Találatok a következő kifejezésre: Van valami annak, hogy aki (42 db)

Van valami alapja annak, hogy aki hányós, annak kislánya, aki viszont jól viseli a terhességet, annak kisfia lesz?

Legjobb válasz: Nem nagyon hiszek az ilyenekben,mert én pl nem voltam hányos,néhány napos hányinger azért volt,de nem vészes.Azt beszélik,akinek korán nagyon virgonc a magzat,annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb. Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelõapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre,és egybõl azt mondta,h kislány,mert látszik valami,ami alapján meg lehet mondani.

Nem nagyon hiszek az ilyenekben, mert én pl nem voltam hányos, néhány napos hányinger azért volt, de nem vészes.Azt beszélik, akinek korán nagyon virgonc a magzat, annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb. Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelõapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre, és egybõl azt mondta, h kislány, mert látszik valami, ami alapján meg lehet mondani.
szia! Barátnõm rengeteget hányt a terhesség elején, gyönyörû fia született. Én egyszer hánytam az egész terhesség alatt, akkor is anyós fõztjétõl, nekem pedig gyönyörû kislányom született. Ezek a terhességgel kapcsolatos babonák szerintem butaságok.Inkább az ultrahangnak és a dokinak higgy. Jó babavárást Neked! Üdv! Mia
Elsõ gyermekem kislány, semmi bajom nem volt soha.Most kisfiut várok, 2 honapig hánytam, és minden bajom van.33 hetes kismama.
Az elsõ babámmal 2 hónapig hánytam, fiam lett. Most a második babámmal szintén 2 hónapig hánytam, lányom lesz...
Ennek kb. annyi alapja van, mint a hegyes hasnak, vagyis kb. semmi. :)
Szerintem ez butaság.20 hetes terhes vagyok.Eddig egyszer sem hánytam, sõt még csak nem is émelyegtem, és kislányom lesz.Én sem hiszek a kerek pocak-hegyes pocak hiedelembe, bár nekem tényleg kerek:) )Nem tudom hány hetes vagy, de ha szerencséd van nemsoká a ultrahangon ugyis kiderül mi van a picurkád lábai között!:) Addig meg türelem!Jó babavárást!
Én soha nem hámnytam és nem is kivántam semmit és hegyes a hasam, fiam lesz. :) ) 33. hetes kismama
Ezek csak ilyen népi izék:) Nincs alapja. Nekem hegyes a hasam és sosem hánytam. Még csak hányingerem sem volt. Lányom lesz...Egy 34 hetes kismama
Szia! Ennek szerintem semmi alapja nincsen. Az én elsõ terhességem végig problémamentes volt, egy -két hétig volt reggeli kevéske émelygés, mely a reggelievés után el is múlt és kisfiam született. A második terhességemmel egész napos hányingerem volt a 6-dik héttõl a 14-dik hétig, enni alig tudtam, a gyomrom mindenre felfordult, rosszul voltam a boltban az autóban, mindenhol, és a 19-dik héten kiderült hogy a baba szintén kisfiú. A húgom egész terhessége alatt azt se tudta mi az a hányinger és kislánya született. Az anyukám mindkét terhességét félidõs koráig végighányta és két szép egészséges lánya született.
Nekem az elsõ fiammal semmi bajom nem volt, a második fiammal viszont végighánytam a 9 hónapot.
Én 2 hónapot megállás nélkül végighánytam 10percenként.( Persze a végén már csak gyomor válladékot, mert nem volt más bennem.)A 2. trimeszter közepén még mindig mindennapos a hányinger. És kisfiúka lesz. :) ) Barátnõmnek olyan hegyes a haskója, hogy csuda és neki meg kislánya lesz, pedig a népi dolgok szerint a hegyes has fiúra vall.
Az én tapasztalataim szerint semmi! Végig hánytam az elsõ trimesztert és az utolsó hónapot. KISFIAM van!!!

Amikor egy pasi kinyal egy lányt, akkor annak a nedvességnek van valami íze? Élvezik ezt a pasik? Létezik az, hogy majdnem mindig másmilyen az íze?

