Találatok a következő kifejezésre: Van valami amitől (188 db)

Van valamilyen "jellegzetessége" a terhesség alatti hányingernek? Vagy van valami amitől az elmúlik, "normál" hányinger pedig nem?

Ápr. 3.-án volt megvonásos vérzésem (tehát addig, lassan 2 éve fogamzásgátlót használtam), Ápr. 9-én voltunk együtt párommal és kiszakadt az óvszer. (utólag vettük észre, nem vettem be 72 órásat) Tegnap kívánós voltam, ma émelyegtem, és most is nagyon erős hányingerem van. Tesztet gondolom 1.-e körül lenne érdemes csinálni. Lehet ilyenkor már ez terhességi tünet? ha igen, valahogy meg tudnám különböztetni attól, ha csak simán rosszul lennék? (tudom, kicsit hülye kérdés) Azért kíváncsi lennék véleményetekre, tapasztalatokra. És a kicsi (ha van) ugye nem lenne veszélyben amiatt, hogy épphogy abbahagytam a fogamzásgátlót? (még pont a szünet hete volt)

Legjobb válasz: A hányingernek nincs nagy jelentõsége, de a hányás nálam nem volt ugyanolyan. Nem az volt, hogy ott térdeltem a wc-nél hátha jön, hanem egyszer csak futottam hányni. Pedig pont ettem az ebédet, szóval nem voltam rosszul. A hányások ilyenek voltak. Ja és hányás után is más volt nekem, mert amíg betegségtõl, ételtõl hánytam, még utána sem éreztem magam valami jól, terhesség alatt hányás után tök jól lettem egybõl. Émelyegtem sokat, de akkor nem volt kifejezetten hányingerem. De gondolom ez is egyénfüggõ. Aktus után két héttel már ki kell mutatnia a tesztnek, de szerintem várd meg, hogy megjön-e.

A hányingernek nincs nagy jelentõsége, de a hányás nálam nem volt ugyanolyan. Nem az volt, hogy ott térdeltem a wc-nél hátha jön, hanem egyszer csak futottam hányni. Pedig pont ettem az ebédet, szóval nem voltam rosszul. A hányások ilyenek voltak. Ja és hányás után is más volt nekem, mert amíg betegségtõl, ételtõl hánytam, még utána sem éreztem magam valami jól, terhesség alatt hányás után tök jól lettem egybõl. Émelyegtem sokat, de akkor nem volt kifejezetten hányingerem. De gondolom ez is egyénfüggõ. Aktus után két héttel már ki kell mutatnia a tesztnek, de szerintem várd meg, hogy megjön-e.
*jellegzetessége, nem jelentõsége. :)
nálam nem volt más a hányás, hányinger, mint máskor. ha már különbséget kell tenni, én az émelygést éreztem másnak, mint korábban és azt a fura fémes ízt a számban, mintha többtucat amalgám tömés szabadult volna el egyszerre...
Ha csak hányingered van, az még nem oka a tuti terhességnek. Lehet bármitõl, lehet pszichés is, mert már azt hiszed, hogy terhes vagy :) Én 7 évig minden 3. mensim elõtt szinte tudtam, hogy terhes vagyok, mert hányingerem volt, szédültem, fájt a mellem, magyarul mindent produkáltam, de mindig negatív volt a teszt. Mégis amikor valóban a terhességtõl hánytam, nem éreztem különösebbnek, mint mondjuk amikor piától vagy vírustól vagy mert nagyon beettem. De tény, hogy az ingert folyton éreztem, nem múlt semmitõl és a víz is vert, gyenge voltam. Mindenki vigasztalt, hogy majd elmúlik, a 17. hétig okádtam, mint a lakodalmas kutya. Szóval szerintem nem annyira lehet megkülönböztetni hányást és hányást. A pici (ha van) nincs veszélyben a bogyó miatt, meglepõdnél ha tudnád, hányan lettek terhesek fogamzásgátlóval! Az egyik ismerõsöm még beszedett 2 levéllel, mert nem volt rosszul, nem feszült a melle, meg is jött neki...most 22 éves a fia. A barátnõm egy kihagyott tablettából lett és hónap végéig szedte anyukája a bogyót, mert nem gondolta, hogy számíthat.
A kérdező hozzászólása: Igen, van rá némi esély, hogy beképzelem, bár most elég erõs a rosszullét/hányinger. És más kézenfekvõ ok hirtelen nem jut eszembe. (eleget ittam, normálisan ettem, nem vagyok stresszes, vírus sem hiszem, mert hõfok normális) Viszont ha racionálisan belegondolok, meg nagyon pici az esélye, elvileg ovulációnak közelében nem voltam. Hányingeren kívül amúgy most alhasi fájdalom van még, de az meg nálam többé/kevésbé normális. (pco, cista, endometr.) emiatt volt is már spontán vetélésem, de akkor nagyon pici émelygésen kívül semmi tünet nem volt. Ezért is tartanám ezt most korainak. (hacsak nem korábbi...de gyógyszer mellett, normál vérzés után ezt megint nem hinném) Bocs a litániáért és köszi a válaszokat, már attól is jobb, hogy kiírom és nem magamban számolgatok.

