Találatok a következő kifejezésre: Van valami annak, (575 db)

brothers conflict
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó sorozat bár kár a végéért egy kicsit de nagyon jó tud valaki még hasonlót mondani?
Pontosan nem tudom mire gondolsz, de szerintem ezek jó animék és hasonlóak kicsit: Uta no Prince-sama, Amnesia, Hiiro no Kakera. Remélem tetszeni fognak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindet amit írtál megnéztem és mind nagyon tetszettek :D

Van valami alapja annak, hogy aki hányós, annak kislánya, aki viszont jól viseli a terhességet, annak kisfia lesz?

Legjobb válasz: Nem nagyon hiszek az ilyenekben,mert én pl nem voltam hányos,néhány napos hányinger azért volt,de nem vészes.Azt beszélik,akinek korán nagyon virgonc a magzat,annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb. Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelõapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre,és egybõl azt mondta,h kislány,mert látszik valami,ami alapján meg lehet mondani.

Nem nagyon hiszek az ilyenekben, mert én pl nem voltam hányos, néhány napos hányinger azért volt, de nem vészes.Azt beszélik, akinek korán nagyon virgonc a magzat, annak fia lesz.Aki a sósat kívánja annak fia lesz....stb. Ezek mind igazak rám.Ezzel ellentétben nevelõapám(belgyógyász szakorvos) ránézett a 13. héten készült Uh képre, és egybõl azt mondta, h kislány, mert látszik valami, ami alapján meg lehet mondani.
szia! Barátnõm rengeteget hányt a terhesség elején, gyönyörû fia született. Én egyszer hánytam az egész terhesség alatt, akkor is anyós fõztjétõl, nekem pedig gyönyörû kislányom született. Ezek a terhességgel kapcsolatos babonák szerintem butaságok.Inkább az ultrahangnak és a dokinak higgy. Jó babavárást Neked! Üdv! Mia
Elsõ gyermekem kislány, semmi bajom nem volt soha.Most kisfiut várok, 2 honapig hánytam, és minden bajom van.33 hetes kismama.
Az elsõ babámmal 2 hónapig hánytam, fiam lett. Most a második babámmal szintén 2 hónapig hánytam, lányom lesz...
Ennek kb. annyi alapja van, mint a hegyes hasnak, vagyis kb. semmi. :)
Szerintem ez butaság.20 hetes terhes vagyok.Eddig egyszer sem hánytam, sõt még csak nem is émelyegtem, és kislányom lesz.Én sem hiszek a kerek pocak-hegyes pocak hiedelembe, bár nekem tényleg kerek:) )Nem tudom hány hetes vagy, de ha szerencséd van nemsoká a ultrahangon ugyis kiderül mi van a picurkád lábai között!:) Addig meg türelem!Jó babavárást!
Én soha nem hámnytam és nem is kivántam semmit és hegyes a hasam, fiam lesz. :) ) 33. hetes kismama
Ezek csak ilyen népi izék:) Nincs alapja. Nekem hegyes a hasam és sosem hánytam. Még csak hányingerem sem volt. Lányom lesz...Egy 34 hetes kismama
Szia! Ennek szerintem semmi alapja nincsen. Az én elsõ terhességem végig problémamentes volt, egy -két hétig volt reggeli kevéske émelygés, mely a reggelievés után el is múlt és kisfiam született. A második terhességemmel egész napos hányingerem volt a 6-dik héttõl a 14-dik hétig, enni alig tudtam, a gyomrom mindenre felfordult, rosszul voltam a boltban az autóban, mindenhol, és a 19-dik héten kiderült hogy a baba szintén kisfiú. A húgom egész terhessége alatt azt se tudta mi az a hányinger és kislánya született. Az anyukám mindkét terhességét félidõs koráig végighányta és két szép egészséges lánya született.
Nekem az elsõ fiammal semmi bajom nem volt, a második fiammal viszont végighánytam a 9 hónapot.
Én 2 hónapot megállás nélkül végighánytam 10percenként.( Persze a végén már csak gyomor válladékot, mert nem volt más bennem.)A 2. trimeszter közepén még mindig mindennapos a hányinger. És kisfiúka lesz. :) ) Barátnõmnek olyan hegyes a haskója, hogy csuda és neki meg kislánya lesz, pedig a népi dolgok szerint a hegyes has fiúra vall.
Az én tapasztalataim szerint semmi! Végig hánytam az elsõ trimesztert és az utolsó hónapot. KISFIAM van!!!

Azon kívül, hogy az internet szolgáltatóknak nem tetszene, van valami (akár törvényi) akadálya annak, hogy a társasházunkban wifi-s internet megosztást csináljunk?

Hogyan lenne érdemes ezt fizikailag kivitelezni, milyen eszközök kellenének hozzá? Nem haszonszerzés lenne a cél, hanem a költségek csökkentése.