Legjobb válasz: eddigi tapasztalataim alapján azt kell mondjam, hogy nincs különösebb íze. Pontosabban van, de én "bõnyállal" nyalok, szóval leginkább a saját nyálam ízét szoktam érezni. Azaz szinte semmit. Számomra az illata sokkal jellegzetesebb és egyedibb, mint az íze. Szerintem nem kifejezetten az ízt illetve az illatot élvezi az ember. Szerintem egyik sem tartozik alapból a kellemes benyomás kategóriájába. Azt élvezzük, legalábbis én, hogy ezt én váltom ki a nõbõl, nem az ízt, vagy az illatot. Ez nem azt jelenti, hogy undorok tõle, vagy valami ilyesmi, hanem azt, hogy ennek az illatnak ebben a szituációban helye van, így van rendben. Más szituációban nem biztos, hogy kellemesnek találnám. Hogy mindig kicsit, vagy esetleg nagyon más, az ha belegondolsz, teljesen nyilvánvaló. Ha semmi másra nem gondolunk, mint arra, hogy mikor fürdött utoljára (most nem napokról beszélek) és azóta 30fok volt-e vagy csak 18, már teljesen más érzeteket kapunk. Ha ehez hozzáveszünk egy illatosított tisztasági/intim (sose tudom melyik melyik) betétet, meg mondjuk egy intim szappant (aminek egyébként borzalmas íze van), már az értezek széles skáláját kapjuk és akkor még a szervezet egyéb természtes reakcióit nem is vettüt górcsõ alá.

eddigi tapasztalataim alapján azt kell mondjam, hogy nincs különösebb íze. Pontosabban van, de én "bõnyállal" nyalok, szóval leginkább a saját nyálam ízét szoktam érezni. Azaz szinte semmit. Számomra az illata sokkal jellegzetesebb és egyedibb, mint az íze. Szerintem nem kifejezetten az ízt illetve az illatot élvezi az ember. Szerintem egyik sem tartozik alapból a kellemes benyomás kategóriájába. Azt élvezzük, legalábbis én, hogy ezt én váltom ki a nõbõl, nem az ízt, vagy az illatot. Ez nem azt jelenti, hogy undorok tõle, vagy valami ilyesmi, hanem azt, hogy ennek az illatnak ebben a szituációban helye van, így van rendben. Más szituációban nem biztos, hogy kellemesnek találnám. Hogy mindig kicsit, vagy esetleg nagyon más, az ha belegondolsz, teljesen nyilvánvaló. Ha semmi másra nem gondolunk, mint arra, hogy mikor fürdött utoljára (most nem napokról beszélek) és azóta 30fok volt-e vagy csak 18, már teljesen más érzeteket kapunk. Ha ehez hozzáveszünk egy illatosított tisztasági/intim (sose tudom melyik melyik) betétet, meg mondjuk egy intim szappant (aminek egyébként borzalmas íze van), már az értezek széles skáláját kapjuk és akkor még a szervezet egyéb természtes reakcióit nem is vettüt górcsõ alá.
Hát az én barátom kifejezetten imádja, és állandóan arról beszél, hogy milyen jó íze van....hát nem próbálnám ki :) Mindíg szólnom kell neki, hogy mikopr megyek el, csak azért hogy lenyelhesse azt a nedvet... :D
Lehet gázul fog hangzani, amit irok, de én megkóstoltam a sajátom. Egyszerûen kiváncsi voltam. Hát, nincs a legjobb ize, de nem rosszabb, mint a sperma.
Nyugi én is megkostóltam :D
Szerintem, aki már belekezd az önkielégítésbe, kíváncsi arra is, hogy milyen ízû! :D Mindenkinek más, ez tényleg függ napszaktól, idõjárástól, stresszhelyzettõl is biztos, lelkiállapot, betegség (nem nemire gondolok), ciklusban hol tart, stb. Bizonyára nem az íze vagy az illata miatt csinálják a pasik ezt, hanem mert hatalmas örömöt akarnak ezzel okozni a kedvesüknek! ;) Nyilván van, aki még pluszba élvezi az ízt, illatot is, de ha esetleg valakinek nagyon visszataszító lenne, szólni kell, lehet, hogy szóban forog esetleg egy fertõzés, vagy bármi. Ha pedig még akkor sincs kedv a dologhoz, nem kell csinálni! Orális szexre nyilvánvalóan nem lehet kényszeríteni senkit!!! Ha viszont te szeretnéd, hogy a párod neked csinálja, akkor te is csináld neki! Annyit várj el, amennyit te is beleadsz a kapcsolatba - akár bármilyen téren!!! Azt pedig az egyik hozzászólónak üzenném, hogy az intimbetétet a menzesz során használják a nõk, a tisztasági betétet pedig a maradék 3 hét során, mikor szükségességét érzik (folyáskor). ;)
ja, illetve intimbetétet akkor is lehet alkalmazni, ha menzesz van, de tampont használ a nõ, és ez mintegy plusz biztosíték. remélem, most már képben vagy a betéteket illetõen! ;)
ööö izééé :D:D:D most beégtem az egész nõ társadalom elõtt! :D:D:D és téged is összezavartalak! szóval az imént a tisztasági betétre gondoltam, mint plusz biztosítéknak a tampon használata során! most már offolok. :P
A kérdező hozzászólása: Ez aranyos:) köszönöm a válaszokat


