Találatok a következő kifejezésre: Van valami amitől nagyon (20 db)

Mielõtt színessel lakkoznád a körmödet, fesd ki átlátszóval. Így nem fogja meg a körmödet a színes lakk, mert az átlátszó megvédi
polírozd át a körmöd, kicsit reszeld meg. Ha kifested, kenj alá alaplakkot, és mindig hagyd szabadon fél napig, mielõtt újrafested. És színes lakkot ne hagyj rajta hetekig.
azt hallottam a citrom jó rá. dörzsöld át vele, ártani nem fog.
Alaplakktól is sárgulhat a köröm, mivel nem csak a lakk színe miatt sárgul, hanem magában a lakkban lévõ anyagoktól is. Polírozd le a körmöd egy héten egyszer és utána kend be olívaolajjal. És legalább egy hónapig ne lakkozz.
Velem is ez volt, de nem tudok semmit, amitõl elmúlna. Én nem festettem a körmömet egy ideig és magától elmúlt.
Alaplakk! NEM sima átlátszó, kifejezetten alaplakk!
Dörzsöld át citromlével!
Használj alaplakkot a fedõlakk elõtt, az megvédi a körmöd. Azt, hogy a meglévõ sárgás szint hogyan lehet eltüntetni azt én sem tudom, én vártam mig teljesen lenõtt.
igen a citrom jó, én még nagymamámtól tanultam , nekem mindig beválik:)
Nálam csak a sötét lakk sárgította. Aztán ugye én se akartam, hogy látszódjon a sárgaság, ezért világos szinekkel kentem ki, végül lenõtt a sárga köröm.
1 kanál só, egy kanál szódabikarbóna és némi sitromlé. ezzel az eleggyel körmökefével jól dörzsöld át a körmeidet, és volt nincs sárgaság ;)

Kijött valami pattanás-szerű cucc az orrom alá, nagyon fáj, és naaagyon csúnya, sokat fújtam az orrom, lehet amiatt van =/ Mivel tudnám bekenni vagy valami, amitől elmúlik?

így emberek közé se akarok menni . = ( pls olyanokat monddjaotk, ami a háztartásban is megtalálgató "gyógymód/szer" aki segít, annak nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Begyulladt egy mitesszer. Egy lefertõtlenített tüvel bökd fel a tetejét és nyomd erõsen, amíg ki nem jön valami, azután alapusan fertõtlenítsd le.

Begyulladt egy mitesszer. Egy lefertõtlenített tüvel bökd fel a tetejét és nyomd erõsen, amíg ki nem jön valami, azután alapusan fertõtlenítsd le.
nem lehet, hogy egy kis herpesz? nekem mindig akkor jön ki ha elõtte náthás voltam.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok kover , 153 cm 47 kg...
Eredj el bõrgyógyászhoz.
Naturland Solutio Antisudorica. Gyógyszertárban lehet kapni 5-6száz forint. Minden reggel mosd meg a hónaljad töröld szárazra.. utána kend be vele..én még hintõ port is szoktam utána használni. egyáltalán nem izzadok. nekem olyan problémám volt hogy színes felsõt nemtudtam felhúzni még télen se mert annyira izzadtam. orvos írta nekem :) remélem bevállik nekedis :)


Miért érzem magam irtózatosan nagy prolinak? Van benne valami felemelő, felszabadító, amitől nagyon boldog leszek miközben ténylegesen semmim sincs. Jó darabig nem is lesz ahogy mennek a dolgaim mostanság.

Legjobb válasz: Elsõ, te mekkora butaságot írtál. Mi van azokkal, akik maguk állítják elõ a terméket, majd igény szerint eladják és így gazdagodnak meg, ez kinek a rovására megy??

