Találatok a következő kifejezésre: Van valami hatása, ha a (30 db)

Van valami hatása a babaolajnak szex közben? Mármint ha bekenjük a nemiszerveket. Valami izgató hatása lehet?

Legjobb válasz: Hogy õszinte legyek én nem kenegetném a babaolajjal mivel az külsõ használatra van ha ennyire kenegetni akartok próbáljátok ki a mentolos síkosítót biztos izgatónak fogjátok találni

Hogy õszinte legyek én nem kenegetném a babaolajjal mivel az külsõ használatra van ha ennyire kenegetni akartok próbáljátok ki a mentolos síkosítót biztos izgatónak fogjátok találni
a babaolaj nem a nemiszervekre valo, foleg nem a noi nemiszervbe, a babanak sem oda keni, ezen nem gondolkoztal???
Óvszerrel együtt ne használjátok, meert kiszakadhat tõle...oda vmi víz alapú síkosító kell...ha máshogy védekeztek, akkor meg nemtudom, h milyne hatásai vannak, de én ezen az oldalon eperjoghurttól kezdve mindent olvastam, úgyhogy szívetek rajta...:)
Hát nem kéne. Nincs valami jó hatással a hüvelyedre. Nem tudom, hogy nagy bajod lehet-e tõle, de tényleg használjatok inkább sikosítót. Babaolajat meg mindenhova nyugodtan, de nemiszervre ne!
Még nem próbáltam, de val.színû h jobban csúszik. Én mondjuk a testemre használom és az arcomra, mert száraz:)
A kérdező hozzászólása: Ha egy babának nem árt akkor sztem nekünk sem fog! :)
Belülrõl ne kenjétek a lányt semmiféle olajjal. Nem oda való.
Nekem és a páromnak se lett tõle semmi baja. Ammúgy nagyon izgató szex közben, mivel a pasiknak sokat jelent a látvány. Az én párom nagyon élvezi ha engem kenegethet, és eddig semmi bajom nem lett tõle.

Az én szobám Lila, Zöld, Kék és Fekete-Fehér színekben "pompázik". A színeknek van valami hatása rám? Ha igen ezek a színek milyen hatással jár?

Legjobb válasz: Igen az vagyok. Sokan nem értenek az öltözködésem miatt. Szinte minden nap más színeket viselek. (Fiú vagyok.)

A kérdező hozzászólása: Igen az vagyok. Sokan nem értenek az öltözködésem miatt. Szinte minden nap más színeket viselek. (Fiú vagyok.)
azt tudom hogy a zöld nyugtat, a kék gyógyít, tehát nagyszerû szinek
Szerintem van: Idegbeteg vagy, de hogy nem dolgozol semmit sem hanem valaki eltart az tuti. Gyakran unatkozol a semmittevés néha unalmas.
Szerintem meleg is vagy.
Hát azt, hogy milyen hatása van rád, leginkább Te tudnád megmondani. Valószínûleg leginkább attól függ, melyik faladat nézed :) ) A zöld nyugtat, ez biztos. Talán a lila is. A fekete-fehér... szerintem kicsit depis. Hogy jutott eszedbe, hogy ilyen tarkára fesd a szobád?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem én választottam, de most nagyon megtetszett.Úgy van hogy a fal alja lila a tetee zöld és a bútor fekete fehér de a fehér is tört fehér. Az ágy is lila&zöld színû. A Szönyeg is lila.
Én szeretem a színeket, úgyhogy biztos klassz a szobád! Valószínûleg Te is színes egyéniség lehetsz!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm... /FÕLEG AZ UTCSÓ KETTÕNEK....THX az értelems válaszokért/

Ha ütöm a box zsákot annak van valami hatása?

ox kesztyûbe

Legjobb válasz: Én köredzésbe vettem be, állóképességet jól húzza, fõleg, ha tolsz mellé ugrókötelet, illetve erõsödik az ütésed is.