Ihat e olyan személy tejet aki hetente 3-4 alkalommal fut kb 8-9 kilómétert. Van e valami negativ hatása annak, hogy futás utan mindig megiszok 3 dl tejet? Vagy a tej fogyasztása nem befolyásolja az allóképesség, izmok stb fejlődését?

Picit szürke ez a téma nekem, ugy hogy ha van valaki aki tapasztalt futó, akár versenyszinten, annak szivesen elolvasnám a véleményét!

Legjobb válasz: 1# aki azt a cikket írta az egy bal**** amennyiben valaki nem laktóz érzékeny egyáltalán nem káros az emberi szervezetre... Kérdezõ, habár nem vagyok élsportoló de ha nem vagy érzékeny a tejre nyugodtan ihatod, magas a fehérje tartalma ez valamelyest hozzá járul az izomnövekedéshez (habár annyi igaz h nem a tejtõl leszel kigyúrt állat), magas a kalcium tartalma ami ugyebár a futóknál nem utolsó dolog mivel az ízületeik eléggé nagy terhelésnek vannak kitéve a térdükbe, a tejcukor és tejzsír meg pótolja az elvesztett energiát, és ugye mivel gyerekek is tejet isznak ezért ezek hamar felszívódnak mivel a tej könnyen emészthetõ abban a testépítõs cikkbe honnan vették ezt a sok marhaságot nem értem de ne higgyél neki... pont olyan írja le hogy a tej nem egészséges aki szintetikus protein meg egyéb sz*r porokkal tömi a fejét

1# aki azt a cikket írta az egy bal**** amennyiben valaki nem laktóz érzékeny egyáltalán nem káros az emberi szervezetre... Kérdezõ, habár nem vagyok élsportoló de ha nem vagy érzékeny a tejre nyugodtan ihatod, magas a fehérje tartalma ez valamelyest hozzá járul az izomnövekedéshez (habár annyi igaz h nem a tejtõl leszel kigyúrt állat), magas a kalcium tartalma ami ugyebár a futóknál nem utolsó dolog mivel az ízületeik eléggé nagy terhelésnek vannak kitéve a térdükbe, a tejcukor és tejzsír meg pótolja az elvesztett energiát, és ugye mivel gyerekek is tejet isznak ezért ezek hamar felszívódnak mivel a tej könnyen emészthetõ abban a testépítõs cikkbe honnan vették ezt a sok marhaságot nem értem de ne higgyél neki... pont olyan írja le hogy a tej nem egészséges aki szintetikus protein meg egyéb sz*r porokkal tömi a fejét
szintetikus protein?:D ekkora tudatlan [email protected]:DDD
http://api.ning.com/files/vdvefHN2-1sFg5wAFOPNGAEx9UorvwwUZr.. Keress állóképességi sportolóknak szóló sporttáplálkozási anyagokat. Van, aki például edzés után a csokis tejet is javasolta, amiért a testépítõk jó, hogy kiröhögnek. De akinek a fõsportja a futás, annak másra van szüksége, mint nekik. http://www.futanet.hu/leadlist/taplalkozas-1
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Dunaújvárosi Főiskola mérnökinformatikus szakon év eleji matek zh-n ha valaki nem megy át, akkor annak van valami komolyabb következménye, vagy csak annyi, hogy 1 évvel később veheti csak fel a matekos tárgyakat?

Legjobb válasz: Nézd meg a tantárgyaid listájában, h van-e tárgy ami ráépül. Ha nincs, akkor semmi gond, jövõre újra felveszed. Ha van és elõfeltétele az említett tárgy, akkor csúszol azzal is.

