Találatok a következő kifejezésre: Van valami amit (4386 db)

Az emberek mért veszik a szellemidézést, meg ezeket ilyen komoly dolgoknak? Van valami ami alátámasztja ezt?

Legjobb válasz: Most senkit sem akarok megsérteni, de van bármi alátámasztása annak, hogy a Bibliában történtek valósak? Sok embernek szüksége van valami pluszra, amivel magyarázatot kaphatnak olyan dolgokra amit nehéz megemészteni vagy megérteni, ilyenek a vallások, és ezek a dolgok is ilyenek. Ez egy menedék.

Most senkit sem akarok megsérteni, de van bármi alátámasztása annak, hogy a Bibliában történtek valósak? Sok embernek szüksége van valami pluszra, amivel magyarázatot kaphatnak olyan dolgokra amit nehéz megemészteni vagy megérteni, ilyenek a vallások, és ezek a dolgok is ilyenek. Ez egy menedék.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ez a válasz hasznos volt.-
Elõre szólok, nem meggyõzni szeretnék senkit sem. Tiszteletben tartom, hogy mindenki másban hisz (sajnos ezt a szkeptikusok gyakran elfelejtik). Viszont a kérdésedre szívesen válaszolok, ha már feltetted. Én nem szellemet szoktam idézni, hanem mást, de talán ez nem is lényeges. Elsõre nekem is butaságnak tûnt, de elég bizonyítékot kaptam, hogy elhiggyem a dolgot. Dátumokat és egyéb tényeket mondtak meg elõre, amiket még csak nem is sejthettem. Ha a pohár önálló mozgása nem volt elég bizonyíték, hát a többi bizony meggyõzött. (Mielõtt elkezdenének okoskodni az emberek: nem, nem manipulálták a mozgást, a szõnyegen volt a tábla a saját lakásomban, egy közönséges keménypapíron, én magam tettem oda, és rajtam és a testvéremen kívül más nem is volt ott, aki trükközhetett volna.) Remélem tudtam segíteni.

Van valami ami segít a beágyazódásban! Valószínűleg a napokban lesz. Van valami praktika? vagy amire figyelnem kellene? Vagy esetleg amit nem lehet csinálni?

A teát sajnos csak úgy tudom meginni ha van benne cukor meg citromlé, nem tudom hogy ez igy baj-e?

Legjobb válasz: Semmi más.Gondolom palástfüvet iszol, nem hiszem hogy árt a cukor és a citrom viszont csak mûanyag kanállal kevergetsd. Az E vitamin segíthet még a sejtosztódásban. Ennyi

Semmi más.Gondolom palástfüvet iszol, nem hiszem hogy árt a cukor és a citrom viszont csak mûanyag kanállal kevergetsd. Az E vitamin segíthet még a sejtosztódásban. Ennyi
A kérdező hozzászólása: köszike!

Mit tegyek a terhességi rosszullétek ellen? Van valami, amivel enyhíthetném a reggeli és szinte az egész napos rosszulléteimet? Mit kellene ennem, mikor, van valami praktika?

Hányinger, étvágytalanság, émelygés. Dolgoznom kell és nehezen megy, pedig most van a nagy munkám. A MagneB vitamint meg ma otthon felejtettem. 6+4 hetes.

Legjobb válasz: Ja és szinte semmit nem kívánok, pedig nagyon szeretnék enni! Mert valójában nagyon szeretek enni, de most a kedvenc kajáimat sem tudom megenni. Nem szeretnék lefogyni és ártani a babának. És a hétvégén utazok el két hétre nyaralni. Van valami jó tippetek?