Én köredzésbe vettem be, állóképességet jól húzza, fõleg, ha tolsz mellé ugrókötelet, illetve erõsödik az ütésed is.
A válladat megdolgozza az ütés már alapjáraton. Tricepszed is részt vesz a munkában, és a mellizmod. Lehet erõsödni, de ettõl nem lesznek nagyon nagy izmaid, viszont haszbálható, dinamikus karjaid lesznek. És erõsebb lesz az ütöerõd.

A halak érzékelnek valamit abból ha az ember gitározik? Gondolok arra, hogy a hang rezegteti a vizet vagy van valami hatással rájuk? Mert az én aranyhalam elég furcsán kezd el mozogni mikor játszom és félek h zavarom ezzel.

Legjobb válasz: Hát nálam volt hogy házibuli volt és a vitorláshalam sokkot kapott. Elkezdett remegni. Nagy volt a zaj, meg mittomén a fény is ment nála. Aztán lekapcsoltuk neki a lámpát, hogy lenyugodjon.

Hát nálam volt hogy házibuli volt és a vitorláshalam sokkot kapott. Elkezdett remegni. Nagy volt a zaj, meg mittomén a fény is ment nála. Aztán lekapcsoltuk neki a lámpát, hogy lenyugodjon.
Persze, érzékeli. Valamennyire talán zavarja is, de ha megszokja akkor már nem stresszeli, ha nem túl nagy a zaj. Mi is szoktunk mellettük giráozni, de ez csak akkusztikus, nem vettem észre, hogy máshogy viselkednének. Ha viszont erõsítõt is használasz, az már lehet nem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: nem csak sima akusztikussal játszom elõtte nekem aranyosnak tûnik mintha szinte táncolna rá de ezek szerint õ nem élvezi ennyire a helyzetet köszönöm a válaszokat

Van valami káros hatása, ha a terhesség ideje alatt végig borotválkozom alul is? Vagy ez csak esztétikai kérdés?

Legjobb válasz: Ez most vicc? Mégis mi lenne, semmi bajotok nem lesz tõle..Nem aggódsz kicsit sokat?

Ez most vicc? Mégis mi lenne, semmi bajotok nem lesz tõle..Nem aggódsz kicsit sokat?
Abszolut esztétikai kérdés, a szülés elõtt is leborotválnak, és nem lesz tõle semmi bajod!! ÉS valóban, nem kell ennyire aggódni mindenen...
Gondolom a fertõzésre gondoltál, ha betartod a higiénés szabályokat, pl ha eldobható nõi borotvád van akkor egyszer használod szigorúan, stb. akkor nem lesz semmi baj.
A TERHESSÉG NEM BETEGSÉG, tehát nem kéne túlaggódni a dolgokat. Természetesen semmi baj nem lehet belõle!
Ha már olyan nagy lesz a pocakod (30. hét után) egyre nehezebben fogod borotválni magad, mert egész egyszerûen csak tükörbõl fogod látni magad azon a tájékon...picit baleset veszélyes mutatvány :) Arra az egyre vigyázz, ha a bikinvonalad is borotválod, hogy ne gyulladjon be (hintõporozd be vagy használj testradírt).

Van valami káros hatása annak, ha kendőbe hordozom a babámat majdnem egész nap?

Legjobb válasz: Ha rendesen van megkötve, a kendõ a csípõterpeszben térdtõl-térdig ér, és nem csuklik elõre-hátra, hanem rendes békatartásban van, akkor semmi káros hatása nincs :)

