Találatok a következő kifejezésre: Van valami csík (44 db)

Hát ezerszer jobb középiskolák vannak ezeknél Pesten. A Csík Ferenc jobb iskola.
Milyen tagozatra mennél? Mi érdekel? A jó átlagoddal jobb suliba is tudnál menni.
A kérdező hozzászólása: Igen de én nem akarok olyan suliba menni ahol meggebedek a tanulástól. Egyébként a Természet tudományok (kémia fizika biosz) tartozik a fõ érdeklõdésikörömbe.

Baseballba van valami jelentése mikor valakinek ilyen fekete csík van a szeme alatt?

Legjobb válasz: az indiánoktól vették át. a fekete csík visszaveri valamennyire a napfényt és kevésbé vakítja a játékost/harcost.

az indiánoktól vették át. a fekete csík visszaveri valamennyire a napfényt és kevésbé vakítja a játékost/harcost.
Majdnem! A fekete festés a szem alatt ELNYELI a napfényt és nem veri vissza a szemedbe. EGYÉBKÉNT HELYES meg állapítás.


Be áltam az autóval és utána láttam h meghúsztam a kerítésel és lett egy csík és a kerítés színe rajta van ezt már csak festésel tudom helyrehozni vagy van valami ami esetleg picit javít rajta?

Legjobb válasz: Egy jó nyelvtan óra csodákra képes! Ha levitte a kerítés a festéket is, nem csak a lakkot sértette meg, akkor vidd fényezõhöz. Takarítsd le és meglátod mekkora a kár. A tescoban kapható javító festék, de nem fogja megoldani a problémádat.El fog ütni a gyári színtõl, megfolyik, lekopik stb.

Egy jó nyelvtan óra csodákra képes! Ha levitte a kerítés a festéket is, nem csak a lakkot sértette meg, akkor vidd fényezõhöz. Takarítsd le és meglátod mekkora a kár. A tescoban kapható javító festék, de nem fogja megoldani a problémádat.El fog ütni a gyári színtõl, megfolyik, lekopik stb.
Add vissza a jogsid? Hogy a bánatba nem lehet azt észrevenni, hogy nekimentél valaminek??????
vizes rongyal töröld le aztán hátha lejön ... ha nem marad úgy
A kérdező hozzászólása: nincs jogsim ... faternak akartam segiteni mert megkért mert eddig ha ien volt h megkért akor minden jol ment szóval :S értitek

6 napja késik a mensim és két tesztet csináltam az elsö (gabriel) halvány két csik, a második (gravi hcg) negativ. Most akkor mi van? ! Nagyon szeretnék már egy kis tesót a lányomnak! Ha valakinek van valami hasonló tapasztalata írjon léci!

Legjobb válasz: Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.

Ugyan igy vagyok én is! Tegnap halvány csikos gabriel, ma pedig negativ gravi hcg!!! Valamelyik nem jó, de melyik? Holnap tesztelek egy másikkal, te is tedd azt szerintem.
a gabriel a jó.nekem az pozitív lett míg másik 6 hangsúlyozom 6, nega lett, még 2 hétre a pozitívra.ja hozzáteszem 10 hetes terhes vagyok.sok sikert .szorítok mind 2 töknek, de szerintem ez már 1 kis baby.hihi vagyis 2.
köszike.ugyan ezt az érzést kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Én is holnap reggel tesztelek újbol ma is nagy volt a kisértés de nem akartam csalodni, arra gondolok lehet késöbb fogant ha állapotos vagyok mint amikor a peteérés volt!Sok sikert neked is!!!
Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszike, most kicsit bizakodóbb lettem!remélem igazad lesz!Egyébbként gratulálok a kis pocaklakódhoz:)
mi lett a teszt ma???
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmi jo, még megprobálom egy másikkal aztán várok türelmesen:(.És neked remélem pozitiv?

Van valami olyan gekkó/csíko ami megfelel ezeknek a feltételenek?

Ne kelljen neki 30fok mert egy paludáriumba tenném amit tuti nem tudok ennyire felmelegíteni.Max uvb fény kelljen neki (persze lesz növényes világítás)Ne egyen növényeket.Ne legyen nagyobb 15centiméternél.Ja és lehetõleg nappali legyen.

Legjobb válasz: Talán Új-kaledóniai vitorlásgekkó, de neki speciális táp kell és 20-23 centire nõ.

Talán Új-kaledóniai vitorlásgekkó, de neki speciális táp kell és 20-23 centire nõ.

Van valami ötletetek hogy, hurkàbol mit lehet még csinàlni?

Màr a hàtamon jön ki a sült hurka!

Legjobb válasz: Tedd bele rakott karfiolba vagy rakott zöldbabba!

Tedd bele rakott karfiolba vagy rakott zöldbabba!
Fagyaszd le, és késõbb használd fel, amikor már nem unod.
A kérdező hozzászólása: Le van fagyasztva! :) De jo formàn 2 hetente azt eszünk anyosomék :( és itthon is van egy csomo! A fagyasztot meg nyaralàs elött, ki akarom üriteni, 3 szàl hurka miatt ne menjen màr! Köszi! :)
Vagy ajándékozd el ha már annyira unod! Vagy fagyasztva, kérdezd meg a szomszédot, rokont hogy nem e kéne neki, vagy süsd ki és vidd át a szomszédba valamilyen ürüggyel, vagy rokonnak add szintén. Sajnos receptem nincs, de remélem azért segítettem!

Hisztek ebben? Tényleg lehet valami abban, hogy "kimutatja" a terhességet az ovuteszt? Egyáltalán mindig van két csík az ovuteszten?

Ma délután csináltam egyet. Négy nap van a nemvártig, és soha nem csináltam még jóstesztet, de találtam egy maradék darabot és megcsináltam kiváncsiságból. Elég er?s mind a két csík, de nem pozitívan er?s. Kinek mi a véleménye err?l?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Egyetlen tesztbõl még nem igazán lehet jósolni.

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml Egyetlen tesztbõl még nem igazán lehet jósolni.
Én a ciklusom 21. napjától csináltam 4 napon keresztül és folyamatosan erõsödött a 2. csík. És bevált mert a 29 napon este már halvány pozitívat teszteltem terhességi teszttel is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!