A kérdező hozzászólása: Ja és szinte semmit nem kívánok, pedig nagyon szeretnék enni! Mert valójában nagyon szeretek enni, de most a kedvenc kajáimat sem tudom megenni. Nem szeretnék lefogyni és ártani a babának. És a hétvégén utazok el két hétre nyaralni. Van valami jó tippetek?
Én gyömbér teát ittam (friss gyömbér reszelve és abból tea), nem rossz és MagneB6. Bár mindezektõl függetlenül minden reggelt végighánytam az elsõ 16 héten, viszont nap közben valamennyire segítettek. Valamint a korpa keksz (Korpovit vagy mi a neve). Ezt késõbb a gyomorégés miatt is ettem, de mondjuk nekem arra nem használt. Ja mert igen, ahogy az émelygés elmúlt jött a másik áldás a gyomorégés, ami végig kitartott :) 7remélem valami beválik Nálad! :) 8hetes manó anyucija
A kérdező hozzászólása: köszönöm a linket, olvasom is. :)
A kérdező hozzászólása: Azt én is olvastam, hogy felkelés elõtt kell eszegetni pár kekszet és utána jobb. Ezt holnap ki is próbálom, mert nem bírom már a szenvedést! :) Ma meg kimegyek a patikába és veszek B6 vitamint
Én ágyba kaptam a férjemtõl reggel egy kakaót, meg egy pár szem kekszet. Nekem szerintem ez segített. Addig fel sem keltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Jajj, miért hagytam otthon a B6 vitamint!! Hétvégén segített nekem is. Most én is sajtos pogácsát eszegetek, de azt is jó lassan. És nekem is fémes íz van a számban, iszom a vizet és nem múlik. Majd lesz valahogy! :)
Szia!Ugyan ez a helyzet nálam is. Nekem a menta teát és a mentolos cukorkát ajánlották.A teát csak mértékkel azért. Még a gyömbért is hallottam, h. jó lehet.Én most próbálom ki ezeket. A B6 vitamin nem sokat segít.A gyakori evés jobb napokon beválik, általában nem.Az édeset nem kívánom, így nálam minden keksz , cukor kizárva. Ma egyedül a sajtos pogácsa segített :) Ja, és sok hideg citromos folyadék.
Tudom, hogy rettentõ egészségtelen, de nekem csak a gumicukor (béka) és a Zabfalatok keksz volt jó. A gumicukor finom édes, de nincs szaga, ami nekem sokat segített! Szerencsére már elmúlt a hányinger, és két hányással megúsztam az elsõ 12 hetet!
B6 vitamin, 20 mg, fél óra és elmúlt. Én nem nagyon voltam rosszul (szerencsére!), de ha volt émelygésem, az mindig este 7 körül, amikor épp a vacsit fõztem! :) Ilyenkor beveszek 1 B6-ot, és pikk-pakk elmúlik. Ja, mellette szedek 500 mg-os magnéziumot. Párom gyógyszerész, õ inkább ezeket hozta. ;) Persze, jobb enni sok gyümölcsöt, + zöldséget, de ha vki nem kíván semmit, úgy nehéz... Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Õszibarack, azt kívánom :) Ma veszek is :) Hát én is csak falatokat tudok enni, mert a hányinger lassan minden perces :( És reggel, felkeléskor? Ha akkor megúszom, lehet egész nap nem kell tartanom a további rosszullétektõl.. (ez csak gondolat)
Nekem tényleg az jött be, hogy sokszor ettem, de csak pár falatot. Vegyél valamilyen egészséges kekszet, nekem az bevált. Sok gyümi, amit szeretsz. Én is ilyeneket ettem, de amúgy ebben a dög melegben nem feltétlenül azért nem tudsz enni, mert terhes vagy, én sem ettem szinte semmit a múlt héten, pedig nem vagyok terhes.
Õszibarack héj nélkül, minden mennyiségben.
A kérdező hozzászólása: Beszedtem MagneB6-t, de most megint készen vagyok :(( Egy darabit jó volt. Kollégák még nem tudják, remélem nem veszik észre


Mondjatok jo vigjatekokat (hasonlokat mint pl a masnaposok, terhestarsasag) vagy valami nagyon izgalmas tortenetu drama, thriller filmeket. Vagy van valami ami hasonlo es nektek tetszett? Irhatok le. Lrgyszives.

Legyszives,minden hozzaszolot felpontozok! Fontos. Koszonom:)

Legjobb válasz: Mai vígjátékok közül nekem utoljára a Kellékfeleség tetszett! De örök kedvencem könnyed vígjáték kategóriában az Apádra ütök és a további részek. Aztán amit most meg akarok nézni, az az Életrevalók, és a Bakancslista. Elvileg ezek is jó filmek. :) És amit még tudok ajánlani kicsit drámaibb, de nem olyan nyomasztó filmek közül: Amerikai szépség. Ez nekem nagyon tetszett!