Van valami amitől boldogabb lennék?

Mindig szomorú vagyok, rossz a közérzetem stb... Van valami szer, ami boldogságérzetet okozhatna? :/

Legjobb válasz: valami szer, ami boldogságérzetet okozhatna... hmmmm.... http://www.dj.co.hu/wp-content/uploads/2011/02/eytasy_mdma-5..

valami szer, ami boldogságérzetet okozhatna... hmmmm.... http://www.dj.co.hu/wp-content/uploads/2011/02/eytasy_mdma-5..
Ilyesvalami? http://www.myimg.us/images/01.23.12/23394.jpg De azt mondják, hogy a pénz nem boldogít... ha nincs.
Én most ettem meg egy tábla tejcsokoládét, és máris jobb kedvem lett! :)
A kérdező hozzászólása: hát ha elhatározom hogy jó kedvû leszek, biztos hogy szörnyû események követik egymást egész nap...:D próbáltam már sokmindent de semmi...
Nekem leginkább az válik be h mikor reggel felkelek elhatározom h jó napom lesz és semmi nem ronthatja el :D Így egész nap mosolygok és sokat nevetek :D De sok függ attól is hogy milyen emberek vesznek körül, hogy milyen a családi háttered...
Ha valami akkor MDMA, de azt piszok nehéz beszerezni.
Meditálj. Komolyan. Egyszerû elkezdeni: helyezkedj el kényelmesen, hunyd be a szemed, és figyeld a légzésed. Próbáld meg kiüríteni a fejed.
vodka
esetleg moksaelixír
ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna :) én akkor vagyok a legboldogabb ha a barátommal vagyok, szerelem nélkül nagyon magányosnak éreztem magam. Szeretek mindenféle különlegességet sütni, fõzni. Szeretek egy nagy kád forró vízben elnyúlni és nem gondolkozni csak élvezni a nyugit... és még sok olyan van ami jó érzéssel tölt el, pedig lenne okom sírni nekem is sokszor. de egy idõ után rájön az ember h sokkal kellemesebb mosolyogni mint siránkozni h milyen szar minden... :) 19/L

A suliban nyári zenés-bemutató lesz és a legjobb barátnőmnek az a gondja, hogy nincs túl jó hangja és emiatt izgul. Lehet valamit tenni, van valami amitől kitisztul a hangja, vagy idővel jobb lesz? ( nem annyira vészes, de ahol hamis ott eléggé) 16/L

