Találatok a következő kifejezésre: Van valami annak, ha (198 db)

Ha egy kutyának belső sérülései vannak annak milyen jelei, tünetei vannak? ÉS annak ha a lábában elszakad egy ízulet vagy valami?

Legjobb válasz: Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.

Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.
Az állatok gyakran ugyanúgy mutatják a betegség és sérülés tüneteit, mint az ember, s sokszor emberi gyógyszereket kapnak azokra.(kivéve persze, hogy nem mindíg panaszkodnak) Sokféle külsõ jele lehet annak, ha a kutyádnak belsõ vérzése van/lehet: (persze befolyásolja a jeleket a sérülés helye is) pl.: a széklete sötét/fekete (szurokszerû)(ez biztos jele a bv-nek) -ha gyomor táji a baj, akkor: puffadás, kemény has, ájulás, levertség, bágyadtság -gyengeség -ha véreset pisil a kutya:a vizeletben levõ vér a vesébõl, a vesemedencébõl, a húgyvezetékbõl, a húgyhólyagból és a húgycsõbõl származhat. -Belsõ vérzések: testüregbe vagy a szövetek közti résekbe történõ vérzés, mely lehet oly nagymennyiségû is, hogy végzetessé válik. Tünetei tompa, erõs behatás után szintén levertség, szapora, könnyen elnyomható pulzus, nehézlégzés. A belsõ vérzésnél nagyon nagy fájdalmai lehetnek szegény kutyusnak, és pár nap alatt egy kis vérzés is kritikussá válhat! Szóval a tényleg bv-je lenne, akkor azt mindenképpen észrevennéd!És ezesetben AZONNAL VIDD orvoshod "kisbarátod"! Bár, azért jó volna tudni, mi történt vele..hogy kizárjunk dolgokat. Elszakadt ízületrõl még nem hallottam, csak ínszalagról.Ha az szakadt el neki, biztos, hogy nem tudna a lábára állni.De az csak lehet zúzódás is, akkor is húzhatja.Ezt csak állatorvos tudja 100%megállapítani, szintúgy, mint a bv-t. Remélem nincs komoly baja a kutyádnak! Üdv: -Picúr-
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat egyik tünet sincs a bv-re úgyhogy csak szerintem kisebb zúzodás a bal lábán.Mára már egészen jól lett, de azért még várok válaszokat.
Azért én megnézetném egy állatorvossal, biztos ami biztos, nehogy valami komoly baja legyen...

Van jelentése annak ha a gyűrűsujjon más színű körömlakk van vagy valami mintha? Vagy csak divat az egész?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy van-e jelentõsége, de elég divatos. Igazából nekem annyira nem jön be. Vagy legyen mind egyszínû, vagy mindegyik más, de az, hogy egy kilóg, még ha csak egy kis festett virággal is, nekem az már nem tetszik.

Nem tudom, hogy van-e jelentõsége, de elég divatos. Igazából nekem annyira nem jön be. Vagy legyen mind egyszínû, vagy mindegyik más, de az, hogy egy kilóg, még ha csak egy kis festett virággal is, nekem az már nem tetszik.
Nincs jelentése, általában azt az körmöt díszítik, mert ált. azon van gyûrû is, így jobban kiemeli..
Én nem hordok ékszert, de ha vmilyen különleges minta, vagy szín van a gyûrûsujjamon, akkor feldobja a kezem nagyon. :)

Kaptam egy horusz szemet nyaklanckent, és annak van valami jelentése ha hordom?

már párszor megkerdeztek mit jelent de nem tudtam semmit válaszolni.van jelentése?

Legjobb válasz: Ezt egy szimbólumokról szóló oldalról másoltam ki. Én a helyedben hordanám :) Hórusz szeme: (Udzsat-szem) Kezdetben Napisten, Isten szeme, Atlantiszon Thoth Isten szeme, az Õsi Egyiptomban Hórusz szeme. Több jelentése is van, aszerint, hogy jobbra vagy balra áll, a Napot vagy a Holdat jelképezheti. A szem alatti könnycsepp az emberiség születésére utal (a mítosz szerint Ré Napisten könnyeibõl születtünk). A Szem végében látható spirál pedig az emberiség jövõjét, a Szellemhez felemelkedõ hosszú, ciklikus utat szimbolizálja. A látnoki és okkult képességeknek, a szellemi fejlettségnek a szimbóluma is volt, ezért is tulajdonítanak neki védelmezõ erõt. Az õsi egyiptomi misztérium iskolák az egyéni és csoporttudat jelképeként használták. Napjainkban a szemet külön-önmagában kódolt –információs rendszernek tekintik.

