Találatok a következő kifejezésre: Van valami hatása a hüvelyi (2 db)

Van valami káros hatása a hüvelyi irrigálásnak?

Legjobb válasz: konkrétan nincs, de lehet. A hüvelynek, mint az egész testnek van egy sajátos flórája. A túl gyakori, nem megfelelõ irrigálás ezt tönkreteheti és ezzel kitehet fertõzéseknek.

konkrétan nincs, de lehet. A hüvelynek, mint az egész testnek van egy sajátos flórája. A túl gyakori, nem megfelelõ irrigálás ezt tönkreteheti és ezzel kitehet fertõzéseknek.
Igen, a gyakori irritálás miatt fertõzések, gyulladások lehetnek.
Ne értem, miért kell irigálnod? Fõleg sûrûn? A hüvely egy öntisztuló szerv.

Az Utrogestan hüvelykúpnak van valami fertőtlenítő hatása is? Elvégre minden nap mélyen fel kell helyezni, és ugye kerülhet be ez+az a hüvelybe.

Legjobb válasz: Én minden felhelyezés elött alapossan kezet mosok, de bennem is felmerült ez a kérdés. Szerintem biztos van ilyen hatása a fertõzések ellen, bár semmi információ nincs a papírján ezzel kapcsolatban.

Én minden felhelyezés elött alapossan kezet mosok, de bennem is felmerült ez a kérdés. Szerintem biztos van ilyen hatása a fertõzések ellen, bár semmi információ nincs a papírján ezzel kapcsolatban.
Nekem végig hüvelyproblémám volt amíg használnom kellet. A 16 hét környékén hagyatták abba velem, akkor is volt hüvelygyulladásom. Most már 36 hetes vagyok és lekopogjam (Kopp-Kopp) talán egyszer ha volt enyhe problémám a dologgal. Nem tudom lehet-e összefüggés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!