Elsõ, te mekkora butaságot írtál. Mi van azokkal, akik maguk állítják elõ a terméket, majd igény szerint eladják és így gazdagodnak meg, ez kinek a rovására megy??
Azért mert a gazdagodás mindíg kivétel nélkül csak mások rovására mehet. És ez nem kommunista ideológia hanem egyszerû tény! Egy munkáltató tetû fizessen az alkalmazottainak többet mindjárt nem lesz olyan gazdag.Azok akik elõállítják a terméket részesedhetnének jobban az általuk megtermelt jövedelembõl.
"proletár: a társadalom alsó szintjén lévõ nincstelen munkás." A proli nem feltétlenül jelent ostoba, agresszív tahó személyt. Lehet hogy egyszerûen csak a körülmények áldozata lett. Még a hajléktalanok közt is vannak igen mûvelt, sõt diplomás emberek. Nagyon sok ember az egész életét szegényen, nélkülözve éli le és esélye sincs rá hogy szintekkel feljebb kerüljön a társadalmi ranglétrán.
Kedves elõzõ! Te a proletár "tankönyvi" meghatározására hívatkoztál és abban igazad van. A "proli" valós definícióját azonban az ún. "létezõ szocializmus" adta meg. A rákosista, majd kádárista proli pedig - sajnos - az a csökött, erõszakos, nem egyszer lump tahó, amelynek generációs lánca máig sem szakadt meg. Van - sok - nincstelen ember, sõt hajléktalan is - ebben is igazad van, de így gondolom én is - aki annyira távol áll a prolitól, mint Makó Jeruzsálemtól és vice versa, akár van diplomája, akár nincs. A "proli" igazolhatatlan, menthetetlen.

Kislányom bőre nagyon száraz. Van valami kenőcs, amitől jobb lesz neki? 8 hónapos.

Köszönöm

Legjobb válasz: Én a shea vajat ajánlom, nekünk is nagyon száraz a bõrünk, az egész családnak. És ekcémás babáknak, felnõtteknek is be szokott válni.

Én a shea vajat ajánlom, nekünk is nagyon száraz a bõrünk, az egész családnak. És ekcémás babáknak, felnõtteknek is be szokott válni.
Jó ár. Simán veheted az utántöltõ csomagolást. Majd beteszed egy kis tégelybe magad.
Nem mondható drágának, amit linkeltél. Ne ijedj meg az áraktól, ezekbõl sokkal kevesebb is elég mint más kencékbõl, nagyon kiadósak:) !
Neugranormon érzékeny bõrre való baba krém, nekünk nagyon bevált!
A kérdező hozzászólása: drága? :http://sheavaj.unas.hu/spl/128659/Finomitatlan_novenyi_vajak
A gyógyszertári mosakodóba is lehet laureth sulfate, ami egyébként minden tusfürdõben, samponban megtalálható. Erre is lehet érzékeny. A dm alverdes termékek elég jók. Shea vajat meg már tényleg sok helyen árulnak neten. Jól nézd meg hol veszed, mert van ahol arany áron adják. És ahogy már írták finomítatlant vegyél. És a vízbe tegyél olajat, meg tejet is lehet, ez mind lágyítja a vizet és puhítja a bõrt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! utána nézek a shea vajnak, csak nem értek hozzá és félek, hogy rosszat vennék neki. és a neogranormonnak is. mindkettõvel csak bekenem a testét, gondolom picit várok, hogy beszívja és ennyi?
Én Neogranormon testápolót használok reggel és este, de van amikor napközben is, ha pelenkázás közben észreszem, hogy száraz a bõre. A fûtés miatt jobban kiszárad a bõrük. Azzal is segítesz, ha párologtatsz a szobában.
Sokáig kerestem én is a megoldást a kisfiam száraz bõrére. Pedig gyógyszertári fürdetõvel fürdettem, mégis egyre rosszabb lett, piros érdes foltok is kezdtek megjelenni rajta. Aztán egyszer elfogyott a gyógysz. fürdetõnk, és láss csodát, elkezdett javulni a bababõr! Ha hiszed, ha nem, az én kisfiam pont erre volt érzékeny! Azóta nem használjuk, vettem Neogranormon tusfürdõt, pumpás, jól adagolható, és helyrejött a bõre. Persze azóta is száraz valamelyest, fõleg télen, mert ilyen a bõrtípusa, de már csodaszép! Esténként, fürdés után bekenem neki a gyermekorvos által felírt testápolóval, vagy Neogranormon testápolóval, így szépen szinten tartom neki. Nyáron viszont semmi baja, amióta elhagytuk a gyógyszertári matyit. Mondjuk nagyon nézett az ismerõs gyógyszerésznõ, hogy ettõl ugyan hogy lehet, hisz nincs benne semmi allergizáló, dehát ez van.
Shea vaj, kisfiam ekcémás és ettõl nagyon szép a bõre és teljesen természetes anyag, bioboltban vagy neten lehet megvenni , de fontos hogy a finomítatlan legyen.
A kérdező hozzászólása: Csak gyógyszertári fürdetõt használok.
Én a bolti kenpcsöket nem szeretem, illatanyag, mindenféle adalékanyag van bennük, amik érzékeny bõr esetén még fokozhaták is a szárazságot:(.
Elõször is gyógyszertári fürdetõkrém a fürdéshez. Shea vaj a testápolásához. Ha nem javul, akkor gyermekorvos, vagy bõrgyógyász segíthet.
A kérdező hozzászólása: és valami baba testápoló nincsen? gondolok itt Gabira meg hasonlókra... A vízzel sajnos nemtudok mit kezdeni...
Bio boltban, neten. FOntos, hogy "tiszta" legyen. Általában tömbben van, amit a kezeddel tudsz kenhetõre melegíteni.
Pár hétig heti 1 max 2 fürdetés és ezekkel a csoda kencékkel kenni. Az okot kell megszüntetni az pedig a száraz víz, kiázott bör.
A kérdező hozzászólása: És ezt a shea vajat hogyan kell használni? Hol lehet kapni?
Shea vaj, kókusz, mangó vagy kakaó vaj. Tegyél olajat a fürdõvízbe.
Amit linkeltél az is jó, nem drága mert nekünk 8 hónapig elég volt a 450ml-es pedig az ekcémája miatt van amikor sokszor kell bekenni naponta.Mi az MM Gold márkájút használjuk.

