Találatok a következő kifejezésre: Van valami amivel meg lehet (158 db)

Bátyámnak volt ilyen végül nem tom h oldotta meg de cseréld ki az internetes oldalt

Telefonra csak olyan facebookot lehet letolteni amin nincs chat? V van valami amivel meg tudom nezni ki van onlineban telorol?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy android-os e a telefon vagy milyen. Nekem android van rajta, van külön facebook messenger progi nekem azzal ment a chat.

Nem írtad, hogy android-os e a telefon vagy milyen. Nekem android van rajta, van külön facebook messenger progi nekem azzal ment a chat.

A Farming Simulator 2013-ban van olyan mod vagy valami amivel meg lehet szerezni az összes patkót?

Legjobb válasz: El tom magyarázni de van egy mod amit letöltesz kibontod és elolvasod ha pontosan követed az utasításokat akk meglesz. A mod helye: [link]

El tom magyarázni de van egy mod amit letöltesz kibontod és elolvasod ha pontosan követed az utasításokat akk meglesz. A mod helye: [link]
A kérdező hozzászólása: köszi

Müller Péternek (író) hogy lehet írni neten keresztül? Van valami oldal, amin meg lehet találni?

Legjobb válasz: Na most nem lesz valami hasznos amit írok de én voltam egy olvasó találkozóján és ott mondott egy e-mail címet annak aki kért tõle.Én nem figyeltem mert nem volt fontos számomra.Szerintem keresgélj még.

Na most nem lesz valami hasznos amit írok de én voltam egy olvasó találkozóján és ott mondott egy e-mail címet annak aki kért tõle.Én nem figyeltem mert nem volt fontos számomra.Szerintem keresgélj még.
Bocs, most látom hogy már 1 éves a kérdésed. Ha még aktuális :-)

Facebookon van valami, ami alapján meg lehet állapítani, hogy melyik lányra érdemes ráírni, melyik lehet rendes, normális és nyitot az ismerkedésre, hogyan lehetne elkerülni, hogy kigúnyoljanak a lányok, ha nem tetszem nekik?

Legjobb válasz: Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.

Persze, a fejlécekben el van rejtve egy kis jel, ha valamelyiken ezt meglátod, akkor arra nyugodtan ráírhatsz, nem fog elküldeni, hogy ismeretlenként cseszegeted. De a jelre egyedül kell rájönnöd, mert ez benne van a nagy Arany Kódexben, amit nem adhatunk ki.
megártott az idõjárás változás? N
Elõször is könyörgöm nézzétek már meg az adatlapját és ne csak a képét! Múlt héten egy pasi még arra sem vette a fáradtságot, hogy megnézze azt, amibõl világosan kiderül, hogy kapcsolatban vagyok....és a legszebb, hogy õ volt meglepõdve és felháborodva... 19/L
Nah ez a "képrõlnemtudodmegállíptanihogymitgondolróllad" kategória.
A kérdező hozzászólása: Na, nehogy már még a kislány egóját ápolgassuk? Nekünk fiúknka kell küzdeni és szenvedni a lányokért, bele ne haljon már, mert valakinek volt mersze bepróbálkozni nála. Szánalmasak ezek a mai csajok, majd sírtok, ha a kutya sem kezdeményezne nálatok!
Teljesen igazad van!De egyeseknél akarom mondani egyes pasiknál nem ott kezdõdik az értelem hogy tapintat! Tekintettel kéne legyen a kinézett lányra!Nem arról van szó hogy nem lehet kezdeményezni, lehet hogyne lehetne, mi több a hölgyek többsége ezt el is várja a férfiaktól, csakhogy, kezdeményezés elõtt nem árt tájékozódni, kinél kezdeményezünk, van e értelme kezdeményezni, van e esély rá hogy a hölgy értékelni fogja a felé való érdeklõdésünket, szóval nem csak durr be le bumm osztán had szóljon!Tiszteljük már egy kicsit a hölgyeket!
Örülök, hogy végre egy pasi ezt felismerni, köszönöm Tomi. Hozzátenném, hogy nem azzal van bajom, hogy ha élõbe bepróbálkoznak, hanem ha ilyen oldalakon írnak rám, ahol ha nem csak a kinézetem érdekelné õket, akkor világos lenne a helyzet nekik. ÉS még õk sértõdnek meg mikor ezt megosztom velük! :)
Egyetértek az elõttem szóló hölgy észrevételével! nincs annál rosszabb ha sorra olyanok írnak rá az emberre akiktõl legkevésbé sem várná! Mielõtt cselekszik valaki n nemárt tájékozódni, 5 perc az egész és vagy csalódástól menti meg magát az ember, vagy ha olyan infóra bukkan akkor még sikert is elérhet!Ja és még valami ami szintén fontos momentum, ha valaki foglalt, kapcsolatban áll valakivel, akkor illik azt tiszteletben tartani és békén hagyni az illetõ hölgyet, de lehet hogy ez a gondolkodás csak rám öregedõ fiatalra jellemzõ:) )
Unod? Képzeld én is unom, hogy mindig rám írnak idegen pasik, hogy bejövök nekik, miközben ha szánnának 20 másodpercet az adatlapomra és nem csak a képeimre csorgatnák a nyálukat, akkor világos lenne, hogy foglalt vagyok. 19/l - megint-
A kérdező hozzászólása: Mondtam én egy szóval is, hogy nem szoktam személyesen ismerkedni?! Míg egy héten jó, ha 7 lányt leszólítok, addig facebookon sokkal több lányra van lehetõségem. Idõ és energiaspórolás. Kicsit unom már, hogy folyton van barátja típusú rendes lányokat fogok ki vagy utálatos r.bi féléket.
jo lenne ez a dolog. de semmilen program nem képes érzékelni a felhasználtot csak max annyit hogy a csaj mit like ol. mit kedvel.
Istenem, mi lenne veletek Facebook nélkül...? Ezért (is) kell személyesen ismerkedni, mert egy szemkontaktusból sokkal hamarabb megtudod, mennyi esélyed van, mint a képernyõbõl. Igazán visszarázódhatnátok a való világba, mert elég elkeserítõ, hogy lassan mindent a fésztyúktól vártok. Sajnos a beszélgetésen kívül nemigen tudok mit javasolni, esetleg még a gondolatolvasást... 18/L
Ezt nem tudod lecsekkolni, Csak úgy megy ha rájuk írsz, és vagy ismiznek veled vagy nem!Tegyél fel valami jól sikerült profilfotót magadról a fiókodba, ha van állatod, motorod, autód, azokkal együtt fotózd magad ezek talán segítenek hogy felfigyeljenek rád!De A kudarc és a visszautasítás sajnos így is benne van a pakliban!Merni kell és akkor nyersz, de ne keseredj el ha elsõ körben elutasítanak!A férfiak sorsa ez, keresni a nõk kedvét, folyton újítani a hódításokban, elviselni ezernyi kikosarazást, okulni a csalódásokból, és küzdeni mindaddig míg rá nem lelünk arra az egyre, aki önmagunkért szeret majd és hagyja hogy szerethessük!
Pont azért [email protected]ág ilyen közösségi oldalakon ismerkedni, mert az egész egy nagy zsákbamacska.Egy szimpatikus fejû csaj is lehet valójában egy flegma [email protected], és egy grimaszolós csaj is lehet kedves, vagy normális.
szerintem lehet.
Ki mondta, hogy ápolgasd az egómat? Azt mondtam, hogy unom, ha még arra sem veszi a pasi a fáradtságot, hogy megnézze egyáltalán szabad vagyok-e...