Mai vígjátékok közül nekem utoljára a Kellékfeleség tetszett! De örök kedvencem könnyed vígjáték kategóriában az Apádra ütök és a további részek. Aztán amit most meg akarok nézni, az az Életrevalók, és a Bakancslista. Elvileg ezek is jó filmek. :) És amit még tudok ajánlani kicsit drámaibb, de nem olyan nyomasztó filmek közül: Amerikai szépség. Ez nekem nagyon tetszett!
kopok a sirodra?
Fapofa?

Évekig karatéztam jó kondiban is vagyok de van valami amin sokat gondolkoztam. Tudom nincs jobb stílus csak jobb harcos de az lehetséges hogy van stílus ami jobb a karaténál vagy másnál? Leírásban bővebben.

A karatésok többsége nem tanul semmi lágy mozdulatot semmi fogást ami nagyon hiányos és szerintem alapja a karaténak na meg a tompítások is. 5 fajta támadás van kb a karatéba az egyenes,köríves,felütés,köríves rúgás,egyenes rúgás. a zenkutsu dachik meg uchi ukék sajnos semmire nem jók erre évek után jöttem rá. azt hittem tanulunk majd igazi technikákat is.ennyi és akkor megy a kumite. de jól képzett aikidosok bármilyen mozdulatot képesek félrevezetni és ebb?l kifolyólag levinni a másikat elég durván. ugyan ez a wing tsunra. most lehetséges hogy a kung fu sokkal jobb mint a karate? azért ?k sem olyan túl gyengék és sokkal több a technikájuk. hogyan rúgjon meg egy karatés egy wing tsunost ha az simán elbírja vezetni meg vissza is tud támadni? mert karatés csak támad egyet a másik meg kivédi. szándékosan írtam ki mert kíváncsi vagyok mások véleményére.

Legjobb válasz: Attól is függ milyen oktatási színvonalról beszélünk: a magyarról, vagy a japánról. Ugyanis nagy különbség van a kettõ között. Itthon csak, mint küzdõsportot oktatják a legtöbb helyen, Japánba meg, mint harcmûvészetet. Meg ott nincsenek olyanok, hogy sokszor egy-egy vizsga között várnod kell egy évet (amit sose értettem miért van), ott néhány éven belül elérheted a fekete öves szintet is. Igaz Japánba, átlagba heti 6 edzés van, ha meg bent lakásos iskolába vagy, akkor ezen a 6 napon kétszer van edzés egy nap. Na, de a kérdésre is válaszoljak: nem a stílus dönt, hanem a harcos. Mind1, hogy mit tanulsz, ha azt nem tudod normálisan használni, akkor bárki legyõz téged. Meg, ha rosszul oktatják neked (ami jellemzõ szokott lenni az itthoni oktatásra).

