Találatok a következő kifejezésre: Van valami annak, hogy (249 db)

Szerintetek mi lehet a baj? Március 23. án volt meg utoljára a menstruációm és április 13. án kellett volna megjönnie, de nem jött meg azóta sem. Vettem tesztet 2-t és mind a 2 negatív lett! Van valami tippetek hogy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.

Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.
Tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert, októberig rendben volt a ciklusom, aztán novembertõl nem volt vérzésem...havonta jártam orvoshoz, és mindig annyit mondott hogy minden rendben van és várni kell a vérzést...most május 1-én jött meg magától.Így reménykedek hogy jövõhéten már baba miatt nem jön meg.lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül.

Annak van valami jelentése, hogy a mellbimbó puha és lapos vagy kemény és hegyes?

Legjobb válasz: Akkor kemény ha fázol, vagy valami ingerli. Máskor puha.

Akkor kemény ha fázol, vagy valami ingerli. Máskor puha.

Van egy kép, ahol 3-an vagyunk, és az egyik személy alig látszik (sötét volt és nem volt vaku). Van valami módja hogy kifényesitsem valahogy? Esetleg ha valaki megtudná csinálni, elküldöm neki a képet!

elég fontos lenne, nem akárkivel fényképezkedtünk,pontosabban Chris Lawyerrel, és pont ? nem nagyon látszik. mit lehetne csinálni?

Legjobb válasz: A sötét (bebukott) képrészeket fel lehet húzni, mivel ott van rögzített adat, csak kevés fény jutott rá. A fehér (kiégett) részeket viszont már nem, mivel ott csak a fehérség lett rögzítve, ott bármilyen módosítás esetén is csak a fehér terület módosul. Egyedül is meg tudod csinálni, például az ingyenes Xnview programmal. Megnyitod a képet, majd a Szabályozás gombra kattintva kicsit húzol a gamma korrekció csúszkáján. Ha torzul a kép, a fölötte lévõ kontraszt csúszkával tudsz javítani rajta.

A sötét (bebukott) képrészeket fel lehet húzni, mivel ott van rögzített adat, csak kevés fény jutott rá. A fehér (kiégett) részeket viszont már nem, mivel ott csak a fehérség lett rögzítve, ott bármilyen módosítás esetén is csak a fehér terület módosul. Egyedül is meg tudod csinálni, például az ingyenes Xnview programmal. Megnyitod a képet, majd a Szabályozás gombra kattintva kicsit húzol a gamma korrekció csúszkáján. Ha torzul a kép, a fölötte lévõ kontraszt csúszkával tudsz javítani rajta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
uristen! Ez vicc? Lehetetlen.Meg egy embernek is nehez.
Elsö körben mondd le a netet!
itt mentek a ház elõtt kiszóljak?
komolyan, már a röhögésért megérte elolvasni a válaszokat :)
szerintem az én voltam mert velem ez történt hogy az apukámmal egy helyes fiú beszélgetett és velem meg egy szót se beszélt és pont tankoltunk. melyik városba volt ez??? majd irj baby!
A kérdező hozzászólása: 3-as, nem csak azért kérdezem. Köszönöm a válaszokat!
hátha valaki tudja kik õk...logikus infók amiket tudunk: egy lány meg egy idõsebb férfi motorral benzinkúton jaaa az Sanyi meg a lánya, Reni :) hát persze hogy ismerem õket, szomszédok :)
Most tényleg csak ezért kérdezted? Mert akkor teljesen felesleges volt a 3. válaszolóként annyit írnom.
A kérdező hozzászólása: Jól mondod 7-es :)
Azért írja ide hátha gyakori kérdések látogató a csaj meg az apa.
A kérdező hozzászólása: Hátha valaki tudja kik õk.
És ezt most miért írod le ide?
A kérdező hozzászólása: Ott szoktam tankolni, és csak hétvégenként járok arra, hétköznap nem, mert csak hétvégente motorozok. Pont jöttem kifele mikor õk megérkeztek. A lány olyan 16-17 éves lehetett, a férfi (aki gondolom az apja) olyan 40-es. Túra/sport-túra motorral voltak, márkáját nem láttam, eltakarta a kút.
Biztos, hogy az apjával volt? Lehetett a barátjával/párjával is. Sose tudni, érik az embert meglepetések. Eléggé minimális az esélye, hogy újra lásd õket, de lehet, hogy ott laknak õk is abban a városban, így nagyobb az esélye, egyébként meg szinte nulla.
Ha rendszeres oda járnak tankolni, és te minden nap arra mész sokszor vagy ott tankolsz általában te is, akkor lehet esélyed :)
a Sanyi meg a lánya Reni :DD jajjj mindjárt sírok a röhögéstõl :)

Most volt a második, hónapja 20. -án, hogy kimaradt a menstruációm. Mi lehet az oka? Valakinek esetleg van valami tapasztalata, hogy mi okozhatja?

Sajnos orvosnál még nem voltam be kell vallanom félek is tőle meg időm se nagyon volt rá. De hétfőn rá szánom magam. Csak előtte egy kicsit tájékozódnék!

Legjobb válasz: Terhesség kizárva?

Terhesség kizárva?
Ha nem vagy terhes, akkor nem megfelelõ energiaszegény táplálkozás is okozhatja.

Van valami alapja annak, hogy aki hányós, annak kislánya, aki viszont jól viseli a terhességet, annak kisfia lesz?

Legjobb válasz: Nem nagyon hiszek az ilyenekben,mert én pl nem voltam hányos,néhány napos hányinger azért volt,de nem vészes.Azt beszélik,akinek korán nagyon virgonc a magzat,annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb. Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelõapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre,és egybõl azt mondta,h kislány,mert látszik valami,ami alapján meg lehet mondani.

