Találatok a következő kifejezésre: Van valami hogy a (5207 db)

tust ne..van szemöldök ceruza
Tussal nehogy megpróbáld, nem is oda kell, plusz hülyén is fog kinézni de nagyon. Én szemöldökport használok (Essence), és teljesen jó.
A kérdező hozzászólása: Vettem Essence-szemöldök port és nagyon bevált, köszi!
Ha kicsit tartósabbat szeretnél: Refectocil (szmöldök és szempilla festék) :) Fodrász kellékben lehet kapni, nem is drága és szép, természetes a hatás :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Mitől van az, hogy a péniszem makk részén egy piros, pattanásszerű valami alakult ki?

Tényleg, úgy néz ki, mint egy pattanás.. Az lehetséges?

Legjobb válasz: Nem tom nekem is van valami ojasm...

Nem tom nekem is van valami ojasm...
valami fertõzés, ami csak nemi közösülésnél lehet összeszedni. Irány a bõrgyógyászat, amíg kellések tömkelege el nem áraszt
A kérdező hozzászólása: Ez baromság, h csak szexuális úton kapható el.. Lehet, h aképpen is, de nem CSAK úgy, és már csak azért sem, mert 1, 5 éve vagyok együtt a párommal, soha nem csaltuk meg egymást (és ezt bizton állíthatom!!), és eddig ilyen nem volt. Egyébként voltam bõrgyógyászaton, mert csak nem hagyott nyugodni ez a dolog.. Ott pedig felírtak egy krémet. Azt mondták, h amennyiben nem jön helyre, vissza kell menni és h ez csak egy ilyen kis piti fertõzéses valami. pl. akk is kialakulhat, ha vki koszos kézzel nyulkál hozzá.
És irtó sok van ugye? Egyenletesen elosztva..
lehet, hogy gombás fertõzés KANESTEN krém!Hüvely váladéktól!
valami bõvitményt letiltottál vagy kikapcsoltál a böngészõben
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó és hogy tudom én ezt vissza állitani

Miért van az, hogy a barátom kukija néha csak úgy magától bekeményedik mintha felizgatta volna valami, pedig nem?

:)

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel valamitõl felizgul, ez normális!

Nagy valószínûséggel valamitõl felizgul, ez normális!
nem, nem izgatta fel magát. ez a spontán merevedés. ez bármikor megtörténhet, többnyire hajnalban van ilyen, felkelés elõtt.
Ez azért van, mert a pasiknak bármilyen inger hatására felállhat, ehhez nincs köze a szexuális izgalomhoz. mittomén, akár attól is, ha egy buszon zötykölõdik.
A kérdező hozzászólása: hát akkor van neki de ritkán szokott lenni nappal és tök vicces:)
Persze.
A vásárláshoz szükség van egy accountra, így ha megveszed, az accountodon ez tárolva marad, így bármikor letöltheted, mert a szerver már látja, hogy te megvetted. Csak a felhasználóneved és jelszód ne felejtsd el, és nincs gond. :)
ittvan ingyen torrent nélkül haver: mediafire[PONT]com/?hh2u5gt2jev5cvi youtube[PONT]com/watch?v=Rvib-CuXhuc
Nem a játékot veszed meg, hanem egy felhasználót, a játékot most is leszedheted ingyen de nem tudsz mivel belépni, azért kell elõfizetni. Persze leszedheted a tört verziót is...
A kérdező hozzászólása: értem köszi :D
Szia gépadatok ?
A kérdező hozzászólása: Szia:) ))a másik kérdést is én tettem fel Catalyst probléma....
A kérdező hozzászólása: AS Rock K8NF4G.VSTA Alaplap AMD Sempron 280+CPU/box/ 1536 Ram /ddr/ 80 Gb Win ATi Radeon X1300 Pro
Szia :) ) gondoltam :) mert hasonlított a felvetés :) akkor a másikon meg is válaszoltam :)

Van abban valami, hogy a férfiak könnyebben fogynak mint a nők?

Teljesen el vagyok keseredve, 20 kiló jött rám a túlsúly nélkül megúszott terhesség után egy hülye hormontablettától. Férjemnek is van 10-12 kiló feleslege. Október eleje óta annyit csináltunk, hogy nem ettünk édességet, max reggelire kis lekvárt, meg elhagytuk a vacsorát. Férjem közel 10 kilót fogyott, én 1et!!! Most még rosszabbul érzem magamat mint eddig:( Nekem kellett volna többet leadnom elvileg, hisz rajtam van több felesleg, és semmit sem értem el, míg a férjemnél mindenki észreveszi és dicsérik, ? meg el?adja, milyen kemény kajamegvonással sikerült ezt elérnie!!Igazságtalan az élet...én is fogytam már régebben így-úgy, de egy komoly többhetes diétával sem sikerült ennyit leadnom, mint most a férjemnek az úgymond semmit?l, amit én is ugyanúgy csináltam.

Legjobb válasz: Hát igen.... Valami lehet benne.... Egyszer nálunk is elkezdett a férjem "fogyókúrázni". Tudod mit csinált? 1 hónapig nem ivott sört, és az esti 2-3 zsemle helyett csak 1-et evett. Ezen kívül minden maradt a régiben. 1 hónap alatt 8 kilót fogyott. Büszke volt magára, és közölte velem, hogy nemis érti én miért nem tudok fogyni, pedig ez egy semmiség. Mondtam neki, hogy érdekes.... én amióta az eszemet tudom nem ettem többet 1 zsemlénél vacsira, és sört sem szoktam inni, maximum évente összesen 1 üveggel. Na szóval lehet benne valami, hogy apasik könnyebben fogynak. De nálad nem lehet probléma az is, hogy annak a gyógyszernek még mindig lehet utóhatása? Szerintem beszélj az orvosoddal is errõl.