Ha rendesen van megkötve, a kendõ a csípõterpeszben térdtõl-térdig ér, és nem csuklik elõre-hátra, hanem rendes békatartásban van, akkor semmi káros hatása nincs :)
Mekkora baba? Egy újszülöttnél még semmi káros hatása nincs, de egy néhány hónapost azért már érdemes néha letenni, hogy szabadon tudjon mozogni. Ettõl még magadra kötheted, ha nyûgösködik, én is azt csinálom, 6 hónapos lányom nagyon szeret a hátamon aludni.
Nem. Régen is így volt, manapság is egyes országokban, hogy a nõk úgy dolgoznak, hogy magukra kötik a gyereket. Az enyémek nagyon élvezték és semmi bajuk nem lett tõle.
Ha már 2-3 hónapos akkor érdemes szabadjára engedni, hogy a mozgása fejlödjön, pl:hasaltatni, hogy emelje a fejét erõsödjön a háta, beindul a forgás stb, de ha mindig rajtad van, nagyon hozzád nõ és egy 6-8 kg babát már nem könnyû cipelni egész nap...tapasztalat :(((
Nem. Bár egy 2-3-4 hós babát azért érdemes letenni néha, de úgyis jelezni fogja, ha már nem jó neki felkötve.
Az elsõ babánál én hordozó kendõvel kezdtem, de hamar nehéz lett és akkor ajánlották nekem a Manducát. Ennél a derékra terhelõdik a súly egy része. Nagyon kényelmes és újszülött kortól nagyon sokáig lehet használni. Nagyon bevált, a hordozoshop-ban talán a legolcsóbb. De persze a kendõ is jó, csak egy idõ után nehéz. 6 hós kisfiú anyukája
6. válaszoló! Nem kötekedni akarok, csak néhány megjegyzés... A Manduca - csatos hordozó lévén - nem használható újszülött kortól, csak kb. 3-4 hónapos kortól (annak ellenére is, hogy adnak hozzá újszülött szûkítõt). A szövött kendõvel lehet végig hordozni, megfelelõ kötéssel - lehetõleg 7-8 kg-os babát háton vagy csípõn hordozva - egyáltalán nem nehéz. ;) Egyébként nekünk is Manducánk van, én is nagyon ajánlom. :) 5. válaszoló voltam.

24 hetes kismama vagyok fehérjét és gennyet találtak a vizeletembe. A vasam is nagyon rossz. Van valami rossz hatással a babára? Ezek a problémák mikor szünnek meg ha kezeljük?

Legjobb válasz: Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielõbbi kezelést igényelnek. Minél elõbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelõen fejlõdni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertõzésre utal.

Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielõbbi kezelést igényelnek. Minél elõbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelõen fejlõdni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertõzésre utal.
A második kérdésedre válaszolva... A vaskészítmény szedése nem hoz egyik-napról a másikra javulást, mert a vas felszívódásának a hatásfoka köztudottan nem túl jó. Ezért is kell huzamosabb ideig szedni. Például nem elég csak egy hétig szedni. Ha a vizeletedben fehérjét és gennyet találtak, az valamilyen húgyúti fertõzésbõl eredhet, de akár a hüvelyváladék is bekerülhetett a vizeletbe. Viszont egy vizelettenyésztés kimutatja, hogy van-e baktérium a vizeletedben és ha van, akkor a kezeléshez melyik a legmegfelelõbb antibiotikum. (laboros vagyok)
nekem szintén valami gyulladást találtak, arra antibiotikumot szedek és kaptam vitamit is mert szintén vashiányban szenvedk.Én sem értem mert mindenre nagyon odafigyelek és sok húst is eszek de hát mit helet tenni, minél hamarabb menj dokihoz, hogy kapj gyógyszereket, mert ha kigyógyítják az nem olyan veszélyes, és sok olyan esetet olvastam és hallotam is hogy antibiotukumot szedtek tehesség alatt. A gyógyszerek veszélyesek, de ha orvosi felugyelet alatt szeded, akkor ok, és az elso 3 hónap a legrosszabb amin már túl vagy. Boldog babavárást, 27 hetes km

Ha valami féle gyulladás van a szervezetedbe, az kihatással van a babára? Gondolom negatív hatással, de lesz valami baja, kára a babának?