Legjobb válasz: > van valami (akár törvényi) akadálya annak, hogy a > társasházunkban wifi-s internet megosztást csináljunk? Valószínüleg van. Olvasd át az internetszolgáltatód ÁSZF-jét ('Általános Szerzõdési Feltételek'). Az enyémben van egy olyan rész, hogy az internetszolgáltatás továbbosztása az elõfizetõ lakásán kívülre a szolgáltató engedélye nélkül szerzõdésszegésnek minõsül (vagy valami ilyesmi).

> van valami (akár törvényi) akadálya annak, hogy a > társasházunkban wifi-s internet megosztást csináljunk? Valószínüleg van. Olvasd át az internetszolgáltatód ÁSZF-jét ('Általános Szerzõdési Feltételek'). Az enyémben van egy olyan rész, hogy az internetszolgáltatás továbbosztása az elõfizetõ lakásán kívülre a szolgáltató engedélye nélkül szerzõdésszegésnek minõsül (vagy valami ilyesmi).
Az elõfizetõ lakásán belül tök mindegy hányan használják, de egy egész panelházat nem kéne lefedni hogy boldog, boldogtalan 50-100 ember ugyan azt az internet használja.
Az internet szolgáltatónak tök mindegy, hogy hogyan és mire és hányan használjátok a netét. Nincs ilyen, hogy egy szolgáltatónak mi tetszik és mi nem. Szerzõdés van, amiben a szolgi vállalja, hogy a pénzedért mennyi és milyen netet ad. Te meg ezzel a leszerzõdött nettel azt csinálsz, amit akarsz. ( egyébként egy társasházat , jó esetben 1 db, 5 ezer forintos router is ki tud szolgálni )
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy nem jól írtam le! Fõleg a tesco rádióban megy! Common done make it and come on back home! Nem tudom sajnos! :(

Death Note-halállista című anime-nak van valami köze az azonos című japán filmhez?

Erre gondolok :

Legjobb válasz: 100% Az anime elsõ évadja szép sikert ért el. Azután csinálták meg a többit ami már a történet nyúzása. Onnan már nem érdekelt. A film két részbõl áll és teljesen azonos az elsõ évaddal. Szerintem a filmrõl készült az anime, de ha tévedek akkor az L-t alakító szinész nagyon érti a dolgát. Ha még nem nézted meg és tetszik az anime a filmet semmiképp ne hagyd ki. Részemrõl nagyon jólsikerült filmek van feltüntetve.

100% Az anime elsõ évadja szép sikert ért el. Azután csinálták meg a többit ami már a történet nyúzása. Onnan már nem érdekelt. A film két részbõl áll és teljesen azonos az elsõ évaddal. Szerintem a filmrõl készült az anime, de ha tévedek akkor az L-t alakító szinész nagyon érti a dolgát. Ha még nem nézted meg és tetszik az anime a filmet semmiképp ne hagyd ki. Részemrõl nagyon jólsikerült filmek van feltüntetve.
A kérdező hozzászólása: Akkor a filmmel kezdjem és utána nézzem meg az anime-t?
Az anime volt elõbb, aztán készült el a film. De a legelsõ természetesen a manga.
Mind1, hogy melyikkel kezded. ha valamelyiket megnézed, utána már nem lesz annyira élvezetes, mert tudod mi fog történni. Bár... Ezért inkább a filmmel kezd, mert abból részletesen nem derül ki minden vacak.

Szerintetek mi lehet a baj? Március 23. án volt meg utoljára a menstruációm és április 13. án kellett volna megjönnie, de nem jött meg azóta sem. Vettem tesztet 2-t és mind a 2 negatív lett! Van valami tippetek hogy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.

Szia két tippem van: - vagy késõbb volt peteérésed, és még nem mutatta ki a teszt, - vagy valami hormonális probláma Szerintem keresd fel a dokid, mert így látatlanban nehéz megmondani.
Tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert, októberig rendben volt a ciklusom, aztán novembertõl nem volt vérzésem...havonta jártam orvoshoz, és mindig annyit mondott hogy minden rendben van és várni kell a vérzést...most május 1-én jött meg magától.Így reménykedek hogy jövõhéten már baba miatt nem jön meg.lassan 1 éve próbálkozunk sikertelenül.

Van valami alapja annak, hogy az olyan katasztrófafilmekben, amiben Berlin van, ott a várost szinte mindig meteoreső fenyegeti (vagy esetleg árvíz)?

Legjobb válasz: tehát arra vagyok kiváncsi, hogy van -e valami alapja annak, hogy Berlint meteoresõ fenyegeti?

A kérdező hozzászólása: tehát arra vagyok kiváncsi, hogy van -e valami alapja annak, hogy Berlint meteoresõ fenyegeti?

