Találatok a következő kifejezésre: Van valami arra, hogy (488 db)

Persze...írsz a google-nak, hogy csakis a Te kedvedért állítsa vissza világszerte.... :-P

Ha a terhesség 34. hetében -ne adja isten- de velem történik valami, és meghalok, akkor a baba meddig életképes a testemben? Meddig van lehetőség arra, hogy őt megmentsék, ha már engem nem is tudnak?

Nincs konkrét gond, de eszembe jutott. Talán egy filmet láttam multkor, 7 hónaposan halt meg a mama.

Legjobb válasz: Nincs ennel jobb dolgod,mint hogy ilyen butasagokra gondolj? En is sokat sirok es nagyon labilis a hangulatom,meg mar arrol is hallottam h depis valaki,de ez..... Inkabb gondolj arra,h nem sokara a kezedbe foghatod azt a csodat,amit most a szived alatt hordasz. Gratulalok!konnyu szulest!

Nincs ennel jobb dolgod, mint hogy ilyen butasagokra gondolj? En is sokat sirok es nagyon labilis a hangulatom, meg mar arrol is hallottam h depis valaki, de ez..... Inkabb gondolj arra, h nem sokara a kezedbe foghatod azt a csodat, amit most a szived alatt hordasz. Gratulalok!konnyu szulest!
Remélem nem éppen öngyilkosságot tervezgetsz, a baba nem élhet túl téged, hiszen a te méhlepényed táplálja õt.Amint leáll a méhlepény mûködése megszûnik létezni a tápanyag és gondolom a magzatvízben lévõ széndioxid sem csak úgy magát van és kész, hanem azt is termeli vmi amiért a te tested a felelõs.NE gobndolkozz ilyeneken, mert elrontotd az egészet, semmi sem ér annyit, hogy eldobd az életed.A balesetekre meg fel kell készülni, h ogy véletlwenül se lehessen.
Jóég, ne gondolkodj már ilyeneken!
teljesen igazad van, mindenkiben megfogalmazódnak ilyenek.próbáld kiverni a fejedbõl.egyébként az elõttem szóló jól és helyesen leírta, hogyha neked leáll a szívmûködésed, megszûnik a lepényben az áramlás, szerintem utána már a babát sem tudják megmenteni, ha csak nem vagy kórházban.

Ha a kutyámnak még nincs meg a veszettség elleni oltálasa teljesen kizárt, hogy átengedjenek a határon? Van valami ára?

Legjobb válasz: Nem fognak átengedni, ha elkérik a papírjait. És a chip is kötelezõ. És minek mennyi az ára, az oltásnak?

Nem fognak átengedni, ha elkérik a papírjait. És a chip is kötelezõ. És minek mennyi az ára, az oltásnak?
ez attól függ mennyi idõs a kutya. Ha még nincs 12 hetes, akkor átengedik, de mellékelni kell az anya oltási könyvét, benne az érvényes oltással. (ill. fénymásolatot)
Attól függ, hogy melyik határon. Nekünk még soha nem nézték meg a kutya útlevelét, de ha nálatok mégis megteszik, akkor bukta van.
Teljesen kizárt. Kell neki állatútlevél is. A veszettség elleni oltás ára 4-5000 .- És ha nincs veszettség elleni oltása, akkor még jól meg is büntethetnek, mert az KÖTELEZÕ!
A kérdező hozzászólása: be van chippelve