Legjobb válasz: szia! Az attól függ, hogy milyen gyulladás? Ha pl.torokgyuszi , akkor megfelelõ kezeléssel nem árt. Ha valami komolyabb, mondjuk nõgyógyászati jellegû, az már okozhat kalamajkákat.Mindenesetre mindennemû gyulladással a nõdokit érdemes felkeresni. 1 kismami

szia! Az attól függ, hogy milyen gyulladás? Ha pl.torokgyuszi , akkor megfelelõ kezeléssel nem árt. Ha valami komolyabb, mondjuk nõgyógyászati jellegû, az már okozhat kalamajkákat.Mindenesetre mindennemû gyulladással a nõdokit érdemes felkeresni. 1 kismami
Szia!Hát attól függ, mi a probléma!A húgomnak visszatérõ gyulladása volt, ami állandó sárga folyásban mutatkozott meg és ez bekerült a baba tüdejébe is és elõbb is indult meg a szülés jó pár héttel.A baba antibiotikumos kezelést kapott.
A kérdező hozzászólása: A fogínyem van begyulladva, néhol gennyes.
szia! Elsõ vagyok. Akkor azzal inkább a fogdokit érdemes megkeresni! Addig is érdemes szájfertõtlenítõvel öblögetni. gyógyszert csak akkor vegyél be, ha nagyon fáj. (fél szem , egy szem algopyrin)
Szia! Ne izgulj, az ilyentõl nem lesz baja a babának, csak neked kellemetlen.Érdemes lenne felkeresni egy fogorvost, aki kezelné a fogaidat! Továbbiakban jó egészséget!
Szia! Nekem a bölcsességfogam miatt gyulladt be az ínyem. Cserszömörcés öblögetõ vagy Tantum Verde öblögetõt ajánlott rá a doki. Mindkettõt kipróbáltam és tényleg nagyon jók, 2-3 nap után már alig éreztem valamit.
A kérdező hozzászólása: vOLTAM FOG DOKINÁL, de haza zavart, hogy õ ezzel nem tud mit kezdeni, gyógyszert nem írhat terhesen, csak öblögessen száj vízzel. Na azt teszem már jópár napja, csag gondoltam csak valami hatással a kicsire ha a szervezetben van gyulladás. A védõnõ mondta, hogy gennyi is van a vizeletemben.

Lehet abból baj, ha a nőgyógyász vérvétel nélkül ír fel tablettát, és közben meg van esetleg valami egészségügyi bajom? Csökkenhet a tabletta hatása?

Legjobb válasz: Tõlem sem vett vért. Eléggé felelõtlenség a részérõl, de többnyire az esetleges legrosszabbakat (trombózis, májgyulladás stb.) meg szokta kérdezni. Nem feltétlen a tabletta megbízhatósága miatt van, inkább a szervezetre gyakorolt hatása miatt.

Tõlem sem vett vért. Eléggé felelõtlenség a részérõl, de többnyire az esetleges legrosszabbakat (trombózis, májgyulladás stb.) meg szokta kérdezni. Nem feltétlen a tabletta megbízhatósága miatt van, inkább a szervezetre gyakorolt hatása miatt.
Lehet. Nem a tabletta hatásával lesz gond - hanem mondjuk a májaddal.
Ha véralvadási zavaraid vannak, akkor a fogamzásgátló hatására nagyon megnõhet a trombózis veszélye, így azért a felírás elõtt szokás egy vérvételt is csinálni. Viszont ha elmész a körzeti orvosodhoz, ezt õ utólag is megteheti.
Én magánorvosnál írattam gyógyszert elõszõr. Mondtam, hogy lindynette20-at szeretnék szedni, mert a barátnõm is ezt szedi. Fel is írta. Szerintem meg sem kérdezte, hogy van-e valami bajom... Azóta abbahagytam, mert nagyon durván ínygyulladásom lett, és a parodontológus szerint a fogamzásgátló okozta. Szerintem nagyon felelõtlen dolog, hogy nem vizsgált meg, és a kérésemre felírta. Én is hülye voltam, mert ragaszkodhattam volna a vizsgálathoz.

