Találatok a következő kifejezésre: Van valami hogy a napi (312 db)

A sex után (ami 03.11-én volt) hány napra mutatható ki, hogy van valami? Kb hány napra tudom megcsinálni az első tesztet?

Nagyon szeretnék babát!!23 éves vagyok,már 7 éve vagyok együtt a barátommal.3 éve élünk együtt,mindenünk megvan.Most már csak a baba hiányzik.

Legjobb válasz: A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk,hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá,de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz,hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva,meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu

A tesztet nem a sex dátuma szerint tudjuk, hogy kb.mikor csináljuk meg.Azt kéne tudnod mikor volt az utolsó menses elsõ napja.A legvalószinübb tehetbe esés ideje a 9-13 nap között van amit a mensestõl számolunk.Ha akkor sexeltetek nagy eséjed lehet rá, de sajna vannak más problémák is.Én elötte elmentem dokihoz, hogy egyálltalán lehet-e babám mert nagyon sokat voltam beteg/sokat voltam felfázva, meg gomba/.Van egy honlap nézd meg ott kiszámolja a köv. hónapban a ciklusod és mikor valószinû a teherbe esés.www.ciklus.hu
A kérdező hozzászólása: 03.02-én volt volt utolsó mensim elsõ napja.A legközelebbi 03.29-30 között kell, hogy jöjjön.Ami remélem nem fog jönni.És most egy kicsit megilyesztettél, mert én is nagyon hama felfázok és volt már gombám is.Hú remélem azért ez nagyon nem befolyásolja?!
Szia! Azt irtad, hogy 29-én kell legközelebb megjönnie. Ha késik a mensid, rá egy-két napra már tesztelhetsz. Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a teszt a terhességet. Én február elején voltam felfázva, március 02-án kellett volna megjönnie, akkor csináltam a tesztet.
Kb.a várt menzes elmaradása után 5 nappal tesztelj mert akkor már biztos h kimutatja!Én szoritok neked! üdv:15 hetes kismami
Szia! Ha most nem jön össze a baba akkor szerintem menny el egy vizsgálatra a dokidhoz.De azért drukkolok. Én is a várt menses után 3. nap csináltam tesztet és pozitív lett.Sok sikert a kis jövevényhez!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon-Nagyon szépen köszönöm, hogy drukkoltok, nagyon jól esik.Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek a legjobbakat kívánom.És remélem nekem is össze fog jönni.

Napi 500 hasizmot meg 150 fekvőt csinálok, néha súlyozok is, viszont erre általában mindig 8-9 óra fele jut időm :/ Számit ez valamit? Esetleg ha nem van valami ötlet hogy a nap melyik szakaszában volna a leginkább célszerű edzenem?

Legjobb válasz: Ezek annyira magas ism. számok, hogy nem érsz el velük semmit, csak az állóképességed fejlõdik. Töltsd le a fegyencedzés címû könyvet/kezdj el súlyzós edzést. De olvass sokat, mert ha nem tudsz eleget a témáról, idõpazarlás lesz a vége.

Ezek annyira magas ism. számok, hogy nem érsz el velük semmit, csak az állóképességed fejlõdik. Töltsd le a fegyencedzés címû könyvet/kezdj el súlyzós edzést. De olvass sokat, mert ha nem tudsz eleget a témáról, idõpazarlás lesz a vége.
De az is lehet, hogy pont az állóképességét szeretné fejleszteni! Sehol sem írja, hogy izmosodni szeretne!
98%, hogy nagyobb izmokat szeretne. Egy 5 kilós whey koncentrátumba', hogy igen :D
A kérdező hozzászólása: Persze, izmosodni szeretnék, de elsõdleges célom most kifejleszteni a has és mellizmaimat... persze az állóképesség sem utolsó szempont!... Bár azzal nagyon nincsen bajom, szaladni is szokat (nem keveset)... él általában hegyre:P Viszont tudnotok kell hogy én viszonylag hizékony tipus vagyok... most sikerült 96 kilóról le jönni 78 környékére 3 hónap alatt (15 éves fiú vagyok)... és még nem látszik az összes kockám, tehát nagyrészt ennek tudható be az intenziv hasizomgyakorlat :D Egyépként azt szeretnem inkább megtudni hogy gond-e az hogy este (lefekvés elõtt max 1 órával) csinálom amit csinálok?

