Találatok a következő kifejezésre: Van valami hatása a (120 db)

Van valami hatása a babaolajnak szex közben? Mármint ha bekenjük a nemiszerveket. Valami izgató hatása lehet?

Legjobb válasz: Hogy õszinte legyek én nem kenegetném a babaolajjal mivel az külsõ használatra van ha ennyire kenegetni akartok próbáljátok ki a mentolos síkosítót biztos izgatónak fogjátok találni

Hogy õszinte legyek én nem kenegetném a babaolajjal mivel az külsõ használatra van ha ennyire kenegetni akartok próbáljátok ki a mentolos síkosítót biztos izgatónak fogjátok találni
a babaolaj nem a nemiszervekre valo, foleg nem a noi nemiszervbe, a babanak sem oda keni, ezen nem gondolkoztal???
Óvszerrel együtt ne használjátok, meert kiszakadhat tõle...oda vmi víz alapú síkosító kell...ha máshogy védekeztek, akkor meg nemtudom, h milyne hatásai vannak, de én ezen az oldalon eperjoghurttól kezdve mindent olvastam, úgyhogy szívetek rajta...:)
Hát nem kéne. Nincs valami jó hatással a hüvelyedre. Nem tudom, hogy nagy bajod lehet-e tõle, de tényleg használjatok inkább sikosítót. Babaolajat meg mindenhova nyugodtan, de nemiszervre ne!
Még nem próbáltam, de val.színû h jobban csúszik. Én mondjuk a testemre használom és az arcomra, mert száraz:)
A kérdező hozzászólása: Ha egy babának nem árt akkor sztem nekünk sem fog! :)
Belülrõl ne kenjétek a lányt semmiféle olajjal. Nem oda való.
Nekem és a páromnak se lett tõle semmi baja. Ammúgy nagyon izgató szex közben, mivel a pasiknak sokat jelent a látvány. Az én párom nagyon élvezi ha engem kenegethet, és eddig semmi bajom nem lett tõle.

Van valami hatásuk a barnító naptejeknek?

Vagy tudtok valamit ajánlani, mit kenjek magamra napozás előtt ?

Mikor lankadt a péniszem, akkor nagyon pici, de viszont mikor áll, akkor van vagy 15 cm. Ennek van valami hatása a nőre?

Arra gondolok, hogy ha meglatja lankadtan akkor kiröhög vagy elmegy a kedve az egészt?l. /// normális válaszokat lecci. ///

Legjobb válasz: akkor sem.. nézd, az össze srácnak amikor nem áll ,akk kicsi, és amúgy is, ha szex helyzetbe kerülsz ak valószínû h állni fog :)

akkor sem.. nézd, az össze srácnak amikor nem áll , akk kicsi, és amúgy is, ha szex helyzetbe kerülsz ak valószínû h állni fog :)
Nem akarlak megbántani, de itt a probléma azzal van, hogy csak 15 cm...
Van.. annyit fog röhögni hogy GYIK.hu-ra ki fogsz kerülni a neveddel együtt, hogy kicsi a péniszed és mit csináljon..
A kérdező hozzászólása: Nah megnyugtató hogy ezt egy lány/nõ írja :D
Szex utan, hidegben a baratomnak is pici, izgalmi allapotban meg jo nagy :D Ezzel semmi gond nincs, persze fura latvany neha, egesz picire összemegy, de nem sokaig engedem, hogy ilyen is maradjon. :) Amugy vicces latvany öszinten szolva, de sosem nevettem ki ezert..aranyos :)
a 15 el nincs semmi baj, nem a pöröly mérete a lényeg, hanem, hogy hogyan veri be a szeget...
A kérdező hozzászólása: 18at most töltöttem be. Mért 18 évesen mennyi az atlag? Amùgy az se jó ha giga nagy péniszed van.
Dehogy fog kinevetni, nyugi :) Inkább lehet majd rásegít neked kézzel, és akkor már elég kemény lesz :)
A kérdező hozzászólása: Hát a poén megvan az emberekben. Kértem, hogy normális válaszokat kérek. Ez is valami IQ bajnok lehet. Centiméter válaszait Köszönöm
A kérdező hozzászólása: De akkor se ha ilyen 4 cm körül van?
Senkit sem érdekel, hogy pisilés közben mekkorát fogsz.
Ha ilyen lenne akkor csak álló.pozicioban látnám szivesen...egy pasi egyszer ugy eloadta.magát, azt hittem hogy most aztán méteres kékeres lesz (a padas is volt vagy 2 m jo alkata volt, adonisz) de mikor a gatya is lekerült rola vmi izé ott pipiskedett a lába között...rögtön csak Dávid lett és 7 cm-nél nem volt nagyobb, de hogy azt már méla undorral szopogatja az ember az biztos. Persze ha nagy a.love és 3-4-5 honapos turbékolással kezdik a dolgot...akkor elnézõbbek az emberek.

A halnak van valami hatása a véralvadásra?

Egyszer régen olvastam/hallottam valamit róla, de már nem emlékszem... a benne levő vitaminok befolyásolják a véralvadást?