Attól is függ milyen oktatási színvonalról beszélünk: a magyarról, vagy a japánról. Ugyanis nagy különbség van a kettõ között. Itthon csak, mint küzdõsportot oktatják a legtöbb helyen, Japánba meg, mint harcmûvészetet. Meg ott nincsenek olyanok, hogy sokszor egy-egy vizsga között várnod kell egy évet (amit sose értettem miért van), ott néhány éven belül elérheted a fekete öves szintet is. Igaz Japánba, átlagba heti 6 edzés van, ha meg bent lakásos iskolába vagy, akkor ezen a 6 napon kétszer van edzés egy nap. Na, de a kérdésre is válaszoljak: nem a stílus dönt, hanem a harcos. Mind1, hogy mit tanulsz, ha azt nem tudod normálisan használni, akkor bárki legyõz téged. Meg, ha rosszul oktatják neked (ami jellemzõ szokott lenni az itthoni oktatásra).
Azért nem olyan rossz ám a karate! :) Amúgy mennyi az az "évekig", amíg karatéztál?
A kérdező hozzászólása: szerintem pont jó hogy a kung fusoknak sok technikájuk van mert nem úgy sok technikájuk hogy megjegyezni nem lehet õket hanem elvezetések, támadások, több ilyen használható technika kivéve a magasrúgások meg körívesek. kettõ hozzászólóval feljebb: sajnos nem pesti vagyok és a bérlet pestre már necces lenne plusz még az edzés meg az idõ. a kyokushin is igazából rengeteg mindent tartalmaz nem is értem miért nem oktatják benne az önvédelmet. lehet megtanít keményen ütni rúgni de ez kb már sport sajnos. a harcmûvészeti részérõl nem is álmodhatok. elõzõ hozzászóló azért a kyoba tudnak ám ütni is rendesen.
Ezt a kérdést már más is feltette, volt errõl egy dokumentumfilm régen, érdekes volt. Megkértek egy kung-fu mestert és egy karate mestert, mérjék össze erejüket, a stílusok hatékonyságát keresték. Mindenki a kung-fu elsöprõ gyõzelmét várta, de10 perc után kiegyeztek döntetlenben. A végsõ következtetés az volt, amit te is mondtál: a mûvelés szintje számít és akkor minden technika, minden stílus egyformán hatékony. Mondjuk a filmben két 60 év körüli ember szerepelt, akiknek ez volt az élete.
Én cselgáncsozom, de volt már alkalmam, különbözõ versenyeken összemérni magamat különbözõ küzdõsportot vívókkal. Krav maga, wing tsung, thaibox, kempo ezek ellen szinte tehetetlen vagyok, a sorrendet is így állítanám fel köztük... A karatésok kezét/lábát relatív könnyû elkapni, onnan pedig meg lehet feszegetni:P, persze ez egyén és edzettség függõ is természetesen... vert már el karatés is, ugyan úgy ahogy én is vertem már el krav magást...
A kérdező hozzászólása: Érdekesek ezek a dokumentumfilmek. Én nekem például olyanról is meséltek hogy összehasonlították a shotokan karatét és az aikidot. ott eldöntötték hogy az aikido a jobb mert a shotokanosok primitív módon miután ütöttek ott hagyták a kezüket. pedig épp ez a lényeg hogy gyorsan vissza kell húzni. A judo amúgy nem rossz szerintem és megmondom az õszintét nem nagyon mértem össze az erõmet, ügyességemet senkivel csak egy wing tsunossal. Õt három küzdelembõl kétszer döntetlen lett egyszer én gyõztem. de ez nem nyugtatott az a helyzet. lehet túlbecsültem a karatét (kyokushin) nem is a filmek miatt de valahogy több olyan filmet láttam amibe alázzák a kung fusokat de azok csak filmek persze. hát ez tényleg nehéz kérdés meglep és örülök neki hogy rögtön voltak itt olyanok akik így hozzá tudtak szólni. várom a további véleményeket. érdekesek.
Mikor te küzdesz, azt is nehéz megmondani, hogy ki milyen szinten van. Ok, hogy van övetek, ha van és az valamit jelez, de a reakcióidõ, reflex, a technika mennyire tökéletes. Én judoztam régen, egyik haver karatézott. Poénkodtunk, mi a jobb, vele is ez volt, ha közel mentem, nem tudott megütni, az ütésében benne volt az erõ, a lendülete vitte, kibillent az egyensúlyból és már feküdt is:) De ha egy képzett karatés lett volna, messzirõl pofán rúg és elterülök:) Egy ilyen küzdelemnél nagyon számít szvsz. az ellenfél ismerete is, más stílusok ismerete, és ezek a mesterek ismerik, fel tudnak készülni a támadásra és tudják hárítani, függetlenül attól, hogy melyik stílusnak mik az erõsségei.
A kérdező hozzászólása: a gond azzal is van ha valaki kiesik a fizikai formából. akkor a karatés mit csinál ha lemerevedik? szégyenlem magam hogy így beszélek a karatéról ami sokszor megmentett engem és megváltoztatta az életem de mit csinálok olyankor? csinálok egy kokutsu dachi uchi ukét vagy mi? nagyon sok minden hiányzik sajnos a karatéból pedig a kyokushinkai az pont az a karate amibe minden van.
Szerintem a kung fu -ban a sok technika bizonyos szempontból hátrány. Egyrészt, úgy gondolom, hogy jelentõs része gyakorlatban, igazi ellenfél ellen nem igazán használható. És ami a legfontosabb: lehet, hogy rengeteg technikát sajátítanak el, de azokat szerintem nem elég magas szinten. Ha valaki csak néhány hatékony módszert ismer, de azokat rengetegszer elgyakorolta, akkor a küzdelemben is jól tudja õket alkalmazni, ám ha rengeteget, de felületesen tanult meg, akkor a harc hevében nem biztos, hogy alkalmazni tudja majd õket. Utolsó "De a Kyo-t azért ne hasonlítsd a Thai Boxhoz. Thai Boxolók lehet tanulnak fejre ütni, csak baromi rosszul ütnek. Meg alapból csak combost tudnak rúgni. Akkor már inkább a Muay Thai-hoz hasonlítsd össze. Ez lenne az a harcmûvészet, amibõl a Thai Box kialakult. Csak az a baj, hogy itthon azt is sok helyen lényegében Thai Boxként oktatják, annyi különbséggel, hogy megtanítanak könyökölni. De egy-két helyen normálisan oktatják." Nem. Én régebben majdnem négy évig Kyokushin karatéztam, most pedig Thai bokszolok, és utóbbi ütéstechnikái messze hatékonyabbak a karatés ütéseknél. Ha van valami, amiben a Muay Thai (ami egyébként a Thai boksz neve thai nyelven) messze veri a karatét az szvsz az ütéstechnikái, amit a hagyományos bokszból vettek át. A Thai boksz pedig a Thai Boran -ból alakult ki egyébként.
disznópörkölõ! mindennap!
Ha gyantázod, epilálod akkor gyengül a szõr, ha borotválod akkor erõsödik. Személy szerint én a cukor gyantát ajánlom, mert én kicsit allergiás vagyok a másik gyantára, és ez nem is fáj annyira mint a sima...
A kérdező hozzászólása: Kösz, haver, de a a disznópörkölõt próbáld ki Te.:) Várom a személyes élménybeszámolódat, pajtás!;)
képet is küldjek róla? :D

