Találatok a következő kifejezésre: Van valami hogy (7696 db)

Merckformint szedek, nagyon ég a gyomrom meg a nyelőcsövem is. Van valami hogy ne így legyen?

Legjobb válasz: vedd be evés közben. Nekem ez segített hasonló esetekben, bár nem tudom, mire a jó a gyógyszer. azzal is segíthetsz, hogy ilyenkor leszuszakolsz néhány falat valami kaját, párizsi a legjobb, meg sajt, nekem az édesség nem vált be.

vedd be evés közben. Nekem ez segített hasonló esetekben, bár nem tudom, mire a jó a gyógyszer. azzal is segíthetsz, hogy ilyenkor leszuszakolsz néhány falat valami kaját, párizsi a legjobb, meg sajt, nekem az édesség nem vált be.
Michael Jackson - Earth Song? :D szép, lassú szám sok "uuu"-val meg ilyesmikkel :D
És a dalszöveg úgy van hogy: What about sunrise? What about rain? What about all the thing That you said we were to gain
A kérdező hozzászólása: igen ez az köszönöm szépen :D nagyon köszi

A Live For Speed-hez van valami hogy ne csak a 3 autóval lehessen használni?

Legjobb válasz: Csáá egy haverom LFS mániás neki vannak ilyen [email protected]ágai hozzá megkérdem hogy mit csinált a játékkal hogy teljes verziós (me tuti nem vásárólta meg) :D e-mail címem: [email protected]

Csáá egy haverom LFS mániás neki vannak ilyen [email protected]ágai hozzá megkérdem hogy mit csinált a játékkal hogy teljes verziós (me tuti nem vásárólta meg) :D e-mail címem: [email protected]


Szerintetek abban van valami, hogy ha valaki ránk gondol elalvás előtt akkor vele álmodunk?

ha valaki tudja, hogy hol tudnék utána nézni ennek, megköszönném ha küldene egy linket:D

Legjobb válasz: Az agynak nincs olyan képessége, hogy kommunikáljon más agyakkal ilyen módon. Ha lenne, akkor tudnánk irányítani a másikat az elménkkel. Elég az, hogy egyeseket szép szavakkal is átvernek mások, az kéne még, hogy ez szavak nélkül is menjen. Ez maximum akkor fog elõfordulni, ha az illetõ melletted fekszik, és ameddig elalszik, addig azt suttogja a füledbe, hogy õ most veled fog álmodni, és te is vele.

Az agynak nincs olyan képessége, hogy kommunikáljon más agyakkal ilyen módon. Ha lenne, akkor tudnánk irányítani a másikat az elménkkel. Elég az, hogy egyeseket szép szavakkal is átvernek mások, az kéne még, hogy ez szavak nélkül is menjen. Ez maximum akkor fog elõfordulni, ha az illetõ melletted fekszik, és ameddig elalszik, addig azt suttogja a füledbe, hogy õ most veled fog álmodni, és te is vele.

Abban van valami hogy az egyre újabb játékoknak egyre kisebb lesz a gépigényük?

Mert én ennek a kezdetét vettem észre persze nem biztos...

Legjobb válasz: Én az ellenkezõjét tapasztalom. Persze lehetnek kivételek. Már csak azért is nõ a gépigény, mert a felhasználók elvárják, hogy az újabb gépeket minél jobban használják ki a játékok.

Én az ellenkezõjét tapasztalom. Persze lehetnek kivételek. Már csak azért is nõ a gépigény, mert a felhasználók elvárják, hogy az újabb gépeket minél jobban használják ki a játékok.
Van rá példa, az EA játékok jó része (jellemzõen nem a FPS játékok!) úgy vannak megírva, hogy még integrált VGA-n is elmenjenek, cserébe nem szépülnek igazán, néha még rondábbak is lesznek. (Lásd Harry Potter sorozat.) De nem ez a jellemzõ. Az is igaz, hogy a fejlesztõk visszafogták magukat, mert 2008 óta az emberek nem igazán akarnak drágán jobb gépet venni ... szóval az akkor közép és felsõ kategóriára fejlesztenek nem a maira. Harmadrészt sok a konzolos átirat, ahol nem törik magukat a grafika PC-re való fejlesztésére így marad a kisebb gépigény, ami a látvány rovására megy, pl. Mass Efefcts. De ha elmúlna a válság jönnének a DX11 csúcs vasra meg 4 magos procira kihegyezett játékok. :)

Samsung Galaxy S 5. 0 WiFi-hez van valami hogy tudjak telefonálni vele?

