Találatok a következő kifejezésre: Van valami ellene, hogy (56 db)

Ha valaki bosszúból hírlevelekre felíratja az email címem (több százra) de nem tagadja h ki ő, és bizonyíték is van ellene, lehet tenni valamit ellene hogy ne folytassa?

Van erre valami törvény? Az email cím személyes adatnak min?sül? pl amiatt se szoktunk feljelenteni mást ha megadja egy ismer?söd egy ismer?sének a számod

Legjobb válasz: Ha nagyon kukacoskodni akarunk, akkor a spam-törvényt rá lehet húzni, de annyit nem ér ez a dolog, hogy tödõdj vele. Iratkozz le szépen a hírlevelekrõl, õ majd megunja.

Ha nagyon kukacoskodni akarunk, akkor a spam-törvényt rá lehet húzni, de annyit nem ér ez a dolog, hogy tödõdj vele. Iratkozz le szépen a hírlevelekrõl, õ majd megunja.
A legtöbb hirlevélre csak úgy lehet feliratkozni, ha visszaigazolod, hogy tényleg te kérted...
Iratkozz le. Minden levél végén vagy egy ilyen link.

Napok óta átalussza az éjszakát a lányom, aminek nagyon örülök, de a melleim nagyon fájnak, és folyamatosan begyulladnak attól, hogy 7-8 órán keresztül nem szoptatok. Meddig tart ez, ill. van valami tippetek, hogy mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Így van, fejj ki belõle tedd el "nehezebb idõkre" A leányka meg hagy aludjon. Pár nap után könnyebb lesz. A cici "veszi a lapot" és tudja a dolgát. :-)) Jó babázást!

Így van, fejj ki belõle tedd el "nehezebb idõkre" A leányka meg hagy aludjon. Pár nap után könnyebb lesz. A cici "veszi a lapot" és tudja a dolgát. :-)) Jó babázást!
Nincs mese, ha nem ébred, fejd le. Vagy legalábbis fejj le belõle, h nem feszüljön annyira. Lefagyasztod, a kis mennyiség jó lesz, késõbb, mikor fõzeléket csinálsz neki.
Kb egy hét alatt beáll a melled is az új igényhez. Egy picit fejj ki belõle, ha nagyon feszül már, tehetsz rá vizes borogatást éjszakára... Ha továbbra is kifejed az egész mennyiséget, akkor nem fog a melled az új helyzethez igazodni. Mennyi idõs a lányod? - ez sem mindegy

Én kaptam hosszas döntés után Undertaker szerepét. Ellenem John Cena lesz egy rapper srác ő is ugyanúgy 14 éves 174 cm én 182. Van valami ötlet hogy tudok szerezni kölcsönözni UNDERTAKER jelmezt? 14/F

Farsang lesz az iskolában és mi pankrációt fogunk bemutatni,már beleegyeztek hosszas döntés után a tanárok is.

Legjobb válasz: Hát az biztos hogy Magyarországon nem jutsz hozzá. De lehet csinálni. Csak szerezz egy hosszú fekete kabátot, meg egy fekete kalapot. Esetleg még vegyél hozzá a Müllerben egy WHC övet.

Hát az biztos hogy Magyarországon nem jutsz hozzá. De lehet csinálni. Csak szerezz egy hosszú fekete kabátot, meg egy fekete kalapot. Esetleg még vegyél hozzá a Müllerben egy WHC övet.
ki gyõzött?

A Barátom nagyon gyorsan elélvez szeretkezés közben. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne ellene tenni?

