Találatok a következő kifejezésre: Van valami annak hogy nemsokára (5 db)

Van valami előjele annak hogy nemsokára megjön a menstruáció?

Legjobb válasz: KIcsit vizes folyás, mellfeszülés, hõ leesése.

KIcsit vizes folyás, mellfeszülés, hõ leesése.
Ezek mellett én mindig tiszta idegbeteg vagyok, a legapróbb dolgokon is felkapom a vizet, ja és hát a felfújódás is jellemzõ- legalább is nálam
És persze ne feledkezzünk meg a görcsökrõl sem.
Én elõtte 1-2 nappal nagyon szomjas vagyok, rengeteget iszok (ez meg is látszik, felpuffad a kezem, lábam). Hizni is szoktam 1-2 kilót ilyenkor és székrekedésem van.

Van valami jele annak, hogy a hörcsögöm nemsokára elleni fog?

Tudom, hogy akkor nagy a hasa, fészket épít magának, stb, de vannak még más jelei?

Legjobb válasz: Nincs más jele. Éppen ezért ne is lessed, mert ahogy más állatoknál, vagy az embernél is a te nézelõdésedbõl fakadó stressz leállíthatja napokra a vajúdást, vagy félbeszakíthatja a szülést. Valószínûleg késõ éjjel, vagy hajnalban kezdõdik el a folyamat. A párzás utáni 18-21. napon kell születniük a piciknek, de a 14. nap után már életképesek, ha korábban jönnének.

Nincs más jele. Éppen ezért ne is lessed, mert ahogy más állatoknál, vagy az embernél is a te nézelõdésedbõl fakadó stressz leállíthatja napokra a vajúdást, vagy félbeszakíthatja a szülést. Valószínûleg késõ éjjel, vagy hajnalban kezdõdik el a folyamat. A párzás utáni 18-21. napon kell születniük a piciknek, de a 14. nap után már életképesek, ha korábban jönnének.
Vemhesség közben a höri agresszívebb lesz. Nálam éppen ma született meg a 2. alom, az utóbbi idõben az amúgy szelíd hörim eléggé agresszív volt, már harapott is, pedig máskor ezt nem tette.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek, mert a zöld kéz!! :)

Van valami előjele annak hogy megindul a szülés nemsokára?

Legjobb válasz: Nekem egy csomó elõjel volt: állandóan éhes voltam, hasmenésem is volt, mensis fájdalmaim voltak, nagyon sok méhösszehúzódásom volt rendszertelenül, de csak vártam és vártam, babus meg nem akart jönni. Végül túlhordtam és egy magzatvízvizsgálat során repedt csak meg a magzatburok...

Nekem egy csomó elõjel volt: állandóan éhes voltam, hasmenésem is volt, mensis fájdalmaim voltak, nagyon sok méhösszehúzódásom volt rendszertelenül, de csak vártam és vártam, babus meg nem akart jönni. Végül túlhordtam és egy magzatvízvizsgálat során repedt csak meg a magzatburok...
Sok elõjele lehet, pld.: hasmenés, evési kényszer, nyákdugó távozása, hangulatváltozás…stb, de egy olyan sincs, ami mindig mindenkinél jelentkezik. E jelek megjelenése, nem hogy kismamánként hanem várandósággonként változik.
Hat nallam az egvilagon semmi jele nem volt. Nyugodtan ultem a tv elott, egyszercsak egy pukkanas szerut ereztem belulrol es elkezdett szivarogni a magzatviz. 4 es fel orara ra a kezembe volt a kisfiam. Alig ertunk be a korhazba idobe.

Több mint 1 éve hogy befejeződött a Bleach anime. De állítólag átvette valami társaság régebben akik 2013. április 26. -ától újra csinálják, de ez a dátum nemsokára itt van és azt kérdezném igazak-e a hírek?

Legjobb válasz: Nem vette át semmi , jó rég be lenne jelentve ha jönne újra a blícs , de nincs , nem fog jönni , minek ? 15rész alatt beérné a mangát .

Nem vette át semmi , jó rég be lenne jelentve ha jönne újra a blícs , de nincs , nem fog jönni , minek ? 15rész alatt beérné a mangát .

15 hetes vagyok. Nemsokára megyek UH-ra, de nagyon félek, hogy minden rendben van-e. Ugye, ha már nem élne a babám vagy valami nagyobb baja lenne, annak komoly tünetei lennének?

Nyugtassatok meg, nagyon félek.. : (

Legjobb válasz: Sztem mindenki átéli ezt az izgalmat. Itt is sokan írják, h nincs baj, csak aggódnak. Ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz. A 12. hét után egyre jobbak a bébikék esélyei.

Sztem mindenki átéli ezt az izgalmat. Itt is sokan írják, h nincs baj, csak aggódnak. Ne idegeskedj, biztos minden rendben lesz. A 12. hét után egyre jobbak a bébikék esélyei.
Szia! Nyugi, semmi baj nem lehet a babáddal! Ha gáz lenne, annak mutatkoznának jelei! Nekem 9 hetesen volt egy kis izgalom, és akkor annyit mondott a nõgyógyász hölgy, hogy már 9 hetesen sem lehet változás a szervezetben jelek nélkül (én esetemben vetélés vagy felszívódás). Nekem 3 vérzésem volt, így én is izgultam sokáig. De az Õ érdekében muszáj volt pozitívnak lennem! Ne aggódj, azzal csak a babádnak árthatsz! Élvezd a babócádat és az állapotodat! Ha nem tudsz megnyugodni, akkor menj el dokihoz és ha látod a babádat, az már hatni fog!!! Minden jót! 35 hetes kismami
Elsõsorban próbálj megnyugodni - tudom, nem könnyû, tulajdonképpen ez természetes - mert azzal csak magadnak és a babának ártasz. A szorongás õrá is kihat! Pozitívan! Ha baj lenne (NE LEGYEN!), tuti, hogy észrevennéd! Szóval nyugi!
= hós a kislányom , de amig meg nem született én is rettegve mentem uh-ra. Több helyen jártam 4 D-re, de nekem a 4D genesis jött be. Nagyon rendesek, agyon vizsgálják, ha az iwiw-re hivatkozol, akkor 10% kedvezményt is kapsz. http://www.4dgenesis.hu Ha baj lenne, akkor annak lenne jele, ne izgulj, m inden rendben lesz!!!!! Dia
Õszintén szólva, és nem rémisztgetés miatt, de ha a 15. héten meghalna a baba, nem lenne se vérzés, se semmi, mivel már nem a terhesség elején vagy. Max. görcs lenne, hisz a szervezeted próbálná kilökni õt. Ha már esetleg mozog, akkor a mozgása úgy is megnyugtat, ha még nem, akkor nem kell betartani a 4 heti Uh-kat, mehetsz sûrûbben is. De ha veszel sztetoszkópot, már ilyen korban azzal is lehet hallani a kicsi szívnahjgát. De a legfontosabb: nyugi. Nem lesz baj, nem lehet baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!