Van mód rá, de ahhoz, hogy segítsünk, több információ kellene!
Elég nehéz dologra vállalkozol, mert áramgenerátort kell csinálnod elég jó szabályozással. Ha megnézel egy 10 évvel ezelõtti kütyüt, még ott is elég nagyok voltak a töltõk. Ráadásul ezek az elemek nem egyszerû jószágok, hatalmas mennyiségû energiát tárolnak. Zuhant már le repülõ - 747-es - zárlatos (csomagtérben szállított akksi tûz miatt) Vegyél egy rendes töltõt, vagy másik gépet.
Sok gépet lehet már mini/mikro usb kábellel is tölteni, ha ilyen, akkor azt illene tudni. A régebbiekhez meg kell egy, az eredetihez nagyon hasonló fesz/telj. paraméterû töltõ, oszt beledugod, feltételezve hogy a töltésvezérlõ a gépben van. Ha a csatlakozó egyedi, akkor cseszheted. De ha olyan válaszra vársz, hogy "bedugok két eszüstkanalat az uborkásüvegbe és a drótot kétszer körültekerem a gépen", na olyan nem lesz. És ilyen jellegû kérdések esetén nagyon fontos, hogy csak külön kérésre áruld el a gép típusát.
"És ilyen jellegû kérdések esetén nagyon fontos, hogy csak külön kérésre áruld el a gép típusát." Ezt hogy kell érteni? Miért?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A kèt fényképezõgép règebbi tìpus ezèrt kivehetõ (tölthetõ) akksival rendelkezik, amit kizárólag töltõvel lehet feltölteni, usb-vel nem.
"Ezt hogy kell érteni? Miért?" A válaszadó arra célzott, -jogosan- hogy ha nem ad a kérdezõ konkrétabb adatokat, ne reménykedjen a segítségben. Jó lenne tudni pl. az akkumulátorok típusát, feszültségét, stb. sõt egy esetleges kép is sokat tudna segíteni!

A jofogas.hun csak megyékra lebontva lehet keresni? ! Vagy van opció arra hogy országos szinten kereshessek valamit?

Legjobb válasz: Van olyan opció. Kattints valamelyik megyére, majd ahova be szeretnéd írni mit keresel mellette 2-vel ott van a megye neve. Kattints rá és összes régió.

Van olyan opció. Kattints valamelyik megyére, majd ahova be szeretnéd írni mit keresel mellette 2-vel ott van a megye neve. Kattints rá és összes régió.

Kiskoromban amikor bárányhimlős voltam, az arcomon kikapartam egy sebet, ami még mindig meglátszik és nagyon zavar. Nemtudom arra van valami krém, hogy elmúljon?

még ha 2 kiló alapozót is rákenek,akkor is látszik,help!

Legjobb válasz: A bárányhimlõ nyoma nem fog elmúlni. Esetleg kicsit összehúzódni az évek alatt, ha még kicsi voltál, de elmúlni nem. Nekem is vagy egy lyuk a homlokomon! (vagyis 3, de csak 1 olyan nagy, hogy feltûnik) De én nem próbálom sosem eltakarni. Amúgy se sminkelem magam sose (abszolút). Nem egy eget rengetõ szépséghiba, fogadd el szerintem, hogy ott van, annyira biztos nem vészes! :)

A bárányhimlõ nyoma nem fog elmúlni. Esetleg kicsit összehúzódni az évek alatt, ha még kicsi voltál, de elmúlni nem. Nekem is vagy egy lyuk a homlokomon! (vagyis 3, de csak 1 olyan nagy, hogy feltûnik) De én nem próbálom sosem eltakarni. Amúgy se sminkelem magam sose (abszolút). Nem egy eget rengetõ szépséghiba, fogadd el szerintem, hogy ott van, annyira biztos nem vészes! :)
"még ha 2 kiló alapozót is rákenek, akkor is látszik" Gittel probald! :)

Van módszert arra, hogyan lehet úgy megtanulni valamit, hogy megjegyezzem?

Amikor leülök tanulni, úgyahogy megragad a fejemben, egy nappal később már alig jut eszembe valami. Mintha kitörlődne. Már egy csomó módszert kipróbáltam, de még mindig ugyanez a helyzet.

Legjobb válasz: Én úgy szoktam tanulni, hogy elolvasok kb 3-szor mondjuk 2 db mondatot vagy egy kisebb részt, és utána megpróbálom felmondani magamnak, amíg folyamatosan nem tudom mondani. Ha mindent megtanultam utánna az egész szöveget felmondom legalább 3-szor.