Legjobb válasz: hát elvileg gyakorlással ez az idõ növelhetõ, és próbáljatok meg vastag óvszert, elvileg segít

hát elvileg gyakorlással ez az idõ növelhetõ, és próbáljatok meg vastag óvszert, elvileg segít
A kérdező hozzászólása: már több mint 2 éve szeretkezünk, szóval nem hiszem hogy itt a tapasztalatlansággal meg a gyakorlással lesz probléma, és kb 2 hónapja van ez így :S
Nem lehet hogy valami lelki ok húzódik meg a háttérben? Addig is a squizing technikát ajánlom: ha érzi, hogy lesz valami, szorítsa meg a hancúrlécet, vagy vegye ki egy kis idõre.
akkor lelki probléma.. (vagy te lettél már annyira profi, hogy ilyen gyorsan megy.. :D)
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy tényleg szegénykém már annyira izgul, hogy ne menjen el, hogy épp ezért megy el?
Eltaláltad. Meg akar felelni neked, ezért izgul h jól menjen és pont ezért még hamarabb el is megy. Meg kell beszélnetek a problémát mert különben egyre rosszabb lesz. 22/f
Az nem szentírás, hogy egy szex=egy elélvezés, ha elment a párod tessék utána tovább folytatni.
Ha gumival csináljátok még használjon sötét kék durexet (ultra safe a neve asszem), kicsit vastagabb mint az átlag késõbb megy el az ember.

Hogyan tudnám eltüntetni a pókokat a szobámból? Sajnos nagyon elszaporodtak a nagy, szőrös, fekete pókok a szobámban én pedig irtózatosan félek tőlük. Van valami hatékony szer ellenük?

Esetleg valami más? Most a szobakutyámat próbálom rászoktatni, hogy jelezzen ha lát egyet. Eddig kettő alkalom volt amikor szólt.:) De persze ő nem helyettesíthet egy jó kis antipókszert.

Legjobb válasz: Hatékony szert nem ismerek, de lehet találsz az interneten ellenük valamit, ha keresgélsz. Egyébként én is nagyon félek a pókoktól. Lehet hogy bután hangzik amit leírtam, de én porszívóval szoktam eltüntetni a pókokat, vagy megkérek valakit otthon hogy ölje meg õket a szobámban.:)

Hatékony szert nem ismerek, de lehet találsz az interneten ellenük valamit, ha keresgélsz. Egyébként én is nagyon félek a pókoktól. Lehet hogy bután hangzik amit leírtam, de én porszívóval szoktam eltüntetni a pókokat, vagy megkérek valakit otthon hogy ölje meg õket a szobámban.:)
Az antipókszert porszívónak hívják, és ha rendesen kitakarítod a szobád minden szegletét, nem fog egy pók sem megmaradni benne.
A kérdező hozzászólása: Igen, a porszívóval is próbálkoztam, mindig leszedem a hálókat, felszippantva õket, de valahogy újra és újra visszajönnek.[mondjuk rosszul mondtam mert az egész lakásban megtalálhatóak] Mi nem a városban élünk hanem egy erdõs-mezõs területen és végül is azt szeretném elérni, hogy az egész házból eltûnjenek. Azért köszi.

Létezik, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy menstruáltam, igaz 5 nappal előbb jött meg? De folyamatosan hányingerem van émelygeg, ha eszek vagy iszok valamit rögtön felkavarodik a gyomrom. Már teszteltem is de az is negatív lett.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!

Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!
lehet, hogy csak a tested játszik veled, sajna.nekem is volt.azután csak 7 hónap után jött össze a pici.5hós kislány anyukája

Kevés gyedet kapok, Nem lehet e valamit tenni ellene? 33 000Ft a gyedem. Van e valami megoldás, hogy újból számolják?

2008 10 29-t?l be voltam jelentve havi 140 000Ft-tal,három hónapot utána 3 hónap táppénz. Szültem, 2009 május 15. én,2008 május júniusában, volt kett? hónap 20 000Ft-s bejelentésem, gyes alatt.Nincs valami megoldás, hogy magasabb gyedet számoljanak? Segítsen aki tud valami megoldást.

