Találatok a következő kifejezésre: Van valami hatása, ha (41 db)

Van valami hatása a babaolajnak szex közben? Mármint ha bekenjük a nemiszerveket. Valami izgató hatása lehet?

Legjobb válasz: Hogy õszinte legyek én nem kenegetném a babaolajjal mivel az külsõ használatra van ha ennyire kenegetni akartok próbáljátok ki a mentolos síkosítót biztos izgatónak fogjátok találni

Hogy õszinte legyek én nem kenegetném a babaolajjal mivel az külsõ használatra van ha ennyire kenegetni akartok próbáljátok ki a mentolos síkosítót biztos izgatónak fogjátok találni
a babaolaj nem a nemiszervekre valo, foleg nem a noi nemiszervbe, a babanak sem oda keni, ezen nem gondolkoztal???
Óvszerrel együtt ne használjátok, meert kiszakadhat tõle...oda vmi víz alapú síkosító kell...ha máshogy védekeztek, akkor meg nemtudom, h milyne hatásai vannak, de én ezen az oldalon eperjoghurttól kezdve mindent olvastam, úgyhogy szívetek rajta...:)
Hát nem kéne. Nincs valami jó hatással a hüvelyedre. Nem tudom, hogy nagy bajod lehet-e tõle, de tényleg használjatok inkább sikosítót. Babaolajat meg mindenhova nyugodtan, de nemiszervre ne!
Még nem próbáltam, de val.színû h jobban csúszik. Én mondjuk a testemre használom és az arcomra, mert száraz:)
A kérdező hozzászólása: Ha egy babának nem árt akkor sztem nekünk sem fog! :)
Belülrõl ne kenjétek a lányt semmiféle olajjal. Nem oda való.
Nekem és a páromnak se lett tõle semmi baja. Ammúgy nagyon izgató szex közben, mivel a pasiknak sokat jelent a látvány. Az én párom nagyon élvezi ha engem kenegethet, és eddig semmi bajom nem lett tõle.

FOURSTAR PROTEIN-t ha edzés után iszok akkor annak van valami hatása?

Legjobb válasz: Nincs hatása, ez csak kaja, ráadásul nem egy gyors felszívódású fehérje.

Nincs hatása, ez csak kaja, ráadásul nem egy gyors felszívódású fehérje.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :D

Az én szobám Lila, Zöld, Kék és Fekete-Fehér színekben "pompázik". A színeknek van valami hatása rám? Ha igen ezek a színek milyen hatással jár?

Legjobb válasz: Igen az vagyok. Sokan nem értenek az öltözködésem miatt. Szinte minden nap más színeket viselek. (Fiú vagyok.)

A kérdező hozzászólása: Igen az vagyok. Sokan nem értenek az öltözködésem miatt. Szinte minden nap más színeket viselek. (Fiú vagyok.)
azt tudom hogy a zöld nyugtat, a kék gyógyít, tehát nagyszerû szinek
Szerintem van: Idegbeteg vagy, de hogy nem dolgozol semmit sem hanem valaki eltart az tuti. Gyakran unatkozol a semmittevés néha unalmas.
Szerintem meleg is vagy.
Hát azt, hogy milyen hatása van rád, leginkább Te tudnád megmondani. Valószínûleg leginkább attól függ, melyik faladat nézed :) ) A zöld nyugtat, ez biztos. Talán a lila is. A fekete-fehér... szerintem kicsit depis. Hogy jutott eszedbe, hogy ilyen tarkára fesd a szobád?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem én választottam, de most nagyon megtetszett.Úgy van hogy a fal alja lila a tetee zöld és a bútor fekete fehér de a fehér is tört fehér. Az ágy is lila&zöld színû. A Szönyeg is lila.
Én szeretem a színeket, úgyhogy biztos klassz a szobád! Valószínûleg Te is színes egyéniség lehetsz!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm... /FÕLEG AZ UTCSÓ KETTÕNEK....THX az értelems válaszokért/

A halak érzékelnek valamit abból ha az ember gitározik? Gondolok arra, hogy a hang rezegteti a vizet vagy van valami hatással rájuk? Mert az én aranyhalam elég furcsán kezd el mozogni mikor játszom és félek h zavarom ezzel.

Legjobb válasz: Hát nálam volt hogy házibuli volt és a vitorláshalam sokkot kapott. Elkezdett remegni. Nagy volt a zaj, meg mittomén a fény is ment nála. Aztán lekapcsoltuk neki a lámpát, hogy lenyugodjon.