Én úgy szoktam tanulni, hogy elolvasok kb 3-szor mondjuk 2 db mondatot vagy egy kisebb részt, és utána megpróbálom felmondani magamnak, amíg folyamatosan nem tudom mondani. Ha mindent megtanultam utánna az egész szöveget felmondom legalább 3-szor.
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam, segített, de nem vagyok biztos a memóriámban, úgyhogy holnap, óra elött még átnézem. :)
Smirgli.
Ezt már kérdezted. Ha a bõrt leszeded a hasadról rövid idõn belül el fogsz vérezni. Ráadásul az a gyanúm, hogy eléggé fájdalmas is lenne!
A fehér kenyér helyett teljes kiõrlésû kellene. Nem lehet tippelni, hogy kinél mennyi idõ egy jó forma, ez genetikailag eltérõ. Elég a kosár edzés, ha ott tényleg kemény edzés van. ezekbõl kellene összerakni az étrendet: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, barna rizs, teljes kiõrlésû kenyér, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj.
A kérdező hozzászólása: ez kb. mennyi idö intenziv mindennapi edzéssel? már látszodik a 4kocka mindig a 6kocka meg csak edzések után... kosarazok napi 4xmásfél órát az elég futásnak vagy még kell hozzá? a szimplán fehér kenyér az jó? mibõl kell sokat ennem? sajt? hús? ...
Sajnos nem fér bele, ha kockás hasat akarsz.:)
A kérdező hozzászólása: "Montez" köszönöm a válaszaid mert értelmesek és segitõkészek.... de chipset meg ilyeneket nem eszek egyáltalán... de mondjuk ha ezeket nem eszem és csak fehérkenyér meg naponta max. 1 csoki.....az úgy még belefér? o.O
naná. Cukorka, csokika, chips, fehér lisztes kaják= kuka! :)
A kérdező hozzászólása: magyarán az szerepet játszhat benne hogy túl sok édességet (szénhidrátot) eszek "de ezektõl nem hizok csak izééé"
Így sehogy, kellene aerob edzés is, pl kocogás, bicaj és kicsit kevesebb szénhidrát.
A kérdező hozzászólása: köszi :D kb. mennyi idö amire eltûnika hasamról? (naponta 200felülést , 50 hasprést , 50 fekvõt)csinálok de nem nagyon változik...
Bõrt nem tudsz eltávolítani csak egy éles késsel. Van ott zsír hidd el. Ha nem lenne, akkor full szálka kockahasad lenne. Eddzél mindenre keményen, egyelõre ne diétázz, majd ha lesz elég izom mindenhol, akkor leszálkásítasz. Még nincs hasizmodnak megfelelõ tömege. Helyi zsírégetõ gyakorlatok (vagy szerinted bõreltávolító) meg nem létezik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a magnézium segithet vagy nem? o.O a omega3 milyen ételekben lelhetõk meg? (fehérje port nem szándékozom szedni, bár nemtudom mi az a protein tápki.)

Van esély arra, hogy a 12. heti (akkor leszek 12+2hetes) terhes genetikán mondanak valamit a nemére vonatkozóan?

A gép nagyon profi.Színesben mutatja a képet, meg itt szokták végezni ezzel a géppel a 4D-t is. Köszi a választ!

Legjobb válasz: Nekem az ország egyik legjobb klinikáján, az egyik legjobb géppel egy igen jó orvos 12 hetesen kislányt tippelt. De mondta,hogy ez tényleg csak tipp,mert ilyenkor még nagyon egyformák a nemi szervek. Most 22. hetes vagyok és egyértelmûen látszik,hogy kisfiút várok!:))