Legjobb válasz: a barátnõd (mert nyilván õ) ne dohányozzon, igyon meleg (nem forró) gyógynövényteákat, minden nap skálázzon - lehetõleg zongora kíséretében mert ha jó a hallása, akkor idõvel - tehát nem egy nyár alatt! - és gyakorlattal nem lesz olyan hamis, aztán szeptembertõl menjen énektanárhoz ha énekelni akar és amúgy hallja is magán, hogy szüksége lenne tanításra. fellépés elõtt egy órával kb. már ne igyon alkoholt, túl meleget és hideget sem, ne egyen édeset és úgy általában ne egye tele magát. melegítsen be, skálázzon, csináljon légzõgyakorlatokat és próbáljon meg ne idegeskedni. de most így hirtelen 1-2 hét alatt ne várjatok csodákat, gyakoroljon és lesz ami lesz. ez nem kis idõ, nem egy memoriter, amit bevágsz egy rövid idõ alatt. sok sikert a barátnõdnek:)

a barátnõd (mert nyilván õ) ne dohányozzon, igyon meleg (nem forró) gyógynövényteákat, minden nap skálázzon - lehetõleg zongora kíséretében mert ha jó a hallása, akkor idõvel - tehát nem egy nyár alatt! - és gyakorlattal nem lesz olyan hamis, aztán szeptembertõl menjen énektanárhoz ha énekelni akar és amúgy hallja is magán, hogy szüksége lenne tanításra. fellépés elõtt egy órával kb. már ne igyon alkoholt, túl meleget és hideget sem, ne egyen édeset és úgy általában ne egye tele magát. melegítsen be, skálázzon, csináljon légzõgyakorlatokat és próbáljon meg ne idegeskedni. de most így hirtelen 1-2 hét alatt ne várjatok csodákat, gyakoroljon és lesz ami lesz. ez nem kis idõ, nem egy memoriter, amit bevágsz egy rövid idõ alatt. sok sikert a barátnõdnek:)
mármint fellépés elõtt ne egye tele magát. amúgy nyugodtan:D

Van valami amitől ez lehet?

Szevasztok!

Legjobb válasz: 1. A glikogénraktárakat ha nem töltöd vissza akkor lehet kisebb az izmod. Ezért is van az, hogy edzés után, miután a bedurranás elmúlt általában kisebb vagy. 2. A kétnaponta mell edzés miatt simán túledzhetted az izmaid, amik így nem csoda, hogy kisebbek lettek.

1. A glikogénraktárakat ha nem töltöd vissza akkor lehet kisebb az izmod. Ezért is van az, hogy edzés után, miután a bedurranás elmúlt általában kisebb vagy. 2. A kétnaponta mell edzés miatt simán túledzhetted az izmaid, amik így nem csoda, hogy kisebbek lettek.
jól mondja zakathol én is elõször a túledzésre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: De túledzésnek semmi nyoma nincs és van hogy utánna ujra normális és utánna mintha megint kisebb lenne és ez megy tovább..
Akkor lásd az 1. pontot.
A kérdező hozzászólása: És akkor ha így kétnaponta tricepsz bicepsz váll mell megy ettõl ha túledzeném magam a mellem lenne kisebb vagy a karom? Amúgy mint írtam néha kisebbnek látom utánna általába ujra normálisnak. Ha tényleg kisebb lenne ilyentõl az mennyi idõ alatT menne végbe? 1-2 nap alatt végbemehet?
Egyszerûbb lenne, ha nem hülyeségeken stresszelnél, hanem összeállítanál egy értelmes embernek való edzéstervet és tömegelõ étrendet. Hidd el sokkal nyugodtabb életed lesz. Csak azért mert kétnaponta nyomsz egy mell-bicepsz edzést nem fogsz gyorsabban fejlõdni, sõt hátráltatod saját magad. Arról már nem is beszélve, hogy én személy szerint kétségbe vonom, hogy te ha kétnaponta képes vagy ugyanazt az edzést lenyomni, akkor az ér-e egyáltalán valamit... Csinálj heti 1 (max 2) edzést ugyanarra az izomcsoportra, de akkor üsd szét úgy, hogy három napig érezd utána...
Az eddigi válaszok szerintem kielégítõek viszont én csak ezt tudom ajánlani. Ne lepõdj meg a szteroidokról, viszont televan hasznom infókkal amire neked is szükséged lehet ! http://www.youtube.com/watch?v=o9QydE15TCQ&feature=related

Van valami amitől nem fogom kívánni az édességet?