Miért van az, hogy egyik nap nagyon élénk a babám a hasamban, másik nap alig mozog valamit?

Nálatok is van ilyen? Nem ijeszt??

Legjobb válasz: Szerintem ezt a kérdést még az orvosok sem tudnák megválaszolni. Gondolom nekik sem egyformák a napjaik, ahogyan nekünk sem. És reagálnak arra, ami kívül történik, mivel valamenyit azért ézékelnek a kinti dolgokból is. Nekem egyszer a kislányom akkorát rúgott a hasamba, hogy azt hittem menten kilyukat. Hát, mind a ketten megijedtünk (szerintem õ felriadt álmából), de szerencsére ez csak egyszer fordult elõ:)

Szerintem ezt a kérdést még az orvosok sem tudnák megválaszolni. Gondolom nekik sem egyformák a napjaik, ahogyan nekünk sem. És reagálnak arra, ami kívül történik, mivel valamenyit azért ézékelnek a kinti dolgokból is. Nekem egyszer a kislányom akkorát rúgott a hasamba, hogy azt hittem menten kilyukat. Hát, mind a ketten megijedtünk (szerintem õ felriadt álmából), de szerencsére ez csak egyszer fordult elõ:)
Nekem is így van, észrevettem, h idõjárás is befolysáolja, pl. ha esõs, kevesebbet mozog, vagy ha feszültebb vagyok, akkor is.
Nekem is változó, de minden nap van több olyan idõszak, amikor nagyon aktív. Az idõjárás és sok minden befolyásolja, szerintem normális, hogy ez változó.
Sziasztok!Én 22 hetes vagyok pont én is ezen gondolkodtam ma, hogy miért ilyen lustácska ma a kisfiunk pedig általában nagyon aktív?!Eddig ritkán fordult elõ, hogy alig mozgott, ilyenkor én is aggódok kicsit, de biztos nekik is van ilyen napjuk:) .boldog babavárást mindenkinek!
Reggeli rosszullét, fejfájás, fáradékonyság, savasodás. Élsz már nemi életet?
Ha élsz nemi életet, nem zárnám ki a terhesség lehetõségét sem, bár mondjuk amikor már ezek jelentkeznek, mármint terhességi tünetek, ott már a vérzés is késik. Vagy lehet több minden is. Fejfájás, hányinger lehet akár migréntõl is. Gyomorégés, gyomorgörcsök, hányinger pedig akár refluxtól, vagy valamilyen gyomorproblémától. Ajánlatos felkeresni a háziorvost és kivizsgáltatni magad!
A kérdező hozzászólása: Igen élek. Az elmult héten menstruáltam ugyhogy kevés az eselye hogy varandos lennek.... Es remelem is hogy nem vagyok az.
szokj le a dohányzásról, ilyen egyszerû :)
Szárazsampon sprayt érdemes lenne kipróbálnod, az segíthet. :)
Akkor te is dohányzol, csak passzívan.
A kérdező hozzászólása: nem én dohányzom hanem a körülöttem levõk.. :) akik b*sznak másokra..
ugyanez a problémám... -.- a ruháimat mélyre el kell raknom, a hajamat meg összekötnöm. de sajnos még így is büdös szokott lenni egy picit :/
A kérdező hozzászólása: a száraz samponnal az a gondom h nem találtam még igazán jó illatút :) igen nekem is a hajam és a ruhám és nagyon zavar :S már nem tudok mit kitalálni hogy mit fujkodjak rá.. fõleg olyat ami nem zsírosítja be a hajam.
Megmondod a körülötted lévõknek, hogy eddig tûrtél, de már eleged van és lesz szíves valahol máshol füstölni...
TIGI márkának van egy terméke az AFTER PARTY. Tuti!!!!