A herezacskómban van valami ami olyan mintha feltekeredett erek vagy valamilyen vezetékek lennének? Ez mi lehet? Ez lehet valami féle probléma? Van-e valakinek ilyen? 20/F

Legjobb válasz: Igen, hát a spermiumokkal bizony nem az a helyzet, hogy addig isznak, amíg a farkadba nem teleportálnak. Valamilyen létezõ úton oda kell jutniuk.

Igen, hát a spermiumokkal bizony nem az a helyzet, hogy addig isznak, amíg a farkadba nem teleportálnak. Valamilyen létezõ úton oda kell jutniuk.
A kérdező hozzászólása: semmi féle tünetem nincs csak ha megfogom akkor érzem hogy ott van nem fáj nem húzodik de van hogy oda nyúlok és nincs is ott
Hát figyelj ha érzed hogy fáj(húzó feszítõ érzés olyan mintha lefelé húznák a lábad a combod tövétõl) Akk érdemes megmûttetni, mert megölheti a herét is mert a kitágult érhálózatok miatt nem jut elég vér a herébe Ha simulós boxert hordasz a berendezésed legyen felfelé a hasad irányában, így is elkerülhetõ a rossz vérkeringés a herékben Ennyit tudok
A kérdező hozzászólása: de ez nincs állandó jellegel ott csak néha figyelhetõ meg
ezt akartam írni...
Szerintem a mellékherérõl beszéltek.....
A kérdező hozzászólása: és lehet ebbõl valamilyen probléma?
Visszér tgulat lehet :S Félõ h nekem is ez van, de sose erõltettem magamat így nemtudom mi ez valójában
A kérdező hozzászólása: igen
Bal zacsiban van ez nem? Vastag kitapintható vezeték féle, és ien dudor a herén Erre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: igen! erre gondoltam de ez olyan mint egy nagy gombojag :D
Herevisszér sérved van. (Googlezz rá : Varicocele) Rutin mûtéttel távolítható.. rám is ez vár.

Van valami, amivel láthatóvá lehet tenni a rejtve kapcsolódott embereket MSN-en, ill pl. facebook-on? Tudom a facebook enyhén más eset.

Legjobb válasz: ez engem is érdekelne...nekem valami konkrét progi kéne de akármilyet szedtem le eddig sose mûködött vagy a gépem nem engedte leszedni a vírus irtó miatt... :) ami meg oldalon van hogy beírod az msn címet és megmondja az meg szntem konkrétan felér egy darab sz..rral már elnézést

ez engem is érdekelne...nekem valami konkrét progi kéne de akármilyet szedtem le eddig sose mûködött vagy a gépem nem engedte leszedni a vírus irtó miatt... :) ami meg oldalon van hogy beírod az msn címet és megmondja az meg szntem konkrétan felér egy darab sz..rral már elnézést

8hetes vagyok és egész nap hányingerem van. Sokszor úgy ennék valamit, de undorodom minden kajától. Van valami, ami jó a hányinger ellen? Meddig tart még ez a rosszullét?