Hát nálam volt hogy házibuli volt és a vitorláshalam sokkot kapott. Elkezdett remegni. Nagy volt a zaj, meg mittomén a fény is ment nála. Aztán lekapcsoltuk neki a lámpát, hogy lenyugodjon.
Persze, érzékeli. Valamennyire talán zavarja is, de ha megszokja akkor már nem stresszeli, ha nem túl nagy a zaj. Mi is szoktunk mellettük giráozni, de ez csak akkusztikus, nem vettem észre, hogy máshogy viselkednének. Ha viszont erõsítõt is használasz, az már lehet nem tesz jót.
A kérdező hozzászólása: nem csak sima akusztikussal játszom elõtte nekem aranyosnak tûnik mintha szinte táncolna rá de ezek szerint õ nem élvezi ennyire a helyzetet köszönöm a válaszokat

Ha ütöm a box zsákot annak van valami hatása?

ox kesztyûbe

Legjobb válasz: Én köredzésbe vettem be, állóképességet jól húzza, fõleg, ha tolsz mellé ugrókötelet, illetve erõsödik az ütésed is.

Én köredzésbe vettem be, állóképességet jól húzza, fõleg, ha tolsz mellé ugrókötelet, illetve erõsödik az ütésed is.
A válladat megdolgozza az ütés már alapjáraton. Tricepszed is részt vesz a munkában, és a mellizmod. Lehet erõsödni, de ettõl nem lesznek nagyon nagy izmaid, viszont haszbálható, dinamikus karjaid lesznek. És erõsebb lesz az ütöerõd.

24 hetes kismama vagyok fehérjét és gennyet találtak a vizeletembe. A vasam is nagyon rossz. Van valami rossz hatással a babára? Ezek a problémák mikor szünnek meg ha kezeljük?

Legjobb válasz: Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielõbbi kezelést igényelnek. Minél elõbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelõen fejlõdni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertõzésre utal.

Egyik sincs jó hatással a babára, ezért mielõbbi kezelést igényelnek. Minél elõbb menj el a dokidhoz, hogy lássa a leletet! A vashiány miatt kevesebb oxigén jut a babához, így nem tud megfelelõen fejlõdni, persze, csak akkor ha nem kezelik. A genny valami fertõzésre utal.
A második kérdésedre válaszolva... A vaskészítmény szedése nem hoz egyik-napról a másikra javulást, mert a vas felszívódásának a hatásfoka köztudottan nem túl jó. Ezért is kell huzamosabb ideig szedni. Például nem elég csak egy hétig szedni. Ha a vizeletedben fehérjét és gennyet találtak, az valamilyen húgyúti fertõzésbõl eredhet, de akár a hüvelyváladék is bekerülhetett a vizeletbe. Viszont egy vizelettenyésztés kimutatja, hogy van-e baktérium a vizeletedben és ha van, akkor a kezeléshez melyik a legmegfelelõbb antibiotikum. (laboros vagyok)
nekem szintén valami gyulladást találtak, arra antibiotikumot szedek és kaptam vitamit is mert szintén vashiányban szenvedk.Én sem értem mert mindenre nagyon odafigyelek és sok húst is eszek de hát mit helet tenni, minél hamarabb menj dokihoz, hogy kapj gyógyszereket, mert ha kigyógyítják az nem olyan veszélyes, és sok olyan esetet olvastam és hallotam is hogy antibiotukumot szedtek tehesség alatt. A gyógyszerek veszélyesek, de ha orvosi felugyelet alatt szeded, akkor ok, és az elso 3 hónap a legrosszabb amin már túl vagy. Boldog babavárást, 27 hetes km

Van valami káros hatása annak, ha kendőbe hordozom a babámat majdnem egész nap?

Legjobb válasz: Ha rendesen van megkötve, a kendõ a csípõterpeszben térdtõl-térdig ér, és nem csuklik elõre-hátra, hanem rendes békatartásban van, akkor semmi káros hatása nincs :)