Mitől van az hogy a menzim vége után egy hétre újra megjött valami barnás-véres valami, de nem fájt a hasam úgy mint menzinél és így újra megvolt 6 napig?

Nem volt annyi mint menzinél szokott, néha csak éppen valami, aztán egy picit több... A normális menzim elött meg kimaradt egy menzim. Nekem mindíg normális ciklusaim voltak, nem értem mi lehet. Voltunk együtt a párommal mert szeretnénk már babát, de nem tudom hogy mi történik!

Legjobb válasz: Erõs a gyanúm hogy ovulációs vérzés. Azaz ekkor nagyon termékeny vagy. Persze lehet orvosi oka is. Méhszájsebtõl elkezdve polipig, de inkább nem gondolunk erre :) Szerintem ovus vérzés.

Erõs a gyanúm hogy ovulációs vérzés. Azaz ekkor nagyon termékeny vagy. Persze lehet orvosi oka is. Méhszájsebtõl elkezdve polipig, de inkább nem gondolunk erre :) Szerintem ovus vérzés.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos most tudnánk együtt lenni a párommal de pénteken elmúlt ez a barnás-véres vérzésféle. Még lehetek termékeny?
Szia. Ugyanez van nálam is, már harmadik napja tart és tíz nappal a vérzés vége után jött meg megint!!! Nem fáj a hasam, csak nagyon enyhén, nálam a rendes menzesznél másabb maga vérzés. Olyan, mintha konkrétan egy vágott sebbõl folyna, "élõ vér", nem olyan, mint rendesen szokott. Nekem is elmúlik, aztán minden elõzetes nélkül megint kezdi..erõsebben. Még nincs jele, hogy múlna, pedig a rendes vérzés, két - három napnál nem szokott tovább tartani. Ja és nekem is volt elõtte egy olyan, hogy sokat késett. Nekem is teljesen normális volt mindig. Nem értem én sem, nem tudom, mi lehet ez, de az biztos, hogy amint elmúlik, elmegyek a dokihoz, mert félek, nehogy valami komoly legyen.. Azt tanácsolom, menj el te is!!! (Már az elõzõ kimaradásnál is megfordult a fejemben, hogy terhes lehettem, mert a mellemen is jobban látszottak az erek és most, ennél a fura nem rendes vérzésnél méginkább látszanak, de nem hiszem. Szerintem az orvos a megoldás neked is, minden jót...
Igen, mindenképpen menj el urológushoz, valószínûleg valamilyen húgyúti fertõzésed van, amit ha nem kezelnek késõbb gond lehet.
Hibás RAM lesz valószínûleg. Ellenõrizd, szükség esetén cseréld.
A kérdező hozzászólása: hogy tudom ellenõrizni a RAM-ot ???
nembiztos hogy ram a hibás bármi lehet akár mervelmez bármi... ha garanciális akkor jobb helyzetben vagy ha nem akor is szervizbe kell vined ram ot persze cserélheted probára ha van valakinek biztosan jó és ha azal megy akor csak azt cseréld ha nem akkor bármi ahogy irtam MemTest? ha elenörizni akarod van windows 7 nek is memria elenörzöje
A legegyszerûbben úgy, hogy abból a menübõl, amibõl rendszerinduláskor a csökkentett módot szokás kiválasztani, kiválasztod a memóriatesztet. Persze ennél optimálisabb, ha letöltöd a memtest86 nevû programot, és azzal ellenõrzöl. Alaposabb.
windows memóriadiagnosztika start menü keresöjébe is beiratod és fent kiadja amugy felügyeleti eszközökben van ami pedig vezérlöpultban
A kérdező hozzászólása: RAM-ot teszteltem az jó. nem lehet az hogy a nem eredeti windows miatt van ?
Csak nem eredeti, vagy buherált is? A lényeg, hogy tiszta legyen, ne legyen módosítva az eredetihez képest.
A kérdező hozzászólása: nem buherált, csak nem eredeti, de az internetrõl szedtem le hozzá valami aktiváló programot és azzal aktiváltam.

Miért van az hogy a csemperagasztós oxidfestéket akvárium háttér több napi száradás után is fog? Pedig azt olvastam az jó megoldás. Valamit elrontottam?