Nézd meg a tantárgyaid listájában, h van-e tárgy ami ráépül. Ha nincs, akkor semmi gond, jövõre újra felveszed. Ha van és elõfeltétele az említett tárgy, akkor csúszol azzal is.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom, és már néztem, csak a matek 2, 3 épül rá. Csak gondoltam, hátha van egyéb hátulütõje is a dolognak...
Igen, van egyéb hátulütõje is: Ha Fáncsikné kiszúr magának, neked kapáltak úgyhogy szedd össze magad bmeg.

Van valami lehetősége annak hogy ha áthelyeztek másik kollégiumi szobába akkor kérjem maradásomat a régi szobámba valami nyomósra hivatkozva?

Vegyük hozzá hogy a kollégiumi szoba magánlakásnak minősül. Akkor az áthelyezés minősülhet kilakoltatásnak? Vagy valami hasonló?

Legjobb válasz: Nincs.

Nincs.
"Vegyük hozzá hogy a kollégiumi szoba magánlakásnak minõsül." Ez jó nagy baromság. De ezen felül, igen, KÉRHETED, hogy maradj ugyanabban a szobában, ha minden lakótársad kéri, valószínüleg hagynak is. Ha már megtörtént az új felosztás, abban az esetben szoktak változtatni, ha már kész átköltözési tervetek van, és mindenki beleegyezik a változásba. A kollégium vezetõinek is jobb a feszültségmentes koli.

Mennyibe kerül spanyolországban a vonatjegy és a metrójegy? Ha van valami 10 alkalmas bérlet, akkor annak az ára mennyi? És mennyi költőpénzt érdemes vinni hogy belépőkre, kajára, ottani utazgatásra elég legyen?

Legjobb válasz: Ez a kérdés így értelmetlen! Melyik városban érdekel a metrójegy ára? Melyik két város között érdekel a vonatjegy ára? Ezekre válaszolj! Addig nem tudunk segíteni, mert Spanyolországban nem egy városban van metró. Költõpénznek 1 hétre olyan 500-650 € érdemes hozni. Persze ez is függ attól, hogy milyen szálláson szállsz meg, mert ha reggelit adnak a szálláson vagy vacsorát, vagy mindkettõt, akkor kevesebb is elég lehet. Egyéni igényedtõl függ. Amúgy pedig a magyar árak+10%-ot vegyél alapul.

Ez a kérdés így értelmetlen! Melyik városban érdekel a metrójegy ára? Melyik két város között érdekel a vonatjegy ára? Ezekre válaszolj! Addig nem tudunk segíteni, mert Spanyolországban nem egy városban van metró. Költõpénznek 1 hétre olyan 500-650 € érdemes hozni. Persze ez is függ attól, hogy milyen szálláson szállsz meg, mert ha reggelit adnak a szálláson vagy vacsorát, vagy mindkettõt, akkor kevesebb is elég lehet. Egyéni igényedtõl függ. Amúgy pedig a magyar árak+10%-ot vegyél alapul.

Ha egy lány úgy köszön, hogy szia mizujs akkor annak van valami féle jelentése?

Legjobb válasz: Igen. Szia. = Szia. (egy köszönési, üdvözlési forma) Mizujs? = Mi újság? Mi van veled? Hogy vagy? Szívesen.

Igen. Szia. = Szia. (egy köszönési, üdvözlési forma) Mizujs? = Mi újság? Mi van veled? Hogy vagy? Szívesen.
Érdekli, hogy hogy ityeg a fityeg:P
Igen azt jelenti hogy érdekli hogy mivan veled mert ha leszarna akkor nem kérdezné meg és nem is köszönne.
... ez még annyit sem jelent, hogy érdekli mi van veled, csak egyszerûen köszön bammeg. Én is így köszönök sok embernek, hogy "csá mi a helyzet", attól függetlenül h leszarom h mi a helyzet, csak a csá-t kevésnek érzem néha... ne keress mögöttes tartalmat, mert nincs, egyszerûen csak köszönt, nem akar tõled semmit. Vagy ha igen, arra ne ebbõl következtess.
utolsó válaszoló: szerintem elég fura hogy így köszönsz hogy csá mi a helyzet, mert én leginkább sziával szoktam. de mivel te gondolom fiú vagy ezért nem érted a nõk logikáját. én nõ vagyok , szóval hadd legyen nekem igazam. mi nem szoktunk csak úgy köszönni hogy csá mi a helyzet, hanem akkor szoktuk megkérdezni valakitõl ha mondjuk egy ismerõsünket régen láttuk vagy valamilyen szinten beszélõ viszonyban vagyunk.
Erre én annyit mondok, hogy ahány ember, annyi szokás, de szerintem általánosságban a mizu, mi a helyzet, az ég világon semmit sem jelent. Persze, ha valakit régen látsz, akkor megkérdezed, leültök, elbeszélgettek, de ez a ritkább eset. Chaten sem jelent semmit, mikor vissza kérdezel, hogy mizu, csak egy csendtörõ kísérlet. Én így vagyok vele szóban is, és gyanítom a kérdésben lévõ példa is így van vele. Ez nem fiú lány dolog, semmi különbség. Szerintem.

