Találatok a következő kifejezésre: Van valami amivel meg (744 db)

Lányok nektek van valami amit még nem probáltatok ki szex ben és egyszer szeretnétek?

Legjobb válasz: Amit szeretnék, azt ki is próbálom. :) Amit meg nem próbálok ki, azt nem is szeretném! :D

Amit szeretnék, azt ki is próbálom. :) Amit meg nem próbálok ki, azt nem is szeretném! :D
Hármas. Nem, ne írjatok privátot, tudom kivel lesz, és nincs szükség további jelentkezõre!
Kutyával?
A kérdező hozzászólása: értelmes dolgokra gondoltam biztos kutyával szexelnél
A kutya engem is érdekel, állítólag nagyon keményen nyomják.

Telefonra csak olyan facebookot lehet letolteni amin nincs chat? V van valami amivel meg tudom nezni ki van onlineban telorol?

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy android-os e a telefon vagy milyen. Nekem android van rajta, van külön facebook messenger progi nekem azzal ment a chat.

Nem írtad, hogy android-os e a telefon vagy milyen. Nekem android van rajta, van külön facebook messenger progi nekem azzal ment a chat.

Szokott sikerülni Nektek a petúnia magról? Van valami amit még tudom kéne, hogy tuti legyen a siker?

Pár napja,talán egy hete szórtam el,bentre,virágföld tetejére,csak nagyon ritkán takartam földdel,folyamatosan nedvesen tartom,s már kezdenek csírázni. Úgy olvastam nagy macera életben tartani illetve magról nevelni a petúniát,eddig Én is mindig palántaként vettem meg.De most különleges petúnia magokat szereztem be,ilyeneket nem szoktam látni itt a kertészetekben és nagyon szeretném,hogy sikerüljön. Elvileg májusig így folytatom,ahogy most és 10 centis korukra érettek a szét- és kiültetésre. Ez így rendben van? Ennyi lenne? Semmi más? Köszi!:)

Legjobb válasz: További kérdéseim: Ha sikerül növényt nevelnem ebbõl az "óriásvirágú fodros patúnia magból",akkor ennek a magjait kinyerve jövõre mire számíthatok, ugyanilyen növényre? Mert ez tuti valami hibrid nem? Továbbá érdekel,hogy tápoldatozzam-e ilyen pici korától kezdve,nem-e lesz baja a pár milis növénykéknek,ha ráfolyik a tápoldat? Köszi!!!!!:)

A kérdező hozzászólása: További kérdéseim: Ha sikerül növényt nevelnem ebbõl az "óriásvirágú fodros patúnia magból", akkor ennek a magjait kinyerve jövõre mire számíthatok, ugyanilyen növényre? Mert ez tuti valami hibrid nem? Továbbá érdekel, hogy tápoldatozzam-e ilyen pici korától kezdve, nem-e lesz baja a pár milis növénykéknek, ha ráfolyik a tápoldat? Köszi!!!!!:)
Kb. igen, ennyi :) Fokozatosan szoktasd a szabad levegõhöz õket, amikor kikeltek már nem szükséges a pára, mivel ezek hibridek, a magfogás fölösleges, mert a virágok nem lesznek ugyanilyen szépek.


Van valami amit még nem próbáltam szőrnyen hasfájs babámon? Mit lehetne még tenni?

Nagyon fáj a hasa!képes több órán át is sírni szegény,van hogy két etetés között végig sírja az id?t!Szinte minden etetés után fáj a hasa!Van,hogy 20 percig sír,e egy nap 2szer legalább tovább is!Már voltunk korházba is,szerencsére nincs komoly baja,mert megultrahangozták és nem láttak rendellenességet!Azt mondták,hogy ez van kinövi...De mikor?Már amióta megvan azóta ilyen(1hós)!A kórházba is úgy sírt,hogy már valami nyugtatót akartak neki adni,de nem engedtem..!!Alig alszik,csak ilyen 20 max 40 percet egyszerre,de ezt éjjel is így csinálja!Nem nagyon bírom már se fizikailag se idegileg,hogy ennyit szenved!!