Gáz ha utcára viselek fűzőt? Szerintetek milyen nadrág illene hozzá a mindennapokra? És ha egy kicsit teltebb alkatom van (azért mert alacsony vagyok) arra van valami pozitív/negatív hatással hogy fűzőt viselek?

:)A stílusom gothic-horror punk szóval egy kicsit n?iesebben öltözködöm mint a többi punk, de azért nem vagyok természetesen cicababa.

Legjobb válasz: szerintem nem gáz, egy rövid szoknyával jól néz ki

szerintem nem gáz, egy rövid szoknyával jól néz ki
Ha illik az öltözékedhez nem gáz. (Nem azért vagy telt, mert alacsony vagy.)
Amíg nem csõ/cica/latexgatyát, addig zsír. Mivel a fûzõt régen alakformálásra használták, így ha nincs nagy hájad, "eltünteti". Azt meg nem tudom, miért lenne gáz.. Barátnõm is goth, és fûzõket hord. 18/f
Ha nem bugyog ki a felesleged, akkor teljesen szexi, de ne cica meg túl simulós gatyákkal vedd fel. Egy csõfarmer pont jó hozzá.
Mivel még diák vagyok, és max öszöntdíjból tudok ilyesmire félretenni, ezért leárazva veszem õket, de a lénye, g hogy minõségi legyen. Mûanyagosra nem dobálok ki pénzt. Jó oldalak a corsets-uk.com, corset4you com (ezeken az akciókat érdemes nézni) és az extil. hu. Ilyen 15-20 ezerért szoktam õket venni. Most tartok hatnál, de már gyûjtöm egy ideje. Télen tervezek még beruházni egy-kettõre. 23/7: naponta 23 órában. A fûzõ persze módosítja az alakot, de állandó változást nem érünk el vele, ha nem viseljük egyfolytában. Tehát amíg rajtad van, teszem azt, napi 6-8 órát, karcsúbb leszel, és egy pár kilót fogyhatsz is, mert nem tudsz annyit enni. De amint leveszed az alakod félórán belül visszaáll a normálisra, és nagy valószínûséggel az ember meg is eszi azt a mennyiséget, amit fûzõben nem tudott. Mondjuk én nem, mert alapjáraton kisétkû vagyok, de a teltebb ismerõseim errõl nyilatkoztak:)
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti: hány fûzõd van? és mit értesz 23/7 alatt? :) hol és mennyiért vetted õket?
Nem gáz, csak egyszerû nadrággal viseld
Szerintem szinte bármit felvehetsz hozzá. A cicanadrágot hanyagold mondjuk, a miniszoknyát/forrónadrágot meg tartogasd bulikra:) Bár ha nekem nagyon elegem van néha bebumlizok fûzõben és miniben az egyetemre, jó kis térdig érõ bakanccsal meg szaggatott harisnyával:) Az alakodra nem lesz különösebb hatása, ha nem hordod 23/7-ben. Max. annyi, hogy amikor rajtad van jól meghúzva, akkor nem fogsz tudni annyit enni. Ne igyál szénsavas dolgokat, meg semmi mást, ami gázt termel, vagy puffaszt, mert az fûzõben igen kellemetlen tud lenni. Na persze csak a rendes acélmerevítõsre vonatkozik mindez. Amúgy szerintem nem gáz, amit az én véleményem ér, énis minden 2. nap abban rohangálok :P
ma 08:38 A csõfarmer egy hosszúnadrág, nem értem miért mutogatna azzal bármit is...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Egyébként szinte mindig csõfarmerben vagyok..:)
"Egy csõfarmer pont jó hozzá." Persze, mutogassa csak magát...
a fûzõ szexi, és gyönyörû mintájúakat lehet kapni! hordd csak büszkén! én farmerrel is felvenném :) 21/n
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!