Találatok a következő kifejezésre: Van valami ami a (2911 db)

Alaplapi videokártyám van. (Régebbi intel, directx 7-re alkalmas csak. ) Van valami amivel a gépet meg tv-t összetudnám kötni hogy tudjam tv-n azt nézni ami mondjuk gépbe megy?

El?re is köszönöm szépen (:

Legjobb válasz: Jó lett volna tudni az alaplap nevét,hogy lássuk,milyen csatlakozók vannak rajta.Azonban gyanítom,hogy mivel csak alaplapi a videokártyád és elég öregecske,így nincs rajta S-video vagy RCA kivezetés.Ha ezek nincsennek,akkor venned kell bele egy videokártyát.

Jó lett volna tudni az alaplap nevét, hogy lássuk, milyen csatlakozók vannak rajta.Azonban gyanítom, hogy mivel csak alaplapi a videokártyád és elég öregecske, így nincs rajta S-video vagy RCA kivezetés.Ha ezek nincsennek, akkor venned kell bele egy videokártyát.
A kérdező hozzászólása: Everesttel bemásolom amiket tudni adatlapomról ha meg tudod mondani van-e ilyen kivezetse hálás lennék :) Alaplapi vidikártya név: Intel(R) 82865G Graphics Controller Mezõ Érték Alaplap tulajdonságai Alaplap azonosítója 63-0100-000001-00101111-080405-iSPGDL_G$BF865001_BIOS DATE: 08/04/05 00:31:45 VER: 08.00.10 Alaplap neve Intel Hazelton D865GVHZ Front Side Bus tulajdonságai Busz típusa Intel GTL+ Busz szélessége 64 bit Valódi órajel 133 MHz (QDR) Effektív órajel 533 MHz Sávszélesség 4267 MB/mp Memóriabusz tulajdonságai Busz típusa Dual DDR SDRAM Busz szélessége 128 bit DRAM:FSB arány 5:4 Valódi órajel 167 MHz (DDR) Effektív órajel 333 MHz Sávszélesség 5333 MB/mp Lapkakészlet busz tulajdonságai Busz típusa Intel Hub Interface Busz szélessége 8 bit Valódi órajel 67 MHz (QDR) Effektív órajel 267 MHz Sávszélesség 267 MB/mp Alaplap fizikai információk CPU foglalatok 1 Bõvítõhelyek 3 PCI RAM foglalatok 2 DIMM Integrált eszközök Audio, Video Fizikai formátum Micro ATX Alaplap mérete 220 mm x 240 mm Alaplapi lapkakészlet i865GV Alaplap gyártó
Sajnos ezt nem lehet összekötni videokártya nélkül.A másik rossz hír, hogy nem biztos, hogy találsz hozzá videokártyát.A foglalat csak PCI és nem PCI-E.Az ilyen kártyát igen csak keresni kell, és már csak használtan kapnál.Azt javaslom, újítsál egy kicsit.Ma már nem drágán is lehet újítani, ha nem vagy nagy igényû.

Van valami, amivel a hajszálértágulatokat ( seprűvénákat) el lehet tüntetni?

Vagy legalább halványítani, a plasztikai sebészen kívül?

Legjobb válasz: Szia! Igen,a Biodermának van egy kréme: Sensibio AR Hogy mennyire hatásos, nem tudom, de kifejezetten erre van. Remélem segítettem.

Szia! Igen, a Biodermának van egy kréme: Sensibio AR Hogy mennyire hatásos, nem tudom, de kifejezetten erre van. Remélem segítettem.
én azt hallottam , hogy a körömvirág kenõcs is halványítja

Erősen hullik a hajam és már alig van valami ami a fejemre tapad. Mit javasolsz mit szedjek?

Régebben derékig ér? dús hajam volt, annyira, hogy ritkítani kellett a fodrásznak. De elkezdtem vágatgatni, vasalgatni, festegetni, és mára hullik mint a fene, és alig maradt bel?le valami. Már közvetlen hajmosás után sem t?nik dúsnak. Mit szedhetnék, ami megállítja a hajhullást, és újra dússá varázsolja azt, de megfizethet? is?

Legjobb válasz: Elõször is ne szedjél semmit amíg nem tudod mi okozza a hajhullást. Napi 100 szál alatt még normális. Ha ennél több hullik ki akkor menj vizsgálatra vele. Ha még mindig fested, vasalod akkor azokat hagyd abba.