Reggel egy kiflit szoktam elmajszolgatni, nehezen. Kekszet is vettem, de nem birom bekapni se. Már probáltam hányni, mert utána jobban szoktam lenni, de már az se sikerül.

Legjobb válasz: Húha, nem irigyellek. Én a 8. héttõl a 20. hétig hánytam, naponta többször is. Nekem nem jöttek be a praktikák (fekete tea kortyonként és gyömbér reszelve, attól még jobban hánytam). A 20. hétre mínusz 4 kilóm volt "pluszban". (azaz csak fogytam). Nálam egyetlen étel volt, amit meg tudtam enni és sose hánytam ki, a túrós tészta tejföllel. (meg néha a banán... és a pirítós). Gyakorlatilag ezen a 3 dolgon éltem a 20. hétig. Remélem neked nem fog ilyen sokáig eltartani.

Húha, nem irigyellek. Én a 8. héttõl a 20. hétig hánytam, naponta többször is. Nekem nem jöttek be a praktikák (fekete tea kortyonként és gyömbér reszelve, attól még jobban hánytam). A 20. hétre mínusz 4 kilóm volt "pluszban". (azaz csak fogytam). Nálam egyetlen étel volt, amit meg tudtam enni és sose hánytam ki, a túrós tészta tejföllel. (meg néha a banán... és a pirítós). Gyakorlatilag ezen a 3 dolgon éltem a 20. hétig. Remélem neked nem fog ilyen sokáig eltartani.
A kérdező hozzászólása: A hideg narancslé nekem nem jött be, most B6 vitamint szedek, az jó.
Neked kell kitapasztalni mit tudsz megenni. Én krémtúrót kakaót, krumplipürét meg levest tudtam enni. És sok gyümölcslevet ittam. Nem tartott olyan sokáig 14-15. hét:)
Nekem az elsõ terhességnél akkor volt hányingerem, ha semmit sem ettem, vagy ha valamibõl sokat ettem.... :-) Tehát mindig csak egy-egy kis falatot fogyasztottam mindenbõl. Most meg egyfolytában hányingerem van, pedig még csak az 5.hetet töltöm, még csak most lett pozi a tesztem! :-) Mindegy, mert bolgod vagyok! :-) Próbálok csak erre gondolni, még akkor is mikor a rókakoma nagyon kerülget... :-S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a választ, mindent kiprobálok!
16. hétig hánytam és a terhesség végéig visszatért olyankor amikor nem is számítottam rá mentolos rágó nekem segített. 6 és fél hós anyuka
Szia! Megértelek. Ugyanazt élem át a 7.héttõl, mostanában jobb, pedig még csak 11+3 vagyok. Inni se bírtam, de a 100% narancslé jót tett (itt ajánlották a lányok), meg a krumpli héjában sütve, fõzve, jól megsózva. Pihenj sokat! Jobb lesz!
Szia! Nekem a citromfû tea segített, ittam reggel és este egy csészével. Megnyugtatta a gyomromat, és utána tudtam enni valamicskét. De nyugi, a 12. hét betöltésével mintha elvágták volna. Nekem a csípõs ételek jöttek be pl.: szecsuáni csirke rizzsel (jó csípõsen), vagy a piritós erõs pistával fokhagymával.
nekem a borsmenta tea segített jéggel, de ez egyénenként változik.
az elsõ trimeszter végén el fog múlni. annál tovább nagyon ritkán tart.
Nekem este volt mindig hányingerem, de a narancslétõl elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Még csak 2szer hánytam, de utána jobb is volt.
Próbálgass. Egyél falatonként. Én azt csináltam. Néha a leglehetetlenebb dolgok maradtak meg bennem. Néha semmi.
Megnyugtató hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondal !! Teljesen lemeriti az elemet én 6 hét alatt 7 kg fogytam

Miért van ekkora különbség a két processzor között árban, főleg ilyen irányban, ha semmivel sem több, sőt kevesebb a jóval drágább darab. Van valami amit tudni kell még róluk?

http://www.aqua.hu/amd-fx-8-core-fx-8150-dobozos-socket-am3-..

Legjobb válasz: Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.

Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.
De, több az i7. Jóval erõsebb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!