Van valami trükk, amivel meg lehet akadályozni a szélvédő jegesedését?

Kartonlapról már hallottam, de attól parázok, az is ráfagy a szélvédőre.

Legjobb válasz: Fedett hely. Am nem fagy rá a papír, de pl van jégoldó spré. Azzal lefújod és felolvad egybõl. Teszkóba is van ilyen pár száz ft.

Fedett hely. Am nem fagy rá a papír, de pl van jégoldó spré. Azzal lefújod és felolvad egybõl. Teszkóba is van ilyen pár száz ft.
florida vagy california költözz oda
Ha betakarod autóponyvával akkor sem fagy rá a szélvédõre a pára. 4-5000 forint. Arról nem is beszélve hogy egy esetleges hóesés után nem kell kissöprûvel takarítani a kocsit.
lehet kapni szélvédõ takarót.Évek óta azt használom.

Létezik egy oldal amin vannak Libreofficos feladatok, illetve linkek (képek) amiket meg lehet szerkeszteni. Nem emlékszem pontosan a webcímére de tuti h van benne valami mantal. Ismeri ezt valaki?

Legjobb válasz: Hát csak egy alternatívát tudok ajánlani: www.szabadut.fsf.hu Ebben oktatóvideók vannak a teljes LibreOffice programcsomaghoz de a feladatok forrása is elérhetõ! (Arról nem is beszélve hogy nagyon átfogó feladatok)

Hát csak egy alternatívát tudok ajánlani: http://www.szabadut.fsf.hu Ebben oktatóvideók vannak a teljes LibreOffice programcsomaghoz de a feladatok forrása is elérhetõ! (Arról nem is beszélve hogy nagyon átfogó feladatok)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) egyébként közbe eszembe jutott :) )) De azért köszi :) )

Nekem 64 mb viedokártya van a gépembe. Meg lehet csinálni valamilyen hack programmal vagy valamivel, hogy 1gb-os videokártyát érzékeljen? Vagy valami olyan program van, ami fel tudná gyorsítani az xp-met?

Legjobb válasz: Nem tudod növelni a memória méretét, csak ha lecseréled a kártyád. Rendszer tisztítókkal némileg tudod gyorsítani a gépet, amennyiben már régen lett telepítve az XP.