Elõször is ne szedjél semmit amíg nem tudod mi okozza a hajhullást. Napi 100 szál alatt még normális. Ha ennél több hullik ki akkor menj vizsgálatra vele. Ha még mindig fested, vasalod akkor azokat hagyd abba.
A vágástól nem ritkul a haj. A vasalás csak a kinõtt hajszálakat rongálhatja, attól hullani nem fog. A festés hozzájárulhat a hulláshoz, de önmagában az is kevés. Valamilyen súlyos probléma is lehet az egész hátterében, hiánybetegség, gyulladás (pl. mandula) vagy más. Azt kéne megkeresni és kezelni, mert a hajhullás az csak egy tünet, nem az a baj.
Szia! Irány a körzeti doki és egy teljes kivizsgálás! A második hozzászólónak igaza van, ez csak egy tünet.
Nekem pár hónapja kezdett el látványosan hullani a hajam, de betudtam õszi hajhullásnak. Mikor nem múlt el, azonnal mentem a dokihoz. Te is minél hamarabb menj el! Én a bõrgyógyászatra mentem kapásból, ott megnézte a doktornõ, tényleg nagyon hullik-e, vagy csak beképzelem. Aztán elküldött vérvételre, fogászatra, stb..., hogy megtaláljuk a gócot. Szerencsére nálam nem szervi eredetû a baj, de mindenesetre errõl meg kellet bizonyosodni. Szóval ezután én sokat olvasgattam utána, és a legtöbb helyen (itt GyK-en is), a Stella hajhullás elleni hajszeszét ajánlották, egy hete használom; illetve szintén netes ajánlások miatt meg a bõrgyógyász tanácsára vettem koffeines sampont is, szintén egy hete. Remélem, beválik! Nem annyira drágák, talán neked is megérnének egy próbát, de elõször mindenképp menj orvoshoz!
'Varga' hajsampont használj


Van valami, amivel a petesejtek minőségét lehet javitani?

Egyszerüen nem találok semmit a neten ezzel kapcsolatban. Most volt egy sikertelen lombikunk és utólag kiderült, hogy nem valami jók a petesejtjeim. Szép számmal van a szuriktol csak éppenséggel gyengék. Isszuk a férjemmel a Szabó Gyuribácsi féle baba váró teákat. De szeretném még jobban felturbózni a petesejtjeimet, hogy a következ? lombikra már minden jó legyen.

Legjobb válasz: Mi ugyanígy voltunk, a doki csak a vállát vonogatta, még a petesejtdonor témát is szóba hozta, azt hittem megõrülök. A teákkal sikerült, és még emellett kértem, hogy próbáljuk meg másik szurival. A Gonal teljesen rossz volt, lettek tüszõk, de nem nõttek meg szép nagyra. Utána Pergoverist kaptam, azzal valamivel jobbak lettek, de nem volt az igazi ez sem. Akkor kérdeztem lehetne-e másik fajtát kapni, mikor a teákat ittuk, pontosabban már a 3. lépésre idõzítettük a szurizást, és beültetést( beültetés után már nem irrigáltam, csak elõtte). A Menopurt javasolta a doki, mert nem olyan "tiszta" mint a másik kettõ, van akinek jobban használ. Ezt kértem, a hátránya az volt, hogy naponta két részletben kellett használnom, reggel és este, plusz még a Gonapeptyl. És lám, sikerült!!Ezt kívánom neked is!! 10hkm