Legjobb válasz: Állítólag a krómtabletta erre van, én még nem próbáltam.

Állítólag a krómtabletta erre van, én még nem próbáltam.
Az étcsoki például, ráadásul nagyon finom!
A kérdező hozzászólása: Hát az étcsoki az kicsit se édesség!!:D
#2-es vagyok Egy jó fekete étcsoki azért olyan keserû, mert minimális a cukortartalma.Válassz minél magasabb kakaótartalmú étcsokoládét, mely keserûbb ugyan a megszokottnál, de sokkal kisebb a cukortartalma, nyugodtan felfalhatsz napi 3-4 kockát még fogyókúra közben is! Egyes kutatók szerint azok a fogyókúrázók, akik naponta esznek étcsokit, kevésbé hajlamosak elcsábulni a cukros édességek iránt.
Aszaltgyümölcsök.
Édesség és édesség között nagy különbség van. A gyorsan felszívódó szénhidrátok okozzák a függõséget. Ezeket kell kiiktatni az étrendbõl teljesen, és elmúlik az édességvágy. Vigyázni kell a rejtett cukrokkal is! Nagyon jó alternatíva a min 90%-os étcsoki, gyümölcsök, aszalványok, olajos magvak

Van valami amitől csillogóbbá válik a szem?

szemcsepp, m?könny... ??

Legjobb válasz: Van olyan szemcsepp, amitõl fehérebb lesz a szemfehérje, de nem szabad minden nap használni. Én úgy vettem észre, a kontaktlencsétõl jobban csillog a szemem.

Van olyan szemcsepp, amitõl fehérebb lesz a szemfehérje, de nem szabad minden nap használni. Én úgy vettem észre, a kontaktlencsétõl jobban csillog a szemem.
drog
pia
Smink az ok, de hogy még a szemcsillogást is növelni akarjad?? Szerintem ez már túlzás. Jobb, ha a természetességnél maradsz, nem akarsz MINDENT mesterségesen átformálni magadon. Egyébként a Bolondító beléndek kivonata pupillatágító hatású. Bár a tág pupillák vonzóak, ezzel jobb nem kísérletezni.
szemcsepp nekem hatásos szokott lenni.
1g
Melyik az a szemcsepp kedves utolsó??? :) Nagyon tudni szeretném!

Van valami amitől lehet nőni?

159 cm vagyok és sztem eléggé kicsi is.a pasik a 170 cm.es modell alkatú csajokat szeretik én meg ilyen rohadt kicsi vagyok...Mit?l tudok megn?ni?

Legjobb válasz: Tapasztalatból mondom, hogy nagyon sok olyan pasi is van, aki nem a 170cm-es modell alkatú lányokat szereti! Genetikán múlik az egész.

Tapasztalatból mondom, hogy nagyon sok olyan pasi is van, aki nem a 170cm-es modell alkatú lányokat szereti! Genetikán múlik az egész.
én 157 cm vagyok, mégsem rinyálok. amúgy a pasik azokra buknak, akik magabiztosak, nem akik magasak. s ha Te történesen büszke vagy a 159cm-re, akkor úgy is fognak rád nézni, mint egy elégedett lányra, ami mindenképpen pozitív. nekem például még egy pasi sem mondta, h ' hú de alacsony vagy!'. csak mert egyszerûen engem nem érdekel a magasságom, vagy inkább az alacsonyságom...:) szép estét! 15/L
Nekem pl a 160-170 közötti csajok jönnek be a legjobban. De ez nem azt jelenti, h nem is nézek az afölöttiekre, vagy alattiakra...
én is 159 cm vagyok és szintén 15/L...elég ideegesítõ, könnyü az mondani h magabizttosan amikor mindenki magasabb nálunk az utcánis.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló akkor mi egy cipõben járunk :)
15 éves vagy, még nõhetsz! A nõvérem most 21 éves és tavaly nõtt még 1 centit. Juttass a szervezetedbe minél több csontépítõ anyagot, pl. kalcium, a legjobb mód, ha tejet iszol és sokat mozogsz, pl. futás.
Sport. Hogyha jol ertettem, akkor a kosarlabdazastol no az ember?! Mindegy, a sport ugyis hasznos es egeszseges. :)
Hát igen egy cipõben járunk! :D Ráadásul aki dohányzik évek óta az is lehagy engem :D suliba gondolhatod milyen rossz.. :) Mindenki megelõz...De sajna erre igazán nincs megoldás :( Én is nehezen barátkozom a tudattal..
2. vagyok, ha tényleg ennyire zavar használj magassarkút.:)