Legjobb válasz: Ez nem telefon, hanem médialejátszó. Max. Skypolni tudsz vele.

Ez nem telefon, hanem médialejátszó. Max. Skypolni tudsz vele.
Nem semmi olyan hozzá.

Megcsalt fél megérzi hogy baj van? Lehet benne valami hogy ilyenkor megérzi az ember hogy ármánykodás van a háta mögött?

Sok helyen olvastam és sok beszámolót hogy soha nem kutakodott a megcsalt fél hogy esetleg megcsalják e,de valami hirtelen azt súgta nekik hogy valami nincs rendben és sokszor egy hirtelen erőtől vezérelve bele néztek a telefonba vagy az emailokba és mindig beigazolódott a gyanú..lehetséges hogy az ember ezt megérzi?Nekem is beugrott a minap egy ilyen,teljesen hirtelen és bár én nem néztem bele az emailba és a telefonba..azt hozzá teszem hogy soha nem voltam betegesen féltékeny,egészséges féltékenység volt bennem,soha nem kutakodtam a másik után..de a minap beugrott hogy valami nem stimmel a párommal és hogy vaj van a füle mögött..ha nem is megcsalt de valamit titkol előlem ebbe biztos vagyok..hogyan bizonyosodjak meg róla hogy nem e csal meg..a telefonjába nem szeretnék turkálni..milyen kereszt kérdéseket tehetnék fel neki amivel zavarba tudom hozni?

Legjobb válasz: Elöször is, az nem igaz, hogy meg lehet érezni, ezt csak azok mondják, akik meg akarják indokolni, hogy miért kutatnak a másik dolgaiban. Rengeteg ismerös van, aki álmában sem gondolta volna, hogy megcsalják, söt az erre irányuló figyelmeztetéseket is lehetetlennek tartották. Másoknak meg voltak ilyen "megérzései" ok nélkül, és a kutatás meg bizalmatlanság okozta, hogy idövel a párja mást keresett magának. Az meg, hogy milyen kérdéseket tegyél fel: ha tényleg van valami megcsalás vagy hasonló a dologban, akkor vagy elég ügyes, hogy meggyözöen le tudja tagadni, vagy elárulja magát, de gatantáltan nem lehet megmondani, hogy mik a megfelelö kérdések. Ha meg nincs semmi a háttérben és elkezdesz kérdésekt feltenni, amivel csapdába akarod csalni, az a legtöbb esetben odavezet, hogy a másik - joggal - megsértödik és ezzel te teszed tönkre a kapcsolatotokat. Ha tényleg van olyan érzésd, hogy valami nem stimmel, akkor a legtisztességesebb mód, hogy egyenesen megkérdezed, hogy mi az, ami miatt úgy érezheted, hogy valamit titkol. A legtöbbször ilyen egyenes kérdésre a válasz tisztázza a helyzetet és kiderül, hogy valami egész mas van a háttérben. (pl. csak néhány konkrét eset: valami alkalomra meglepetést tervez, esetleg barát/rokon problémájával van elfoglalva, megtudta, hogy valami betegsége van, a munkahelye bizonytalan lett, stb.) Csapdát állitani, kutatni nagyon lealacsonyitó dolog rád nézve.