Nagyon nagyon félek egyedül a sötétben. Mitől lehet? Van valami egyáltalán amitől elmúlhat? :/

Az van,hogy nagyon félek sötétben de nagyon komolyan.Egyszerűen nem merek elaludni egyedül.Hiába van felkapcsolva a villany,hiába szól a tv,nagyon félek.Van egy tesóm aki fiatalabb nálam és vele alszok mert egyszerűen nem bírom lecsukni a szemem egyedül sötétben.Nem tudom mit kéne csinálnom.Már próbáltam,hogy azt mondogatom magamnak,hogy nincs ott semmi,bátor vagyok,úgy se történhet semmi, de egyszerűen nem megy.Viszont ha már valaki ott alszik mellettem az mindegy hogy idősebb tőlem vagy nem akkor már nem félek.De mondjuk akkor is csak akkor birok elaludni ha a fal mellett vagyok.Viszont kint az utcán a sötétben nem félek egyedül...Tudtok mondani valamit hogy mit csináljak ez ellen? 16/L

Legjobb válasz: Szopogass gumicukrot. Figyeld a légzésedet (kilégzés és belégzés) és számold. Ha elkalandozol, akkor térj vissza mindig.

Szopogass gumicukrot. Figyeld a légzésedet (kilégzés és belégzés) és számold. Ha elkalandozol, akkor térj vissza mindig.
Velem is ez van. De ne félj gondolj arra hogy be van riasztva a ház úgyis jelezné ha bejönne valaki be van zárva az ajtó. Ha tényleg ennyire félsz húzd magadra a takarót, fordulj a fal felé. Zárda be a szobád. Én ezt csak tudom én is úgy féltem mint te de elkezdtem gondolkodni hogy mért van ez mi legyen? És leküzdöttem. Nem kell hinni a szüleidnek pl:ne játsz ilyen játékkal, ez a film nem neked való és valóban ettõl félsz nagyrésztben. De ha egyszer érdekel a film a játék muszáj megnézned. Az emberbe be van épitve a kíváncsiság. Ülj le és gondold át nyugodtan hogy most pontosan mitõl kell félned
Velem is ez van. De ne félj gondolj arra hogy be van riasztva a ház úgyis jelezné ha bejönne valaki be van zárva az ajtó. Ha tényleg ennyire félsz húzd magadra a takarót, fordulj a fal felé. Zárda be a szobád. Én ezt csak tudom én is úgy féltem mint te de elkezdtem gondolkodni hogy mért van ez mi legyen? És leküzdöttem. Nem kell hinni a szüleidnek pl:ne játsz ilyen játékkal, ez a film nem neked való és valóban ettõl félsz nagyrésztben. De ha egyszer érdekel a film a játék muszáj megnézned. Az emberbe be van épitve a kíváncsiság. Ülj le és gondold át nyugodtan hogy most pontosan mitõl kell félned. Amúgy én se hittem hogy a válaszodra egy regényt írok pedig ugyanazt érzem mint te de kezd elmúlni. Sok k szerencsét:)
Öblögetni próbáltál? Ha igen, mivel?
A propoliszos ecsetelés is nagyon hatásos. jól fertõtlenít! A jó válaszokat ti is fel szoktátok pontozni? ;)
Igazán nincs mit. Remélem mûködni fog nálad is! :)
A kérdező hozzászólása: Rendben akkor valószínûleg a citromnál maradok.. köszönöm tanácsod :-)
Nekem azóta múltak el az aftáim, mióta gluténmentesen étkezem.
fél-1 órán belül vissza húzódik olyankor. (Ez idõ alatt egy 2-3 alkalommal "citromozom) Mikor nincs aftám, akkor nem kínzom magam a citrommal. :)