Van valami amitől egyenes marad a hajam?

Reggel elég korán kell mennem a buszhoz, szóval a pára miatt visszagöndörödik a hajam, hajlakkot is használok vasalásnál, de attól sem változik semmi. Létezik valami amit?l egyenes marad?:O

Legjobb válasz: Nekem nem göndörödik be a hajam inkább olyan lesz mint egy seprû. Egyszer a dm-ben vettem Balea Hajkisimítószérumot (rózsaszín kupakos) ugyanis le volt árazva. Nem vártam tõle semmit, gondoltam egy hajápolónak jó lesz. De mit az istent...Egyenes marad tõle a hajam. Este megmosom bekenem ezzel a cuccal (ami kb 4-500 ft) és reggel vasalom ki. Ha futok reggel ködben párában a busz után viszonylag egyenes marad. :) Ha van rá kereted próbáld ki! :) Nekem bevált! :)

Nekem nem göndörödik be a hajam inkább olyan lesz mint egy seprû. Egyszer a dm-ben vettem Balea Hajkisimítószérumot (rózsaszín kupakos) ugyanis le volt árazva. Nem vártam tõle semmit, gondoltam egy hajápolónak jó lesz. De mit az istent...Egyenes marad tõle a hajam. Este megmosom bekenem ezzel a cuccal (ami kb 4-500 ft) és reggel vasalom ki. Ha futok reggel ködben párában a busz után viszonylag egyenes marad. :) Ha van rá kereted próbáld ki! :) Nekem bevált! :)
szia! évek óta vasalom a hajam sokszor eredménytelenül én ugy szoktam h megmosom a hajam este rakok rá pakolást, balzsamot és még ami kell. reggelre megszárad, akkor rakok a száraz hajamra egy kis hajhabot utána elkezdem vasalni a végén hajlakkot rakok rá és legvégül 1-kis zselével végighúzom a kezem a hajamon nem tincsenként hanem az egészen végig mintha csak lehúznám rajta a kezem. sokszor én is ugy érek be a suliba h tiszta göndör vagy ami még a legundorítóbb a: semilyen. se göndör se egyenes olyan hullámos szerteálló valami. mondjuk az esõ pára ellen ezek a módszerek se nagyon használnak de nekem ez legtöbbször bevállt. írj ha tudtam segteni:D
én is dettó igy vok...vigyél a suliba hajvasalót :D
Hú, ezt én is kipróbálom, mert nekem is seprûs lesz a hajvasalás után fél órával a hajam :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, hajmosás után én is rakok rá hajhabot meg lakkot, és úgy vasalom, aztán reggelente félórás vasalás után mikor megyek, nem mondom azt hogy begöndörödik, inkább azt hogy nem marad egyenes:D amit a harmadik válaszoló írt, azt szerintem ki fogom próbálni, köszönöm mégegyszer mindenkinek:)

Van valami amitől a teherbe esés könnyebben összejön?

kisbabát szeretnénk a párommal! pénteken múlt el a mensim! most állok le a fogamzságátlóval amit 5hónapig szedtem mert még akkro nem lett volna aktuális egy baba! mostmár meglenne minden! csak valamivel rákéne segíteni hogy megfogadjon valkinek valami ötlete? ami bevált neki? minden ötletre kiváncsi vagyok köszönöm

Legjobb válasz: Persze,így is lehet,ahogy az elõzõ válaszoló írta,mert a teherbeesés esélye akkor is elég kevés,ha minden rendben van mert nagyon sok mindennek kell stimmelnie egyszerre. A stressz blokkolhatja a megtermékenyülést,ezért kell a kikapcsolódás,néha kiszakadni a mindennapokból és elfelejteni a gondokat és ráhangolódni egymásra.