Ezt egy szimbólumokról szóló oldalról másoltam ki. Én a helyedben hordanám :) Hórusz szeme: (Udzsat-szem) Kezdetben Napisten, Isten szeme, Atlantiszon Thoth Isten szeme, az Õsi Egyiptomban Hórusz szeme. Több jelentése is van, aszerint, hogy jobbra vagy balra áll, a Napot vagy a Holdat jelképezheti. A szem alatti könnycsepp az emberiség születésére utal (a mítosz szerint Ré Napisten könnyeibõl születtünk). A Szem végében látható spirál pedig az emberiség jövõjét, a Szellemhez felemelkedõ hosszú, ciklikus utat szimbolizálja. A látnoki és okkult képességeknek, a szellemi fejlettségnek a szimbóluma is volt, ezért is tulajdonítanak neki védelmezõ erõt. Az õsi egyiptomi misztérium iskolák az egyéni és csoporttudat jelképeként használták. Napjainkban a szemet külön-önmagában kódolt –információs rendszernek tekintik.
Illuminátus jelkép. [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) )
Van bizony jelentõsége! Viselésével bizonyítod, hogy 1.: örülsz neki, 2.: megtiszteled az ajándékozót!

Annak van valami megnevezése, ha valaki "e-sen beszél" (pl veder, tejfel, zsemle)? Melyik országrészre jellemző?

Szerintetek idétlen / parasztos, ha valaki így beszél?

Legjobb válasz: Régebben szinte mindenütt így mondták, kivéve egyes tájakat. Volt egy neves író vagy költõ, már nem tudom ki, aki ö betûsen írt, így terjedt el jobban a vödör, tejföl és kisebb mértékben a zsömle is. Én e-betûs részrõl való vagyok, de vödört, tejfölt és zsemlét mondok, de semmi bajom vele ha más máshogy mondja, így színes a nyelv. :) Jah, és nem idétlen és parasztos egyik sem, szerintem az az idétlen és parasztos aki ez alapján így ítél meg másokat.

Régebben szinte mindenütt így mondták, kivéve egyes tájakat. Volt egy neves író vagy költõ, már nem tudom ki, aki ö betûsen írt, így terjedt el jobban a vödör, tejföl és kisebb mértékben a zsömle is. Én e-betûs részrõl való vagyok, de vödört, tejfölt és zsemlét mondok, de semmi bajom vele ha más máshogy mondja, így színes a nyelv. :) Jah, és nem idétlen és parasztos egyik sem, szerintem az az idétlen és parasztos aki ez alapján így ítél meg másokat.
A kérdező hozzászólása: És nem arra gondolok, mikot ezeket "zárt e" hanggal ejtik, hanem "rendes", köznyelvi e hanggal.
Nálunk a szomszéd falusiakat szokták így ugratni: Apám vögyék egy zsömlét mögeszöm könyérvel.
Vedér, tejfel, zsemle. Ez magyarul van.

Mi lehet annak az oka ha a lány egy ismerősének nem ad puszit csak kezet fog vele? Miközben másnak ad. Ill még egy kérdés, van valami jelentősége ha a lány elköszönéskor gyakorlatilag rád szól hogy: Puszi? !

utolag bunkonak érzem magam de nem igen szoktam a lányoknak puszit adni elköszönéskor,találkozáskor. megfigyeltem h elbúcsúzáskor pl nekem adott puszit viszont egy maásik közös ismerősünkkel csak kezet fogott. nem tudom miért de annyira feltűnő volt,rákérdezni nem kérdeztem rá bár nagyon kíváncsi lettem volna a válaszára

Legjobb válasz: a hólyagom se tudja

a hólyagom se tudja

Szerintetek hosszú távon van esélye annak ha olyanok vagyunk mint a tűz és a víz? De egy valamiben biztos hogy egyezünk: Nagyon szeretjük egymást!

