Találatok a következő kifejezésre: Van valami ellene, hogy kevesbe (2 db)

Van valami praktika ellene, hogy kevesbe latszodjanak a hasamon es a cicimen az ereim?

Azt olvastam h ebben a korban (11 hetes terhes vagyok) , a hason es a mellen viszer szeruen latszanak az erek, de tegnap nagyon meglepodtem mikor tenylegesen szembesultem veluk. Meg sem gondoltam, h ennyire latszani fog, mivel kreol a borom.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de mennyire fog látsuani majd a terhesség végén illetve szoptatás alatt. Hogy van-e valamilyen praktika azt nem tudom, de melltartzót éedemes hordani. Szerintem krémmel kenni meg teljesen felesleges. nyugi el fog mulni ha már nem szpotatsz és nem fog látszani annyira az ered. 36 hetes kismama

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de mennyire fog látsuani majd a terhesség végén illetve szoptatás alatt. Hogy van-e valamilyen praktika azt nem tudom, de melltartzót éedemes hordani. Szerintem krémmel kenni meg teljesen felesleges. nyugi el fog mulni ha már nem szpotatsz és nem fog látszani annyira az ered. 36 hetes kismama
Szia, nekem is nagyon látszott, de most sokat volt jo idö és kiültem napozgatni, és már nem látszanak, én is alapbol barna börü vagyok. 39 hetes kismama.
Nagyon nem lehet ellene teni.Nekem is nagyon látszódtak az erek.Most a szülés utánn 16 héttel sokkal jobb.Szinte olyan mint elötte.Igaz a szoptata´stól mégsem.

Kevés gyedet kapok, Nem lehet e valamit tenni ellene? 33 000Ft a gyedem. Van e valami megoldás, hogy újból számolják?

2008 10 29-t?l be voltam jelentve havi 140 000Ft-tal,három hónapot utána 3 hónap táppénz. Szültem, 2009 május 15. én,2008 május júniusában, volt kett? hónap 20 000Ft-s bejelentésem, gyes alatt.Nincs valami megoldás, hogy magasabb gyedet számoljanak? Segítsen aki tud valami megoldást.

Legjobb válasz: Nincs. A GYED számításnak meg vannak a szabályai. Ennyi és kész. Sajnálom :(

Nincs. A GYED számításnak meg vannak a szabályai. Ennyi és kész. Sajnálom :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!