Találatok a következő kifejezésre: Van valami a gátmetszés (2 db)

Van valami módszer a gátmetszés elkerülésére?

Olvastam gátmasszázsról, intimtornáról... Ezek valóban segíthetnek els? baba születésénél, ha id?ben elkezdem ezeket, vagy esélytelen, hogy megússzam? Valakinek segítettek már ezek a módszerek? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Igen ezek valóban segítenek, mind erõsítik a gátat. Érdeklõdj a kórházban is, mert azért nem mindenhol örülnek sajnos a kismama kívánságainak. Elsõ babánál kisebb az esély, én a másodikat már metszés nélkül szültem, pedig 3900 grammos volt! Kérdezz rá a kórházban, hogy támogatják-e a gátvédelemmel való szülést (=kitolás közben a szülésznõ masszírozza a gátat). Egyébként meg gondolja arra, hogy a gátmetszést a Ti (Te és a baba) érdekében végzik, jobb, mint berepedni. Ki lehet azért bírni!

Igen ezek valóban segítenek, mind erõsítik a gátat. Érdeklõdj a kórházban is, mert azért nem mindenhol örülnek sajnos a kismama kívánságainak. Elsõ babánál kisebb az esély, én a másodikat már metszés nélkül szültem, pedig 3900 grammos volt! Kérdezz rá a kórházban, hogy támogatják-e a gátvédelemmel való szülést (=kitolás közben a szülésznõ masszírozza a gátat). Egyébként meg gondolja arra, hogy a gátmetszést a Ti (Te és a baba) érdekében végzik, jobb, mint berepedni. Ki lehet azért bírni!

1 hete szültem és fáj, csíp a varrás belül. Van valami ötlet mivel lehet gyorsítani a gyógyulást? (Gátmetszés)

Legjobb válasz: Nekem a gátsebem szakadt tovább, dokim azt mondta, csak mossam langyos vízzel rendszeresen, be fog magától gyógyulni. Nem gyógyult meg, 3 hét kínlódás után rendeltem Aloe First Spray-t, attól 3 nap alatt rendbejött.

Nekem a gátsebem szakadt tovább, dokim azt mondta, csak mossam langyos vízzel rendszeresen, be fog magától gyógyulni. Nem gyógyult meg, 3 hét kínlódás után rendeltem Aloe First Spray-t, attól 3 nap alatt rendbejött.
Belsõ varrat? Azzal szerintem nem sokat tehetsz. Nekem kb. 3 hét után potyogott ki, ami nem szívódott fel. Ha külsõ és nem felszívódó, akkor biztos, hogy mindet kivették? Nekem egy bent maradt és nagyon fáj, míg rá nem jöttem, hogy az a gond és kiszedettem. Utána tudtam ülni, járni, még futni is :) Elõtte nagyon szenvedtem.
A kérdező hozzászólása: Igen, belsõ varrat megnéztem a külsõt mind kiszedték.Fújom aloevel remélem nekem is beválik. Köszi a válaszokat
Nekem is az aloe vera firs jött be, én már a kórházba az elsõ naptól használtam, és mellé rengeteget jegeltem.egy hét után már szinte semmit nem éreztem a hegbõl.
Szia ezek az élmények nekem is frissek...nekem a dokim a betadin krémet ajánlotta. és bevált...:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!