Legjobb válasz: Kaki az megy,de szerintem akkor is erõlködik szegény!Mindig büfiztetem,szokott is!Hason is próbáltam,de arra úgy begerjed,hogy már szinte fulladozik!

az en picim, 2honapig gyotrodott.gorcsossen keltunk mindennapde szerencsere rajottem miert, neha uvegbol is adtam neki anyatejet, esivas kozben levegot is szivott ettol voltak gorcsei.azota csak szoptatom es nincs semmi baja.na es allandoan az olemben volt.ettol nyugottabb volt.most szepen alszik.4honaposak vagyunk
Szia! Mi is hasonló cipõben jártunk, nekünk a Normaflore vált be, adhatod nyugodtan huzamosabb ideig neki. Sok sikert! 4 hónapos kisfiú anuykája
Az én kisfiam, nem akarlak elkeseríteni, már elmúlt 4 hónapos, amikor elmúlt a hasfájós korszaka! Mi Espumisannal kezdtük, aztán a doktornõnk írt görcsoldó port, de egyik sem hatott, pedig volt, hogy mindkettõt kellett felváltva... Aztán az angol víz lett az egyetlen, amitõl javult a dolog. Pocaksimogatás, a meleg a pocakjára plusz jót tett neki! Abban az idõben a védõnõnk azt mondta, hogy kényes lesz a gyomra egész életében, de már szinte mindent bevezettem nála fokozatosan (11 hónapos), és szerencsére nincs gond. Kitartás, egyszer vége lesz, de tudom, hogy nem könnyû!
A kérdező hozzászólása: Kaki az megy, de szerintem akkor is erõlködik szegény!Mindig büfiztetem, szokott is!Hason is próbáltam, de arra úgy begerjed, hogy már szinte fulladozik!
Büfizik rendesen? A hasrarakás nekünk is bejött.
Angol vizet hivatalosan 1 hónapos kortól lehet adni, de ha nagy baba, akkor már 3 hetesen. Vedd fel, hogy szemben legyetek egymással, és Te hintázz elõre-hátra úgy, hogy a hasa a Te hasadnak-mellkasodnak nyomódjon, és így hintáztasd. Ezt a kórházban mondták nekem, segített.
rossmanban lehet kapni meggymag párnát amit melegíteni kell és a pocijára tenni. nálunk ami még jó volt neki vállunkra tettük úgy, hogy a pociját nyomja a vállunk és kijöjjön a büfi , levegõ.. jobb volt neki tõle, így altattuk. nálunk 6 héttõl 2-2 és fél hóig volt ez, aztán hirtelen vége. nem eszik túl sokat? szoktad mérni? biztos, hogy a hasa fáj? sokat volt nekünk ilyenkor karban, jó érezniük ilyenkor a közelségünk, h számíthatnak ránk, még ha nem is tudunk segíteni mindig. sok sikert! 3, 5 hós anyuka
Részvétem!Az én lányom 6 hetes és mi is így vagyunk!!1hetemeg rosszabb lett!!Csak sír, sír!Már van hogy együtt sírok vele!Mi is mindent kipróbáltunk amit lehetett, és azzal hogy fel-le tornáztatom a lábikáját és enyhén nyomom a pocija felé némileg megkönnyebbül, de csak rövid idõre!!Kitartás, csak ezt tudom javasolni!Remélem mihamarabb elnövik!!
tedd hasra s enyhén paskold popóját alulról kicsit felfelé nagyon jó volt nekünk
Én is próbáltam mindent, de nekünk a kamillatea vált be. Nem a filteres, hanem virágból fõztem, gyengére. 100ml-t osztottam be neki egész napra, és szinte azonnal sokkal jobb lett a helyzet. Szurkolok nektek!
Szia! Nálunk dettó ugyanez volt a helyzet. Most babóm 4 hónapos, de még mindig gyakran fáj a hasa. Ami nálunk segített, az angol víz volt, de az is csak ideig-óráig. DM-ben lehet kapni Babynos masszázskrémet, le van benne írva hogy kell használni. Fürdés után masszázs és meleg cseresznyemag párna. Tuti bealszik utána, és tudsz egy kicsit pihenni. Ha tápszeresek vagytok esetleg válthatsz tápszert. A Normaflore is jó, de nekem kínszenvedés volt beadni a babómnak, mert teában kell feloldani, nekem meg csak a tápszert fogadja el :( Késõbb javulni fog a helyzet. Ja és még ami nagyon jó, az a hasfájós tartás. Volt hogy a kislányom csak így nyugodott meg. Alkarodra fekteted, úgy hogy a hassal feküdjön a kezedre és a feje a könyököd felé legyen. Elõször míg bátortlan vagy, mindkét kezedet alá teheted, késõbb már majd megy egy kézzel is. Ez nagyon jó neki, mert nyomod a pociját. Járkálj vele körben a lakásban, elnézelõdik majd és megnyugszik.
Szia! Mi is kipróbáltunk mindent, amit lehetett. A gyerekorvosunk az espumisanból 5x5 cseppet javasolt (persze semmit nem ért), nem tudom te hány cseppet adtál. A barátnõm mondta, hogy a védõnéniük javaslatára (a betegtájékoztatóban is ez az adagolás), minden étkezés elõtt 25 cseppet kell adni. Na, a mi hasfájásunk ekkortól szûnt meg, pedig 2 hónapig nem aludtunk a sírástól. Egészen 6 hós koráig használtuk, folyamatosan csökkentve az adagot. Semmis baja nem volt tõle. Sok sikert, kitartást!
A kérdező hozzászólása: Anyatejes! 80-100 körül eszik 3 óránként!A kórházban töltött 3 nap alatt állítottak be minket a 3 órára, mert azt mondták, hogy így jobb lesz, mert van ideje a tejnek megemésztõdni, nem megy rá a friss hamar! Nem eszek semmi puffasztót, szinte már csak vajaskenyeren élek!
Nekünk is az angol víz segített, mert az kihajtotta belõle a gázokat, ami feszítette a beleit és erõs görcsöket okozott. Anyatejes vagy tápszeres?
6-8 hetesen tényleg kinövik..de kaki az megy??s n em írtad h mit próbáltál...infacol minden kb második etetés elõtt??nekünk jó volt meg espumisan cseppek s édeskömény tea, gripp water is....plussz tornáztatás
szia! nekünk csak az angolvíz segített!
szia nekem az vált be, hogy a karomra fektettem, és enykén himbáltam, közben simogattam a hátát kicsit erõteljesebben. Mi is kipróbáltunk már minden féle csodaszert, de semmi. Néha ha már nagyon nem bírsz vele, adj neki sima teát szoptatás helyett, nekünk fél óra nyugi volt tõle. igaz fekete tea volt, de semmi baja nem lett tõle. csak meg kell színezni vele a vizet.Utána szoptattam, de legalább aludtak fél órát. Ami ilyenkor már nagy idõ. Kitartás. 2 gyerekes
A kérdező hozzászólása: Az angol vizet akarom kipróbálni, már csak abban reménykedem!Az segíthet vajon Neki?Most 6-án lesz 1 hós, már adhatom neki?
A kérdező hozzászólása: Ezeket próbáltuk:infakol, espumisan, sab simplex, édesköménx, mecsek baby, meleg pelenka, torna, papaverins!