Elöször is, az nem igaz, hogy meg lehet érezni, ezt csak azok mondják, akik meg akarják indokolni, hogy miért kutatnak a másik dolgaiban. Rengeteg ismerös van, aki álmában sem gondolta volna, hogy megcsalják, söt az erre irányuló figyelmeztetéseket is lehetetlennek tartották. Másoknak meg voltak ilyen "megérzései" ok nélkül, és a kutatás meg bizalmatlanság okozta, hogy idövel a párja mást keresett magának. Az meg, hogy milyen kérdéseket tegyél fel: ha tényleg van valami megcsalás vagy hasonló a dologban, akkor vagy elég ügyes, hogy meggyözöen le tudja tagadni, vagy elárulja magát, de gatantáltan nem lehet megmondani, hogy mik a megfelelö kérdések. Ha meg nincs semmi a háttérben és elkezdesz kérdésekt feltenni, amivel csapdába akarod csalni, az a legtöbb esetben odavezet, hogy a másik - joggal - megsértödik és ezzel te teszed tönkre a kapcsolatotokat. Ha tényleg van olyan érzésd, hogy valami nem stimmel, akkor a legtisztességesebb mód, hogy egyenesen megkérdezed, hogy mi az, ami miatt úgy érezheted, hogy valamit titkol. A legtöbbször ilyen egyenes kérdésre a válasz tisztázza a helyzetet és kiderül, hogy valami egész mas van a háttérben. (pl. csak néhány konkrét eset: valami alkalomra meglepetést tervez, esetleg barát/rokon problémájával van elfoglalva, megtudta, hogy valami betegsége van, a munkahelye bizonytalan lett, stb.) Csapdát állitani, kutatni nagyon lealacsonyitó dolog rád nézve.
Szerintem ilyen esetekben arról van szó, hogy az ember észre veszi a változásokat a párja viselkedésén. Pl: a telefont csak nem veheti fel melletted, ezért elvonul beszélgetni. Nekem is volt ilyen "megérzésem". Megkérdeztem egy kollégájától, akit én is régóta ismertem, hogy van-e valakije. Jött a lelombozó válasz..
Meg érzed, hisz ember vagy. Ne tégy semmit. Olykor nem is érdeme studni róla. Van itt olyan aki meg csalta a férjét ée a lelkiismeret gyötri. A férje nem is tud róla. Sajnos a hölgyemény emészti magát.Hát nehéz eset. Vannak szélsõségek.Nem kellenek kereszt kérdések, azt látni kell . Zavart, feszült, olykor ideges, emészti magát, de nem mondja el, ha kérdezed sem, rosszabbik eset ha valaki nevét hallod egész nap. Nincs kereszt kérdés, cak jellemzõk. Örlõdik a személy, fél, távolodik el tõled, nem mer a szemedbe nézni, . Sok olyanjegy van amit kérdezni sem kell. De lehet, hogy nem csal meg , ha nem valami bántja amit nem mondhat el, és fél attól , ahogy reagálsz. Mert nem mer bízni benned. Nehéz eset, én tudom. Ha meg csalt, ne is vedd figyelembe, az úgy is kiderül magától. Szóval itt, nem lehet egyértelmût mondani.Mert ahhoz isnerni kellene a személyt, azon belül a jellemét. Az a leg jpbb ha nem teszel semmit, sõtt kikapcsolódtok, ne is érezze tudol- e róla. Amugy afélre lépést sokan megbánják, ezért örlõdnek. Akaratuk ellenére is távolságot tartanak és azért derül ki. Magyarn mondva amitõl félsz a leg jobban az történik meg veled a leg hamarabb, én tudom.
Sokan tényleg megérzésnek hívják, pedig ez nem egy ösztön :) hanem észrevesznek bizonyos furcsaságokat, amik eddig nem voltak szokásosak. És tudod ha a másik életébe belép egy másik nõ vagy férfi, valami benne is megváltozik, és ennek elõbb utóbb lesznek jelei. Aki nem vett észre semmit ezekbõl, az vagy vak, vagy szintén mással van elfoglalva és sose a párjával. Nyilván itt jön be az, hogy a változás sokszor nem azért van, mert szeretõje lett, hanem más dolgok (munkahelyi zûr, vagy pénzügyi gond...) Szóval ha úgy érzed valami történt, akkor keresd meg hogy mibõl gondolod. Mi volt az az esemény, tette, vagy látvány, vagy bármi ami miatt gyanú támadt benned. pár napig figyelj. ha nem találsz rá megnyugtató választ, akkor meg kérdezd meg egyenesen, hogy miért történ az amit láttál. A válaszból szintén meg fogod tudni, hogy van-e valami takargatni valója, vagy nincs. De mondjuk ez még mindig nem azt jelenti hogy nõ van a dologban. Ha nem sikerült megnyugodnod, akkor meg kérdezz rá egyenesen, hogy van-e valakije. Hidd el, hamarosan ki fog derülni. De amit válaszol, jó alaposan gondold át, hogy igaz-e, és ha tényleg hihetõ, akkor hidd is el neki!. Tudod, egy-egy kérdés arra vonatkozóan, hogy nincs-e más a képben még rendben van, és nyugodtan meg lehet kérdezni, de ha záporozik a bizalmatlanság, az már sok. van egy barátnõm, õ mesélte el részletesen, hogy miket vett észre a férjén, amik egyre inkább elõször furcsák, aztán már gyanúsak lettek, míg a végén tényleg belenézett a telefonjába, és meg is találta amit kellett. Elõször, hogy néha kiment telefonálni, amit addig sosem tett ( ez csak akkor furcsa, ha eddig nem tett ilyesmit) aztán egyre lerázóbban viselkedett. a végén meg rajtakapta éjjel, hogy smst írt a klotyón, sötétben... na ez elég egyértelmû :) de még akkor is azt mondta a pasas, hogy valami bejegyzést ír a telefonba... Remélem nem megcsalás áll nálatok a háttérben. tényleg szívbõl kívánom. 33/N
Én nem tudom, hogy megérzésnek vagy minek nevezzük, egyszer volt ilyen, hogy egy lánynak írt egy sms-t, hogy milyen csinos volt vmi eseményen... ez még közel se megcsalás, de akkor is tudtam, hogy valami nem stimmel, valahogy nagyon erõsen rám tört ez az érzés. És megnéztem a telefonját, és benne volt ez az sms, pedig azóta akkor csak 2 nap telt el, hogy elküldte... Hát, ez mondom nem megcsalás, nem biztos, hogy idetartozik, csak gondoltam talán illik ide. :)
Észrevettem furcsaságokat, pl hülye szakítási indok, idegesség (mindenbe belekötött, feszült volt, hadart), elhidegült tõlem annak ellenére, hogy mondogatta, hogy nem velem van a baj csak nem áll készen egy kapcsolatra stb. Mindent el tudtam volna képzelni, csak azt nem, hogy megcsalt... :S