Ha rendesen van megkötve, a kendõ a csípõterpeszben térdtõl-térdig ér, és nem csuklik elõre-hátra, hanem rendes békatartásban van, akkor semmi káros hatása nincs :)
Mekkora baba? Egy újszülöttnél még semmi káros hatása nincs, de egy néhány hónapost azért már érdemes néha letenni, hogy szabadon tudjon mozogni. Ettõl még magadra kötheted, ha nyûgösködik, én is azt csinálom, 6 hónapos lányom nagyon szeret a hátamon aludni.
Nem. Régen is így volt, manapság is egyes országokban, hogy a nõk úgy dolgoznak, hogy magukra kötik a gyereket. Az enyémek nagyon élvezték és semmi bajuk nem lett tõle.
Ha már 2-3 hónapos akkor érdemes szabadjára engedni, hogy a mozgása fejlödjön, pl:hasaltatni, hogy emelje a fejét erõsödjön a háta, beindul a forgás stb, de ha mindig rajtad van, nagyon hozzád nõ és egy 6-8 kg babát már nem könnyû cipelni egész nap...tapasztalat :(((
Nem. Bár egy 2-3-4 hós babát azért érdemes letenni néha, de úgyis jelezni fogja, ha már nem jó neki felkötve.
Az elsõ babánál én hordozó kendõvel kezdtem, de hamar nehéz lett és akkor ajánlották nekem a Manducát. Ennél a derékra terhelõdik a súly egy része. Nagyon kényelmes és újszülött kortól nagyon sokáig lehet használni. Nagyon bevált, a hordozoshop-ban talán a legolcsóbb. De persze a kendõ is jó, csak egy idõ után nehéz. 6 hós kisfiú anyukája
6. válaszoló! Nem kötekedni akarok, csak néhány megjegyzés... A Manduca - csatos hordozó lévén - nem használható újszülött kortól, csak kb. 3-4 hónapos kortól (annak ellenére is, hogy adnak hozzá újszülött szûkítõt). A szövött kendõvel lehet végig hordozni, megfelelõ kötéssel - lehetõleg 7-8 kg-os babát háton vagy csípõn hordozva - egyáltalán nem nehéz. ;) Egyébként nekünk is Manducánk van, én is nagyon ajánlom. :) 5. válaszoló voltam.

Ha kondizni akarok akkor vegyek hozzá valami táplálék kiegészitőt? Van káros hatása?

Legjobb válasz: Nyugodtan vegyél, de ha nincs étrended elõbb azt rakd rendben! Nincs semmiféle káros hatása, ez csak kaja por formájában. Étrend nélkül nem ér semmit.

Nyugodtan vegyél, de ha nincs étrended elõbb azt rakd rendben! Nincs semmiféle káros hatása, ez csak kaja por formájában. Étrend nélkül nem ér semmit.
a táplálékkiegészítõk is csak kaják, mint minden más étel amit megeszel, csak pl a protein porok azért lettek kitalálva, hogy az én 95 kilómmal ne kelljen 3kiló csirkét megennem naponta... amúgy én pont fogyózom csak példa volt. ha szép nagydarab izmos akarsz lenni, ahhoz tömegnövelõ étrend kell, hogy ez tartalmaz e táplálékkiegészítõt, ez csak rajtad múlik.
A kérdező hozzászólása: tudtuk valahonanvalami jó étrendet ?
http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Itt van egy rakás étrend, de legjobb ha te magadnak csinálsz egyénit:)
Tulajdonképpen nincs , de akár segíthet í lefogyásban ha ez a célod, ha pedig csak jobban akarsz kinézni akkor is jól jöhet..
szerintem nincs neki semmilyen hatása, ez csak reklám kamu
Ha eleve rendben van a székleted, akkor persze hogy nem érzel semmit.
Nem vettem észre semmi változást.De azért szeretem.

A csakratisztítás mire jó? Van valami kedvező hatása, és ha igen hogy lehet elvégezni?

Legjobb válasz: Az energiarendszeredet harmonizálhatja, könnyebben kering az energia benned, így egészségesebbé válhatsz. Javulhat a közérzeted, egyes betegségekbõl könnyebben kilábalhatsz. Saját magunknak meditációval lehet, elég ha meditáció közben ENGEDED, hogy egy bizonyos területen, ahol a csakra van, az energiák szabadon áramoljanak. Ez a legegyszerûbb módszer. De amúgy friss levegõn, a természetben, stresszmentes lazításkor a csakrák maguktól is tisztulnak. Ha másnak csinálod az már bonyolultabb. Itt most nem mennék bele, felelõsséggel lehet csak, beteg embernél esetleg árthat is.

Az energiarendszeredet harmonizálhatja, könnyebben kering az energia benned, így egészségesebbé válhatsz. Javulhat a közérzeted, egyes betegségekbõl könnyebben kilábalhatsz. Saját magunknak meditációval lehet, elég ha meditáció közben ENGEDED, hogy egy bizonyos területen, ahol a csakra van, az energiák szabadon áramoljanak. Ez a legegyszerûbb módszer. De amúgy friss levegõn, a természetben, stresszmentes lazításkor a csakrák maguktól is tisztulnak. Ha másnak csinálod az már bonyolultabb. Itt most nem mennék bele, felelõsséggel lehet csak, beteg embernél esetleg árthat is.
A kérdező hozzászólása: köszi
Budapest, Hûvösvölgyi út 116.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!