Úgy csináltam hogy a barna oxidfestéket elkevertem vízben , utána ahhoz raktam lfexibilis csemperagasztót,és úgy kentem fel.

Legjobb válasz: a csemperagasztó sokáig szárad... nekem 3 napig tartott míg újrakenhetõ volt a felület, de ténylegesen 1 hét volt a száradás, amikor már a körmömmel sem tudtam lekaparni...

a csemperagasztó sokáig szárad... nekem 3 napig tartott míg újrakenhetõ volt a felület, de ténylegesen 1 hét volt a száradás, amikor már a körmömmel sem tudtam lekaparni...
A kérdező hozzászólása: igen ám , én lefestettem egy hónapja és most derült ki hogy fog, de nem úgy mint egy festék, hanem mint mondjuk a szén, vagy a kréta, szóval ilyen porosan. Vagy van egy kis kopása?
áztatni is kell egy jó darabig, mint mondjuk a vasfát... szerintem az megoldja a problémát... úgy is látod majd, ha az összes szín kiázik belõle, akkor te rontottál valamit, ha meg a lényeg megmarad, akkor csak annyi volt a gond, hogy túl sok oxid port használtál és a felesleg fog most...
Kiderült azóta a gond?

Van-e valami módja annak, hogy a napi 8 óra alvás helyett a szervezet kb.5, 5-6 órát igényeljen, s ne legyen a végeredmény semmiféle komolyabb rendellenesség, megbetegedés?

Középiskolás vagyok, 18 éves, 180cm magas, 80kg, sportolok (karate, futás) és emellett tanulok ezerrel.

Legjobb válasz: Esetleg még információk: nem szedek bogyókat (az utóbbi 4-5 nap kivétel, mivel eléggé meg voltam fázva és a doktor írt ki 3 félét is, melyek rendkívül hatásosak voltak, mert már semmi bajom sincs) bogyók alatt a különbözõ gyógyszereket és a vitaminokat értem általában változatosan étkezem - gyümölcs, zöldség, húsok mennek

A kérdező hozzászólása: Esetleg még információk: nem szedek bogyókat (az utóbbi 4-5 nap kivétel, mivel eléggé meg voltam fázva és a doktor írt ki 3 félét is, melyek rendkívül hatásosak voltak, mert már semmi bajom sincs) bogyók alatt a különbözõ gyógyszereket és a vitaminokat értem általában változatosan étkezem - gyümölcs, zöldség, húsok mennek
A minimum 6 óra kell azért a szervezetnek, bár lehet, hogy valaki kevesebbel is bírja, de Neked, akinek ennyi vágyad van, szükséged van az éjszakára(alvás-ügyileg) Vitamin üzletben dolgozom, és akik elkezdik szedni a multivitamint(ez nagyobb dózist tartalmaz, mint a gyógyszertári)azok mesélik, hogy kevesebb alvással is frissebbek.Elképzelhetõ, hogy bármilyen multivitamint választasz, így hat Rád, de ha ezerrel pörögsz, tanulsz, rohansz, stresszelsz, vizsgázol(remélem nem cigizel)akkor a vitaminok is gyorsabban ürülnek a szervezetedbõl.
A kérdező hozzászólása: Nem használok drogokat! (kivéve ha muszáj - gyógyszerek, néha teát is iszom :) ) Ezzel szemben minden este futok (egyelõre 3, 2km-t; de tervem a 4, 8km elérése) valamint heti 2x karatézom. Esetleg tudnál ajánlani valami nagyon jó minõségû vitamint?
Tudnék, de nem akarom reklámozni, illetve vitát szítani.Az biztos, hogy a maximumot hozod ki a szervezetedbõl, és akármilyen körültekintõen táplálkozol, nem tudsz minden vitamint és ásványt pótolni.Megjegyzem mindennek az alapja a helyes táplálkozás, tehát nem akarok csodákat tulajdonítani a vitaminoknak.Bár akár õszintén meg is tehetném.E-mailben javasolnék, de nem találtam a privát címedet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!