Attack on Titan! A manga es az anime kozott van valami lenyegesebb kulombseg?

ha van lecci irjatok le reszletesen, mivel nem szeretnem a manga azon reszet is elolvasni ami benne van az animeben, mert kicsit nehezen megy angolul, es orulok ha az ujonnan megjelent fejezetekre van idom... viszont kivancsi vagyok arra hogy van e kulombseg, a tortenet alakulasban, vagy valameik szereplorol derul e ki plusz informacio, amit az animebe nem tettek be elore koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Igen,jelentõs különbség.Az anime tele van idõhúzással,sokszor eltér a mangában lévõkkel.A manga pörgõsebb,gyorsabbak az események,és általában nem kell folyton Eren nyavalygását hallgatni/illetve,olvasni/.Viszont a karakterek személyisége is más kicsit,fõleg Erené.(jó értelemben).Szerintem érdemes az elejétõl olvasnod,mert szórakoztatóbb,és gyorsabb folyású mint az anime.Amúgy az animesekaiteam-en hetente fordítanak néhány fejezetet.Egyenlõre a 19.fejezetig van meg magyarul.

Igen, jelentõs különbség.Az anime tele van idõhúzással, sokszor eltér a mangában lévõkkel.A manga pörgõsebb, gyorsabbak az események, és általában nem kell folyton Eren nyavalygását hallgatni/illetve, olvasni/.Viszont a karakterek személyisége is más kicsit, fõleg Erené.(jó értelemben).Szerintem érdemes az elejétõl olvasnod, mert szórakoztatóbb, és gyorsabb folyású mint az anime.Amúgy az animesekaiteam-en hetente fordítanak néhány fejezetet.Egyenlõre a 19.fejezetig van meg magyarul.
Miért te nem szereted? O.o
Szeretem a banánt...
Sasha forever^^ De attól még Banán :3
Én nem szeretem a banánt
Akkor én meg téged nem szeretlek!
Akkor szeretem csak szeres
Most már a barátom vagy :3 Szeretlek <33 de a banánt jobban :DD
Az idõhúzást csak azért csinálták, mert ugye egy átlagos anime részenként 24-25 perces, és ennek ki kell telnie, mellesleg a mangát ki lassabban, ki gyorsabban olvassa... Fontosabb dolgokat nem hagytak ki, vagyis olyat nem, ami csak a mangában van és az animében nem. Szereplõket nézve pedig Eren személyisége más egy kicsit.
nem nagyon kivétel az utolsó 3 részben :)
elõzõ: KRUMPLI!!!!!!
SZÓVAL....A MOGYORÓT AZT SZERETED?
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom...egyenlore nem sikerul letolteni, de amint sikerul elkezdem :)
A kérdező hozzászólása: vegre valaki :) koszonom szepen
Hát ami hirtelen eszembe jut, az Isle Langnar története. Az amennyire emlékszem, teljesen kimaradt az animébõl, egy plusz fejezet a mangában, de felvet pár kérdést, ami még késõbb elõkerül. Nameg a mangában van a híres-hírhedt WHAT IS IT, EREN?-panel Jeantól. Már csak azért megéri.XD
4-es vagyok...nagyon bocsi, de én nem olvastam a mangát...még egyszer bocsi :(
A kérdező hozzászólása: orulnek ha egy ertelmes ember is valaszona kokretan a kerdesemre...
xD
A kérdező hozzászólása: igen...koszonom az ertelmes valaszt -.-'
animében a kiképzés idõrendben történik, mangában meg emlékként az után, eren betömi a kõvel a lukat. szóval az anime 12. vagy 13. része után jönne a 2. vagy 3. rész, ami a kiképzésrõl szól, ha pontosabban követné a mangát.

Az Ouran highschool host club cimu animenek lesz folytatasa? Van valami hir rolla? A manga csak addig tert mint a sorozat, vagy folytatva van? Melyik fejezet az anime vege?

Legjobb válasz: Bejelentve nincs, manga meg 2010ig futott, szóval rosszabb esetben is több évig mint anime, anyag lenne rá.

Bejelentve nincs, manga meg 2010ig futott, szóval rosszabb esetben is több évig mint anime, anyag lenne rá.
26 részes, és nem valami "nagyágyú" mint a naruto.. én imádom de nemhiszem hogy lesz folytatása.. (ilyenkor mondom hogy:" na persze a naruto vagy 600 részes meg a bleach meg a többi, de ezt a jó animét meg lusták folytatni..)
Na jó csak a bleach meg egyéb gagyi shounen fight több 10éve heti fut a mangájuk. Az Ouran mangája meg "csak" 8évig futott és havi volt nem heti. Szóval annyi anyaguk nem lenne. De abban igazat adok hogy a sok gagyi shounen kapja a folyamatos adást a jó animék meg alig kapna valamit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!