Mi ugyanígy voltunk, a doki csak a vállát vonogatta, még a petesejtdonor témát is szóba hozta, azt hittem megõrülök. A teákkal sikerült, és még emellett kértem, hogy próbáljuk meg másik szurival. A Gonal teljesen rossz volt, lettek tüszõk, de nem nõttek meg szép nagyra. Utána Pergoverist kaptam, azzal valamivel jobbak lettek, de nem volt az igazi ez sem. Akkor kérdeztem lehetne-e másik fajtát kapni, mikor a teákat ittuk, pontosabban már a 3. lépésre idõzítettük a szurizást, és beültetést( beültetés után már nem irrigáltam, csak elõtte). A Menopurt javasolta a doki, mert nem olyan "tiszta" mint a másik kettõ, van akinek jobban használ. Ezt kértem, a hátránya az volt, hogy naponta két részletben kellett használnom, reggel és este, plusz még a Gonapeptyl. És lám, sikerült!!Ezt kívánom neked is!! 10hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Sokat segitettél szerintem, mert ez eszembe sem jutott, hogy másfajta inyekció is lehet. Ti is Gyuribácsi félét ittátok? A tesóm már fel ajánlotta a petesjt donort , de én jobb szeretnék a sjátommal teherbe esni, ha lehetséges. Az én orvosom is a fejét fogta mint a tiéd. Akkor van remény és nekem most ez a lényeg. Annyi minden kavarog a fejembe, pl. örökbe fogadás. még a válást is megemlitettem a férjemnek. Nehogy azért legyen boldogtalan mert én nem tudok neki szülni. De hálistennek biztositott, hogy õ örök hüséget esküdött. De most annyira fel dobtál, más szinben látom, így a dolgokat. Boldog baba várást neked!
Igen , Gyuri bácsi teáit ittuk. Én akkor kezdtem hinni benne, hogy sikerülhet, amikor egy orvos arról beszélt a tv-ben, hogy akinek van méhe, és petefészke, és ezekkel nagyobb rendellenesség nincsen, annak az orvostudomány mai állása szerint teherbe kell esnie. Úgyhogy azt mondom, te is keress hasonló infókat, a negatív dolgokat meg el se olvasd, és higgy nekem, sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszönöm, aranyos vagy! Ezek a dolgok megint reménysugarat látatnak velem. Nem adom fel az tuti. Én is kismama akarok lenni és kész. Minden jót neked!

Az idei vivicittán lehet a helyszínen jelentkezni? Ha nem akkor hol lehet, mert még soha nem voltam iyen futóversenyen, és szeretnék menni, van valami amit a versenyről jó ha tudok, akkor leírjátok?

Legjobb válasz: Neten érdemes jelentkezni szerintem, mert helyszínen drágább. Épp ma volt amúgy, de jövõre is lesz. :) Gyere, tök jó :)

Neten érdemes jelentkezni szerintem, mert helyszínen drágább. Épp ma volt amúgy, de jövõre is lesz. :) Gyere, tök jó :)
sinlac
elsõ vagyok, véletlenül elküldtem:szóval sinlacot adhatsz neki pépként, gyümölcshöz, fõzelékhet keverve is.Az orvos felírja, ráadásul nektek nagyon olcsón, ha jól tudom 3-400 Ft. körül.Amúgy elég drága.
rizstejbõl készíthetsz ilyesmit, pl. grízzel, kukoricadarával, zabbal.
Szia vannak tejmentes gabonapépek, pl a Milupának, DM saját márkás is van, ha jobban körülnézel, biztosan van még másmilyen is. Müllerben is jópár féle, még ízesített is. A gyógytápszerével elkészítheted, ízesíteni is lehet, így olyan lesz mint a tejpép. Sinlacot nem ajánlom pépnek, rengeteg kell hozzá, hogy rendesen lehessen kanalazni, gusztustalan nyálkás az állaga, és mindennek ugyanolyan az íze tõle, én nem szeretem.
mi a Holle rizspépet szerettük nagyon, zab-árpa-rozspelyhet, rizspelyhet. Ezeket kis vízben megfõztem, jól megdagadtak és próbálgattam, melyik mivel ízlik a babámnak, összekevertem a gyümikkel, zöldségekkel. Ugyanígy használhatod a rizslisztet is, tönkölybúzalisztet is sûrítéshez, fõzve. Kölesgolyó..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat lányok, akkor majd jobban körül nézek a pépek között. még annyit szeretnék kérdezni, hogy rizstejet hol lehet venni?
DM, tesco, spar, ilyen helyeken.

Befolyásolja a babám emésztését, hogy mit eszek? Van valami, amivel a székrekedéses baba emésztését elősegíthetném?

Legjobb válasz: Nekem az aszalt szilva jött be. 2 darabot bekaptam. Fél nap múlva meghajtotta a bébit. Vagy, ezt csak hallottam minden nap egyél almát, állítólag az is hatásos.