Tömegnövelő szerekneknek van valami hatása a péniszre? (pl. : összemegy, stb)

Legjobb válasz: mégis mitõl lenne,a fehérje vagy a szénhidrát vagy még is mit? nem ártana ha mielõtt elkezdesz kondizni meg tömegnövelõt vásárolni tisztába lennél a dolgokkal és nem úgy csinálnád hogy azt sem tudod mi van.

mégis mitõl lenne, a fehérje vagy a szénhidrát vagy még is mit? nem ártana ha mielõtt elkezdesz kondizni meg tömegnövelõt vásárolni tisztába lennél a dolgokkal és nem úgy csinálnád hogy azt sem tudod mi van.
Én úgy tudom hogy le is fog esni meg volt akinek a homlokán nõtt ki egy másik tõle.
Ezt a leesés dolgot én is megerõsítem! ...szóval nem tudom...én nem szedném a helyedben... Meg ezek a szerek amúgy is csak felfújnak. Amúgy van itt nálunk a faluban, a Jóóóska, hát, van az is akkora darab, mint a Tóth Dani (sõt, lehet, hogy nagyobb is)! Bár, õ azt mondta, nem edz, csak melózik, meg reggelire bevág egy fél disznót.... :XD (FACEPALM) :XD
A kérdező hozzászólása: Ezek nem viccesek, inkább szánalmasak :) De hát megkérdezem, mielõtt szedném, nem akkor szeretném már bánni a dolgot amikor baj van...
De most mondjuk hogy ne szedd mert károsak. Mondtuk hogy mi bajod lehet tõle. Meg ah lenni annyi eszed hogy beírod google-be, hogy tömegnövelõ és akkor megnézed pontosan hogy mi az és nem teszel fel egy ilyen hülye kérdést valószínûleg normális válaszokat kaptál volna. :D
Nem. A tömegnövelõ táplálèkkiegészítõk nem károsak. A szteroidok károsak, de attól sem megy össze csak nem áll fel.
Úgy tudom õk nem tudnak.

A mentatea van valami hatással a fogamzásgátló gyógyszerre?

csak mert hallottam hogy néhány teaféle csökkentheti a hatását

Legjobb válasz: Igen,teherbe esel tõle. De én ajánlom a bauxitteát. Babi néni

Igen, teherbe esel tõle. De én ajánlom a bauxitteát. Babi néni
A kérdező hozzászólása: senki nem kért meg hogy hülyeséget válaszolj. Ha feleslegesnek tartod a kérdést, akkor ne írj, ez ennyire egyszerû.
az orbáncfû csökkenti a hatását...legalábbis az én betegtájékoztatómban ez van...

A kipufogóvégeknek van valami hatása a kocsi hangjára?

Most nem a sportdobokra gondolok, hanem egy sima végre. Ezek mélyítenek valamit a kocsi hangján? Vagy létezik olyan, ami igen?

Legjobb válasz: Ahhoz hogy változzon a hangja legalább magát a hátsó dobot cserélni kell. Egy sima vég, a hangját nemigen befolyásolja.

Ahhoz hogy változzon a hangja legalább magát a hátsó dobot cserélni kell. Egy sima vég, a hangját nemigen befolyásolja.
hát nem..hangján miért változtatna? az csak egy csõ amitõl esetleg jobban néz ki
kicsit igen, változik.
az egyik ismerõsöm rakott ilyet a Ladájára... hogy annak majd milyen jó hangja lesz, de szerintem nem változtatott semmit, az inkább változtatott az autója hangján, hogy szétrepedt a kipuff középen.. :D
félre értés ne essék nem a kipuf végtõl repedt szét hanem attol mert szét volt rohadva :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor jól sejtettem. Igazság szerint azért kérdeztem, mert a hátsó dobot már cserélnem kéne lassan, mert van pár kisebb lyuk, foltozni meg már nem érdemes (így is már úgy van össze toldozva). Ezért aztán két dolog között gondolkodtam: sportdob, vagy utángyártott egy plusz véggel. Szerintetek akkor inkább rakjak alá sportdobot? Paragi dobot tudnék szerezni jó áron. Annak mennyire van nagy hangja?
jól lepontoztatok, h nem változik...pedig tapasztalat...kicsit akkoris változik! fõleg ha bélelt
A kérdező hozzászólása: Nem én pontoztalak le. Meg tudnád írni, hogy konkrétan milyen vég volt a kocsidon?
sima duplacsövû, de most ne arra gondolj, h baromi mély hangja lesz meg mittomén.az csak sportdobbal tudod elérni.Ez csak annyit változtat ha ott vagy a kipufogónál lehet hallani kicsit, máshogy jön a levegõ.De ettõl nem lesz morgós hangja se duruzsolás, ezt nem is állítottam mégis lepontoztak.na mind1. Ha mély hangot szeretnél, sportos hangot akkor ne végbe gondolkodj.

Számítógép hangszórójára van valami hatással a modem vagy router?

Létezik, hogy youtubos zenéket azért hallok újabban akadozottan, majdhogynem recseg?sen, mert túl közel tettem a hangszóróhoz a modemet és rajta a routert?

