Találatok a következő kifejezésre: Van valami hogy a (5448 db)

tust ne..van szemöldök ceruza
Tussal nehogy megpróbáld, nem is oda kell, plusz hülyén is fog kinézni de nagyon. Én szemöldökport használok (Essence), és teljesen jó.
A kérdező hozzászólása: Vettem Essence-szemöldök port és nagyon bevált, köszi!
Ha kicsit tartósabbat szeretnél: Refectocil (szmöldök és szempilla festék) :) Fodrász kellékben lehet kapni, nem is drága és szép, természetes a hatás :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Mitől van az, hogy a péniszem makk részén egy piros, pattanásszerű valami alakult ki?

Tényleg, úgy néz ki, mint egy pattanás.. Az lehetséges?

Legjobb válasz: Nem tom nekem is van valami ojasm...

Nem tom nekem is van valami ojasm...
valami fertõzés, ami csak nemi közösülésnél lehet összeszedni. Irány a bõrgyógyászat, amíg kellések tömkelege el nem áraszt
A kérdező hozzászólása: Ez baromság, h csak szexuális úton kapható el.. Lehet, h aképpen is, de nem CSAK úgy, és már csak azért sem, mert 1, 5 éve vagyok együtt a párommal, soha nem csaltuk meg egymást (és ezt bizton állíthatom!!), és eddig ilyen nem volt. Egyébként voltam bõrgyógyászaton, mert csak nem hagyott nyugodni ez a dolog.. Ott pedig felírtak egy krémet. Azt mondták, h amennyiben nem jön helyre, vissza kell menni és h ez csak egy ilyen kis piti fertõzéses valami. pl. akk is kialakulhat, ha vki koszos kézzel nyulkál hozzá.
És irtó sok van ugye? Egyenletesen elosztva..
lehet, hogy gombás fertõzés KANESTEN krém!Hüvely váladéktól!
valami bõvitményt letiltottál vagy kikapcsoltál a böngészõben
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó és hogy tudom én ezt vissza állitani

Miért van az, hogy a barátom kukija néha csak úgy magától bekeményedik mintha felizgatta volna valami, pedig nem?

:)

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel valamitõl felizgul, ez normális!

Nagy valószínûséggel valamitõl felizgul, ez normális!
nem, nem izgatta fel magát. ez a spontán merevedés. ez bármikor megtörténhet, többnyire hajnalban van ilyen, felkelés elõtt.
Ez azért van, mert a pasiknak bármilyen inger hatására felállhat, ehhez nincs köze a szexuális izgalomhoz. mittomén, akár attól is, ha egy buszon zötykölõdik.
A kérdező hozzászólása: hát akkor van neki de ritkán szokott lenni nappal és tök vicces:)

Help! Miért van az, hogy a Paint Tool Sai-ban ha kiakarok színezni valamit, akkor a körvonalak is beszínezõdnek?

Legjobb válasz: A leírásod alapján leginkább azt gondolom, hogy valamit rosszul csinálsz... Nem, mintha értenék a PTS-hoz, de ez szerinted egy normális tünetleírás? Legalább linkelj be egy képet, mirõl van szó.

A leírásod alapján leginkább azt gondolom, hogy valamit rosszul csinálsz... Nem, mintha értenék a PTS-hoz, de ez szerinted egy normális tünetleírás? Legalább linkelj be egy képet, mirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: 1. [link] 2. [link] 3. [link] A lila pulóveres lánynál látszik, hogy mire gondolok, mikor színezem, akkor a külsõ és a belsõ fekete vonalakat is beszínezi a program.
Nem lehet a vonalas réteget fölülre tenni?
Azt hiszem az a baj h a Layer1 a Linework1 felett van. Ez annyit tesz h ha a Layer1-re rajzolsz valamit akkor az a Linework1 felett lesz eltakarva azt. Máshogy mondva nem átszínezte a vonalakat..egyszerûen csak rárajzoltál a körvonalra. Ezt úgy tudod elkerülni h a Layer1-et a Linework1 alá húzod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, de megoldottam, a baj annyi volt, hogy Normal-ról átkelett állítani Multiply-ra
Persze.
A vásárláshoz szükség van egy accountra, így ha megveszed, az accountodon ez tárolva marad, így bármikor letöltheted, mert a szerver már látja, hogy te megvetted. Csak a felhasználóneved és jelszód ne felejtsd el, és nincs gond. :)
ittvan ingyen torrent nélkül haver: mediafire[PONT]com/?hh2u5gt2jev5cvi youtube[PONT]com/watch?v=Rvib-CuXhuc
Nem a játékot veszed meg, hanem egy felhasználót, a játékot most is leszedheted ingyen de nem tudsz mivel belépni, azért kell elõfizetni. Persze leszedheted a tört verziót is...
A kérdező hozzászólása: értem köszi :D
Szia gépadatok ?
A kérdező hozzászólása: Szia:) ))a másik kérdést is én tettem fel Catalyst probléma....
A kérdező hozzászólása: AS Rock K8NF4G.VSTA Alaplap AMD Sempron 280+CPU/box/ 1536 Ram /ddr/ 80 Gb Win ATi Radeon X1300 Pro
Szia :) ) gondoltam :) mert hasonlított a felvetés :) akkor a másikon meg is válaszoltam :)

