Találatok a következő kifejezésre: Van valami ami arra (108 db)

A repülőgépen benne van az árban a felszolgált ételek ára? És a fapados járatokon adnak valamit egyáltalán? A kézi poggyászon kívül, van valami amit bőröndben tilos vinni? Illetve hány kg lehet!?

Legjobb válasz: Nem fapadoson benne van az ára, illetve charter járatokon szerintem járata válogatja. Fapadosokon vehetsz a fedélzeten enni, inni, de én is inkább a szendvicset javasolnám. Azt átviheted az ellenõrzésen fel a gépre. Viszont innivalót mindenképp csak az ellenõrzõ kapuk után tudsz venni, mert ott folyadékot nem lehet átvinni. Mo-n drágák bent az üditõk, más városokban nem annyira horror. Ha Mo-ról jösz, szerintem tök mindegy, hogy a gépen veszed vagy a váróban.

Nem fapadoson benne van az ára, illetve charter járatokon szerintem járata válogatja. Fapadosokon vehetsz a fedélzeten enni, inni, de én is inkább a szendvicset javasolnám. Azt átviheted az ellenõrzésen fel a gépre. Viszont innivalót mindenképp csak az ellenõrzõ kapuk után tudsz venni, mert ott folyadékot nem lehet átvinni. Mo-n drágák bent az üditõk, más városokban nem annyira horror. Ha Mo-ról jösz, szerintem tök mindegy, hogy a gépen veszed vagy a váróban.
nincs benne, ugyan... aranyáron vásárolhatsz a repülõn. igen fapadoson is van felszolgálás, de ott is borsos áron. jobban jársz ha viszel magaddal valami szendvicset. a bõröndben elég sok mindent felvihetsz. viszont a szabályokat légitársaság válogatja. a weblapjukon nézd meg, ott írják le, hogy hány kg és mibõl mit szabad, stb...
A kérdező hozzászólása: ok, Köszike!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Fapadosok általában nem repülnek olyan messzire, így féllábon is ki lehet bírni inni és ennivaló nélkül. Egyél mielõtt elindulsz. Lehet ugyan venni, nekem is jól esett volna valami rágcsa, de amikor meghallottam hogy az elõttem ülõ egy kávéért és egy maroknyi mogyoróért fizetett majd egy ezrest, úgy döntöttem kibírom! :)
A kérdező hozzászólása: Köszike:) Igen, igazad van!!!

Miért van ekkora különbség a két processzor között árban, főleg ilyen irányban, ha semmivel sem több, sőt kevesebb a jóval drágább darab. Van valami amit tudni kell még róluk?

http://www.aqua.hu/amd-fx-8-core-fx-8150-dobozos-socket-am3-..

Legjobb válasz: Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.

Ha nagyon drámai akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy az Intel processzora fényévekkel veri az AMD processzort. Fele annyi áramból könnyedén nagyobb teljesítményt produkál, mint amit az AMD jelenleg elég izzadságszagúan el tud érni. Az Intel pedig úgy gondolja, hogy egy ilyen tudású processzorért ennyi pénzt kér. Az AMD meg azért annyival olcsóbb, hogy ha már teljesítményben nem tud versenytársa lenni az Intelnek, akkor legalább árban legyen az.
De, több az i7. Jóval erõsebb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.

Van valami mód arra, hogy a firefox automatikusan mentsen minden jelszót? Tehát anélkül, hogy amikor rákérdez, arra nyomnának hogy Igen?

Legjobb válasz: Nincs, túl könnyû módszer lenne arra hogy mások hozzáféréseivel visszaéljenek, ha figyelmeztetés nélkül tárolja a böngészõ a belépési adatokat. Ha ezt egy böngészõ megengedné neked, senki nem használná mert veszélyes lenne.

Nincs, túl könnyû módszer lenne arra hogy mások hozzáféréseivel visszaéljenek, ha figyelmeztetés nélkül tárolja a böngészõ a belépési adatokat. Ha ezt egy böngészõ megengedné neked, senki nem használná mert veszélyes lenne.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam, talán van rá mód, hogy egyszer beállítani ezt, és aztán mentené.
Kétféle beállítás van: rákérdezés vagy nincs mentés. 1 másodperc az egeret a mentés elfogadására vinni, majd lenyomni a gombot. Ennyi bõven belefér a kényelmes használatba.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm, de ezzel én is tisztában vagyok. De az illetõ nem nyom a mentésre ez a gond.

Kérl€k segíts€tek, nagyon fontos! Ha nem tudom, hol lehet valami (amit biztosan nem loptak el, hanem én tettem valahova le), akkor van valami máódszer arra, hogy előcsalogassam az emlékeimből?