Persze, így is lehet, ahogy az elõzõ válaszoló írta, mert a teherbeesés esélye akkor is elég kevés, ha minden rendben van mert nagyon sok mindennek kell stimmelnie egyszerre. A stressz blokkolhatja a megtermékenyülést, ezért kell a kikapcsolódás, néha kiszakadni a mindennapokból és elfelejteni a gondokat és ráhangolódni egymásra.
Nincs tuttitipp!!! A teázás jó, de nem ettõl esel teherbe!! Ezek segítenek a szervezetednek, felkészülni, megerõsödni. Segítik a peteérést pl, erõsíti a méhet. Persze aki egy hónapig itta, és sikerült, annak nem ezért, mert egy gyógynövényes kúra kb 3 hó. Méregetheted a hõdet, így tudod mikor van peteérésed, azaz mikor kell többet együttlenni! Ugyanez az ovuteszt és a mikroszkóp, mindenkinek más a jó! Egy a fontos! Ne görcsölj rá a témára, mert akkor azért sem sikerül!!!Ez a legnehezebb, mert annnyira nagyon szeretnéd... elég, ha úgyanolyan lazán szexeltek pároddal, mint eddig, és nem azért, mert most mi gyereket csinálunk! Nagyon eredményes, nekünk ez jött be, ha becsempésztek a megszokott hétköznapokba vagy hétvégékbe egy hosszabb kettesben eltöltött kirándulást, és buliztok egyet! Egy vörösboros vagy pezsgõs vacsi, közös esti fürdõzés, stb, teljesen engedjétek el a fantáziátokat, babát hozhat!!!Mondjuk azért ne a szeretkezéskor pancsoljatok... Mindegy a póz, és nem kell gyertyázni! Én bevallom sokmindent kipróbáltam, de egyik sem vált be igazán. Így nyár elején úgy döntöttem, hogy sutba a hõmérõvel, teákkal, jöjjön a nyár! Utazgattunk, csak mi ketten, buliztunk, koktéloztunk, minden ami jólesett(drog nem!), és 1 évnyi várakozás után sikerült!!! Tényleg semmi trükk! Sok sikert!!!
Nem igaz, hogy egy gyógynövényes kúra ebbõl a teából hónapokig tart.Olvass utána a neten.Nyugodtan próbáld ki, mert igenis segít, hogy nagyobb esélye legyen a dolognak.
Én utánaolvastam a gyógynövényes kúráknak, nemcsak a neten, mert ott is fõleg Maria Treben könyvébõl merítenek! 3 hónap alatt nyilván több csomag teát veszel! nem mondtam, hogy nem segít, le is írtam, hogy erõsíti a méhedet, segítheti a peteérést. De ez magában kevés a teherbeeséshez. Tapasztalatból írok, én is hónapokig ittam a teákat, és pont a pihenõidõben lettem babás! A legrosszabb a rágörcsölés, ami szinte elkerülhetetlen. Én sem hittem, hogy ez tényleg gátolja a teherbeesést, de így van! A babához a legjobb a lazítás!

Van valami amitől lehet gyorsan szakállat növeszteni?

Legjobb válasz: Tesztoszteron. Rövid távon injekció, hosszú távon verd sokat a pömpölõdet.

Tesztoszteron. Rövid távon injekció, hosszú távon verd sokat a pömpölõdet.
Tesztoszteronszint növelése sok fehérje és zsír bevitellel növelhetõ, nehéz fizikai munkával, pl kondizással :D. A szex is fokozza, a pömpölõverés az nem tom. A szakállnak jót tesz a sok b-vitamin fõleg a b7 (biotin).
Nem sikerült magyarul leírni de a lényeg benne van :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!