Legjobb válasz: Milyen régi a gép? Ha már a lapok mozgatása belezavar a zenébe, az elég nagy gond. C:/Windows/Temp, C:/Users(Xp:Documents and Settings)/AppData/Local/Temp mappák ûrítése. Sok felesleges fájl fel tud itt halmozódni. Az elõzmények törlésével elméletileg törlõdik a cache is. Ideiglenes fájlok weboldalak gyorsabb betöltéséhez. Nem szoktam külsõ programot ajánlani (attól, hogy én is használom) de a CCleaner is megcsinálja ezeket. Kiválaszthatod melyik programból milyen ideiglenes fájlokat akarsz törölni. A program lehetõséget biztosít registry (regitsztrációs adatbázis) karbantartására is, érdemes többször lefuttatni, ahhoz, hogy ne találjon újabb hibát.

Milyen régi a gép? Ha már a lapok mozgatása belezavar a zenébe, az elég nagy gond. C:/Windows/Temp, C:/Users(Xp:Documents and Settings)/AppData/Local/Temp mappák ûrítése. Sok felesleges fájl fel tud itt halmozódni. Az elõzmények törlésével elméletileg törlõdik a cache is. Ideiglenes fájlok weboldalak gyorsabb betöltéséhez. Nem szoktam külsõ programot ajánlani (attól, hogy én is használom) de a CCleaner is megcsinálja ezeket. Kiválaszthatod melyik programból milyen ideiglenes fájlokat akarsz törölni. A program lehetõséget biztosít registry (regitsztrációs adatbázis) karbantartására is, érdemes többször lefuttatni, ahhoz, hogy ne találjon újabb hibát.
Töredezettség mentesítést mennyi idõnként csinálsz?
Szerintem hatással van rá! Mióta bekötöttem a hálózatba egy routert, azóta a rádióm csinálja ezt, ami a géptõl teljesen külön áll!
A kérdező hozzászólása: (Mintha megakadna a lemez, és pillanatra többször ismétlõdne egy hang, ahhoz hasonlít, ha így jobban érthetõ esetleg. Eddig pedig szépen szólt ugyanaz a video...)
Nem.
Szerintem nem. Ted kicsit messzebb, ameddig a kábel engedi, a routert/modemet a hangszórótól, de inkább a gépen belül, a rendszerben keresendõ a hiba. Böngészõ cache, elõzmények törlése, rendszertakarítás, feleseleges, erõforrás foglaló programok bezárása.
A kérdező hozzászólása: Mostanra megbizonyosodtam, hogy nem a router zavarja. Tényleg a gépben lehet valami, ahogy az utolsó írja. :-( Bekapcsoltam a gépet és csak a netet. A youtube megy és még ezen a másik lapon a GYIK. És ahogy itt tekerek fel-le, már ez bezavar a zenébe. Mit tegyek? "Böngészõ cache, elõzmények törlése, rendszertakarítás, feleseleges, erõforrás foglaló programok bezárása." Felesleges programok nincsenek nyitva, elõzményeket idõnként szoktam törölni. De mi az a böngészõ cache, és a rendszertakarítás???? Valaki írja le légyszi, hogy hol és mit csináljak!!!
A kérdező hozzászólása: 2005-ös gép, régi. De ilyen probléma még nem adódott eddig vele. Napokban töltöttem fel a gépre digitális fényképezõgéppel készített videókat, sok rövidet, összesen kb félórányit. És winamp-al nézegettem. Nem tudom esetleg nem-e ez volt sok a gépnek, bár nem jelzett semmit. Megpróbálom üríteni az általad írt mappákat.

A napi füvezésnek van valami hatása a bőrömre?

16/l

Legjobb válasz: a borod miatt aggodsz? tipikus... az agyadra sokkal tovabb szukseged lesz! abban teszel a legnagyobb kart, nem beszelve a tudodrol! habar ha mar most ilyen hulye vagy es drogozol akkor tudod mit? szivjad csak, tebenned mar sok kart nem tehet...

a borod miatt aggodsz? tipikus... az agyadra sokkal tovabb szukseged lesz! abban teszel a legnagyobb kart, nem beszelve a tudodrol! habar ha mar most ilyen hulye vagy es drogozol akkor tudod mit? szivjad csak, tebenned mar sok kart nem tehet...
van. fakó lesz, pattanásos, korán ráncosodó.táskás szemek, tónustalan száraz akármi.
Én nem a bõröm miatt aggódnék, hanem amiatt, hogy mondjuk nem tudok megállni a fûnél egy idõ után..
A kérdező hozzászólása: Azért csinálom, mert barátom is.
A kérdező hozzászólása: Akkor van vagy nincs?
semmi baja nem lesz a bõrõdnek tõle én 14 éves korom otta szivok most 27 éves vagyok tehát 13 éve szivok és semmi nem száritja nem is õregiti a bõrt sõt még nem is néznek sehol anyinak amenyi vok csak sokan ugy elvannak tájolodva erõl és irják anélkül az elképzeléseiket hogy sosem probálták ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!