El tudok valamilyen önhipnózisos vagy agykontrollos technikával érni olyan tudatállapotot, hogy emlékezzek rá? Azt mondják, a tudattalan nem felejt, minden emlék megvan valahol. El?fordult már olyan, hogy félálomban beugrott olyan dolog, amire tudatosan nem is emlékeztem.

Legjobb válasz: Én ha valamit nem találok nem azon gondolkozok hogy hol lehet hanem mit csináltam és hova rakhattam mikor használtam

Én ha valamit nem találok nem azon gondolkozok hogy hol lehet hanem mit csináltam és hova rakhattam mikor használtam
Gondold végig, hol láttad utoljára, mikor volt nálad utoljára, mit csináltál vele, hol voltál vele, ott hova pakolhattad le. Ezeket a helyeket kell végigjárni újra, megnézni minden lehetséges helyszít. Amúgy az agy elég sok információt kitakarít magából, de ezt fõleg alvás alatt teszi.
Én is elhagyom a dolgaimat, rendszeresen. Fõleg az ilyen apró dolgokat, mint a pendrive kupakja, vagy a kulcsom, a pénztárcám... De, általában, ahogy az elõzõ válaszolók írták, elkezdek gondolkozni, hogy mikor volt utoljára a kezemben, és akkor hol voltam, akkor bejön. Vagyha mégse, alszok rá egyet, és ha nem keresem, elõbb-utóbb meglesz :) Amúgy meg hatékony keresési forma, ha valami aprót hagytál el, hogy egy néhány éves gyereket eleresztesz a szobákban... Ha talál valamit, a szájából kiveszed, lenyáltalanítod, és máris megvan ;)
mindig nézd meg olyan helyeken, ahol "ááá ott biztos nincs" :D pl ágy mögé beesve, beágyazva, párnahuzatba becsúszva stb:D

Szerintetek? Voltam nődokinál, mert fertőzésem van, "kacsával" vizsgált meg, ha netán terhes lennék láthatott volna valamit, ami arra utal?

(ha a bizonyos aktus el?tti utolsó mensimet nézzük 6 hetes lennék, de azóta már megvolt egyszer)

Legjobb válasz: ha 6 hetes terhes lennél akkor bizony valamit látott volna. ha kisebb a terhesség akkor nem biztos hogy teljes bizonyossággal észrevette volna.

ha 6 hetes terhes lennél akkor bizony valamit látott volna. ha kisebb a terhesség akkor nem biztos hogy teljes bizonyossággal észrevette volna.
Ha meg volt azóta, és a doki sem látta, akkor nem hiszem hogy terhes vagy. Ha megnyomjodta a hasad, éreznie kellett volna!
A kérdező hozzászólása: csak az baj, hogy nem nyomkodta meg, sajnos nem az én dokim volt, mert õ szabadságon van igaz nem mondtam, hogy mi a gyanúm. fertõzés végett mentem, még ez miatt is alig akart megvizsgálni, mert hogy megkímélt volna, de könyörgöm azért mentem hogy vizsgáljon meg.
A kérdező hozzászólása: szerintetek akkor láthatott volna valamit?

Van valami praktika arra, hogy amikor reggel kifestem magam délben ne legyen fekete az egész szemem alatt, lehet valamivel fixálni?

Legjobb válasz: Szemcerkát? Próbáld ki a vízálló termékeket, vagy a szemhéjtust. A szemhéjad pedig alapozd le szemhéjalapozóval.

Szemcerkát? Próbáld ki a vízálló termékeket, vagy a szemhéjtust. A szemhéjad pedig alapozd le szemhéjalapozóval.
jó minõségû szemfesték. több félét ki kell próbálni.
Ez vagy azért történik, mert nagyon zsíros a bõröd, vagy azért, mert rossz minõségû a sminked. Utóbbin úgy tudsz segíteni, hogy picivel nagyobb összeget áldozol a sminkcuccaidra, elõbbin pedig paintpottal vagy alapozóval.

Van valami javaslatotok arra a kutyabetegségre amit most ideirok? Pl:. Nincs étvágya, csak iszik és azt is kihányja, folyamatos vérzése van és nincs kedve mozogni+nagyon le van fogyva

A kutya fajtája:beagle Nem:n?stény Kérlek gyorsan adjatok válaszokt vagy javaslatokat mert nagyon rosszul néz ki!

Legjobb válasz: Esetleg egy nem kontár orvos nincs a környéken? Sürgõsen meg kéne nézetni ,mert ez nem tûnik holmi otthon kezelhetõ állapotnak.

