyit ugyanis minden autó sebességmérõje csalhat. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindig a felsõhatárt kell súrolni. Tavasszal, mielõtt kijött volna a 300ezres büntetési tarifa-rendszer, keringett egy kör e-mail a büntetési tétel táblázattal, és a szerint is 10%-os sebesség túllépéstõl indult a büntetés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!