Van olyan program, vagy valami, hogy játszok valamivel, de nem az én gépemrõl megy, hanem valami szervergéprõl, de az én gépemrõl irányítom a játékot?

Annyit tudok, hogy valami Cloud-nak hívják, asszem. Bocsi, hogyha gyatrán fogalmaztam! A válasz(oka)t elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Jobbat tudok, átfogalmazom: Van egy olyan program, vagy valami, hogy játszok valamivel, de nem az én gépemrõl megy, hanem valami szervergéprõl, de az én gépemrõl irányítom a játékot, csak nem tudom hogy mi a neve. Na, mi?

A kérdező hozzászólása: Jobbat tudok, átfogalmazom: Van egy olyan program, vagy valami, hogy játszok valamivel, de nem az én gépemrõl megy, hanem valami szervergéprõl, de az én gépemrõl irányítom a játékot, csak nem tudom hogy mi a neve. Na, mi?
A kérdező hozzászólása: A SaaS (Software as a service) az? Ha igen, ezt hogy lehet használni, egyáltalán honnan kell letölteni?
Pl. a WoW is ilyen, meg az összes MMO, meg az összes Frászbúkos játék. Ma már a játékok 99%-a ilyen.
A kérdező hozzászólása: Én a PES 09-el szeretnék úgy játszani, hogy semmilyen erõforrást ne igényeljen (kivéve a kép miatt a videókártyát). Ezt hogy lehetne?
Az ilyeneket online játéknak (programnak) hívják. Tehát egy (valahol elhelyezett) tárhelyen, szerveren fut, a felhasználó csak irányítja. Viszont ami az erõforrásokat illeti: az igaz, hogy az adott szerveren valószínûleg jól fut a program, de a kapcsolat minõségén múlik, hogy mennyire lehet jól használni. Az a "leggyengébb láncszem". Viszont a játékot sajnos nem ismerem, amit keresel... :(
A kérdező hozzászólása: A PES 09 az egy focis játék. A cloud izé az nem játék, hanem valami felhõ a neten...
Jelenleg az onlive ([link] és a PSNow([link]) tudja ezt (az utóbbi csak vitán és playstation tv-n). Az nvidia-nak is lesz hamarosan hasonló szolgáltatása ([link]

Csótányproblémánk van! A héten ez volt a 2. nap, hogy találtam, (illetve ő talált meg engem) nem is kis példányokat. ( Összesen 2 db) Állítólag van valami spray ami jó a dögökre, tudtok e róla valamit, és ha igen Kecskeméten hol lehet venni?

Egyébként garzonról van szó, tiszták vagyunk tehát valahonnan ide csatangoltak. Bár ők ott vannak mindenhol.Eddig is láttam már itt egyet kettőt, de azok kisebbek voltak, ha 4 havonta láttam egyet sokat mondok. Mire jönnek ? Hogy tudom (kiirtani nem lehet ) elterelni őket ?