Netán méhgyulladás. Ha javaslatot akarsz: Állatorvos, de sürgõsen.
Esetleg egy nem kontár orvos nincs a környéken? Sürgõsen meg kéne nézetni , mert ez nem tûnik holmi otthon kezelhetõ állapotnak.
Szerintem is gennyes méhgyulladása van, azonnal dokihoz vinni, hétfõn már késõ lesz!
Esetleg rák.Mennyi idõs?
Sajnos mi a Staffinknek is ezek voltak a tünetei fel állni sem bírt de nekünk ez 2 nap lefolyása volt kapott injeciókat de miután az állatorvostól haza vittük sajnos hátra ment a tóhoz(udvarban) és belefulladt... szóval nem tudtuk meg hogy felépült volna e. Nekünk még annyi volt, hogy állandoan elbújt és nehezen találtuk meg. Az orvos egyébént azt mondta gyomorrontás de nekünk végelgyengülésnek tûnt inkább.
Nekem gennyes méhgyulladásnak tûnik nagyon. Jó lenne minél hamarabb dokihoz vinni és azonnal mûteni. Nem ér rá hétfõig! Belehalhat addig! (Amikor az én kutyám mûtötték, azt mondta az állatorvos, hogy max. két napja lett volna, pedig nem vártam a dokival.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a javaslataitokat! Sajnos gennyes méhgyulladása volt és kikellett szedni neki a méhét, de sajnos utána nem sokkal elpusztult :'(
Van egy tuti tippem: vidd el állatorvoshoz. Õ tud egyedül biztosat mondani, mi hiába találgatunk itt. Ha ráhibáznánk, hogy pl tüdõgyulladása van (csak példa), te akkor sem tudnál mit kezdeni vele otthon.
Nagyon sajnálom!
részvétem. AZért azt a dokit amelyik nem vizsgálta igen csak bepanaszolnám.
milye vérzik? láza van? infúziót miért nem kapott? nincs állatkórház felétek? majd mindegyik nagyvárosban van. merre laktok? nem akarlak ijesztgetni, de hamar ki fog száradni!
ma 13:13 Amelyik orvos találgat, az messze van az orvostól. Ha nem látszik elsõre, mi baja lehet a kutyának, az elsõ egy valódi orvosnál, hogy vérvétel, vizelet vizsgálat.
azonnal másik állatorvost kell keresni. Milye vérzik?
szagold meg a vért, nem barnás? nincs szaga? Sokat iszik rosszul van, lázas is lehet, a méhgyulladás tipikus tünetei. Vidd el egy normális orvoshoz, az ilyennel nem szabad játszani.
Állatorvos mindenképpen és sürgõsen.
nekünk rákos volt az elõzõ ebünk, az volt ilyen, csak vérzés nélkül. mellesleg tényleg el kéne vinni más dokihoz, nem egy ilyen szakbarbárhoz...
A kérdező hozzászólása: Már elvittem de õ is csak találgatott és adott neki 2 oltást meg gyógyszert de nem használt semmit! :(
szegénykém:((((

20 hetes terhes vagyok, már legalább 2 hónapja alvászavarral küszködök. Van valami amit lehet esetleg a terhesség alatt úgy szedni, hogy egyáltalán nem árt a babának?

Legjobb válasz: azt,hogy alvás zavarod van,hogy kell érteni- este nem tudsz elaludni,vagy éjszaka sokszor felébredsz,és nem tudzs vissza aludni? Általában este lefekvés elõtt egy pohár langyos tej, vagy kamilla tea jótékony hatással van az alvókára. Próbáltad már?

azt, hogy alvás zavarod van, hogy kell érteni- este nem tudsz elaludni, vagy éjszaka sokszor felébredsz, és nem tudzs vissza aludni? Általában este lefekvés elõtt egy pohár langyos tej, vagy kamilla tea jótékony hatással van az alvókára. Próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: Este egyáltalán nem tudok elaludni, sokszor csak hajnali 4-5 óra körül és csak pár órát tudok aludni. Kezdek kilenni ettõl. Még nem próbáltam semmit.
Szia! Én Rooibos teát ittam, amikor nem tudtam aludni. Nekem az volt a baj, hogy éjjel felkeltem, és nem tudtam visszaaludni. Viszont a tea este "kiütött" és éjjel is el tudtam aludni. Terhesség alatt is nyugodtan lehet inni, mert semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Sok sikert!

Ha van valami amit megbánhatsz életed során, az az, ha nem használsz ki minden percet arra, hogy boldog légy, ANGOLUL szeretném, ha valaki lefordítaná!?

Tetováláshoz kellene a szöveg, tudok is angolul, de a lehető legpontosabban szeretném :)) köszönöm!!

Legjobb válasz: If there is anything in life you can regret, it is not using each and every moment to be happy.

If there is anything in life you can regret, it is not using each and every moment to be happy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!