Találatok a következő kifejezésre: Van valami ami beállítja a (4 db)

A szemöldököm elég sűrű és akárhogy kiszedem, mindíg beállítom itthon és mire odaérek 1 helyre valahogy szétáll. van valami amivel szépen úgymaradna ahogy beállítottam és nem állna szét?

Legjobb válasz: elõször is próbáld azt, hogy felfelé fésülöd a szemöldököd, és ami kilóg, vágd le. szemöldökfésûre fújj hajlakkot, fésüld át a szemöldököd. :)

elõször is próbáld azt, hogy felfelé fésülöd a szemöldököd, és ami kilóg, vágd le. szemöldökfésûre fújj hajlakkot, fésüld át a szemöldököd. :)
lehet kapni ilyen szempilla és szemöldök zselét, gyakorlatilag egy átlátszó szempillaspirál. ezzel jól be tudod állítani is úgy is marad. rossmannban/dmben tuti van

Van valami hüvelykúp ami beállítja a normális hüvelyflórát?

Legjobb válasz: Van Gynoflor a neve.Azt nem tudom recept nélkül kapható-e.

Van Gynoflor a neve.Azt nem tudom recept nélkül kapható-e.
a hüvelytabletták/kúpok 90%-a erre való.

Fodrászat után mindig azt mondják hogy csináljam meg magam a hajam, mert a kezem be van már állva rá de én se tudom. De van olyan helyiség Budapesten ami kizárólag a hajat csinálja meg, vagyis beállítja- vagy valami ilyesmi?

amit akarok az nem egyszer? hajféle, nehéz.. és nem tudom egyedül megcsinálni. 18/f

Legjobb válasz: A fodrásznak bárhol meg kell csinálnia, ha te azt akarod és megmondod milyenre akarod.

A fodrásznak bárhol meg kell csinálnia, ha te azt akarod és megmondod milyenre akarod.
Hát ilyen nincs, hogy neki beáll a keze és fejezd be te... Akkor ez nem fodrász, hanem egyszerûen egy lusta emberke. Menj máshova. Nekem a hátközépig érõ hajamból csináltak 3 óra alatt alkalmit és nem is panaszkodott a nõ, mivel ez a munkája. Mindegy, hogy 3 órán át egy emberen dolgozik vagy 3 óra alatt 4 vendéget fogad. Ebbõl él, meg kell csinálja. Keress másik fodrászt a közelben...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)


Ha Photoshopon beállítok valamit van olyan program amivel a képet "vissza" lehet állítani?

Legjobb válasz: igen: Photoshop. Már ha úgy érted ha átalakítasz 1 képet, és majd vki vissza próbálja alakítani. Ha az illetõ elég ügyes, gyakorlott, és tudja h mit kell kapni akkor ha nem is tökéletesen de sikerülhet.

igen: Photoshop. Már ha úgy érted ha átalakítasz 1 képet, és majd vki vissza próbálja alakítani. Ha az illetõ elég ügyes, gyakorlott, és tudja h mit kell kapni akkor ha nem is tökéletesen de sikerülhet.
csak ha psp formátumba van, egyébként nem
A kérdező hozzászólása: Én akarom visszaállítani HOGYAN lehet?! :)
ha .psd formátumban van, akkor megnyitás után kontrollzével... ha jpg/png/gif/bmp/akármi, akkor sehogy
A kérdező hozzászólása: na ebbõl is sokat lehet érteni...
PSD file az a photoshopban keszitett kepek formatuma. tehat ha lemented a kepet X-nevkent, a keped X.psd lesz. Ebben az esetben ha a modositasok retegeken tortentek egyszeruen kitorlod oket (F7 es megjelenik a Retegek menu -angolul layers). Ott megjelenik az osszes modositas ami tortent (ha retegekre tettek) tehat azokat kitorolve meglesz az eredeti keped. esetleg ha irsz egy maganuzenetet es elmondod pontosan mi es hogy akkor tobbet todul segiteni. Udv. Robi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!