Nem tudod növelni a memória méretét, csak ha lecseréled a kártyád. Rendszer tisztítókkal némileg tudod gyorsítani a gépet, amennyiben már régen lett telepítve az XP.
A kérdező hozzászólása: De valamilyen program nincs hozzá?
CCleaner-el tudod kicsit rendbe tenni a rendszert.
A kérdező hozzászólása: Az megvan, kb. minden nap lefuttatom rajta, de annyit is ér
Akkor mit szeretnél? Szoftveresen nem tudsz gyorsítani a rendszeren. Ahhoz alkatrészeket kell cserélned. Esetleg, ha nagyon lassú akkor érdemes megpróbálni egy újratelepítést.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi szépen :) Ha van vagy lesz késõbb másik ötleted, akkor majd légyszi írd meg :) Vagy írjátok meg !
Emulálni biztos lehet, csak aztán fagyna a játék...
A program neve: vegyen erõsebb hardvert a gépbe 1, 0

Meg lehet hamísítani egy 'pisilős' terhességi tesztet? Vagy van valami ami befolyásolhatja az eredményét?

Barátn?mmel rengeteget veszekedtünk utóbbi id?ben és amikor szóba került a szétválás megkérdezte hogy ha terhes lenne vele maradnék-e.Azt mondtam elgondolkoznék rajta.Másnap jött egy pozitív teszttel,de véleményem szerint nem terhes(ha minden igaz most hétvégén menstruált).Átverne?

Legjobb válasz: Pár napja volt egy csajszi,aki épp azt kérdezte itt,hogy hogyan lehet meghamisítani egy terhességi tesztet.Lehet,hogy õ volt az?

Pár napja volt egy csajszi, aki épp azt kérdezte itt, hogy hogyan lehet meghamisítani egy terhességi tesztet.Lehet, hogy õ volt az?
Kiderült mi van? Terhes? Nem? Tisztára izgulok! Írjál légyszi
Bocs, nem linkeltem be. De ez a kérdés volt az.
Erre gondolt az elsõ, lehet, hogy igaza lesz... Hogy lehet megcsinálni, hogy a terhességi teszt pozitív legyen? Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Teherbeesés 17 válasz
vagy az van amit 17:23 írt vagy hazudik:O
Szia! Hamisítani csak úgy lehet, ha egy tuti terhessel pisilteti le:-) Van pár gyógyszer, ami adhat álpozi eredményt. Ilyen gyógyszerek pl. Ovitrelle, Profasi, Pergonal. De ezekrõl biztosan tudnál, hisz csak doki írhatja fel, mert ezek HCG-hormontartalmú gyógyszerek. A helyedben én azt mondanám neki, hogy egy teszt nem teszt, gyere vegyünk most azonnal egy másikat is, hogy biztos legyen. Ha tiltakozik, meg azt mondja, hogy majd holnap megveszi, akkor tuti nem Õ a terhes, akkor viszont az egész kapcsolaton elgondolkodnék. (Így is)
Majd írj légyszi, hogy mi a helyzet!
Egy tanács! "most már úgy is mindegy" alapon ne szexeljetek élesben, nehogy tényleg terhes legyen, ha még nem az. 1-2 hetet szinte lehetetlen utólag bizonyítani. Azért a helyedben besétálnék a patikába egy tesztért, és megcsináltatnám vele. De ne mozdulj a mosdó elõl addig! Tényleg volt nem rég teszthamisítós kérdés.
Lehet hogy a barátnõje tesztje volt....így nem lehet tudni. Ha elõtted hozza ki a pisispoharat és teszi bele a tesztet, az már biztosabb! Tudod mit IS tervezhet ? Tegyük fel elhiszed a dolgot, velemaradsz és 2 hét múlva "véletlenül" elvetél. Ennyi.
Szerintem nem hamis a teszt. Gondolom már egy ideje tudja, hogy terhes. Csak te mondtad neki, hogy elhagyod, így feldobta neked a labdát, hogy igy is elhagynád-e.
A kérdező hozzászólása: Kék-fehér mûanyag volt.Kérdeztem mikor megyünk orvoshoz azt mondta a barátnõjével szeretne menni, mert hogy a veszekedésünk után nem akar velem.Ez is elég gyanús, de ha meg tényleg terhes nincs szíven ott hagyni, mégiscsak az én gyermekem.
Lehetséges, hogy ovulációs tesztet mutatott, bár, ha leírnád milyen volt a teszt külseje (azon kívül, hogy két csíkos), akkor talán jobban tudnánk segíteni.
Nekem lenne ötletem hogy hamisítsam meg...de attól mert menstruált hétvégén még simán lehet terhes. -Ugyanis van akinek az elsõ hónapokban van vérzése.
megnézted a tesztet? amúgy vidd el orvoshoz..
Lehet, hogy más pisilt rá, aki tényleg terhes, vagy mégis...
A kérdező hozzászólása: Sajnos vagy nem sajnos terhes.Azt mondta csak akkro tartja meg a babát ha meg tudjuk a problémáinkat oldani és együtt maradunk.Nem akarja apa nélkül nevelni a gyerekünket.Jogos.Nem tudom még mi lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!