Legjobb válasz: Nincs. A GYED számításnak meg vannak a szabályai. Ennyi és kész. Sajnálom :(

Nincs. A GYED számításnak meg vannak a szabályai. Ennyi és kész. Sajnálom :(
Valószínûleg nyúlnak a méhszalagjaid, mivel most kapcsol rá a picúr. Ha nem görcsöl, nincs gond. Minden jót!
Szia! Nyugi, semmi baj sincsen! A tested alakul át és a méhszalagok nyúlnak. Nekem például csak jobb oldalon fájt egy ideig és ott is csak a hasam alja (kezdetekkor a terhesség 2/3-áig). Ezt követõ idõszakban a derekam bal oldala egészen fel a vesémig (6-7. hónap). Én is megijedtem, hogy felszálló fertõzés vagy vizeletpangás. Szerencsémre semmi ilyesmirõl nem volt szó. Ne aggódj, semmi gond! Boldog babavárást! 35 hetes kismami

Olyan gondom lenne, hogy korai magömlésem van és ez ellen szeretnék tenni valamit . Már a barátnőm is kezdi zavarni.16 éves vagyok tudom, hogy fiatal de aggódok, hogy nem fog elmúlni soha. Kérlek amit tudtok írjátok le! Tudtok-e valamit ellene?

Legjobb válasz: Amikor szex közben érzed, hogy mindjárt elmész hagy abba az ingerlés és ezzel egyidejüleg feszítsd meg azt az izmot ami a vizeletvisszatartásért felel. Ha szex közben nem megy akkor eleinte recskázás közben gyakorold. Gyakorlat teszi a mestert! Senki sem úgy szúletik hogy sokáig tudja visszatartani.

Amikor szex közben érzed, hogy mindjárt elmész hagy abba az ingerlés és ezzel egyidejüleg feszítsd meg azt az izmot ami a vizeletvisszatartásért felel. Ha szex közben nem megy akkor eleinte recskázás közben gyakorold. Gyakorlat teszi a mestert! Senki sem úgy szúletik hogy sokáig tudja visszatartani.
Nehéz megmondani. Próblgasd magad aztán elõbb utóbb ráérzel. Fiatal vagy még amúgy teljesen normális, hogy nem tanultad még meg visszatartani. Amikor érzed, hogy midjárt elmész akkor rövid szünet (ingerlés megszüntetése) aztán újra mehet a menet és ezt sokszor megismétled. Nem mondom, hogy elsõre tökéletesen fog menni, de majd szép lassan ráérzel.
igen akit érdekel irjon rám
A kérdező hozzászólása: és körülbelül mikorra fogok elérni valamit nagyobb változást?
A kérdező hozzászólása: hogy is mondjam kipróbáltam valamit maszturbáltam ugy hogy porno volt és ugy hogy nem . ha pornó ment akkor nagyon gyors volta ha nem ment akkor meg nagyon lassú :S ha a barátnõmel voltam hiper gyors ez hogy van ?

Az exbarátom, annak ellenére, hogy egy éve párkapcsolatban van, folyamatosan flortol velem és célozgat. Persze csak akkor, ha nincs ott a noje vagy ha iszik. Szerintetek érez irántam még valamit, vagy csak az alkohol miatt viselkedik igy?

Legjobb válasz: Van rá esély,hogy érez,és hogy a jelenlegi barátnõjével,téged akar pótolni. De az is lehet,hogy csak az alkohol beszél olyankor belõle:/ Szerintem az elsõ hihetõbb.:)))

Van rá esély, hogy érez, és hogy a jelenlegi barátnõjével, téged akar pótolni. De az is lehet, hogy csak az alkohol beszél olyankor belõle:/ Szerintem az elsõ hihetõbb.:) ))
ÉN is igy vagyok, szakitottam a párommal és azután jödtem rá, hogy nekem õ kell, ez a szakitás egy fél éve volt de most is próbálom vissza szerezni.Lehet hogy meg mindig érezz irántad valamit de lehet hogy csak az alkohol váltja belõle ki.Szerintem kérdezz rá jõzanon, hogy igazábol mit érezz. 15/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!