Legjobb válasz: Attól hogy még tiszták vagytok ugyanúgy megjelenhetnek. Nos a spré jó megoldás erre az igaz, csak tudni kéne a forrását hogy honnan másznak elõ. Ha van szomszédotok ahol nagy a rendetlenség akkor lehet onnan másznak át hozzátok. De az is elképzelhetõ sõt gyakoribb probléma szokott lenni hogy a szennyvíz elvezetõ csatornánál van valami gubanc fõleg a szag elfogónál, vagy valahol kivan rohadva egy rács és onnan kerülnek elõ, vagy valahol akár a kád mögött ha van vagy a zuhany tálca alatti részen akkora disznóól van hogy onnan is elõkerülhetnek akár. De az is elképzelhetõ hogy ha valamelyikõtök vagy te vagy a párod vagy bárki akivel együtt laksz õ össze szedte valahol, elég ha a táskába bemászik és már ott is van és simán elszaporodhatott.. Esetleg a konyhabútorok mögött is megeshet. Én javaslok egy nagytakarítást és mindenhol befújnám sprével a helyet ahol csak lehetséges.

Attól hogy még tiszták vagytok ugyanúgy megjelenhetnek. Nos a spré jó megoldás erre az igaz, csak tudni kéne a forrását hogy honnan másznak elõ. Ha van szomszédotok ahol nagy a rendetlenség akkor lehet onnan másznak át hozzátok. De az is elképzelhetõ sõt gyakoribb probléma szokott lenni hogy a szennyvíz elvezetõ csatornánál van valami gubanc fõleg a szag elfogónál, vagy valahol kivan rohadva egy rács és onnan kerülnek elõ, vagy valahol akár a kád mögött ha van vagy a zuhany tálca alatti részen akkora disznóól van hogy onnan is elõkerülhetnek akár. De az is elképzelhetõ hogy ha valamelyikõtök vagy te vagy a párod vagy bárki akivel együtt laksz õ össze szedte valahol, elég ha a táskába bemászik és már ott is van és simán elszaporodhatott.. Esetleg a konyhabútorok mögött is megeshet. Én javaslok egy nagytakarítást és mindenhol befújnám sprével a helyet ahol csak lehetséges.
A lefolyokbol erkeznek hozzad a lakasban, tehat te hiaba vagy tiszta, ha a tobbi lakorol ez nem mondhato el pl. Az arab-obolben nagyon sok csotany van, itt a kinti emesztobe szokas rendszeresen gazolajat onteni, mivel ez kiirtja oket. A lefolyokat rendszeresen tisztitani, vannak specialis tisztitoszerek erre, es ejszakara bedugni, igy akadalyozva van a bejutasuk, de az ajton, ablakon is bejuthatnak.
Az lenne a legjobb megoldás, ha szólnátok a többi lakónak és szakembert hívnátok, aki az egész házat lefertõtlenítené.. csak így érdemes, mert hiába irtjátok ki a sajátotokban, a szomszédból simán átjönnek megint.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ! Ma kitakarítottam alaposan mindent, szóltam a folyosón is a többi lakónak most figyelünk, hogy mi lesz.
Bábolna bio csótánycsapda. Beleragadnak a dögök. Sztem még a tecsóban is van.
A mortein mindenre jó :)
nekem volt vape meg mortein.Ettõl csak megdöglenek, de el nbem tûnnek.

Miért van az hogy ha a jégkockát beleteszem 1 pohár vízbe ilyen kicsi valamik kezdenek el úszkálni a vízben amik a jégből jönnek?

ez mi lehet?

Legjobb válasz: Miért van az, hogy ezt a kérdést olvasván, rohadtul nem értem mirõl beszélsz? Ez mi lehet? Kicsi valamik a jégbõl? Valószínûleg jég. Ha nem fagyott bele valami szöcske, akkor elég kicsi a valószínûsége, hogy valami más, ami nem víz.

Miért van az, hogy ezt a kérdést olvasván, rohadtul nem értem mirõl beszélsz? Ez mi lehet? Kicsi valamik a jégbõl? Valószínûleg jég. Ha nem fagyott bele valami szöcske, akkor elég kicsi a valószínûsége, hogy valami más, ami nem víz.
Gondolom azokra a fehér kis szöszökre gondolsz. Nem tudom amúgy pontosan, de én arra gondoltam, hogy a vízbõl kioldódó mészkõ lehet az, ami kiolvadás után össze áll pici csomókba.
Valami kosz van abban a vízben, a mienkben nem úszkál semmi, ülepítsd le, vagy szûrd át, mielõtt a jégkockatartóba öntöd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!