Találatok a következő kifejezésre: Van valami a kristálycukor (2 db)

Van valami különbség a kristálycukor és a gyógyszertárban vett cukor között?

Cukorterheléses vizsg.ra megyek és nem kaptam a gyógyszertárban cukrot, csak az van, amit itthon használok.

Legjobb válasz: Szia, lényegében nincs, szerintem csak a mennyiség pontos adagolása miatt kell a gyógyszertárból beszerezni, de ez csak az én véleményem, nem vagyok szakértõ. Ha tudod próbáld meg másik gyógyszertárban, nehogy ezen múljon az eredmény. Drukkolok, és az eredmény miatt is! Egy 27 hetes pocakos..

Szia, lényegében nincs, szerintem csak a mennyiség pontos adagolása miatt kell a gyógyszertárból beszerezni, de ez csak az én véleményem, nem vagyok szakértõ. Ha tudod próbáld meg másik gyógyszertárban, nehogy ezen múljon az eredmény. Drukkolok, és az eredmény miatt is! Egy 27 hetes pocakos..
Én úgy tudom, hogy a gyógyszertárban gyümölcscukrot (szõlõ) kapsz, míg az otthoni kristálycukor az általában répacukor. A szõlõcukor sokkal elõbb szívódik fel mint a répacukor.
Szia.Nézd meg másik gyógyszertárban mert az valóban szöllõcukor amit egy kis vízben felkavarnak és azt kell meginni majd.Na most a kristálycukor a hidegvízben nem fog feloldódni.Egyébként bûn rossz de muszály.
Én csak beutalót kaptam a vizygálatra, de senki sem mondta, hogy azt nekem kell beszereznem. Ez vénykötles? Azt hittem, ezt a vizsgálatkor adják.
Szia.Elõzõ hozzá szólónak.Ha nem mondták akkor adnak nálunk is adják de van ahol receptre kell venni.
A nem tudomka vagyok. köszönöm a választ. ezekszerint én azt a vizsgálatkor fogom megkapni.
Én pont ma voltam terhelésen és nekem nem kellett venni cukrot hanem ott kaptam! 24 hetes kismama!
Sziasztok! Mindenkinek ajánlom hogy vigyen egy fél citromot is, mert azt lehet bele nyomni, és relatíve kellemesebb így az íze. 33 hetes mamika


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!