Találatok a következő kifejezésre: Van valami amivel meg lehet állapítani, (3 db)

Van valami módszer amivel meg lehet állapítani, hogy savas vagy lúgos a hüvely?

Legjobb válasz: Lehet venni ph-ertek mero kis papirkat (indikatort) a gyogyszertarban. Egy tiszta fulpiszkaval vegyel mintat, es kend ossze az indikatort. Az indikatorral kapsz hasznalati utasitast.

Lehet venni ph-ertek mero kis papirkat (indikatort) a gyogyszertarban. Egy tiszta fulpiszkaval vegyel mintat, es kend ossze az indikatort. Az indikatorral kapsz hasznalati utasitast.

Facebookon van valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy melyik lányra érdemes ráírni, melyik lehet rendes, normális és nyitot az ismerkedésre, hogyan lehetne elkerülni, hogy kigúnyoljanak a lányok, ha nem tetszem nekik?

Legjobb válasz: Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.

Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.
megártott az idõjárás változás? N
Elõször is könyörgöm nézzétek már meg az adatlapját és ne csak a képét! Múlt héten egy pasi még arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze azt, amibõl világosan kiderül, hogy kapcsolatban vagyok....és a legszebb, hogy õ volt meglepõdve és felháborodva... 19/L
Nah ez a "képrõlnemtudodmegállíptanihogymitgondolróllad" kategória.
A kérdező hozzászólása: Na, nehogy már még a kislány egóját ápolgassuk? Nekünk fiúknka kell küzdeni és szenvedni a lányokért, bele ne haljon már, mert valakinek volt mersze bepróbálkozni nála. Szánalmasak ezek a mai csajok, majd sírtok, ha a kutya sem kezdeményezne nálatok!
Teljesen igazad van!De egyeseknél akarom mondani egyes pasiknál nem ott kezdõdik az értelem hogy tapintat! Tekintettel kéne legyen a kinézett lányra!Nem arról van szó hogy nem lehet kezdeményezni, lehet hogyne lehetne, mi több a hölgyek többsége ezt el is várja a férfiaktól, csakhogy, kezdeményezés elõtt nem árt tájékozódni, kinél kezdeményezünk, van e értelme kezdeményezni, van e esély rá hogy a hölgy értékelni fogja a felé való érdeklõdésünket, szóval nem csak durr be le bumm osztán had szóljon!Tiszteljük már egy kicsit a hölgyeket!
Örülök, hogy végre egy pasi ezt felismerni, köszönöm Tomi. Hozzátenném, hogy nem azzal van bajom, hogy ha élõbe bepróbálkoznak, hanem ha ilyen oldalakon írnak rám, ahol ha nem csak a kinézetem érdekelné õket, akkor világos lenne a helyzet nekik. ÉS még õk sértõdnek meg mikor ezt megosztom velük! :)
Egyetértek az elõttem szóló hölgy észrevételével! nincs annál rosszabb ha sorra olyanok írnak rá az emberre akiktõl legkevésbé sem várná! Mielõtt cselekszik valaki n nemárt tájékozódni, 5 perc az egész és vagy csalódástól menti meg magát az ember, vagy ha olyan infóra bukkan akkor még sikert is elérhet!Ja és még valami ami szintén fontos momentum, ha valaki foglalt, kapcsolatban áll valakivel, akkor illik azt tiszteletben tartani és békén hagyni az illetõ hölgyet, de lehet hogy ez a gondolkodás csak rám öregedõ fiatalra jellemzõ:) )
Unod? Képzeld én is unom, hogy mindig rám írnak idegen pasik, hogy bejövök nekik, miközben ha szánnának 20 másodpercet az adatlapomra és nem csak a képeimre csorgatnák a nyálukat, akkor világos lenne, hogy foglalt vagyok. 19/l - megint-
A kérdező hozzászólása: Mondtam én egy szóval is, hogy nem szoktam személyesen ismerkedni?! Míg egy héten jó, ha 7 lányt leszólítok, addig facebookon sokkal több lányra van lehetõségem. Idõ és energiaspórolás. Kicsit unom már, hogy folyton van barátja típusú rendes lányokat fogok ki vagy utálatos r.bi féléket.
jo lenne ez a dolog. de semmilen program nem képes érzékelni a felhasználtot csak max annyit hogy a csaj mit like ol. mit kedvel.
Istenem, mi lenne veletek Facebook nélkül...? Ezért (is) kell személyesen ismerkedni, mert egy szemkontaktusból sokkal hamarabb megtudod, mennyi esélyed van, mint a képernyõbõl. Igazán visszarázódhatnátok a való világba, mert elég elkeserítõ, hogy lassan mindent a fésztyúktól vártok. Sajnos a beszélgetésen kívül nemigen tudok mit javasolni, esetleg még a gondolatolvasást... 18/L
Ezt nem tudod lecsekkolni, Csak úgy megy ha rájuk írsz, és vagy ismiznek veled vagy nem!Tegyél fel valami jól sikerült profilfotót magadról a fiókodba, ha van állatod, motorod, autód, azokkal együtt fotózd magad ezek talán segítenek hogy felfigyeljenek rád!De A kudarc és a visszautasítás sajnos így is benne van a pakliban!Merni kell és akkor nyersz, de ne keseredj el ha elsõ körben elutasítanak!A férfiak sorsa ez, keresni a nõk kedvét, folyton újítani a hódításokban, elviselni ezernyi kikosarazást, okulni a csalódásokból, és küzdeni mindaddig míg rá nem lelünk arra az egyre, aki önmagunkért szeret majd és hagyja hogy szerethessük!
Pont azért [email protected]ág ilyen közösségi oldalakon ismerkedni, mert az egész egy nagy zsákbamacska.Egy szimpatikus fejû csaj is lehet valójában egy flegma [email protected], és egy grimaszolós csaj is lehet kedves, vagy normális.
szerintem lehet.
Ki mondta, hogy ápolgasd az egómat? Azt mondtam, hogy unom, ha még arra sem veszi a pasi a fáradtságot, hogy megnézze egyáltalán szabad vagyok-e...
A kommunikáció jó módszer.
facebook király
Az nem megy!
beszélgetés
Ugyan azt a módszert kell alkalmazni, mint az utcán, parkban, boltban, buszon, vonaton, stb.-stb., ...
Ugyanazt...
Akinek értékes a személyisége általában, ismétlem általában nem pakolgat fel magáról naponta 20 képet, mert ezt nem tartja lényegesnek. Max ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!