Nekem az ország egyik legjobb klinikáján, az egyik legjobb géppel egy igen jó orvos 12 hetesen kislányt tippelt. De mondta, hogy ez tényleg csak tipp, mert ilyenkor még nagyon egyformák a nemi szervek. Most 22. hetes vagyok és egyértelmûen látszik, hogy kisfiút várok!:) )
Én most voltam nemrég 12. hetin, 12+6 naposan, ahol nekem nem csak hasi UH-val, hanem hüvelyivel is nézték, mert van egy kis felesleg a hasamon. Nekem a hüvelyivel történõ vizsgálat során mutatta a szonográfus, hogy mintha lenne valami a lába között, mutatta is mit nézzünk, láttuk is, de ettõl nem vesszük 100%-nak!4D-n is nézték nekünk is! Pedig nagyon kisfiút szeretnénk mindketten, de még nem merjük beleélni magunkat.
Esély van, de sok dologtól függ pl. hogy a babád hogyan fordul. Nekem pl. megmondták, hhogy fiú és én is láttam és most 25. héten 4D-n le is fényképezték a kukiját. :)
12 hetesen 100%-ra mondták, hogy fiú. Mi az amúgy, hogy színesben mutatja a képet?? Nem arra gondolsz, hogy 4D-s és olyankor nem sima fekete-fehér a kép?
12. heti genetikai UH-n (nem 4D-s), 100% fiút mondott a doki. Az is lett!
Szerintem elég nagy eséllyel meg lehet mondani, ha profi az orvos. Nekünk a 12. heti 4D-n kislányt mondtak 70% eséllyel. Tegnap voltunk (16+5) újabb 4D-n a Genesis-ben, és 100%-ra mondták már, hogy kislány! Figyeld a csíkokat!:) Ha 1, akkor kisfiú, ha 3, akkor kislány.
Függ a géptõl, dokitól, de leginkább attól, hogy hogyan fekszik a baba, mit lát belõle az orvos. Nekem 12 hét 3 naposan megtippelte, hogy lány, azt mondta ez 70-80%. Igaza lett, valóban lányom született, de bevallom csak akkor hittem el amikor már az 5. uh-os vizsgálaton is lányt mondtak. :)
Nekem pont 12 hetesen megmondták 100%-ra 4D-n, hogy fütyis. Még "laikus" szemmel is egybõl láttuk! :D
Szia! Bármi elõfordulhat de nekünk még a 4D ultrahangon sem tudták megállapítani a nemét!Amikor megszületett akkor derült ki, hogy kislány!:) )
Budapesten!
én is olyan dokihoz járok magán terhesgondozásra is- akinek eleve 4D-s a gépe, nagyon nagyon jó szakember és genetikus, de egyik gyerekemnél sem tudta megmondani- illetve nem akart tippelni a 12. héten. (3 gyerek van, egy még pocakban) Õ is azt mondta, hogy ilyenkor még eléggé egyformák a nemiszervek fiuknál-lányoknál. Viszont kb 4-5hét mulva, a 18hetin- már 4Ds képeket kaptam a két nagyobbik kukacáról- ott már egyértelmû volt, hogy kisfiuk lesznek! A harmadik babával még csak a 15.hétben járok, még nem tudjuk mi lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Oh, köszi a választ. Azért is "mertem" ilyet kérdezni, mert itt is olvastam már olyat, hogy 12.hetesen mondtak nemre vonatkozóan valamit az orvosok, de azt kell észrevennem, hogy akkor még csak eléggé tippelnek. Azt még meg szabad kérdeznem, hogy melyik városban voltál 12.hetes uh-n?
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak vagytok, hogy leírtátok:)

Üdv! Egy szomszédom a kerítésemre pakolta a tégláit, a kerítést feszíti, deszkát is támasztottak, arra homokot. Erre van valami szabály hogy mit hova lehet rakni?

Legjobb válasz: Nincs, de a a kerítés dõl akor fizetni-e kell vagyújra csinálni ! Ajánlom figyelmedbe a "kasza tibi-költöz el" zenéjét :D

Nincs, de a a kerítés dõl akor fizetni-e kell vagyújra csinálni ! Ajánlom figyelmedbe a "kasza tibi-költöz el" zenéjét :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!