A kérdező hozzászólása: és neked mennyi idõ elteltével szokott a citromtól el múlni? És amikor nincs afta akkor is szoktad használni?
Igen. Én eddig ilyen gyógyszereket még nem is használtam. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat! :-) Igen szoktam öblögetni Chlorexamed-el amitõl általában nem szoktak ki jönni de most még is.. Már citrommaal is be kentem hátha segít.. neked a citrom segíteni szokott?(utolsó kommentelõ?)
Én citromlevet használok. Gyorsan vissza húzódik tõle. De attól még van, hogy rá 1-2 héttel újra elõjönnek. (De akkor ott tökéletes megoldás)
Nekem az segített, hogy csak én ittam a poharamból. Saját kanál, stb.
Én is álladó aftával küzdök évek óta!! Régen oramledic-et használtam, de már csak németországba lehet kapni, viszont a szájsebészeten javasolták a vagothyl oldatot! Ez egy hüvelyöblítõ oldat, de tökéletes rá!! Bekened vele , kb 15másodpercig cefetül ég, de aztán teljesen elmúlik az aftával járó fájdalom, égés, és enni is fogsz tudni! Elõször olyan mintha leégetné a felszínét, és egy fehér réteg képzõdik rá, és kb 1-2 nap és teljesen elmúlik!Én napi 3-4szer ecsetelem!

Van valami torna amitől kicsit nagyobbak lennének a melleim? Mert irtó kicsik 70/A-s szóval nagyon kicsi sajnos:S

az anyué 80/C-s és mindíg aztmondja nekem hogy nyugi kicsim nekem ennyiid?sen kezdett n?ni de nekem nemúgyt?nik mintha n?ne már évek óta akkora:S

Legjobb válasz: http://www.fitt.info/object.19450f75-804c-4f62-adf0-fefeed4c.. estleg ezek a gyakorlatok:) és ha anyukádé akkor nõtt még a tied is fog:) kis türelem lehet h 1évmulva már nagyok lesznek a legjobb barátnõmé a nyáriszünet alatt 80/A-s ból 70/C-s lett:O néztem is eggyet szóval akár 3hónap alatt is nõhet simán:) kitartás...:D

http://www.fitt.info/object.19450f75-804c-4f62-adf0-fefeed4c.. estleg ezek a gyakorlatok:) és ha anyukádé akkor nõtt még a tied is fog:) kis türelem lehet h 1évmulva már nagyok lesznek a legjobb barátnõmé a nyáriszünet alatt 80/A-s ból 70/C-s lett:O néztem is eggyet szóval akár 3hónap alatt is nõhet simán:) kitartás...:D
Állítólag ugrálástól. A soványságod is magyarázat lehet, meg persze az idõ múlásával is növekedhet. Nyugi! Nem olyan kényelmes "viselet" a nagy mell.
Javaslom pár évig törölgessed wc-papírral a nõk többségénél használt, már ami a seggüket illeti.Hátha itt is bejön.
Nekem az egész iskolában van a legkisebb mellem, aminek nem örülök, habár mostanában úgy látom mintha kicsit nõneXD anyukám két hónapja azt mondta, nõni fog még, mostmár azt mondja, ne is reménykedjek benne. Vagy próbál ki a fenti linkben azt a módszert (mindjárt megnézem én is;D), vagy ha van párod, masszirozza sokat ;D (najó, ez utóbbi tipp egy animébõl származik, szal nem biztos, hogy beválikXD)
elõzõ! hány éves vagy, ha szabad kérdeznem? csak kíváncsi lennék, milyen életkorra mondta anyukád, hogy már ne reménykedj a növésében?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) utolsónak: na inkább nem mondok már semmit úgyis azt várod..