Van abban valami, hogy a férfiak könnyebben fogynak mint a nők?

Teljesen el vagyok keseredve, 20 kiló jött rám a túlsúly nélkül megúszott terhesség után egy hülye hormontablettától. Férjemnek is van 10-12 kiló feleslege. Október eleje óta annyit csináltunk, hogy nem ettünk édességet, max reggelire kis lekvárt, meg elhagytuk a vacsorát. Férjem közel 10 kilót fogyott, én 1et!!! Most még rosszabbul érzem magamat mint eddig:( Nekem kellett volna többet leadnom elvileg, hisz rajtam van több felesleg, és semmit sem értem el, míg a férjemnél mindenki észreveszi és dicsérik, ? meg el?adja, milyen kemény kajamegvonással sikerült ezt elérnie!!Igazságtalan az élet...én is fogytam már régebben így-úgy, de egy komoly többhetes diétával sem sikerült ennyit leadnom, mint most a férjemnek az úgymond semmit?l, amit én is ugyanúgy csináltam.

Legjobb válasz: Hát igen.... Valami lehet benne.... Egyszer nálunk is elkezdett a férjem "fogyókúrázni". Tudod mit csinált? 1 hónapig nem ivott sört, és az esti 2-3 zsemle helyett csak 1-et evett. Ezen kívül minden maradt a régiben. 1 hónap alatt 8 kilót fogyott. Büszke volt magára, és közölte velem, hogy nemis érti én miért nem tudok fogyni, pedig ez egy semmiség. Mondtam neki, hogy érdekes.... én amióta az eszemet tudom nem ettem többet 1 zsemlénél vacsira, és sört sem szoktam inni, maximum évente összesen 1 üveggel. Na szóval lehet benne valami, hogy apasik könnyebben fogynak. De nálad nem lehet probléma az is, hogy annak a gyógyszernek még mindig lehet utóhatása? Szerintem beszélj az orvosoddal is errõl.

Hát igen.... Valami lehet benne.... Egyszer nálunk is elkezdett a férjem "fogyókúrázni". Tudod mit csinált? 1 hónapig nem ivott sört, és az esti 2-3 zsemle helyett csak 1-et evett. Ezen kívül minden maradt a régiben. 1 hónap alatt 8 kilót fogyott. Büszke volt magára, és közölte velem, hogy nemis érti én miért nem tudok fogyni, pedig ez egy semmiség. Mondtam neki, hogy érdekes.... én amióta az eszemet tudom nem ettem többet 1 zsemlénél vacsira, és sört sem szoktam inni, maximum évente összesen 1 üveggel. Na szóval lehet benne valami, hogy apasik könnyebben fogynak. De nálad nem lehet probléma az is, hogy annak a gyógyszernek még mindig lehet utóhatása? Szerintem beszélj az orvosoddal is errõl.
Ez érdekes dolog, és van benne igazság.Én szeptemberben kezdtem el fogyózni, eddig 4, 5 kilót fogytam, most visszajött egy hét alatt 0, 5kiló.A férjem nem fogyózik, 12 órát dolgozik naponta, kemény fizikai munkát egy héten öt napot, megeszik mindent este 8-kor van neki vacsora 12 kilót fogyott.

Miért van az, hogy mikor elkezdek énekelni érzem, h van valami váladék a torkomban, és az orromban?

Elõtte nincs, de utána jön fel, és mindig krákognom kell éneklés közben. Hogy tudnám ezt kitisztí

Legjobb válasz: Ezt nekem is csinálja, amikor egy darabig nem énekelek, aztán kitisztul. kivéve, ha meg vagyok fázva, mert akkor végtelen :) Amúgy dohányzom, lehet, hogy az sem segít :P

Ezt nekem is csinálja, amikor egy darabig nem énekelek, aztán kitisztul. kivéve, ha meg vagyok fázva, mert akkor végtelen :) Amúgy dohányzom, lehet, hogy az sem segít :P
A kérdező hozzászólása: ja, tuti a dohányzás, bele akartam írni, csak végül elfelejtettem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!