Az emberek mért veszik a szellemidézést, meg ezeket ilyen komoly dolgoknak? Van valami ami alátámasztja ezt?

Legjobb válasz: Most senkit sem akarok megsérteni, de van bármi alátámasztása annak, hogy a Bibliában történtek valósak? Sok embernek szüksége van valami pluszra, amivel magyarázatot kaphatnak olyan dolgokra amit nehéz megemészteni vagy megérteni, ilyenek a vallások, és ezek a dolgok is ilyenek. Ez egy menedék.

Most senkit sem akarok megsérteni, de van bármi alátámasztása annak, hogy a Bibliában történtek valósak? Sok embernek szüksége van valami pluszra, amivel magyarázatot kaphatnak olyan dolgokra amit nehéz megemészteni vagy megérteni, ilyenek a vallások, és ezek a dolgok is ilyenek. Ez egy menedék.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ez a válasz hasznos volt.-
Elõre szólok, nem meggyõzni szeretnék senkit sem. Tiszteletben tartom, hogy mindenki másban hisz (sajnos ezt a szkeptikusok gyakran elfelejtik). Viszont a kérdésedre szívesen válaszolok, ha már feltetted. Én nem szellemet szoktam idézni, hanem mást, de talán ez nem is lényeges. Elsõre nekem is butaságnak tûnt, de elég bizonyítékot kaptam, hogy elhiggyem a dolgot. Dátumokat és egyéb tényeket mondtak meg elõre, amiket még csak nem is sejthettem. Ha a pohár önálló mozgása nem volt elég bizonyíték, hát a többi bizony meggyõzött. (Mielõtt elkezdenének okoskodni az emberek: nem, nem manipulálták a mozgást, a szõnyegen volt a tábla a saját lakásomban, egy közönséges keménypapíron, én magam tettem oda, és rajtam és a testvéremen kívül más nem is volt ott, aki trükközhetett volna.) Remélem tudtam segíteni.

8hetes vagyok és egész nap hányingerem van. Sokszor úgy ennék valamit, de undorodom minden kajától. Van valami, ami jó a hányinger ellen? Meddig tart még ez a rosszullét?

Reggel egy kiflit szoktam elmajszolgatni, nehezen. Kekszet is vettem, de nem birom bekapni se. Már probáltam hányni, mert utána jobban szoktam lenni, de már az se sikerül.