Van valami olyan dolog (bizonyos etel vagy poz vagy akarmi) amitol az embernek konnyebben osszejohet egy iker? Vagy mit kell csinalni ha valaki nagyon szeretne ikreket? (nem mestersegesen)

Legjobb válasz: A kétpetéjû ikrekre való hajlam anyai ágon örökölhetõ. (Egyszerre érik mindkét petefészekben a pete, és ki is lökõdik+ meg is termékenyül). Az egy petéjû ikergyerekek a véletlenen múlnak, a megtermékenyülést követõ pillanatban szétválnak, és "duplán" kezdenek osztódni, de ez teljesen véletlen szerû, és viszonylag ritka is... Vannak peteérést serkentõ készítmények, de azok gyógyszerek, csak doki adhatja, és nem hinném hogy egy "puszta ikervágy" miatt bármelyik is felírná, bár vannak érdekes orvosok... Gyógyteákhoz nem értek ennyire. (Azért ez érdekes, én mindkétszer azért imádkoztam, hogy csak ikrek ne legyenek... :o)

A kétpetéjû ikrekre való hajlam anyai ágon örökölhetõ. (Egyszerre érik mindkét petefészekben a pete, és ki is lökõdik+ meg is termékenyül). Az egy petéjû ikergyerekek a véletlenen múlnak, a megtermékenyülést követõ pillanatban szétválnak, és "duplán" kezdenek osztódni, de ez teljesen véletlen szerû, és viszonylag ritka is... Vannak peteérést serkentõ készítmények, de azok gyógyszerek, csak doki adhatja, és nem hinném hogy egy "puszta ikervágy" miatt bármelyik is felírná, bár vannak érdekes orvosok... Gyógyteákhoz nem értek ennyire. (Azért ez érdekes, én mindkétszer azért imádkoztam, hogy csak ikrek ne legyenek... :o)
Nincs ilyen étel, póz, semmi. Ahhoz, hogy ikrek legyenek, vagy egynél több petének kell megérnie és megfogannia egyszerre, vagy pedig a megfogant petének nagyon korai stádiumban többfelé kell szakadnia. Elsõ esetben egymáshoz nem hasonlítü, akár küéönnemû ikrek születnek, a második esetben születnek az egymáshoz megszólalásog hasonló, ún egypetéjû ikrek. ha meddõségi kezelése onrvos gyógyszerrel stimulálja a peteérést, akkor egyszerre több pete is megérhet, így gyakoribb az ikerterhesség. Ugysnez áll fenn lombiknál is, ahol egyszerre 2-3 emrbiókezdeményt ültetnek be, a biztosabb siker reményében. te semmit nem tehetsz azért, hogy ikreid legyenek. vagy örökölted az erre való hajlamot genetikusan, vagy nem.
az h ikreid szülessenek nem egy étel vagy egy póz fogja befolyásolni.
Én valahol olvastam, hogy nagy dózisú folsav elõsegíti, próbálj utánanézni. (Talán Ceizel mondta).
Próbáld meg bekenni fogkrémmel, nálam be szokott válni
Jóddal kenegesd, már a nyomkodás elõtt is azzal kellett volna és akkor leszáradt volna 1-2 nap alatt.
most meg aztán tisztítsd le tonikkal esetleg arcszesszel...krémek közül neogranormon, körömvirág krém, aloevera krém jó rá. + korrektor, alapozó, púder :D
Én még aloe verábó szoktam levágni egy kis darabot, és annak a nedvével lehet kenegetni.
Náalam a Betadine bevált!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!