Érettségi matek nélkül? Azt hallotam még régen hogy akinek 2 nyelvvizsgája van annak nem kötelező matekból érettségiznie. Vagy valami ilyesmi. Van ilyen vagy hogy van ez.

Legjobb válasz: Én még ilyenrõl nem hallottam. Nyelvvizsga max. a felsõoktatási továbbtanulásnál plusz pont, meg azt sem értem, hogy hogyan függ össze a matek a nyelvvizsgával.

Én még ilyenrõl nem hallottam. Nyelvvizsga max. a felsõoktatási továbbtanulásnál plusz pont, meg azt sem értem, hogy hogyan függ össze a matek a nyelvvizsgával.
Vicces mert nekem is rémlik valami ilyesmi de már nem tudom én sem pontosan.
Ez hülyeség. Hogy függ össze a nyelvtudás és a matek? Lehet, hogy még a szocializmusban, vagy esetleg a '90-es években volt ilyen, de most biztosan nincs.
Ha diszkalkuliás vagy csak akkor nem kell érettségizned matekból, viszont választanod kell helyette egy másik tárgyat, ami lehet egy idegen nyelv is vagy akármi, hogy meglegyen az 5 érettségi tárgy De ilyenrõl még nem hallottam hogy csak úgy érettségizhetnél helyette másból:D

Ha valaki férfiből nővé akar válni akkor az hogyan zajlik? Mennyi idő amig teljesen nőies lesz? és lehet a férfiből is ugyanolyan szép nő mintha annak születik? Ha van valami olyan honlap ahonnan ezeket megtudhatok akkor azok is jók.

csak érdekl?d?k, nem akarok n?vé válni.

Legjobb válasz: ez eleven szamomra nem emberi dolog miert nem tudja elfogadni magat egy ember ugy ahogy van? senki se tokeletes dehogy inkabb a masik nemhez tartozna az mar nagyon undorito buahh

ez eleven szamomra nem emberi dolog miert nem tudja elfogadni magat egy ember ugy ahogy van? senki se tokeletes dehogy inkabb a masik nemhez tartozna az mar nagyon undorito buahh
Férfibõl nem lesz nõ, nõbõl sosem lesz férfi. Ez ilyen egyszerû. Nem (csak) a nemi szervünk tesz minket férfivé vagy nõvé. Egy csomó olyan dolog van, amit nem lehet átoperálni, de még megjátszani sem...
A kérdező hozzászólása: lehet, de csak érdeklõdõk!!
A csontozatát nem fogják átmûteni, max az ádámcsutkáját:) A hormonoktól sem megy össze..
nem tudom, egyszer láttam errõl egy dokumentum filmet...vagy valami olyasmit. Voltak férfiak akik gyönyörû nõk lettek :O
Nem lehet egy férfiból olyan nõ mint ha nõnek született volna. Jó vannak szép nõk, akik férfiak voltak, de elenyészõ. Elõször a hormon kezelések, már pontosan nem tudom, hogy csak egy évig, vagy többig kell szedni a nõi hormonokat. Egy fiú 16 éves korától szedte, de csak 21 évesen lehetett megmûteni, mert Amerikában akkor volt engedélyezett. Ezek a hormonok lassítják a szõrnövekedést, az izmokból zsírpárnák lesznek stb. Utána következnek az arc átalakítások, az állcsontok, szemöldök csontok meg csiszolása, mell mûtét. Végül a himbilimbi amputálása és átalakítása. Évekig zajló folyamat. És sok sok pénz.
akik lepontoztak, azok cáfolják már meg azt, amit írtam. oks? ... így lenne fair (elõzõ válaszoló)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!