Nem nagyon hiszek az ilyenekben, mert én pl nem voltam hányos, néhány napos hányinger azért volt, de nem vészes.Azt beszélik, akinek korán nagyon virgonc a magzat, annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb. Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelõapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre, és egybõl azt mondta, h kislány, mert látszik valami, ami alapján meg lehet mondani.
szia! Barátnõm rengeteget hányt a terhesség elején, gyönyörû fia született. Én egyszer hánytam az egész terhesség alatt, akkor is anyós fõztjétõl, nekem pedig gyönyörû kislányom született. Ezek a terhességgel kapcsolatos babonák szerintem butaságok.Inkább az ultrahangnak és a dokinak higgy. Jó babavárást Neked! Üdv! Mia
Elsõ gyermekem kislány, semmi bajom nem volt soha.Most kisfiut várok, 2 honapig hánytam, és minden bajom van.33 hetes kismama.
Az elsõ babámmal 2 hónapig hánytam, fiam lett. Most a második babámmal szintén 2 hónapig hánytam, lányom lesz...
Ennek kb. annyi alapja van, mint a hegyes hasnak, vagyis kb. semmi. :)
Szerintem ez butaság.20 hetes terhes vagyok.Eddig egyszer sem hánytam, sõt még csak nem is émelyegtem, és kislányom lesz.Én sem hiszek a kerek pocak-hegyes pocak hiedelembe, bár nekem tényleg kerek:) )Nem tudom hány hetes vagy, de ha szerencséd van nemsoká a ultrahangon ugyis kiderül mi van a picurkád lábai között!:) Addig meg türelem!Jó babavárást!
Én soha nem hámnytam és nem is kivántam semmit és hegyes a hasam, fiam lesz. :) ) 33. hetes kismama
Ezek csak ilyen népi izék:) Nincs alapja. Nekem hegyes a hasam és sosem hánytam. Még csak hányingerem sem volt. Lányom lesz...Egy 34 hetes kismama
Szia! Ennek szerintem semmi alapja nincsen. Az én elsõ terhességem végig problémamentes volt, egy -két hétig volt reggeli kevéske émelygés, mely a reggelievés után el is múlt és kisfiam született. A második terhességemmel egész napos hányingerem volt a 6-dik héttõl a 14-dik hétig, enni alig tudtam, a gyomrom mindenre felfordult, rosszul voltam a boltban az autóban, mindenhol, és a 19-dik héten kiderült hogy a baba szintén kisfiú. A húgom egész terhessége alatt azt se tudta mi az a hányinger és kislánya született. Az anyukám mindkét terhességét félidõs koráig végighányta és két szép egészséges lánya született.
Nekem az elsõ fiammal semmi bajom nem volt, a második fiammal viszont végighánytam a 9 hónapot.
Én 2 hónapot megállás nélkül végighánytam 10percenként.( Persze a végén már csak gyomor válladékot, mert nem volt más bennem.)A 2. trimeszter közepén még mindig mindennapos a hányinger. És kisfiúka lesz. :) ) Barátnõmnek olyan hegyes a haskója, hogy csuda és neki meg kislánya lesz, pedig a népi dolgok szerint a hegyes has fiúra vall.
Az én tapasztalataim szerint semmi! Végig hánytam az elsõ trimesztert és az utolsó hónapot. KISFIAM van!!!

Azon kívül, hogy az internet szolgáltatóknak nem tetszene, van valami (akár törvényi) akadálya annak, hogy a társasházunkban wifi-s internet megosztást csináljunk?

Hogyan lenne érdemes ezt fizikailag kivitelezni, milyen eszközök kellenének hozzá? Nem haszonszerzés lenne a cél, hanem a költségek csökkentése.

Legjobb válasz: > van valami (akár törvényi) akadálya annak, hogy a > társasházunkban wifi-s internet megosztást csináljunk? Valószínüleg van. Olvasd át az internetszolgáltatód ÁSZF-jét ('Általános Szerzõdési Feltételek'). Az enyémben van egy olyan rész, hogy az internetszolgáltatás továbbosztása az elõfizetõ lakásán kívülre a szolgáltató engedélye nélkül szerzõdésszegésnek minõsül (vagy valami ilyesmi).

> van valami (akár törvényi) akadálya annak, hogy a > társasházunkban wifi-s internet megosztást csináljunk? Valószínüleg van. Olvasd át az internetszolgáltatód ÁSZF-jét ('Általános Szerzõdési Feltételek'). Az enyémben van egy olyan rész, hogy az internetszolgáltatás továbbosztása az elõfizetõ lakásán kívülre a szolgáltató engedélye nélkül szerzõdésszegésnek minõsül (vagy valami ilyesmi).
Az elõfizetõ lakásán belül tök mindegy hányan használják, de egy egész panelházat nem kéne lefedni hogy boldog, boldogtalan 50-100 ember ugyan azt az internet használja.
Az internet szolgáltatónak tök mindegy, hogy hogyan és mire és hányan használjátok a netét. Nincs ilyen, hogy egy szolgáltatónak mi tetszik és mi nem. Szerzõdés van, amiben a szolgi vállalja, hogy a pénzedért mennyi és milyen netet ad. Te meg ezzel a leszerzõdött nettel azt csinálsz, amit akarsz. ( egyébként egy társasházat , jó esetben 1 db, 5 ezer forintos router is ki tud szolgálni )
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nem jól írtam le! Fõleg a tesco rádióban megy! Common done make it and come on back home! Nem tudom sajnos! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!