Hát igen.... Valami lehet benne.... Egyszer nálunk is elkezdett a férjem "fogyókúrázni". Tudod mit csinált? 1 hónapig nem ivott sört, és az esti 2-3 zsemle helyett csak 1-et evett. Ezen kívül minden maradt a régiben. 1 hónap alatt 8 kilót fogyott. Büszke volt magára, és közölte velem, hogy nemis érti én miért nem tudok fogyni, pedig ez egy semmiség. Mondtam neki, hogy érdekes.... én amióta az eszemet tudom nem ettem többet 1 zsemlénél vacsira, és sört sem szoktam inni, maximum évente összesen 1 üveggel. Na szóval lehet benne valami, hogy apasik könnyebben fogynak. De nálad nem lehet probléma az is, hogy annak a gyógyszernek még mindig lehet utóhatása? Szerintem beszélj az orvosoddal is errõl.
Ez érdekes dolog, és van benne igazság.Én szeptemberben kezdtem el fogyózni, eddig 4, 5 kilót fogytam, most visszajött egy hét alatt 0, 5kiló.A férjem nem fogyózik, 12 órát dolgozik naponta, kemény fizikai munkát egy héten öt napot, megeszik mindent este 8-kor van neki vacsora 12 kilót fogyott.

Miért van az, hogy a környezetemben kevés olyan ember van, aki nem gyűlöl valamit?

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy kezemen meg tudom számolni azokat, akiktől nem hallom folyton, hogy melegek, cigányok, zsidók, egyebek. Nem értem! Miért jó nekik, hogy fél órát dühöngnek, ha meglátnak pl. egy meleg párt kézen fogva sétálni? Olyan alacsony az ingerküszöbük, hogy néha csak lesek. Nem veszik észre, hogy a dühöngéssel önmaguktól vesznek el rengeteg időt. Én meg már űzött vadnak érzem magam, holott a mostanában közkedvelten gyűlölt tulajdonságok egyikével sem rendelkezem. De nem tudom, ha mondjuk iszlám nő lennék, minden napom rettegés lenne, azok között, akik most elvileg jóban vannak velem? Már nem tudom mit gondoljak, Kiket nevezhetnék barátnak és kiket nem.

Legjobb válasz: A magyar elég frusztrált nép, ami érthetõ, van sok gondja. Ezt a feszültséget irányítani lehet, például valamivel szembeni gyûlölet formájában is elõtörhet, ami átmenetileg egy kis könnyebbség érzését kelti az illetõben. Sajnos például a politikai vezetés is éppen ezt használja ki, és õ irányítja a bennünk lévõ feszültséget egy adott célpontra, hogy az nekik kedvezzen. Ezáltal a vezetõ szavai megnyugvást okoznak bennünk, miközben teljesen más a feszültség oka, és a vezetõ célja is. :)

A magyar elég frusztrált nép, ami érthetõ, van sok gondja. Ezt a feszültséget irányítani lehet, például valamivel szembeni gyûlölet formájában is elõtörhet, ami átmenetileg egy kis könnyebbség érzését kelti az illetõben. Sajnos például a politikai vezetés is éppen ezt használja ki, és õ irányítja a bennünk lévõ feszültséget egy adott célpontra, hogy az nekik kedvezzen. Ezáltal a vezetõ szavai megnyugvást okoznak bennünk, miközben teljesen más a feszültség oka, és a vezetõ célja is. :)
egyén függõ......erre a kérdésre nem lehet racionális vagy pontosan meg fogalmazott választ adni..
Vagy rossz napjuk van, van tényleg sérült emberek.

Miért van az hogy a legtöbb híres ember aki élt és él mind szarul tanult, vagy valami tanulási problémája volt?

Legjobb válasz: Az emberek valamiért szeretik nézni az ilyen hülyéket, mint Alekosz, Bettina, VV Macsó, BB Alexandra, Nicki Minaj stb. S sajnos az ilyen hírességekbõl már több van, mint az olyanokból, mint Eötvös Loránd, Neumann János, Teller Ede, Bolyai János, Lovász László, Erdõs Pál, Szemerédi Endre, Wigner Jenõ,…

Az emberek valamiért szeretik nézni az ilyen hülyéket, mint Alekosz, Bettina, VV Macsó, BB Alexandra, Nicki Minaj stb. S sajnos az ilyen hírességekbõl már több van, mint az olyanokból, mint Eötvös Loránd, Neumann János, Teller Ede, Bolyai János, Lovász László, Erdõs Pál, Szemerédi Endre, Wigner Jenõ, …
Több tudósról is az a történet hogy iskolájukban haszontalannak vélték õket akiket kár taníttatni
Én inkább azt mondom, hogy híres ember népszerûbbnek hat ha azt mondja, hogy vagány gyerek volt mint egy kis eminens akit mindenki vert.
A kérdező hozzászólása: Nem ilyen celebek hanem akik tényleg letettek valamit az asztalra pl:Albert Einstein, Thomas Edison, Julius Caesar, Napoleon Bonaparte, Beethoven, Mozart, Lenin, Hitler, Winston Churchil, stb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!