Legjobb válasz: Húha, nem irigyellek. Én a 8. héttõl a 20. hétig hánytam, naponta többször is. Nekem nem jöttek be a praktikák (fekete tea kortyonként és gyömbér reszelve, attól még jobban hánytam). A 20. hétre mínusz 4 kilóm volt "pluszban". (azaz csak fogytam). Nálam egyetlen étel volt, amit meg tudtam enni és sose hánytam ki, a túrós tészta tejföllel. (meg néha a banán... és a pirítós). Gyakorlatilag ezen a 3 dolgon éltem a 20. hétig. Remélem neked nem fog ilyen sokáig eltartani.

Húha, nem irigyellek. Én a 8. héttõl a 20. hétig hánytam, naponta többször is. Nekem nem jöttek be a praktikák (fekete tea kortyonként és gyömbér reszelve, attól még jobban hánytam). A 20. hétre mínusz 4 kilóm volt "pluszban". (azaz csak fogytam). Nálam egyetlen étel volt, amit meg tudtam enni és sose hánytam ki, a túrós tészta tejföllel. (meg néha a banán... és a pirítós). Gyakorlatilag ezen a 3 dolgon éltem a 20. hétig. Remélem neked nem fog ilyen sokáig eltartani.
A kérdező hozzászólása: A hideg narancslé nekem nem jött be, most B6 vitamint szedek, az jó.
Neked kell kitapasztalni mit tudsz megenni. Én krémtúrót kakaót, krumplipürét meg levest tudtam enni. És sok gyümölcslevet ittam. Nem tartott olyan sokáig 14-15. hét:)
Nekem az elsõ terhességnél akkor volt hányingerem, ha semmit sem ettem, vagy ha valamibõl sokat ettem.... :-) Tehát mindig csak egy-egy kis falatot fogyasztottam mindenbõl. Most meg egyfolytában hányingerem van, pedig még csak az 5.hetet töltöm, még csak most lett pozi a tesztem! :-) Mindegy, mert bolgod vagyok! :-) Próbálok csak erre gondolni, még akkor is mikor a rókakoma nagyon kerülget... :-S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a választ, mindent kiprobálok!
16. hétig hánytam és a terhesség végéig visszatért olyankor amikor nem is számítottam rá mentolos rágó nekem segített. 6 és fél hós anyuka
Szia! Megértelek. Ugyanazt élem át a 7.héttõl, mostanában jobb, pedig még csak 11+3 vagyok. Inni se bírtam, de a 100% narancslé jót tett (itt ajánlották a lányok), meg a krumpli héjában sütve, fõzve, jól megsózva. Pihenj sokat! Jobb lesz!
Szia! Nekem a citromfû tea segített, ittam reggel és este egy csészével. Megnyugtatta a gyomromat, és utána tudtam enni valamicskét. De nyugi, a 12. hét betöltésével mintha elvágták volna. Nekem a csípõs ételek jöttek be pl.: szecsuáni csirke rizzsel (jó csípõsen), vagy a piritós erõs pistával fokhagymával.
nekem a borsmenta tea segített jéggel, de ez egyénenként változik.
az elsõ trimeszter végén el fog múlni. annál tovább nagyon ritkán tart.
Nekem este volt mindig hányingerem, de a narancslétõl elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Még csak 2szer hánytam, de utána jobb is volt.
Próbálgass. Egyél falatonként. Én azt csináltam. Néha a leglehetetlenebb dolgok maradtak meg bennem. Néha semmi.
Megnyugtató hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondal !! Teljesen lemeriti az elemet én 6 hét alatt 7 kg fogytam

32 Gigás Kingston MicroSDHC kártyámmal van problémám. Motorola Xt720-as telefonom egyszerűen nem akar megbékélni vele. A kártya is, a telefon is jó. Van esetleg valami, amit még meg próbálhatnék vele? Van valami program, app, vagy bármi?

5 éves Samsungom és Párom ?srégi Nokiája is gond nélkül felismeri, formáztuk is mindkét telefonnal: semmi változás. Cardreaderrel számítógépen is formáztuk FAT32-re, még ExFAT-ra is, semmi, a telefon még mindig nem látja. Oké, gondoltam az a baja, hogy Kingston. Betettem egy 2 Gigásat, azzal semmi problémája nincs. Magával a Motorolával formázni nem tudom, hiszen nem ismeri fel, kiírja, h nincs kártya. (A kártya Class 4-es, ha számít ez valamit. És most jut eszembe, hogy kétszer már kiírta a telefonom, hogy ejnye-bejnye, nem biztonságosan távolítottam el a memóriakártyát. Hozzá se nyúltam. Benne hagytam, azóta is benne van.)