Volt e már valaki olyan helyzetben hogy nagyon különböztek a párjával mégis hosszú ideje jól megvannak? 23L

Legjobb válasz: Ellentétek vonzzák egymást ez tény. Nekem volt már õrülten tüzes barátnõm, én meg akkor lassú víz voltam. A dolog egy darabig mûködött, de fontos, ha különbözõek is vagytok, akkor is kössetek kompromisszumokat, mert a szerelem elmúlik és akkor csak az elnyomás érzése alakul ki. Mi szétmentünk, de az utóbbi miatt!

Ellentétek vonzzák egymást ez tény. Nekem volt már õrülten tüzes barátnõm, én meg akkor lassú víz voltam. A dolog egy darabig mûködött, de fontos, ha különbözõek is vagytok, akkor is kössetek kompromisszumokat, mert a szerelem elmúlik és akkor csak az elnyomás érzése alakul ki. Mi szétmentünk, de az utóbbi miatt!
Én úgy gondolom hogy egy idõ után emiatt az ellentét miatt sok veszekedés lesz és egyszer betelik a pohár valamelyik félnek.De ez csak az én véleményem.
Õszintén? Nincs! Engem tegnap dobott a párom ez miatt, mindketten sírtunk, és ezerszer elmondtuk egymásnak hogy nagyon szeretjük egymást, de nem müködött.Vagy imádtuk egymást, vagy öltük egymást, idegörlõ volt, pedig nem vagyunk fiatalok, és Nekem Õ az igazi, de most itt ülök, és probálok másokra figyelni, hogy ne gondolkodjak :(

A Vállamtól a könyökömig tartó rész eléggé megvastagodott. Van valami/és ha igen milyen? / módszer, vagy fogyi kütyü, annak karcsúsítására?

Hogy tudnám azt leadni,hogy vékonyabb legyen,de közben ne menjen le a mellem?(tehát,hogy abból ne fogyjak)

Legjobb válasz: Csinalj kar gyakorlatokat tricepszre bicepszre és vállra. A tested egyenletesen adja le a zsirt szóval ha le a karsz adni, hasrol, fenekröl es mellrol is mennifog. Az ilyen fogyi kutyuk meg sztem nem ernek sokat. Mindenki az egyszerubb utat probalja valasztani. A fogyaszto tablettak ennek a masik oldala. Mindenki azt hiszi edzes nelkul szep es karcsu lehet. Tevedes

Csinalj kar gyakorlatokat tricepszre bicepszre és vállra. A tested egyenletesen adja le a zsirt szóval ha le a karsz adni, hasrol, fenekröl es mellrol is mennifog. Az ilyen fogyi kutyuk meg sztem nem ernek sokat. Mindenki az egyszerubb utat probalja valasztani. A fogyaszto tablettak ennek a masik oldala. Mindenki azt hiszi edzes nelkul szep es karcsu lehet. Tevedes

Annak van valami jelentősége ha sokat keményedik a hasam, állandóan jönnek a jóslófájások, van hogy ugy belenyilall a hátamba hogy ülni sem tudok. Vajon hamarosan szülök?

38 hetes multam de se a nyákdugó nem folyt még el,minden nap megy a hasam...ez lenn az el?jele??

Legjobb válasz: én pont a 38.ik hétre szültem :)

én pont a 38.ik hétre szültem :)
Közeledik, az biztos:-) De hogy még ma, vagy holnap, vagy csak 2 hét mulva, csak a babád tudja... :-)
A kérdező hozzászólása: hát jó lenne már tul lenni rajta:)
bulémia eszik majd meghánytatja magát
A kérdező hozzászólása: Ez idõvel el tud múlni ha nem túl gyakori a dolog? Itt a hanytatas gyakorisagara gondolok
Úgy elmúlik, mint a borzalmas helyesírás. Elmegyógyász talán tud segíteni.
Magától nem múlik el, kezeltetni kell. A testi egészségre is káros.
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nem jól írtam le! Fõleg a tesco rádióban megy! Common done make it and come on back home! Nem tudom sajnos! :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!