Nekem az aszalt szilva jött be. 2 darabot bekaptam. Fél nap múlva meghajtotta a bébit. Vagy, ezt csak hallottam minden nap egyél almát, állítólag az is hatásos.
Én mióta nem eszek csokit, azóta kakil rendesen a 3, 5 hósom. Ha nem csokizok és rendesen iszom a laktoherbet, akkor szépen minden nap kakil. Én a laktoherbet nem igazán a tejserkentésre iszom, mert nélküle is lenne sok tejem, viszont jót tesz a babám pocakjának, azt észrevettem (gondolom a kömény miatt):

Az emberek mért veszik a szellemidézést, meg ezeket ilyen komoly dolgoknak? Van valami ami alátámasztja ezt?

Legjobb válasz: Most senkit sem akarok megsérteni, de van bármi alátámasztása annak, hogy a Bibliában történtek valósak? Sok embernek szüksége van valami pluszra, amivel magyarázatot kaphatnak olyan dolgokra amit nehéz megemészteni vagy megérteni, ilyenek a vallások, és ezek a dolgok is ilyenek. Ez egy menedék.

Most senkit sem akarok megsérteni, de van bármi alátámasztása annak, hogy a Bibliában történtek valósak? Sok embernek szüksége van valami pluszra, amivel magyarázatot kaphatnak olyan dolgokra amit nehéz megemészteni vagy megérteni, ilyenek a vallások, és ezek a dolgok is ilyenek. Ez egy menedék.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ez a válasz hasznos volt.-
Elõre szólok, nem meggyõzni szeretnék senkit sem. Tiszteletben tartom, hogy mindenki másban hisz (sajnos ezt a szkeptikusok gyakran elfelejtik). Viszont a kérdésedre szívesen válaszolok, ha már feltetted. Én nem szellemet szoktam idézni, hanem mást, de talán ez nem is lényeges. Elsõre nekem is butaságnak tûnt, de elég bizonyítékot kaptam, hogy elhiggyem a dolgot. Dátumokat és egyéb tényeket mondtak meg elõre, amiket még csak nem is sejthettem. Ha a pohár önálló mozgása nem volt elég bizonyíték, hát a többi bizony meggyõzött. (Mielõtt elkezdenének okoskodni az emberek: nem, nem manipulálták a mozgást, a szõnyegen volt a tábla a saját lakásomban, egy közönséges keménypapíron, én magam tettem oda, és rajtam és a testvéremen kívül más nem is volt ott, aki trükközhetett volna.) Remélem tudtam segíteni.

éreztétek már úgy h van valami amire mindennél jobban vágytok és ennek mindig hangot adtatok, de a többiek csak azt mondták rá hogy hülyeség mert soha nem történhet meg?

De te a lelked mélyén nagyon is tudod hogy az a dolog megfog történni egyszer valamikor. De nem tudod hogy mikor és ez nagyon elszomorít és borzasztó nyomasztó érzésed lesz amikor rágondolsz? Ez nem is igazából olyan kérdés amivel tanácsot kérek csak kíváncsi vagyok arra hogy nem vagyok-e egyedül.

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül. Nagyon sok ember, (köztük én is) érzek hasonlót. Mindenkinek vannak álmai, és én igen is mindig elmondom õket, és vannak akik bíztatnak, vannak akik lehurrognak hogy nem történhet meg sohasem. De én ezt nem veszem figyelembe! Nem érdekel hogy mit gondolnak mások. Az én életem,az én álmaim, az én döntéseim, az én hibáim, és majd én tanulok belõlük. ne foglalkozz az olyanokkal akik lehúznak. Ha valami miatt akkor az álmaid miatt soha se szégyenkezz! Mindenkinek vannak és mindenkinek más!

Nem vagy egyedül. Nagyon sok ember, (köztük én is) érzek hasonlót. Mindenkinek vannak álmai, és én igen is mindig elmondom õket, és vannak akik bíztatnak, vannak akik lehurrognak hogy nem történhet meg sohasem. De én ezt nem veszem figyelembe! Nem érdekel hogy mit gondolnak mások. Az én életem, az én álmaim, az én döntéseim, az én hibáim, és majd én tanulok belõlük. ne foglalkozz az olyanokkal akik lehúznak. Ha valami miatt akkor az álmaid miatt soha se szégyenkezz! Mindenkinek vannak és mindenkinek más!
Mindig is reméltem hogy találkozok egyszer Jézussal még életemben
Én egy saját családra vágyok mindenném jobban, ezt mindig szóvá is teszem, de a barátaim nem fognak olyat mondani, hogy ez sosem történhet meg. Mert egyszer lesz férjem és gyerekeim is. Tudom, hogy lesz. De még csak 18 éves vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!