Legjobb válasz: Nem egészen úgy van ahogy az elsô mondja: a Hc megnevezés a nagy tárhelyre utal tehát a 4gb-nál nagyobb tárhelyüek már mind hc-k és a teló állítólag 32gb-ig bôvíthetô, tehát nem azzal van a gond. Tudtom szerint kellett adjanak hozzá egy gyári 8gb-s kártyád adjanak, azzal mûködik.

Nem egészen úgy van ahogy az elsô mondja: a Hc megnevezés a nagy tárhelyre utal tehát a 4gb-nál nagyobb tárhelyüek már mind hc-k és a teló állítólag 32gb-ig bôvíthetô, tehát nem azzal van a gond. Tudtom szerint kellett adjanak hozzá egy gyári 8gb-s kártyád adjanak, azzal mûködik.
Az SDHC helyére jó az SD, de fordítva nem a Te telefonodba viszont csak SD kártya jó.Így a 32 gigás kártyád nem lesz jó bele.
Elsõ vagyok és teljesen jól írtam mindent, csak nem tértem ki rá, hogy miért más a nevük.Az, hogy a telefon mit tud elméletileg más kérdés.Nyilvánvalóan nem azt ami fel van tüntetve a papíron...
A kérdező hozzászólása: Én is úgy tudtam, ahogy a második kommentelõ, mindenesetre be fogok szépen menni vm elektronikai üzletbe és lecsekkoltatom a HC nélkülissel is. Remélem, hogy valami furcsa oknál fogva ez lesz a probléma, hiszen sok fórumot olvastam és ott nem egy felhasználónak van ugyanilyen telefonja ugyanilyen kártyával, de minden megeshet. Õõõõ..nem kaptam hozzá 8 Gigás kártyát.

Miért van ekkora különbség a két processzor között árban, főleg ilyen irányban, ha semmivel sem több, sőt kevesebb a jóval drágább darab. Van valami amit tudni kell még róluk?

http://www.aqua.hu/amd-fx-8-core-fx-8150-dobozos-socket-am3-..

Legjobb válasz: Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.

Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.
De, több az i7. Jóval erõsebb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

éreztétek már úgy h van valami amire mindennél jobban vágytok és ennek mindig hangot adtatok, de a többiek csak azt mondták rá hogy hülyeség mert soha nem történhet meg?

De te a lelked mélyén nagyon is tudod hogy az a dolog megfog történni egyszer valamikor. De nem tudod hogy mikor és ez nagyon elszomorít és borzasztó nyomasztó érzésed lesz amikor rágondolsz? Ez nem is igazából olyan kérdés amivel tanácsot kérek csak kíváncsi vagyok arra hogy nem vagyok-e egyedül.

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül. Nagyon sok ember, (köztük én is) érzek hasonlót. Mindenkinek vannak álmai, és én igen is mindig elmondom õket, és vannak akik bíztatnak, vannak akik lehurrognak hogy nem történhet meg sohasem. De én ezt nem veszem figyelembe! Nem érdekel hogy mit gondolnak mások. Az én életem,az én álmaim, az én döntéseim, az én hibáim, és majd én tanulok belõlük. ne foglalkozz az olyanokkal akik lehúznak. Ha valami miatt akkor az álmaid miatt soha se szégyenkezz! Mindenkinek vannak és mindenkinek más!

Nem vagy egyedül. Nagyon sok ember, (köztük én is) érzek hasonlót. Mindenkinek vannak álmai, és én igen is mindig elmondom õket, és vannak akik bíztatnak, vannak akik lehurrognak hogy nem történhet meg sohasem. De én ezt nem veszem figyelembe! Nem érdekel hogy mit gondolnak mások. Az én életem, az én álmaim, az én döntéseim, az én hibáim, és majd én tanulok belõlük. ne foglalkozz az olyanokkal akik lehúznak. Ha valami miatt akkor az álmaid miatt soha se szégyenkezz! Mindenkinek vannak és mindenkinek más!
Mindig is reméltem hogy találkozok egyszer Jézussal még életemben
Én egy saját családra vágyok mindenném jobban, ezt mindig szóvá is teszem, de a barátaim nem fognak olyat mondani, hogy ez sosem történhet meg. Mert egyszer lesz férjem és gyerekeim is. Tudom, hogy lesz. De még csak 18 éves vagyok.
Ha a kozmetikus kitisztítja vagy 2-szer könyebb dolgod lesz otthon.Igazából az arcradír ami segít távol tartani õket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!